A Touch Of Fashion: Opvallende kledingstukken

Eens in de twee weken neemt Suzanne mijn plek in voor haar mode column ‘A Touch Of Fashion’. Vandaag is het weer zo ver en kun je genieten van Suzanne’s schrijfkunsten én gevoel voor mode.

De Nederlandse mentaliteit van ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ is er één die me héél erg tegenstaat. Waarom niet mensen verbazen? Waarom niet buiten de kaders denken? Dat vind ik heel erg gezond. Ik houd niet van opvallen om het opvallen, maar wel van opvallen om je kwaliteiten. Welk van de twee bij de volgende foto’s opgaat is aan jou! De volgende ladies hebben de kwaliteit van het zoeken naar bijzondere kledingstukken in ieder geval onder de knie!

Image Hosted by ImageShack.us

Oké, deze zonnebrillen gaan wat ver, maar ze zijn in ieder geval helemaal in stijl! Ze passen allebei binnen het plaatje, binnen sfeer en binnen de stijl. Als je zo’n opvallende bril toch één kunt maken met een look, dan heb je mijn respect!

Image Hosted by ImageShack.us

Als je de rest van je look redelijk gedeisd houdt, dan mag je accessoire veel hebben wat mij betreft! De hoed vind ik geweldig omdat de outfit in één kleur is: dit maakt dat het geen verkleedpartij wordt.
Ook kan je look meer opvallen als hij toch goed aansluit bij de rest van de outfit. Klinkt paradoxaal, maar deze bijzondere clutch past toch perfect qua tonen *dubbelzinnigheid* en details bij het jasje?

Image Hosted by ImageShack.us

Een kwaliteit die ik niet heb, is het werken met vorm. Dat vind ik echt jammer, want terwijl ik vooral op kleur let, kan vorm óók heel veel doen. Voor een mooie excentrieke vorm zoals deze cape en jas, moet je echter over het algemeen wel iets dieper in de buidel tasten dan bij H&M. Maar zie het doet: oké, de linkse vrouw is vooral een kunstwerk, maar de rechter vind ik echt… om geen woorden voor te hebben. Het toppunt van mode.

Image Hosted by ImageShack.us

Een beetje humor in je outfit is het halve werk! Weet je even niet welke combinatie te maken? Doe je gekste item aan (hoeft echt niet zo gek als een poezenrok of een lippendecolleté…), houdt de rest nude, zwart en veilig en er kan nog weinig misgaan!

Image Hosted by ImageShack.us

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik hóud van Balmain. Dit label kan rock, met klasse, met chic als geen ander combineren. Bling was ordinair totdat Balmain het introduceerde, zeg maar, want sindsdien heb ik bij een zilveren broek een véél betere associatie. Ook op de straat wordt de zilveren broek sindsdien als zéér fijn opvallend kledingstuk gebruikt.

Wat is het meest opvallende kledingstuk uit jóuw kast, en hoe draag je hem?


Reacties

Door Meisje op 25 april 2011 14:52

Ik heb een roze zonnebril in hartjesvorm, en die draag ik gewoon, als zonnebril ^^

[Beantwoorden]


Door Judith op 25 april 2011 15:06

Ik denk mijn gele trui. Maar ik vind geel gewoon een supervette kleur :3 en ik draag hem dan gewoon met een spijkerbroek of een vestje, verder niet heel bijzonder :P

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 25 april 2011 om 15:15:

jeej, ik vind geel ook een supervette kleur :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 april 2011 om 00:13:

Ik ook! Ben helemaal into gele oogschaduw de laatste tijd ^^)

[Beantwoorden]


Door femketje op 25 april 2011 15:08

die vlinder zonnebril is leuk :D

[Beantwoorden]


Door Miranda op 25 april 2011 15:12

Ik had wel een gekleurde spijkerbroek, die was licht blauw. Ik vond/vind hem echt geweldig maar helaas paste die niet meer;( Dus toen heb ik hem helaas weggedaan. Maar nu heb ik niet echt iets wat heel opvallend is.

