Advertorial: Vichy Normaderm

Jarenlang heb ik ze gebruikt, de Normaderm producten van Vichy. Zoals jullie misschien wel weten heb ik een vrij onzuivere huid en de Normaderm producten van Vichy zijn speciaal voor de onzuivere huid gemaakt. Er is een verzorgingslijn om onzuiverheden zoals lokale puistjes, verstopte poriën en een glimmende huid tegen te gaan.

Image Hosted by ImageShack.us
Ik heb een groot deel van de verzorgingslijn, die je nu ook kunt winnen op Msn.nl. De zuiverende reiniginsgel, zuiverende lotion, nachtcrème, dagcrème en de camouflerende, uitdrogende stick.

Image Hosted by ImageShack.us
Ik heb de producten nog maar net binnen, dus kan ik nog niet heel goed mijn oordeel vellen. Alle producten zitten in een frisse, groene verpakking. Dat staat leuk op je wastafel of badkamerkast, maar is ook herkenbaar. Hieronder vertel ik jullie kort wat ik van de producten vind.

De zuiverende reinigingsgel: Een fijne gel die goed schuimt en de huid goed reinigt. Zorg er wel voor dat je deze gel er goed af wast, anders blijft er een vrij stroef laagje op je huid achter.

De zuiverende lotion: De naam ‘lotion’ vind ik wat afleidend, aangezien dit meer een tonic is. Een doorzichtige en waterige substantie met alcohol, die de huid ook goed schoonmaakt. Zo’n tonic vind ik altijd fijn om te gebruiken, het geeft ook een lekker schoon gevoel. Niet aan te raden wanneer je een droge huid hebt, de tonic droogt je huid mede door de alcohol, nog meer uit.

De nachtcrème: Wanneer mijn huid trekkerig aanvoelt na een douche, vind ik het heerlijk om een crème op te smeren. Deze nachtcrème helpt tegen verwijde poriën en een onregelmatige huidstructuur. Ik vind hem fijn!

De dagcrème: Deze heb ik al vaker gehad, en ik vind het fijn spul. Deze dagcreme maakt de huid minder rood, matteert deze en verkleint poriën. Dit vind ik het fijnste product uit de lijn om onzuiverheden tegen te gaan.

De camouflerende, uitdrogende stick: Het idee achter deze stick is leuk, en hij droogt puistjes ook wel enigszins uit. Het vervelende is alleen dat de stick er maar in één kleur is, en die is vrij donker. Hij dekt goed, maar is voor mij te donker.

Een paar jaar geleden was ik al fan van de Normaderm producten, en ik vind ze nog steeds fijn. Het is wel zo dat ik nu allergisch ben, en eigenlijk andere producten voor mijn gevoelige huid nodig heb (mits ik niet over 3 weken met een hoofd als een tomaat wil rondlopen). Voor meiden en vrouwen met een onzuivere huid, raad ik de producten zeker aan.

Bij de apotheek kun je naar meer info (zoals prijzen van de producten, die kan ik helaas niet vinden) vragen en de producten zelf ook kopen.

Doe nu mee met de winactie op Msn.nl en maak kans op een compleet verzorgingspakket van Vichy!

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 5 april 2011 | 46 reacties | Tags:

Reacties

Door Marjolein op 5 april 2011 09:08

Eerlijk gezegd ben ik niet zo’n fan van deze productlijn. Ik heb ook een onzuivere huid maar deze producten zijn denk ik net iets te agressief. Ik heb dan ook een redelijk lastige huid: droog
én onzuiver.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 april 2011 om 09:22:

Als je huid droog en onzuiver is, zijn de producten inderdaad denk ik te agressief. Is bij mij ook zo, en waarschijnlijk zal je huid ook vrij gevoelig zijn.

[Beantwoorden]

Tamarah antwoordt op 5 april 2011 om 09:33:

Misschien kan je mixen met cremes? Ik heb een gemengde huid; mijn tzone is vettig, mijn wangen zijn droog en rood. Als dagcreme gebruik ik of normaderm of seaweed van tbs, en ’s avonds na het douchen en/of reinigen van mn gezicht smeer ik vichy aqualia; een rijke voedende creme. Zo krijgt elk ‘deel’ van je gezicht wel de juiste voeding per dag ;)

[Beantwoorden]

Cari antwoordt op 5 april 2011 om 13:16:

Same here! Ik heb deze producten ook maanden gebruikt, maar ze waren veel te uitdrogend voor mijn huid. Mijn huid is ook droog en onzuiver. Ik gebruik nu Fresh Farmacy van Lush en deze zeep werkt echt geweldig voor mijn huid.

