Twitter Question #33

Ik gebruik Twitter dagelijks, ik communiceer graag via Twitter met bezoeksters en ik vind het leuk jullie up-to-date te houden van mijn dagelijkse bezigheden. Omdat ik op Twitter vaak superveel en leuke reacties krijg op vragen die ik stel, besloot ik Twitter wat meer bij mijn site te betrekken.

Elke zaterdag is er een Twitter Question. En wat houdt dat nou precies in? Heel simpel, elke week stel ik jullie een TQ via twitter en de leukste/opvallendste reacties pik ik eruit en plaats ik op mijn site. Heb je geen Twitter? Dan ben je meer dan welkom om achteraf alsnog je mening te laten horen en lekker mee te discussiëren in de reacties!

Bikinivrees, ik ben duidelijk niet de enige die het heeft. Zo bleek maar weer aan de stroom van tweets die ik gister kreeg van meiden die aangaven echt niet graag zomers in bikini rond te lopen. Eigenlijk is het heel stom, alsof de rest van de vrouwen op het strand of in het zwembad wél een figuur als Kim Kardashian hebben. Nee, het merendeel van de vrouwen heeft ook last van melkflessen, wintervet of cellulitis.

Ikzelf ben ‘gezegend’ met een witte huid, striae, cellulitis, stevige benen, een vetrolletje en een gevoelig huid (lees: ingegroeide haartjes bij mijn bikinilijn en oksels), maar ook ik ga toch proberen deze zomer mijn bikini aan te trekken. Wanneer ik met vrienden ben en me op mijn gemak voel, dan moet het toch kunnen. Het zal echt wel een flinke drempel zijn waar ik overheen moet, maar het kan ‘altijd’ erger. Mijn lichaam werkt en daar ben ik heel blij mee. Geniet van de zomer!

Het is heerlijk warm weer, perfect om te gaan zwemmen. Durf jij zonder problemen in bikini? Waarom wel/niet?


Reacties

Door charile op 23 april 2011 11:04

Tja, ik ken het…ben ook heel onzeker
Ik kijk wel of ik een bikini deze zomer aandoen
Ik denk het wel ;p
‘xx

[Beantwoorden]


Door Sofie op 23 april 2011 11:15

Nee, ik durf niet zomaar in mijn bikini. Ik heb niet zó’n erg lichaam, maar ik ben er toch niet zo tevreden mee. Het is altijd zo’n lastige drempel dat ik over moet. Ik heb echt niet het perfecte lichaam, en dan is het zo moeilijk als je rond het zwembad alleen maar meiden met een perfect lichaam ziet rondzwerven. Maar ik ben blij dat ik niet de enige ben. Xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 april 2011 om 18:26:

Maar er lopen zat meiden rond met een ‘erger’ lichaam!

[Beantwoorden]

Myrthe antwoordt op 23 april 2011 om 19:25:

Maar het valt toch ook best op als jij met je kleren aan aan komt op het strand? Dan denken mensen ook van: waarom heeft ze kleren aan?

[Beantwoorden]


Door Hermina op 23 april 2011 11:22

whaha net alsof Kim Kardashian een perfect lichaam heeft :’)

[Beantwoorden]


Door Ellis op 23 april 2011 11:36

hmm, moeilijk dit, ik ben wel bruin en heb lange dunne benen, maar m’n buik vind ik echt verschrikkelijk, ik zie het nog wel, of nog even hard tennissen ;-)

[Beantwoorden]


Door Julia op 23 april 2011 11:44

Nee, ik ben dan heel onzeker, maar ik ben aan mn buikje aan het werken, haha! Zolang je zelfverzekerd overkomt, lijk je ook n stuk slanker! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 april 2011 om 18:26:

Absoluut waar!

[Beantwoorden]


Door jo op 23 april 2011 11:53

ik heb vorig jaar maar 1 keer mijn bikini aan gehad ,, maar dit jaar komt daar verandering in ,, want ik ben al 5 kilo kwijt :D en ik zit nu beter in me vel en voel me ook mooier ,, dus dat gaat goed komen dit jaar :D

[Beantwoorden]


Door sanne op 23 april 2011 11:53

haha, weerlijk warm weer

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 april 2011 om 18:28:

Nieuw woord ;)

[Beantwoorden]


Door Joanne op 23 april 2011 11:56

Ik ben totaal niet onzeker in mijn bikini, juist heel zelfverzekerd. Mijn lichaam mag er wezen. Een super gezonde levensstijl heeft zo zijn voordelen. ;-)
Ik heb alleen wel snel last van ingegroeide haartjes bij mijn bikinilijn (wie niet?), maar als ik dat goed verzorg dan blijven ze wel weg.

[Beantwoorden]


Door Veerle op 23 april 2011 12:09

Als ik dit zo allemaal lees denk ik eigenlijk alleen maar: ‘Waar gaat dit nou helemaal over?!?’ ik bedoel: Als jij op het strand bent en je ziet een wat stevigere meid in een bikini lopen, trek je je daar toch ook niet zo veel van aan? Ik heb in ieder geval geen problemen met bikini’s, ik sport 5x 1,5 uur per week (wedstrijdzwemmen) en dat heeft zo zijn voordelen zegmaar..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 april 2011 om 18:28:

Helaas kunnen we niet allemaal zo denken!