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 25 april 2011 15:14

Ja, ik zou willen dat de mentaliteit in nederland anders was. Dat je gewoon met je rode lippenstift en je kermit de kikker jas (lady gaga) over straat kan zonder raar aangekeken wordt. Mijn ‘raarste’ sieraad is een ring met een grote aardbei erop, i love it! Ik vindt dit natuurlijk nog niet echt opvallend maar mijn omgeving wel :p .

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 25 april 2011 om 15:16:

totally agree!

[Beantwoorden]

Anne-Floortjee antwoordt op 25 april 2011 om 15:28:

Mee eens!
Jammer dat het in Nederland vaak vooral spijkerbroek – shirtje – vestje is… No offence :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 april 2011 om 00:14:

Vind ik nou ook! Krijg elke keer als ik rode lipstick draag nog opmerkingen. Whats the deal!

[Beantwoorden]

Irisss antwoordt op 27 april 2011 om 19:19:

ik draag bijna altijd rode lippenstift, en om eerlijk te zijn als de mensen het eenmaal gewend zijn, vinden ze het heel raar om je een dagje zonder te zien. Dan wordt je gevraagd of je ziek bent, hahah!

[Beantwoorden]


Door Natascha op 25 april 2011 15:17

Ik vind de poezenrok wel heel erg grappig :)
Zelf heb ik niet echt opvallende kledingstukken of accessoires

[Beantwoorden]


Door Liennn op 25 april 2011 15:19

een aantal jaren geleden droeg ik wel eens een outfit met heel veel kleur: een blauw tuniekje boven een knalroze skinny broek (gekleurde broeken waren in 2008 ontzettend in;)), gele (nep)all stars en rode kralenkettingen. haha ;) wel een beetje over de top, maar ik vond het toen echt ontzettend gaaf. zulke knalgekleurde broeken waren mega hip, dat weet ik nog wel. mijn zus had een knalgroene, ghehe ;) ik zou het nu niet meer zo snel aantrekken. ;a wel leuk artikel hoor, trouwens!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 25 april 2011 om 21:51:

ik doe ook wel eens iets fout aan, of te over the top, maar heb vandaag nog vast gesteld dat ik eigenlijk nog meer zou willen dan ik durf… dus kijken of ik mijn grenzen soms nog wat durf te verleggen :)

[Beantwoorden]


Door Elsemieke op 25 april 2011 15:21

Die rechter jas is inderdaad tof, maar waar zijn haar armen?
Ik heb volgens mij niet echt opvallende kledingstukken. Ik had vorig jaar ofzo een groene broek, maar die paste niet meer. Het enige ‘opvallende’ wat ik nu heb zijn m’n bloemetjesgympen van -jawel- de H&M en een tof jurkje, maar die draag ik niet naar school, vind ‘m iets too much en meer voor een feestje (:

[Beantwoorden]

lotte antwoordt op 25 april 2011 om 18:58:

haha, volgens mij zijn die armen die zwarte ‘dingen’ die er een beetje achter zitten in de zakken van de jas (:

[Beantwoorden]


Door Lola op 25 april 2011 15:24

Heey, ik wou gewoon even zeggen dat ik het ambetant vind dat er op je site altijd zo een reclameding komt als ik iets openklik..
Verder is je site super ;d x

[Beantwoorden]

Fre antwoordt op 25 april 2011 om 15:29:

dit gaat even niet om je mening maar ik vind het grappig want weet gister pas wat ambetant betekende!^^

[Beantwoorden]

Tessa antwoordt op 25 april 2011 om 15:41:

wat betekend het dan?

[Beantwoorden]

melissa antwoordt op 25 april 2011 om 15:52:

is een belgisch woordje voor `irritant`

Lola antwoordt op 25 april 2011 om 18:46:

Haha , ja inderdaad ;d ik kom uit België he ;)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 25 april 2011 om 21:52:

oh haha grappig! ja leuk is anders maar vera werkt keihard aan haar site en daar genieten wij allemaal van, dus niets te klagen lijkt me zo:D

Vera Camilla antwoordt op 26 april 2011 om 00:15:

Ik vind hem ook wat irritant Lola, i agree. Hij is over een paar dagen als het goed is weg!

