Twitter Question #32

Ik gebruik Twitter dagelijks, ik communiceer graag via Twitter met bezoeksters en ik vind het leuk jullie up-to-date te houden van mijn dagelijkse bezigheden. Omdat ik op Twitter vaak superveel en leuke reacties krijg op vragen die ik stel, besloot ik Twitter wat meer bij mijn site te betrekken.

Elke zaterdag is er een Twitter Question. En wat houdt dat nou precies in? Heel simpel, elke week stel ik jullie een TQ via twitter en de leukste/opvallendste reacties pik ik eruit en plaats ik op mijn site. Heb je geen Twitter? Dan ben je meer dan welkom om achteraf alsnog je mening te laten horen en lekker mee te discussiëren in de reacties!


Elke keer wanneer ik weer een Twitter Question stel, prijs ik mezelf gelukkig met zulke volgers en lezers als jullie. Want wat krijg ik toch elke keer weer grappige en leuke reacties binnen. Ook dat jullie zo massaal reageren vind ik super, blijf dat doen!

Te donkere foundation kwam without a doubt het meest vaak voorbij als beauty miskoop. Ook voor mij geldt het dat ik meerdere te donkere foundation heb gekocht én gedragen. Ai, zonde van mijn geld! Wat me ook opviel is dat jullie ook vaak producten van Chanel noemen. Is dat dure A-merk dan toch niet helemaal zijn geld waard?

Behalve te donkere foundation heb ik ook veel roze lipsticks waardoor mijn tanden erg geel lijken, te donkere oogpotloodjes en slecht gepigmenteerde oogschaduwpalette’s gekocht. Ik heb veel make-up, maar doe ook vaak zat miskopen! Ik heb onwijs veel lipgloss die ik nauwelijks draag. Te waterig, met weinig kleur of met een vervelend geur… Yep, dat zijn zeker mijn grootste miskopen!

Wat is jouw grootste beauty miskoop en waarom?


Reacties

Door Cindy op 16 april 2011 07:50

ik denk dan toch die dure oogschaduw die in de winkel veel piment leek te hebben, maar thuis erg tegenviel :O

[Beantwoorden]


Door Jessica op 16 april 2011 07:56

Mijn grootste miskoop is een product van Benefit: Dr. Feelgood. Het zou je huid matteren en je porien verkleinen. Het stinkt helaas. Nu kan ik me daar wel overheen zetten, als het werkt. Helaas glimt mijn huid binnen 2 uur weer en bij het opbrengen verschijnen er allemaal schilfertjes op mijn gezicht. Een (dure) miskoop dus :-(

[Beantwoorden]


Door Aranka op 16 april 2011 08:12

Mijn dure Chanel mascara, in het begin was hij erg fijn nu krijg ik alleen maar spinnenpoten effect..

[Beantwoorden]


Door Marcella op 16 april 2011 08:28

Een quad van clarins. Hij was 40 euro en pigment is echt slecht. Als ik hem op me ogen gebruikt gaat het nog wel maar voor 40 euro had ik toch wel iets meer verwacht dan alleen een mooie verpakking.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 16 april 2011 08:35

Een Wet ’n Wild i-Sparkle palette.
Geeft echt bijna geen pigment, behalve die mooie highlighter die erin zit, en die donkere kleur kan ook nog wel, maar die andere kleuren, nee. Komt niks vanaf.
P2 Perfect Face primer, ik wist helemaal niet dat er van die glittertjes inzaten, en toen ik het doorhad toen wist ik het wel. Nu ligt ie in mn lade een beetje tja.. te verotten haha (A).
Oh, en een Essence I Love Berlin lippenbalsem, nou sorry hoor, maar voor mij is het geen lippenbalsem? Hij maakt mn lippen alleen maar droger :(!
Gelukkig waren al deze dingen goedkoop, want ik kan op dit moment even niks bedenken wat duur is en tegenviel. :P

[Beantwoorden]


Door Martine/Berio_s op 16 april 2011 08:41

Een oog crème van oriflame, deze beweerde de wallen onder je ogen wat strakker te maken en het witte te camoufleren…
Helaas… binnen een uur zat ik op de eerste hulp met een mega opgezwollen gezicht!!! En branden… man wat deed het zeer!!