[Beantwoorden]

lois antwoordt op 23 april 2011 om 19:21:

daar ben ik het zeker mee eens,
ik ben heel onzeker over mijn lichaam en dat is iets wat in je hoofd zit, en misschien kijk jij er niet van op, maar er zijn genoeg jongere die pesten ofzo dus,
nee ik ben niet dol op de bikini maar ik probeer wel een leuke zomer te hebben..

Konden we allemaal maar zo denken als Veerle

[Beantwoorden]


Door Jen op 23 april 2011 12:16

Ik ben eigenlijk best zelfverzekerd in m’n bikini.
Niet dat ik nou echt een perfect lichaam heb, maar ik zit best wel goed in mijn vel en voel me mooi. :)
Natuurlijk zijn er ook wel eens van die momenten waar ik me zorgen maak over mijn korte stevige benen of m’n buik of iets dergelijks, maar daarvoor geef ik geen dagje strand/zwembad voor op ;)

[Beantwoorden]


Door MariekevdSanden op 23 april 2011 12:19

Ik vind mijn lichaam ook niet mooi,heb een buikje en ben erg klein,heb dus ook geen mooie dunne benen. Maar boeiend ! ik vind ook idd dat je niet je zomer moet laten verpesten door niet te gaan zwemmen! (:

[Beantwoorden]


Door Marianne op 23 april 2011 12:42

pff ik ben ook zo wit en ik heb heel erg last van ‘kp’ die bultjes op mijn armen en benen. dusdaar wordt ik ook niet veel vrolijker van. Maar vriendinnen stellen mij echt op mijn gemak wat heel fijn is en ik het waarschijnlijk wel durf te doen!

[Beantwoorden]


Door Donna op 23 april 2011 12:44

Ik ga gewoon in bikini, mensen moeten maar accepteren dat ik er zo uitzie. En anders kijken ze maar de andere kant op.
x

[Beantwoorden]


Door Eline op 23 april 2011 12:46

Ik ga zonder problemen in mn bikini, maar omdat ik acne op mn rug heb vind ik het wel erg.
Verder heb ik geen vetrollen dus voel ik me wel zelfverzekerd!

[Beantwoorden]


Door Corien op 23 april 2011 13:07

Ik heb zwaar overgewicht en voel me vaak wel redelijk onzeker in mijn bikini. Maar ik laat die onzekerheid me niet tegenhouden om te gaan zwemmen of lekker eventjes in de zon te liggen in een bikini. Mensen zien toch wel dat ik overgewicht heb, of ik nu een spijkerbroek met een shirtje aan heb, of in mijn bikini loop.

Als ik op het strand lig zit ik ook niet iedere persoon die langs komt te keuren, dus ik weet dat mensen dat bij mij ook niet doen. En als ze dat wel doen… ach, laat ze maar lekker, ik heb er geen last van :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 april 2011 om 18:31:

Dat is echt een goede instelling! Mensen oordelen helaas wel, maar dat doen ze ook als je in een tent loopt ;)

[Beantwoorden]

Martine antwoordt op 23 april 2011 om 19:49:

Mensen oordelen meestal negatief ook als je een goed figuur hebt of in goed in de vel zit, meestal zijn ze gewoon jaloers…

[Beantwoorden]


Door Aranka op 23 april 2011 13:15

Ja, dat durf ik wel. Alleen ik heb nou niet het perfecte bikini figuur maar dat maakt me helemaal niks uit ;) Niemand is perfect toch?

[Beantwoorden]


Door Alise op 23 april 2011 13:15

Ik ga gewoon in m’n bikini ondanks dat ik vaak de opmerking dik naar mijn hoofd krijg. Eigenlijk vind ik niemand er perfect uitzien in bikini, dus waarom zou ik me schamen?

[Beantwoorden]


Door anastasya op 23 april 2011 13:17

ik vind mezelf wel oke maar was gister op een strand hier in de buurt en ik hoorde mensen zeggen: wow zij is echt eng mager! en een meisje bij de ijskraam zei: hahaha Skelet alarm!! nou ik kon wel door de grond zakken. heb vandaag dus maar besloten niet te gaan want trek me helaas veel te veel aan van andere mensen.

[Beantwoorden]

Silke antwoordt op 23 april 2011 om 14:29:

Ik ben ook zo mager aan mij word altijd gevraagd of ik anorexia heb

[Beantwoorden]

anastasya antwoordt op 23 april 2011 om 16:17:

aan mij ook. stom he! alsof dunne mensen geen gevoel hebben :S.

[Beantwoorden]

Romy antwoordt op 23 april 2011 om 18:03:

same here… mensen moeten niet denken dat je alles hebt als je dun bent!