[Beantwoorden]

Anne antwoordt op 5 april 2011 om 15:32:

Goede tip! ^^) Denk dat ik daar maar eens naar ga kijken!

[Beantwoorden]

Cari antwoordt op 5 april 2011 om 23:53:

Ik had echt een hele vervelende onzuivere huid en de huisarts en dermatoloog konden mij niet verder helpen. Ik heb echt alles al geprobeerd. En sinds 1,5 jaar gebruik ik nu Fresh Farmacy van Lush en mijn huid is echt enorm opgeknapt. Ik gebruik ’s avonds Fresh Farmacy en ’s ochtends Angels on bare skin. En als ik dan een puistje zie dan doe ik daar Grease Lightning op (allemaal Lush producten). Dit is voor mij de perfecte combinatie. Ik heb net weer 3 stukken Fresh Farmacy via de UK website besteld.


Door SanneWierda op 5 april 2011 09:23

Ik hoor veel goede verhalen hierover maar vind ze vaak erg duur!

[Beantwoorden]


Door sara op 5 april 2011 09:37

Jammer dat de prijzen er niet bij staan! Snap dat je ze niet kan vinden, maar wil de dag_nacht creme allebei wel proberen, maar de prijs is toch de overweging.

[Beantwoorden]


Door Eline op 5 april 2011 09:40

Ik heb een keer echt flinke jeuk gehad van een creme van vichy, sindsdien durf ik he tniet meer aan~!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 april 2011 om 09:57:

Hmmm, dat is inderdaad niet goed. Gevoelige huid?

[Beantwoorden]


Door JustMe op 5 april 2011 09:53

Deze lijn is vooral bedoeld voor adolescenten en volwassenen met een niet meer vreselijk puberale acné, maar toch nog af en toe last van puistjes en onzuiverheden hebben. En eerder voor een gemengde huid. Agressief zou ik deze producten helemaal niet noemen!

Ik gebruik de lijn nu een half jaar, en waar ik vroeger droge plekken huid en vettige plekken had, is nu alles veel egaler en beter gehydrateerd.

In het begin leek ik ook minder puistjes te hebben, maar dat effect verdween na een maand of 2… Puisten zijn bij mij duidelijk gerelateerd aan bepaalde periodes in de cyclus, en zulke puisten pak je dus best causaal aan (door bv de pil).

Hopelijk zijn jullie er iets mee. Ik ben benieuwd naar jouw mening over enkele maanden, lieve Vera Camilla.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 april 2011 om 09:59:

Ik kan de producten absoluut niet langer gebruiken dan drie weken helaas. Heb de producten jaren gebruikt (toen ik jonger was, ookal zijn de producyen misschien juist voor adolescenten) en vond ze toen wel fijn, dat is ook wat ik zeg. Maar nu gaat het helaas niet meer werken.

[Beantwoorden]


Door Joan op 5 april 2011 10:16

Ik merk ook dat deze producten te agressief zijn voor mijn huid, maar ik heb dan ook al een redelijk droge (gemengde) huid van mezelf.
Ik heb de reinigingsgel en de dagcrème, maar mijn huid heeft toch de behoefte aan een wat ‘dikkere/vettere’ dagcrème (met die van Vichy zie je bij mij heel goed alle droge velletjes zitten).
De reinigingsgel gebruik ik heel af en toe nog en de dagcrème soms als nachtcrème (wat ik wel fijn vind).

[Beantwoorden]


Door Leonie op 5 april 2011 10:23

Deze gebruik ik vooral in de zomer, in de winter is mijn huid net wat te droog. Als iemand benieuwd is naar de prijs: de dagcreme is geloof ik € 16,99

[Beantwoorden]


Door Ilse op 5 april 2011 11:02

Ik gebruik deze producten echt al heel lang (lees zo n 7 jaar)..
Na een keer in groep 8 clearasil gebruikt te hebben, wat mijn onzuivere huid alleen maar nog onzuiverder maakte, ben ik meteen overgestapt naar vichy normaderm. Heerlijk spul!