Xx

[Beantwoorden]

Bertine antwoordt op 16 april 2011 om 09:16:

Hahahaha! Dat heb ik een keer gehad voor reinigingsdoekjes, al ben ik het merk vergeten. Ik ben bijna nergens allergisch voor, maar een swif met zo’n doekje en ik heb een halve week rond gelopen met een opgezwollen, kloppend hoofd.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 april 2011 om 00:06:

Oh wauw, dat is pas een verschrikkelijke miskoop! :O

[Beantwoorden]


Door Dionne op 16 april 2011 08:44

Een verkeerde kleur lipstick van lancome, stond me echt voor geen meter.. :|

[Beantwoorden]


Door amy op 16 april 2011 09:20

een eyeliner ik weet niet meer van welke merk die is maar ik dacht dat ik een mooie zwarte had gekocht was het een vel blauwe uiteindelijk weggedaan naar mn nichtje. mischien iets voor carnaval ofsoo;)

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 16 april 2011 09:26

Foundation van Yves Rocher, oogpotlood van Essence en een primer van Manhattan. Bleeeh! :-(

[Beantwoorden]


Door love op 16 april 2011 09:34

Mijn palette van casuelle. Ik dacht dat ik een budget palette aan de haak had geslagen met veel pigment. Nou ….. ehhhh.. nee dus!

[Beantwoorden]


Door love op 16 april 2011 09:35

en oh jaaa, reinigings doekjes van de kruidvat in zo’n potje! Ik had allemaal bultjes!

[Beantwoorden]


Door Ann op 16 april 2011 09:44

Een concealer van manhattan. De kwaliteit was gewoon niet goed, het bedekte totaal niks!

[Beantwoorden]


Door Samira op 16 april 2011 09:50

Nice one! Een cheap (ass, sorry) bronzer en die véééééééél te donker was en dan gebruikt als poeder!
People I was 11 oké?!
Hahaha ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 april 2011 om 00:07:

Haha, kan de beste overkomen!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 16 april 2011 09:51

Moeilijk. Ik kan nu echt niks bedenken. *graaft*. Ik denk dan toch een Sephora Concealer, die heb ik wel opgemaakt omdat het wel mijn kleur was en hij was wel fijn, maar hij dekte amper, dat was echt heel jammer.

[Beantwoorden]


Door Suanne op 16 april 2011 09:53

Een poeder van GOSH. had de goede kleur getest in dat vakje, en meteen de poeder gepakt die er recht achter stond, alleen dat was een andere kleur dan ik getest had :( echt zonde.

[Beantwoorden]


Door Nanda op 16 april 2011 09:57

ik heb een paar parfums staan die ik tóen erg lekker vond in de winkel, maar als ik ze nu ruik er helemaal naar van word.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 16 april 2011 10:01

Haha, leuke reactie’s, ik heb echt geen idee meer of ik een miskoop heb gehad, maar vast wel :P

[Beantwoorden]


Door Silva op 16 april 2011 10:03

De meeste oogpotloden in het algemeen – ze blijven niet bij me zitten.

[Beantwoorden]


Door Anniek op 16 april 2011 10:04

Ik denk zo’n beetje alle reinigingsdoekjes die ik heb geprobeerd, en daarna definitely een foudation van essence, die de eerste 10 minuten gewoon mijn kleur was, maar daarna van kleur veranderde en ik een heel aantrekkelijk stukje wortel werd voor m’n twee konijntjes! :nod:

[Beantwoorden]


Door Kim op 16 april 2011 10:45

Pff gezichtcreme van de kruitvat voor gevoellige huid.. nou kreeg er uitslag van :(

[Beantwoorden]


Door femketje op 16 april 2011 10:45

een mono oogschaduw van essence die als tester in de winkel er super uit zag maar in de nog dichte verpakking totaal geen pigment had

[Beantwoorden]


Door Miranda op 16 april 2011 11:00

te donkere foundation, haha.

[Beantwoorden]


Door Helena op 16 april 2011 11:04

Vichy normaderm omdat mijn huid er verschrikkelijk op reageerd :(

[Beantwoorden]


Door Mariska op 16 april 2011 11:08

Heb deze vraag toch echt gemist denk ik op Twitter maar kan dan ook niet echt mijn beautymiskoop bedenken. Ja 1x.. mascara gekocht en niet gekeken naar de kleur… toen ik thuis was zag ik dat ie blauw was ipv zwart..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 april 2011 om 00:09:

Hij was een dag eerder deze keer, dus ik denk vandaar!

En blauwe mascara is ook leuk, maar niet voor elke dag ^^)

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 16 april 2011 11:24

Mijn beautymiskopen zijn toch meestal slecht gepigmenteerde oogschaduws. Erg jammer altijd.

[Beantwoorden]


Door Mirte op 16 april 2011 11:27

Voor mij blijven he toch de honderden foundation in de verkeerde kleur, haha!

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 16 april 2011 12:31

Ik koop ALTIJD te donkere foundations

[Beantwoorden]


Door Corien op 16 april 2011 12:39

Te donkere foundation is ook voor mij iets wat vaak gebeurd.

Verder heb ik ooit een mascara van Lancome gehad voor iets van 20-25 euro, die me slechter beviel dan een goedkope etos mascara.