Myrthe antwoordt op 23 april 2011 om 19:20:

Ik liep een keer naar de trein hoorde ik iemand fluisteren: anorexiaaa
maar nee ik ben gewoon altijd al dun geweest en wil best wel aankomen maar dat lukt gewoon niet :(

Silke antwoordt op 24 april 2011 om 12:52:

Het voelt goed niet de enige te zijn

Michelle antwoordt op 23 april 2011 om 16:59:

Ah, dat vind ik echt superrot om te lezen.
Ik kan niet begrijpen dat mensen niet gewoon hun commentaar voor zichzelf kunnen houden.
Ik zeg; Ga gewoon naar dat strand. laat zien dat je dat durft. en trek je er zo min mogelijk van aan. Ik weet dat dat heel lastig is.

Want ik weet zeker meid, het maakt niet uit hoeveel kilootjes erbij komen of eraf gaan, mensen blijven altijd kletsen. Vandaag ben jij het, morgen is het een ander.

Misschien zijn ze zelfs wel gewoon jaloers!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 april 2011 om 18:35:

wow, wat onbeschoft! Wat vinden je vriendinnen daar van dan? Ik heb een vriendin gehad die ook heel dun was, die werd ook rustig uitgemaakt voor vanalles en nog wat. Onbegrijpelijk! Mensen zijn gewoon jaloers. En als je het durft, zou ik er echt wat proberen van te zeggen. Soms hebben mensen ook gewoon niet door wat voor onbeschofte dingen ze zeggen.

Gewoon naar het strand gaan!

[Beantwoorden]

Marieke antwoordt op 6 mei 2011 om 17:00:

.. Dat doe je toch niet, of ligt dat aan mij? Denken dat soort mensen serieus dat ze grappig zijn, als ze je skelet noemen? Nou lololol..

[Beantwoorden]


Door miranda op 23 april 2011 13:18

hm.. toch wel moeilijk. Eerst had ik er niet veel problemen, maar ik ben toch wel aangekomen. Maar ik doe het denk ik toch wel, je moet toch genieten van het weer:) En plezier maken in je leven:)

[Beantwoorden]


Door Anna op 23 april 2011 13:21

Oh ja hoor, als ik me daar allemaal druk om moet maken. Ik ben ook niet super slank hoor, maar ik ben trots op wie ik ben, en hoe ik eruit zie. Lol met vriendinnen op het strand is belangrijker dan me druk maken over wat andere van mijn lichaam vinden, toch? ;-)

[Beantwoorden]


Door Evi op 23 april 2011 13:25

Eigenlijk zit ik zonder problemen in m’n bikini, ik ben best tevreden met mijn lichaam. En het maakt me om eerlijk te zijn ook niet zo heel veel uit want anderen van me vinden.

[Beantwoorden]


Door Lies op 23 april 2011 13:41

Tuurlijk ga ik in mijn bikini! Buik of geen buik, mensen nemen me maar zoals ik ben :)
En hé, een beetje buik is gewoon vrouwlijk hoor!

[Beantwoorden]


Door anoniem op 23 april 2011 13:57

Mijn lichaam is ‘mooi’.. Strak, lange benen, snel bruin, iets gespierd. Maar ik heb hier niks aan want mijn lichaam werkt niét goed, heb nu al reuma en ben net 18. Dus mensen wees blij als je lichaam goed functioneerd maar niet perfect eruit ziet! Geniet!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 april 2011 om 18:37:

helemaal waar, vind ik nou ook :yes:. Zal eraan denken wanneer ik niet in bikini durf te lopen.

[Beantwoorden]

Danique antwoordt op 24 april 2011 om 15:24:

Vind het ook mooi dat je er onderaan zet ”mijn lichaam werkt, en daar ben ik blij mee”.

Dat is nou inderdaad iets om over na te denken.

OT: Ik moet elk jaar wel weer een beetje een drempel over, maar daarna heb ik er ook wel gewoon scheit aan en maak ik me niet druk.

[Beantwoorden]


Door Silke op 23 april 2011 14:29

Neeh ik zit midden in een medicein kuur. En door mijn vorige mediceinen waren mijn reactie alleen maar erger geworden. Dat betekent dat ik heel veel vlekken op mijn been heb 1 op mijn voet en een paar op mijn armen en 1 op mijn buik. Dus ik loop nog lekker in een lange mauwen shirt rond

[Beantwoorden]


Door Jente op 23 april 2011 14:49

Nee, ik trek me veel te veel aan van anderen. Ik ben al maanden bezig met afvallen, maar dat wil ook niet helpen.
nouja.