[Beantwoorden]


Door femketje op 5 april 2011 11:02

jammer dat die stick er maar in 1 tint is

[Beantwoorden]


Door Helena op 5 april 2011 11:18

Ben echt teleurgesteld in deze lijn.. heb een hoop geld uitgegeven en mijn huid slaat er van op hol waardoor ik juist puistjes krijg :(

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 5 april 2011 11:49

Ik gebruik deze lijn nu ook al een poosje, ga maar uit van minimaal 15 euro per product, en de crèmes kosten iets meer. Maar je doet er wel lang mee want je hebt maar een klein beetje gel nodig om je hele gezicht goed te wassen.

[Beantwoorden]


Door Renske op 5 april 2011 11:58

Ik mis in de tekst dat je de producten één voor één moet gaan gebruiken en niet allemaal ineens tegelijk!!! Dit vanwege dat het heftige acné middelen zijn en dus je huid erg kunnen uitdrogen.

Groetjes, Renske

[Beantwoorden]


Door Divaofgeneva op 5 april 2011 11:59

Deze lijn werkt helaas ook niet meer voor mij. Ik heb een hele gevoelige huid, maar deze lijn is iets wat te heftig geworden, voor mij zodat mij juist erg onzuiver wordt! Vroeger in mijn jongere jaren ( ik ben inmiddels al 22) kon ik juist wel tegen deze producten en vond ik ze ook erg prettig. Heel erg raar dat je huid zo erg verandert!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 april 2011 om 14:37:

En dat terwijl deze producten juist meer voor (jong)volwassen wilt promoten.

[Beantwoorden]


Door charile op 5 april 2011 12:59

Mijn huid is heel gevoelig dus ik blijf wel bij de producten die ik nu gebruik ;p
‘xx

[Beantwoorden]


Door Samira op 5 april 2011 13:00

Ziet er wel goed uit!

[Beantwoorden]


Door annevdh op 5 april 2011 13:00

Ik ben helemaal niet tevreden over de dagcreme, want als ik over die creme mijn mac studio sculpt foundation doe gaat deze helemaal kruimelen heel gek!
ik wacht soms wel een half uur voordat het is ingetrokken maar dan op sommige plekken krijg ik dit nog. Heb jij hier geen last van?

Ze hebben ook een makeupremover. Maar naar mijn idee is dit een tonic. Deze zou ik overslaan want deze is 13 euro maar totaal niet zuinig in gebruik en verwijdert niet goed mijn (waterproof) mascara, de rest van de makeup gaat in principe wel goed eraf, maar ik vind hem een beetje te duur.

De reinigingsgel dan weer wel heel fijn!:)

Oja, de dagcreme kost voor 30ml 10 euro! en voor 50 ml (dan heb je een versie met een pompje) is hij 15 euro!
Hoe duur de reinigingsgel is weet ik niet, deze kreeg ik er gratis bij. (niet heel lang geleden dus wie weet geld deze aanbieding nog, als je 2 gezichtsproducten koopt krijg je er ook nog een pakketje bij met 2 mini’s en een bodylotion, maar mss is deze actie ook al afgelopen..)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 april 2011 om 14:36:

Dat is vreemd inderdaad, misschien wat minder aanbrengen? Die make-upremover is nieuw, daar ben ik ook wel benieuwd naar. De lotion (tonic) hierboven is in ieder geval niet geschik om je make-up mee af te halen.

Bedankt voor de info en de prijzen!

[Beantwoorden]

annevdh antwoordt op 5 april 2011 om 17:06:

dat dacht ik ook, minder aanbrengen. maar ik blijf het houden. Ik zie ook op beautylab dat dit ‘normaal’ is omdat het matterende laagje blijkbaar oprolt door foundation. jammer!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 5 april 2011 13:25

Heb ook een aantal producten van Normaderm gebruikt en was er niet zo tevreden over. Alleen de nachtcreme is wel fijn. Ik gebruik nu Effaclar van La Roche Posay en dat werkt veel beter voor mijn acne-gevoelige huid. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 april 2011 om 14:33:

Voor een gevoelige huid (ookal heb je acné) vind ik deze producten inderdaad ook niet fijn. La Roche Posay is ook bij de apotheek te koop toch? Hm, daar ga ik ook maar eens naar kijken.