Heb ook een M.A.C. oogschaduw gekocht die heel weinig pigment af geeft, en daar kwam ik dan thuis pas achter. Ik had hem graag geruilt, maar de oogschaduw was goedkoper dan het treinkaartje naar Amsterdam(waar toen de meest dichtbijzijnde M.A.C zat). Nu weet ik dat ik altijd eventjes mijn gekochte product moet testen terwijl ik nog bij de winkel in de buurt ben!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 april 2011 om 00:10:

Ai, zonde! En altijd testen inderdaad. Je moet wel weten wat je koopt! :ja:

[Beantwoorden]


Door kiki op 16 april 2011 12:42

mijn maybelline new york oogschaduws ik heb een bruine uit de nieuwe collectie en een paarse. ze hebben wel goed pigment maar ze blijven geen hele dag zitten. gelukkig zijn ze niet zo duur maar toch. wel jammer

[Beantwoorden]


Door Charley op 16 april 2011 13:06

Toevallig had ik er net een!

Die vibrerende mascara van Maybelinne ein-de-lijk in mijn bezit, kom ik er achter dat het batterijtje het niet doet! Hij vibreert dus niet :(

[Beantwoorden]


Door Emm op 16 april 2011 13:29

Zonder twijfel mijn chanel oogschaduwpalette. Belachelijk duur en er komt gewoon geen kleur vanaf. miskoop! ^^)

[Beantwoorden]


Door charile op 16 april 2011 13:30

oogschaduw waar geen kleur vanaf komt, of een te lichte foundation ;p
‘xx

[Beantwoorden]


Door anne op 16 april 2011 14:19

leeuke vraag en artikel. x

[Beantwoorden]


Door Camille op 16 april 2011 14:24

De lippenstiften van 2Be true .. man man man .. dat echt een lelijk productje… Ze zijn er super uit maar smeren echt niet ! Helaas kocht ik er toen drie .. :)

[Beantwoorden]


Door Ilse op 16 april 2011 14:49

Mijn grootste weet ik zo direct niet, maar mijn meest recente twee nagellakjes van Catrice, de Prismatic Effects topcoat en Be My Millionaire. Vind ik echt geen mooie lakjes, maar ja, is een kwestie van smaak.
En de Kruidvat Body Fruit body scrub Cranberry & Pomegranate: ruikt echt niet goed! En nog een douchegel van Kruidvat Body Fruit met een andere geur, maar ik weet niet meer welke. Die is ondertussen op, dan wastte ik me ermee, maar direct daarna gebruikte ik dan een HEMA scrubje (dat trouwens wel heerlijk ruikt!)om de geur te maskeren. ;) Wat een stank, echt!

[Beantwoorden]


Door shna op 16 april 2011 16:09

ahh leuk, mijn tweet staat ertussen :D

[Beantwoorden]


Door Glamour op 16 april 2011 18:31

Ik moest en zou ooit eens een paarse mascara hebben,,
getest op mijn hand,, YAEH PAARS!
nouu, op mijn wimpers dus niet :S

[Beantwoorden]


Door essia op 16 april 2011 18:51

Te donkere foundation. Yes daar heb ik ook wel ervaring mee.
En een dior lippenstift die zoveel pigment heeft dat hij in je lippen trekt. Resultaat: de volgende dag loop je met paarse vlekjes op je lippen.

[Beantwoorden]


Door Eva op 16 april 2011 18:56

ehmm een slechte oogschaduw denk ik
ik ben meestal wel tevreden met de dingen die ik koop

[Beantwoorden]


Door nil op 16 april 2011 19:09

even over chanel miskopen.. de oogschaduws van chanel zijn gewoon troep! maaar blush, nagelak, foundation en lippenstiften zijn geweldig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 april 2011 om 00:11:

Vind de lipsticks ook echt fijn inderdaad. En wat ik tot nu toe van de oogschaduws heb gezien… not impressive.

[Beantwoorden]


Door LinvanT op 16 april 2011 21:40

Ik heb een bodyscrub van Inecto gekocht. Inecto heeft allemaal kokosproducten. En nou vind ik kokos ook wel lekker ruiken, maar de scrub voelde heel boterig aan en als je al eventjes lekker warm had gedouched rook de scrub alsof iemand had overgegeven. Dat was echt heel naar. Dus die heb ik heeel snel weg gedaan. Inecto hoeft voor mij niet meer.

Maar zo’n chanel palletje kan je toch nog wel verkopen? misschien niet voor die 50 euro (maar je kan het proberen), via marktplaatst of een blogsale?

[Beantwoorden]


Door dannique op 17 april 2011 08:25

Hihi mijn tweet staat onderaan.. was echt een miskoop zeg, het was tenminste wel echt felpaars,,, weet het merk alleen niet meer..
xx

[Beantwoorden]


Door Marsélica op 2 november 2014 09:48

Door Marsélica op 2 november 2014 09:49

Sexy cat hahahah ik houd van make up hahahahah

[Beantwoorden]