[Beantwoorden]


Door Nanda op 23 april 2011 14:55

Ik draag een tankini. Voor een bikini heb ik echt een te blubberige buik met mn maat 42.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 23 april 2011 15:22

Ik ben vooral heel wit en dan voel ik me best wel een beetje wit zeg maar. Volgens mij als je een lichte huid hebt zie je ook veel meer vlekjes, deukjes, etc. maar ik durf best in bikini en idd als mensen het niet bevalt dan kijken ze maar gewoon de andere kant op!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 23 april 2011 15:23

Als mijn benen glad zijn wel. Ik ben vrij jong en ik vind mezelf af en toe wat dik maar in een bikini moet je lol hebben toch? Niet nadenken gewoon doen. succes nog

[Beantwoorden]


Door Roosje op 23 april 2011 15:41

Vind het een beetje jammer dat je geen een “nee” tussen je antwoorden hebt gepakt, nu voel ik me een beetje aanstellerig & apart omdat ik dus echt zeker weten nee zeg tegen bikini. En ook tegen badpak of tankini of whatever.
Uitgelachen worden en aangesproken worden over mijn exzeem op mijn benen, mijn striae en blubberbuik is ’t echt niet waard om een leuk middagje te gaan zwemmen.
Vorige zomer heb ik 1 x gezwommen, terwijl het behoorlijk heet was, 1 x gezwommen en dat in een dorp ver weg van hier.. zodat ik geen bekende zag. Nee, zomer is absoluut niet mijn favo seizoen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 april 2011 om 18:39:

Snap ik, maar ik wil juist dat jullie wel in bikini gaan lopen. Ondanks wat er ‘mis’ is. En omdat ik in de tekst zelf ook al aangeef niet in bikini te durven, wil het geen te dramatisch stuk maken zeg maar.

[Beantwoorden]

xxxxxxxxx antwoordt op 23 april 2011 om 21:03:

ik ben het helemaal met je eens

[Beantwoorden]


Door xxxxxxxxx op 23 april 2011 15:52

ik heb een vraag die niet echt bij dit artikel hoort maar: wat is jouw doucheroutine? wat gebruik je allemaal onder de douche enzo?
xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 april 2011 om 18:39:

Douchegel! ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 april 2011 om 18:39:

Oh en water natuurlijk! ^^)

[Beantwoorden]

Myrthe antwoordt op 23 april 2011 om 19:15:

geen shampoo of scrub?

xxxxxxxxx antwoordt op 23 april 2011 om 21:04:

haha oke, want ik kan echt nooit kiezen tussen zeepjes, douchegel en scrub en allemaal is een beetje overdreven:$

Vera Camilla antwoordt op 23 april 2011 om 21:08:

Ik gebruik wel scrub voordat ik ga scheren sowieso en shampoo + conditioner wanneer ik mijn haar was


Door ellis op 23 april 2011 16:12

ja! alleen vind ik mijn benen niet zo heel mooi, maar daarvoor schaam ik me helemaal niet!

[Beantwoorden]


Door Mayke op 23 april 2011 16:16

Ben het eens met @DutchdivaLaura.
En sws, als je maar lol hebt!

[Beantwoorden]


Door Karin op 23 april 2011 16:45

Tja, de gevreesde bikini… Altijd weer een drempel. Vooral in het begin omdat alles dan ook nog eens zo wit is. En dan lijken alle minpunten nog erger. Maar ik doe het wel, want ik wil gewoon zo veel mogelijk bruin worden. Overal waar het gekleurd is, lijkt het allemaal wat mooier namelijk. En je ziet er wat gezonder uit. Dus ik doe het altijd wel, maar het is niet dat ik zonder schaamte of zonder problemen doe.
En ik kijk dan om me heen wat er er nog meer in bikini ligt en soms liggen er mensen die er (naar mijn idee) wat minder mooi uitzien in bikini dan ik en dat helpt mij dan weer. Klinkt misschien heel lelijk, maar zo gaat het wel bij de meeste mensen denk ik…

[Beantwoorden]


Door Arnela op 23 april 2011 17:05

Ah wat leuk ik sta er tussen :)

Wees trots op dat zwieberbuikje! Dames, jullie hoeven je nergens voor te schamen! hebben jullie die mannen wel es gezien met die bierbuikjes?

Ziet er soms ook niet uit en toch houden we van ze :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 april 2011 om 18:40:

Inderdaad! Als zijn zwieberbuikje lekker is om op te liggen, is die van ons dat ook ;)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 23 april 2011 17:24

Ik meost echt even lachen om die tweet van Laura!

Ik ben niet helemaal zeker natuurlijk want ik heb altijd wel iets waar ik me druk over kan maken. Maar toch ga ik wel in bikini en maak ik het leukste van de zomer :D! Ik ga mijn plezier toch niet verpesten door een vetrolletje, als je zwemt zie je ze toch niet, en als je ligt ook niet (A)

[Beantwoorden]


Door Judith op 23 april 2011 18:03

Mij zul je niet in een bikini zien. Nouja, wel in een bikini, maar nooit zonder zwembroek erover. Mijn buik is gewoon plat en ik ben eigenlijk best wel dun, maar ik heb wel redelijk dikke bovenbenen en ik vind het gewoon prettiger met een zwembroek aan, dan hoef ik ook niet bang te zijn of mijn broekje nog goed zit enzo.

[Beantwoorden]


Door nicky op 23 april 2011 18:10

ik zou zo een bikini aan doen, je moet gewoon eerst rondkijken wat andere mensen voor een fuguur hebben en dan nog even naar jezelf kijken. nou, ik word daar soms heel blij van:D

[Beantwoorden]


Door Carmen op 23 april 2011 18:22

Ik heb wel moeite om me bikini aan te trekken, ik ben namelijk niet de dunste en heb ook niet echt een geweldig lichaam. Maar ik trek wel gewoon me bikini aan zonder moeite in het zwembad of op het strand. Ik kan er toch niet omheen dat ik zo ben, dus ik accepteer me zoals ik ben :).