[Beantwoorden]

Naomi antwoordt op 5 april 2011 om 17:40:

Yep!! :) Je kan ze ook online bestellen maar ik weet niet of je de webshop hier kan neerzetten.

[Beantwoorden]


Door Sav op 5 april 2011 13:48

Ha! ben blij dat iemand er nou eens een artikel over schrijft, ik gebruik deze producten ook al heel erg lang!
Ik ben er heel tevreden mee en ze zijn perfect voor mijn onzuivere huid.
Nadat ik ze ben gaan gebruiken is het zeker minder geworden, en de dagcreme mix ik ook vaak met mijn foundation!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 5 april 2011 13:58

Ik wil deze lijn heel graag uitproberen, dus ik doe mee! ^^)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 5 april 2011 14:29

Ik zag het al op msn, en toen dacht ik: Oke, ik ga meedoen.
Dus ik doe al mee haha!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 5 april 2011 14:34

Ik gebruik deze producten al een jaar en ik vind ze echt heel erg fijn, ik ben nu een tijdje bezig met TBS Vitamine E lijn en ik zie al mijn onzuiverheden echt terug komen, het doet bij mij dus wel echt zijn werk.

[Beantwoorden]


Door Marleen op 5 april 2011 15:18

je hebt ze jarenlang gebruikt maar omdat je ze nu nog maar net binnen hebt kun je er geen oordeel over vellen?

[Beantwoorden]


Door Rianda op 5 april 2011 16:41

Ik gebruik deze lijn nu ook en heb de reinigingsgel en dagcrème al voor de 2e x gekocht. Alleen ik begin nu wel te merken dat mijn huid teveel uitgedroogd word want ik krijg droge plekjes. Helaas helpt dit net zoals de lijn van dr. van der hoog maar een tijdje bij me en dan moet ik over gaan op een ander product. Dus als dit op is en dat is bijna moet ik helaas weer iets anders vinden denk dat ik die van l’oréal perfect clean maar is ga proberen. Maar dan wel in combinatie met de dag en nachtcrème van vichy want die zijn nog niet op.

De prijzen van de producten liggen trouwens rond de € 12,- p.s

[Beantwoorden]

Rianda antwoordt op 5 april 2011 om 16:45:

Op de website van serena staan trouwens wel de prijzen van alle producten. En dat zit tussen de € 10,- en € 18,-

[Beantwoorden]


Door Kim op 5 april 2011 17:11

Geen idee waarom maar ik zie alleen maar tekst staan terwijl ik in Bloglovin kan zien dat er wel degelijk foto’s bij dit artikel horen.. :( Ik heb de pagina al drie keer vernieuwd maar het helpt niet O_O

[Beantwoorden]


Door Kalypso op 5 april 2011 17:31

Wat een heerlijke producten.
Bedankt voor de tip.
Liefs, xxx

[Beantwoorden]


Door Lisa op 5 april 2011 18:10

Heb deze producten denk ik vroeger uitgeprobeerd toen ik een tiener was (je hebt ook een andere huidtype dan hé) en vond ze wel fijn geloof ik en die coverstick was best handig maar inderdaad jammer dat er maar 1 kleur is :)

[Beantwoorden]


Door ERICOS op 6 april 2011 08:24

ERICOS hier! :wave:
Had je dat ooit gedacht? :ja:
Ik vind de Vichy producten ook heerlijk..

Heb de nachtcreme ooit gehad. Best goed spul.

[Beantwoorden]


Door Naomi op 6 april 2011 18:41

ik vind vichy zelf best wel een goed product en wil dat laatste product echt hebben (love)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 6 april 2011 21:49

De tonic gebruik ik al jaren elke dag, echt een fijn product. :)
De reinigingsgel is helaas te agressief voor mijn huid en de stick is ook voor mij te donker. De nachtcreme vind ik wel heel fijn.

[Beantwoorden]


Door Naomi op 9 april 2011 18:40

vichy producten zijn echt goed :yay: ^^)

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 10 april 2011 21:34

Ziet er goed uit! ^^)

[Beantwoorden]


Door Maddi op 15 april 2011 18:57

deze lijn vind ik zelf heel fijn (A)

[Beantwoorden]