[Beantwoorden]

Lola antwoordt op 30 april 2011 om 10:34:

Hah, goed zo ;)

[Beantwoorden]


Door Ellis op 25 april 2011 15:31

mijn favo outfit: hartjes panty, heels, boyfriend shorts, beatles shirt, ray ban’s en gaaaaan!!
leuke column!

[Beantwoorden]


Door Marianne op 25 april 2011 15:33

balmain is geweldig!

[Beantwoorden]


Door Annabel op 25 april 2011 15:35

ik vind het grote onzin, mijn stijl is klassiek. Ik hou van niet te drukke kleding, dat is gewoon mijn stijl!
Ik vind deze kleding spuuglelijk, en als ik eerlijk ben heb ik ook jou nog nooit iets naar mijn stijl zien dragen. Dus zeur niet, sommige mensen houden daar wel of juist niet van…
laat ons in onze waarde, niks doe maar gewoon !

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 25 april 2011 om 21:53:

nou zeg… dat mag je toch wel iets anders brengen?

ik laat iedereen zeker in zijn waarde, maar van mij mag de nederlandse mentaliteit anders. that’s all. en ik kan klassiek ook héél mooi vinden. everything = inspiration wat ik hier schrijf.

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 26 april 2011 om 07:27:

Annabel, jij zegt, “laat ons in onze waarde”, maar ben jij niet juist degene die veroordeelt door Suzanne zo aan te vallen? Typisch gevalletje de pot verwijt de ketel….

[Beantwoorden]


Door maria op 25 april 2011 15:37

ik vind het wel cool dat mensen hun mode durven te tonen maar zelf zou ik niet zo over straat gaan

[Beantwoorden]


Door Tessa op 25 april 2011 15:38

ik denk mijn felgele shirt.
vroeger had ik ook gele gympen (zo jammer dat ik die niet meer heb! :'( )
ik heb ook nog felgekleurde accesoires: groene riem, gele riem, orane handschoentjes, gele haarclip….
ik hou wel van een beetje apart!

[Beantwoorden]


Door silke op 25 april 2011 15:40

Ik ben het helemaal met je eens het is echt jammer dat dingen zo snel gek gevonden worden, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik niet echt een heel opvallend kledingstuk heb.. naja ik vind zelf mijn bloemetjes legging al best opvallend :$

[Beantwoorden]


Door Eva op 25 april 2011 15:43

Een knalroze broek :d die combineer ik met een simpele blauwe blazer en beige ballerina’s

[Beantwoorden]


Door Iris op 25 april 2011 15:52

Heb een knal/gifgroen shirtje, wat beetje opkrult bij de zijkanten. Die draag ik gewoon los als shirtje, of met een een blauw vestje.

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 25 april 2011 15:53

Haha ;D
Mijn opvallendste kledingstuk?
Wel ik heb zo’n lang glittertopje van de coolcat ;D

[Beantwoorden]


Door Nienke op 25 april 2011 16:18

Mm, opvallendste kledingstuk;p
Ik heb een knaloranje broek, die draag ik vaak met een simpel shirt, bloes of vestje, mijn luipaard riem en hakken of gympen.
En nog een knalgele tas, als je die ook mag meetellen.
Ik hou ook van sokken in hakken, veel mensen op mijn school kijken me dan raar aan, maar ik draag gewoon wat ik leuk vind;D

[Beantwoorden]


Door charile op 25 april 2011 16:19

Ik heb geen super opvallend kleidingstuk….volgens mij wordt je hier in NL ook behoorlijk raar aangekeken als je er zo bij loopt ;p
‘xx

[Beantwoorden]


Door Maaike op 25 april 2011 16:29

Ik ben ook van de wat gekkere combo’s en ga weinig vaak voor echt safe. Helaas werk ik al een aantal jaar en kan ik daardoor niet al te gekke combi’s aan. Maar ik heb zo ontzettend veel kledingstukken gehad door de jaren heen waarbij ik fronzende mensen kreeg. Even een greep:
– jongenstuinbroek
– legerkisten (onder een jurk welteverstaan)
– groene baggy broek
Wat ik nu als opvallendste kledingstuk zou zeggen is mijn polkadot shorts van de Zara, mijn donkergroene blazer van wolvilt, gele ballerina’s en een grijs t-shirt met bretels eraan vast.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 25 april 2011 16:35

Bij alle foto`s had ik een iehw gedachten.. Nop, totaal niet mijn ding!