[Beantwoorden]


Door Meike en Anisha op 23 april 2011 18:49

Het kan heel gemeen klinken, maar als je om je heen kijkt zie je zeker wel mensen die dikker, kleiner, witter, roder of wat dan ook zijn!
Ik heb er zeker geen moeite mee, en eigenlijk moet iedereen respect hebben voor iedereen die wat dikker is, en toch in haar bikini durft!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 april 2011 om 20:23:

Heb je wel gelijk in hoor, zo is het ook gewoon. Alsof de rest van de wereld een geweldige bikinibody heeft!

[Beantwoorden]


Door Ilja op 23 april 2011 18:49

Ik heb al moeite met een badpak eigenlijk :/ Maar een bikini wil ik de mensen besparen… :O Ik ben gewoon niet de dunste en als ik mensen met (veel) overgewicht in een bikini zie wordt ik niet blij.. dus doe ik het zelf ook maar niet! Aan de andere kant zou iedereen lekker moeten doen waar die zin in heeft, maar ik voel me daar niet prettig bij ..

Liefs

[Beantwoorden]


Door Lisa op 23 april 2011 18:51

Hmmm, vroeger durfde ik dat echt niet maar langzaamaan sinds een aantal jaren terug ben ik het weer gaan dragen en het kan mij minder en minder schelen wat mensen ervan denken :) Ik vind het gewoon leuker dan een badpak en wil ook net zo goed van het strand en de zee genieten zoals andere mensen ;) Ik heb geen perfect lichaam (niemand heeft dat eigenlijk) maar zolang ik mij vanbinnen goed voel dan ben ik blij :)

[Beantwoorden]


Door ♥ op 23 april 2011 19:01

leuke question!

die reclame van elvive ofzo die steeds onderaan komt is echt heel irritant, kan niet eens op ‘post comment’ drukken, moet dan eerst het kruisje vinden en… nja
jij moet natuurlijk ook geld verdienen ;)

[Beantwoorden]

My antwoordt op 23 april 2011 om 19:08:

Ja ik vind hem ook echt heel irritant :/

[Beantwoorden]


Door My op 23 april 2011 19:08

iedereen vind zichzelf altijd mar te dik, maar ik ben heel dun en daardoor heb ik ook niet echt een kont en tiete… Dat is ook niet leuk hoor :no: Maar ik vind het absoluut niet erg om met een bikini rond te lopen hoor ^^)
:wave:

[Beantwoorden]


Door Cathelijne op 23 april 2011 19:36

Ik durf eigenlijk best goed in bikini, ben best slank en wordt snel bruin. maar bij mij ligt het probleem weer bij mijn acné, mijn hele rug zit er vol mee. het wordt gelukkig al minder (heb eindelijk een bezoekje gebracht aan de dermatoloog) maar ik zit nog steeds met die lelijke littekens :( maar gelukkig heb ik het al geaccepteerd, mensen zeggen ook vaak dat het niet eens zo opvalt (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 april 2011 om 20:21:

Vaak lijkt iets heeeel groot, terwijl eigenlijk niemand het ziet. Weet trouwens niet of je de pil slikt, maar bij sommige anti conceptiepil verdwijnt acné grotendeels. Misschien een idee?

[Beantwoorden]


Door marthe op 23 april 2011 19:40

je hebt groot gelijk vera!
we moeten blij zijn dat ons lichaam perfect functioneerd, er zijn mensen die daar niet zoveel geluk in hebben …

[Beantwoorden]


Door Anouuuk op 23 april 2011 21:09

Ik weet nog niet, ik ben echt best wel dun en dat vind ik niet leuk ;p
Op vakantie ga ik wel in bikini, maar naar zwembad enzo betwijfel ik, ook al heb ik er wel zin in..

[Beantwoorden]


Door Melissa op 23 april 2011 21:26

Ik pas ruim een kwart van mijn zomerkleren van vorig jaar niet meer, dus dat zegt genoeg lijkt me. ;) Ben ECHT niet tevreden over mijn figuur en dus zal het weer ff moeilijk zijn om mezelf weer in bikini te vertonen. *zucht* Het is elk jaar hetzelfde liedje bij mij, maar ik ga (proberen) mijn zomer daardoor niet te laten verpesten! Ik vind het ergens wel fijn dat ik niet de enige ben die weer even over die drempel heen moet! ^^

[Beantwoorden]


Door Lissa op 23 april 2011 22:32

Nou, ik trek me er persoonlijk op de moment zelf niets van aan maar meestal de avond voor ik weet dat ik m’n bikini moet aantrekken ben ik super onzeker over hoe ik er ga uitzien. Ik denk dat iedereen wel onzeker is in hun bikini. Vera, goeie vraag! De groeten uit België!

[Beantwoorden]


Door leen op 23 april 2011 22:49

Ik heb er zelfs niet zo heel veel last van. Soms zit ik me wel aan te stellen over men brede heupen in de spiegel. maar dan probeer ik mezelf gewoon op te vrolijken dat jongens soms die om het grof te zeggen ‘neukteugels’ wel leuk vinden haha. en er zijn zoveel andere dingen in de wereld die veel erger zijn. dus hup mensen lekker naar buiten genieten van dit weer! (love)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 23 april 2011 22:50

Haha… Die vragen van jou Vera! Afschuwelijk! ;-)
Ik kan van mezelf zeggen dat ik een goed lijf heb. Maar ik ben veel te wit! Van die zelfbruiners krijg ik uitslag en om nu onder de zonnebank te gaan… Neh… Ik wil geen rimpels als ik 25 ben :ja:

Aangezien ik heel erg wit ben. Melkfles wit. Ja. Nog witter dan je denkt dat ik ben ziet het heel raar uit. Gelukkig heb ik wel sproeten… Daardoor lijkt het soms wat bruiner :)

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 23 april 2011 23:07

Oh, wat dat betreft kan ik me ook heel druk maken om mijn lovehandles, die vooral te zien zijn als ik een bikinibroekje aan heb met touwtjes aan de zijkant.

Maar ik ga toch wel echt elke week zwemmen in bikini, minstens twee keer per week, en bovenal durf ik mezelf wel te vertonen in bikini, omdat ik nou eenmaal zo ben. Nou moet ik zeggen dat ik wel één van de dunste zwemsters ben in ons zwembad en zal ik geen vloedgolf veroorzaken als ik het zwembad in spring. Maar die lovehandles, die zitten er wel.

En goed, als ik mijn vriendje mag citeren: “Die lovehandles zijn alleen maar handig.”

Dusse, een zomer vol bikini’s voor mij!

[Beantwoorden]


Door Laura op 23 april 2011 23:24

Bikini’s zijn bij mij best lastig omdat ik heel veel moeite heb met de perfecte maat vinden (de een is niet stevig genoeg, de ander bedekt niet alles perfect, de andere is niet stijlvol…) maar zodra het zonnetje schijnt en ik lekker met mijn vriendinnen ben maakt het me even niet meer uit wat voor bikini ik aan heb en of ik er tiptop uitzie, wel ga ik voor het ‘bikiniseizoen’ meer sporten en minder eten maar dat ligt deels ook aan dat in de zomer we vaak naar het buitenland gaan en daar ik toch wel die heerlijke tropische toetjes wil proeven ;-)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 24 april 2011 00:48

Naja aan Kim Kardashian is ook gesleuteld. Ik voel me absoluut onzeker in m’n bikini, maar dat weerhoudt me er niet van om heerlijk bruin te worden en te genieten! Pure schoonheid zit van binnen.

[Beantwoorden]


Door Fien op 24 april 2011 07:35

Ik doe wel gewoon een bikini aan en plons hier achter in mijn tuin het water in, want ik woon aan het water. Ik heb wel witte benen, maar verder ben ik tevreden, ik ben 13 jaar hoef me nog niet te scheren en heb een strakke buik van dansen.
Dus ik heb nu nog geen problemen, behalve enige onzekerheid over mijn witte benen, die ik nog niet scheer.
Liefs!

[Beantwoorden]


Door Noortje op 24 april 2011 08:42

Nee, ik heb er heel veel moeite mee. Ben afgelopen weken al meerdere malen meegevraagd, om hier in de buurt te gaan zwemmen, en steeds lul ik me er weer onderuit met een smoesje. En daarna heb ik weer spijt, omdat ik mezelf zo graag (voor mezelf) wil bewijzen zeg maar. Waar ik het meest onzeker over ben zijn mijn vormen, ik heb echt amper borsten.. Een kleine A-cup, maar ja met een bikini lijkt het naar mijn idee altijd nog iets kleiner en minder gevormd, dus ik vind het vreselijk om in bikini te lopen. Daarnaast heb ik ook erg last van acne op m’n rug, wat het ook nog erger maakt.

Helaas, ik zou het wel heel graag willen! En als ik op vakantie ben doe ik het wel hoor, maar met vrienden/klasgenoten om me heen liever niet :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 24 april 2011 09:06

Ik vind mezelf te dun & heb zowat geen borsten.
Maar dat betekend niet dat ik nooit een bikini aanheb!
Laatst deden ik & een paar vrienden een watergevecht op straat xd

[Beantwoorden]


Door Eva op 24 april 2011 09:14

Ik ben zelf niet echt de dunste en mijn buik blubbert ook erg, ik durf echt niet in bikini en ik ga daarom ook pas in bikini wanneer ik een bepaald gewicht heb bereikt. Doordat ik dat bereikt heb heb ik ook veel meer zelfvertrouwen denk ik :)

[Beantwoorden]


Door a op 24 april 2011 10:15

Vanmiddag naar het strand!
Maar natuurlijk loop je daar wel in je witte velletje…
maar anders word je nooit bruin!