[Beantwoorden]

W. antwoordt op 25 april 2011 om 20:23:

Inderdaad, ik ook!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 april 2011 om 00:16:

iehw? Dat het je stijl niet is, oké. Maar iewh? Hoezo dat dan?

[Beantwoorden]


Door Esmay op 25 april 2011 17:33

Volgens mij heb ik niet echt van die opvallende dingen in mijn kledingkast, haha! Ben niet zo van kleding. Laat die maar rustig, dan kan ik met mijn make-up knallen haha!

[Beantwoorden]


Door Eline op 25 april 2011 17:37

mijn kledingkast is 1 en al opvallend :D

[Beantwoorden]


Door Mariska op 25 april 2011 17:43

Die clutch is supervet! Zo één zou ik ook wel willen hebben, net als die jas…..geweldig. Ik vind inderdaad ook dat als je in een aparter kledingstuk de straat opgaat je zo raar aangekeken wordt door iederen, niks van aantrekken en gewoon aandoen wat jij leuk vindt! Of dat nou een knalgele jas is of een doodnormale spijkerbroek.

[Beantwoorden]


Door Samira op 25 april 2011 17:50

Leukkkk!

[Beantwoorden]


Door LUCA op 25 april 2011 18:58

Wat een leuke column weer! Mijn meest opvallende kledingstuk is een oranje/bruine cape (een beetje zoals het meisje met de blauwe cape in je column) die ik draag met een strakke blauwe skinny jeans, omdat oranje en blauw complementair aan elkaar zijn, en daar ben ik een huuuuge fan van! Verder laat ik het rustig met zwarte canvas gimpjes van Tommy Hilfiger en mijn haar doe ik los

[Beantwoorden]


Door renske op 25 april 2011 19:02

Ik moet zeggen dat het soms inderdaad wel wat opvallender/kleurrijker mag allemaal, maar in the end gaat stijl niet om opvallend zijn, maar om het combineren van kleding, om je te kleden naar wat je staat qua kleur en wat bij je postuur staat en om waar je je prettig bij voelt. Je kunt je nog zo opvallend kleden, maar als je dit enkel doet om op te vallen of omdat het mode is, dan maar beter van niet. Ik geef zelf erg veel om de juiste kleurencombinaties, mooie luxe stoffen en om hoe de kledingstukken mij staan en een leuke twist is niet verkeerd, maar van schreeuwerig apart houd ik totaal niet.
Wel vind ik de rechter jas en de clutch werkelijk waar prachtig en ook ben ik gek op Balmain.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 25 april 2011 om 21:55:

jep vind ik ook hoor… en daar leid ik ook mee in ;)

[Beantwoorden]


Door Desiree op 25 april 2011 19:19

Mijn kledingkast is eigenlijk heel neutraal…

[Beantwoorden]


Door Katelijne op 25 april 2011 19:20

Haha! Inderdaad! Ik zie ook zo vaak van die plaatjes in tijdschriften, dat ik denk: Aaah dat is vet! Dat wil ik ook! Maar dat ik er dan ook direct achteraan denk: Oh. Dit kan nooit. Dan gaat minstens de hele school me aankijken

Mijn vreemdste kledingstuk is dan toch mijn korte broekje met een grote strik op de voorkant die in het broekje verwerkt is met dezelfde spijkerstof. Ik vind hem supertof, maar ik weet dat sommige mensen hem raar vinden (mijn moeder, hahaha).

[Beantwoorden]


Door Roosje op 25 april 2011 19:24

En in Nederland is alles zo snel “too much”. 4 verschillende, felle kleuren in een outfit en je word al aangekeken. Ik heb beige een shirt met elmo erop en daar onder heb ik dan een lang rood/oranje hemd en dat op een lichtblauwe legging.. nou ze zien het hier al als een carnavalsoutfit.
Maar ik trek me niks van andere aan!
Fashion = Loving

[Beantwoorden]


Door José op 25 april 2011 19:33

Mijn knalrooie adidasvest
mijn knalrooie appelvormige zonnebril
mijn knalgele beatlesshirt
mijn groene rok
mijn paarse legging
mijn knal knal roze broek
mijn roose broek
mijn gekleurde geruite rokje
mijn knalrode tshirt mét schaap én naam erop

….