[Beantwoorden]


Door paulien op 24 april 2011 12:40

het ene moment heb ik wel een beetje bikini vrees maar de andere keer niet. nu durf ik niet zo goed in een hempje omdat ik van de winter veel puistjes op mijn schouders heb gehad en nu ziet het er nog niet zo mooi uit. verder soms een beetje om mijn benen en buik. vorig jaar heb ik aan het eind van de zomer een super leuke bikini gekocht en kan niet wachten tot ik een keer ga zwemmen:p

[Beantwoorden]


Door Angela op 24 april 2011 14:21

ik ben best stevig en daardoor ook niet helemaal zeker over mezelf maar ik weet gewoon dat ik een giga hekel aan sport heb en ik hou heel erg van lekker eten dus ik moet het maar accepteren :D

[Beantwoorden]


Door Babette op 24 april 2011 16:52

Ik ga gewoon met een bikini naar het strand en zwembad hoor. Vroeger was ik dikker dan nu maar heb wel last van striae. Gelukkig alleen op m’n bovenbenen dus als ik er een zwemshort overdraag zie je het niet meer zien. Als ik iemand anders zie die wat molliger is en een bikini draagt ga ik die hellemaal niet raar gaan bekijken of uitlachen, want vroeger was ik ook zo.

[Beantwoorden]


Door Ilse op 24 april 2011 19:48

Nee, vorig jaar wou ik niet omdat ik te bleek was, te kleine borsten had, geen mooie bikini had en het altijd zo’n gedoe is om je compleet te ontharen en dit jaar durf ik niet vooral omdat mijn buik te dik geworden is op één jaar tijd en zo is het altijd wel iets, helaas.

[Beantwoorden]

Lolo antwoordt op 27 april 2011 om 12:18:

Ik gebruik gewooon mijn negatieve energie om te sporten ik ben namelijk nogal lui en als ik dan boos benen een adrenaline kick krijg ga ik hardlopen en andere dingen in plaats van slaan ik had eerst echt zon hangbuik en daar is nu al heel wat vanaf!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 24 april 2011 20:36

Als ik alleen met vrienden ga zwemmen (bijvoorbeeld bij een vriendin die een zwembad in haar tuin heeft) heb ik er geen problemen mee, maar op het strand/een openbaar zwembad vind ik het iets minder fijn. Maar ik heb me er wel redelijk overheen gezet, en ik ga lekker trainen zodat ik in de zomer echt bikiniproof ben! :)

[Beantwoorden]


Door katrien op 25 april 2011 08:02

ik ben best tevreden met mijn lichaam en met een mooie, goede bikini ben ik helemaal klaar voor het strand! :D

[Beantwoorden]


Door laura op 25 april 2011 12:26

ik ben het helemaal met jou mening eens veer!

wat betekent trouwens lees:…………………..
?? xx

[Beantwoorden]


Door Iris op 25 april 2011 15:26

Durf wel te zwemmen, maar blijf wel onzeker of iemand m’n lichaam raar vind.

[Beantwoorden]


Door Annemarie op 25 april 2011 16:12

Het is inderdaad altijd zo’n drempel (van drie meter hoog) waar je overheen moet. Zelfs met topjes, korte broeken en slippers. ik ben wit, mijn voeten zijn groot en raar, het wintervet van de afgelopen 10 jaar zit er nog aan…
Totdat ik bezweet en rood aangelopen mijn spijkerbroek, blousje en laarsjes toch maar inruil voor een korte broek, topje en slippers.
En zo gaat dat ook met de bikini. Stug in kleding blijven zitten tot ik me eindelijk aan de hitte overgeef en afkoel in het water. Hoewel, ik heb wel altijd een boardshort aan, want aan blote bovenbenen doe ik echt niet :o

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 25 april 2011 19:29

Ik heb heel lang geen bikini aangedurfd omdat ik een gigantisch litteken horizontaal over m’n buik heb door een operatie aan mijn darmen. Ik heb me een paar jaar geleden voor ’t eerst aan een bikini gewaagd en sindsdien draag ik niet meer anders. Iedereen heeft zo z’n beperkingen en ik hoef over die van mij helemaal niet onzeker te zijn! Zonder dit litteken had ik wss helemaal niet meer geleefd. Ik vind m’n litteken zeker niet mooi, maar ik heb er (ondertussen) wel vrede mee.

[Beantwoorden]


Door Lolo op 27 april 2011 12:11

Bij mij is het een drempel maar als ik dan inbikini lig en niemand zegt er wat over dan loop ik de volgende dag trots met mijn borst vooruit en kont naar te paraderen over het strand :)

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 27 april 2011 17:56

Ja hoor, ik ga gewoon in bikini dit jaar! :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 6 mei 2011 13:08

ik durf wel in bikini te gaan ^^ geen probleem.. het enige waar ik mee zit zijn m’n nog steeds erg witte benen maarja, je moet wel in bikini wil je die natuurlijk bruin laten worden XD

[Beantwoorden]


Door Leontine op 6 mei 2011 13:16

Ik zit niet echt strak in mijn vel. Ben zeker niet te zwaar, maar dankzij 2 zwangerschappen, een aantal operaties, geen lichamelijke beweging en geen (buik)spieroefening kunnen doen is mijn buik zeker niet meer wat hij geweest is. Ruim overschot van vel en omdat dat hangt altijd wat over mijn broekje heen. (zeker als ik zit of half lig in mijn stoel)
Ook mijn borsten zijn, vanwege de zwangerschappen, aardig gegroeid geweest en weer wat gekrompen, hangen dus ook wat meer.
Dus zeker geen afgetraind lichaam.. en ik ben gezegend met een lijf zonder striae of cellulitus, maar wel een aantal nare lelijke littekens.

Maar ach, ik hang me in mijn bikini en maak me er niet te druk om. Heb 2 mooie kinderen eraan over gehouden en daar ben ik trots op, en dat mag dan ook wel aan mijn lijf te zien zijn. En daarbij komt, mensen kijken toch wel naar me.. Ik ga naar het zwembad/strand voor mijn kinderen, man en mijn eigen plezier, niet voor het oordeel van een ander.

Ik hoop dat iedereen zonder schaamte of schroom zich goed kunnen voelen in hun eigen lijf, hoe dat er ook uitziet.. want als je je mooi voelt, straal je dat uit.

[Beantwoorden]


Door Silva op 6 mei 2011 13:20

Bikini? Praat me der niet van…ik durf nauwelijks een korte broek aan te trekken!

[Beantwoorden]


Door Romy op 6 mei 2011 14:30

Nee, ik ga echt met heel veel moeite in bikini. Ik schaam me meestal dood voor mijn lovehandles en buikje en dikke benen. Daarom ga ik ook bijna nooit zwemmen… heel soms, als het moet… maar anders echt niet, gewoon omdat ik me ervoor schaam…

[Beantwoorden]


Door Marieke op 6 mei 2011 17:05

Ach.. Niemand is perfect, iedereen is aan het begin van de zomer een melkfles, striae en cellulitis worden tegenwoordig al groot uitgemeten op televisie, volgens mij heeft iedereen alles al gezien. Maar ik snap wel dat als jij voorbij komt en er wordt gefluisterd en gegiecheld dat dat rot voelt (ik snap overigens niet dat mensen zo op elkaar bitchen maar goed) Ik ben alleen onzeker over de mate van haargroei op mijn lichaam, maar als ik dat in toom heb, ga ik met liefde in bikini ;-)

[Beantwoorden]


Door Marly op 6 mei 2011 17:10

Nee, ik ga sws niet zelfverzekerd in mijn bikini rondlopen. Ik weet van mezelf gewoon dat ik overgewicht heb, wat zich opkropt bij mijn buik zegmaar. En dat is gewoon echt NIET charmant. Dus nee, ik houd lekker mijn handdoekje om me heen als ik uit het water ben, en als ik aan het zwemmen ben zie je het niet in het water.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 6 mei 2011 17:57

Liever niet… haha. Vorige zomer had ik niet eens een bikini, maar nu heb ik er toch een gekocht en ga het maar weer eens proberen..
Lekker bruin worden en zwemmen!
Toen ik de bikini net had gekocht mocht mijn vriend hem “keuren” en laatst vroeg hij of ik hem nog een keer wilde showen, gewoon omdat-ie dat leuk vond. Gaf wel even een ego-boost! :)

[Beantwoorden]


Door Mireille op 6 mei 2011 18:28

Als ik er eenmaal een tijdje in loop vind ik het niet heel erg meer, maar ik voel me zeker niet zeker in m’n bikini. Sowieso moet ik er weer even aan wennen aan het begin van de lente/zomer.

[Beantwoorden]


Door shaydie op 6 mei 2011 20:38

ik heb niet echt het “perfecte” lichaam heb een zwembandje dat niet weggaat en striae op mijn benen maar ga wel gewoon lekker in een bikini!
ik hou niet van badpakken.

[Beantwoorden]


Door anouk op 8 mei 2011 19:09

eerst was ik er heeel erg onzeker over. vorig jaar durfde ik bijvoorbeeld alleen maar met een voetbalbroekje aan te gaan zwemmen omdat ik groeistrepen op mijn benen heb en er bijna bij mijn bikinilijn altijd van die rode scheerbultjes zitten en dat ik een behoorlijke stevige kont heb ik was heel bang dat jongens me daardoor niet zagen staan of dachten gadver wat heeft zij. Maar nu? het maakt me echt niks meer uit, ik ga trots met mijn groeistrepen,scheerbultjes en stevige kont in een bikini. Niemand is perfect en al mijn vriendinnen hebben wel scheerbultjes, groeistrepen of watdan ook. Eigenlijk heel raar vorig jaar zwom ik altijd met heel veel meiden en bijna geen jongens en maakte ik me heel druk. Nu zijn we meestal met alleen maar jongens en 2 meiden in een groep van 10 ofzo en nu maakt het me niks meer uit. Ik heb gemerkt dat jongens me ook met mijn scheerbultjes,groeistrepen en stevige kont wel accepteren. En wat zegt uiterlijk nou eigenlijk? Als ze je niet accepteren om hoe je bent zijn het ook geen vrienden.

[Beantwoorden]