Moet ik nog doorgaan?

[Beantwoorden]

Nanda antwoordt op 25 april 2011 om 19:40:

echt heel apart vind ik dit nou ook weer niet? Zie dit regelmatig.

[Beantwoorden]

José antwoordt op 26 april 2011 om 18:59:

jaaa dat weet ik maar ik heb geen grijze of zwarte keding want.. ik hou van kleur!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 25 april 2011 19:52

Leuk stukje! :) Die poezenrok is echt gaaf en grappig, haha :D

[Beantwoorden]


Door Aranka op 25 april 2011 20:38

Wat een leuk artikel zeg, vooral om die dingen te zien :D

[Beantwoorden]


Door Marrit op 25 april 2011 20:52

Altijd als ik wat leuks zie in de winkel dat ik leuk vind maar bijv. Opvallend dan denk ik altijd dat het niet bij me past of wat anderen er van zoude denken.. terwijl ik het dan wel een tof kledingstuk vind…

Ach, voorlopig houd ik het wel bij mijn vest, shirt, broek en gympies.

[Beantwoorden]


Door Bibi op 25 april 2011 21:12

Ik vind die poezenrok en lippentshirt echt kei grappig xD
ik heb eigenlijk niet echt een heeel apart kleding stuk :$

[Beantwoorden]


Door Nicole op 25 april 2011 21:40

Ik heb een t-shirt met de tekst: free hugs for everyone. Hier krijg ik ook veel reacties op, gelukkig meestal positief. Ik hou gwn van shirts/tassen etc. met een leuke/grappige tekst erop! (love)
Trouwens, die clutch vind ik echt geweldig! :love:

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 25 april 2011 21:55

leuk dat jullie allemaal zo enthousiast je meest opvallende item vertellen.. i appreciate it :D

[Beantwoorden]


Door mariaa' op 25 april 2011 22:12

mijn vlekken broek met met vrolijke kleurtjes
ik combineer hem met mijn een blote schouder wijde shirt
met een leuke lange ketting echt supper
xx

[Beantwoorden]


Door dem op 25 april 2011 22:18

haha,
ik wordt al nagestaard als ik één van mijn gekleurde leggings (/leggingen??) draag en dan heb ik nog niet eens mijn jeremy scott for adidas wings (=vleugetjesschoenen) aan!!
ook heb ik laatst neon groene, bijna lichtgevende hakken gekocht, ich liebe een soort knipoog in je outfit (A)
en ik vind het het leukst als iemand ook echt “uniek” is daarin

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 april 2011 om 00:17:

Zulke hakken wil ik ook!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 26 april 2011 06:48

Jaa daar ben ik het hehemaal mee eens. :) Die viool-tas is trouwens echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door MariekevdSanden op 26 april 2011 07:23

Ik heb een rode hartjeszonnebril die ik dus gewoon als zonnebril gebruik,dat is eigenlijk het bijzonderste haha xd

[Beantwoorden]


Door Freya op 26 april 2011 07:34

Mijn meest opvallende kldingstuk is denk ik mn lange groene/zeegroene Desigual jas (love) .

Ik heb verder kleding in alle kleuren van de regneboog ;) .

[Beantwoorden]


Door susanna op 26 april 2011 09:10

Super artikel.
Ik zelf ben helemaal weg van gekke zonnebrillen.
Ik heb nu een knal gele soort van formule 1 bril hah.
en ik heb ook een zonne bril gehad in de vorm van kuslippen.(helaas is die kapot)

maar met zonne bril die op een fiets lijkt ga ik nu de zomer in .

de reacties erop zijn te leuk om hem niet te dragen haha

[Beantwoorden]


Door Marinah op 26 april 2011 09:42

Ik heb niet echt iets heel ergs opvallends in mijn kledingkast, het meest opvallende kledingstuk dat ik heb is denk ik een fel groen naveltruitje en dat heb ik nog nooit gedragen maar ik vind hem wel heel leuk

[Beantwoorden]


Door Anne op 26 april 2011 13:47

Leuke foto’s. Op straat zie je niet heel erg veel mensen met opvallende kledingstukken. Ikzelf heb alleen een hele fel blauwe legging verder heb ik niet echt een opvallend kledingstuk.

[Beantwoorden]


Door Hannah op 26 april 2011 16:11

Haha die poezenrok ^^)
mijn kledingkast is eigenlijk redelijk neutraal, maar daar probeer ik verandering in te brengen!
Ik heb een soort giletje van kant, en een roodbruin cropped topje, dat zijn nu mijn opvallendste kleding stukken.
Het giletje combineer ik met een zwart hempje eronder, dun bruin riempje om mn middel, beige skinny. Ik vind korte mouwen over lange mouwen namelijk niet zo leuk..
Cropped topje draag ik op een donkere skinny, maar wel met een wit hempje eronder, en dam met een leuke ketting en allstars!
Ojah ik vind jou stijl echt super <3

[Beantwoorden]


Door lisa op 26 april 2011 16:33

ik houd het meestal in de winter erg neutraal maar zodra het een beetje zomer is draag ik als snel dingen als hippie bandjes en hartjes brillen en mijn bikini valt ook lekker op
ik ben 1 keer zelfs met zo’n lady gaga strik naar school gegaan mensen vinden me anders maar weetje ik heb er alleen nog maar opmerkingen als ”leuk” en ”staat je goed” gehad dan zeg ik terug moet je ook eens proberen

[Beantwoorden]


Door -M- op 26 april 2011 16:51

yeah love it!! :sexy:
Klopt idd van dat gewoon is al gek genoeg -.-,
maar wat houd je tegen om die B’fly sunglasses op te zetten
zoiets kan gewoon in 2011 want zo maken we iedereen super happy!!
Gek is het nieuwe gewoon :-P

[Beantwoorden]


Door Josephine op 26 april 2011 19:39

Aaaaah, die mickeymouse zonnebril vind ik echt geweldig, haha. De rechtse jas vind ik wel gaaf, maar aan de ene kant heeft het een raar iets. HAHAHHAHA HUMOR, GEWELDIG! Ik heb niet echt een opvallend kledingstuk, denk ik. Ik probeer gewoon wat uit. Soms lukt dat en soms niet. Vind de sfeer in Nederland inderdaad niet zo, als iedereen nou eens hun grenzen verlegd zou dat zo gaaf zijn. Ik probeer dingen uit en veel mensen vinden dat niks terwijl ik eigenlijk niet eens ‘de grens’ heb geraakt.

[Beantwoorden]


Door carolijn op 27 april 2011 17:30

mijn gekste kledingstuk is denk ik wel mijn blazer met allemaal studs, heeel gaaf. met een geel jurkje eronder

[Beantwoorden]


Door Miss MATC op 28 april 2011 14:41

Ik heb niet direct iets dat mega speciaal is, het enigste dat ik heel speciaal vind is mijn baljurk die heeft mijn moeder voor mij gemaakt.

[Beantwoorden]


Door jo op 28 april 2011 21:58

ik heb niet echt iets dat super apart is .. maar ik denk als je naar mijn kast kijkt dat de jurken die ik heb hangen echt opvallen voor al mijn super leuke rockabilly jurk met kersjes ,, en is gecombineerd met een pettycoat… hellemaal mij! wat wel bij mij veel opvalt bij mensen is mijn givenchy lash pearls , dit product maakt kleine druppeltjes op je wimpers super mooi als de zon er op schijnt ,, ik krijg er ook veel complimenten over (maar goed dat is natuurlijk geen kleding stuk ^^)

[Beantwoorden]


Door Deborah op 1 mei 2011 15:37

Dit is zo niet mijn stijl maar toch vind ik sommige dingen super gaaf ! Zoals dat lippen topje ofzo ! Zelf zou ik het echt niet aan durfen te doen komt ook vooral door dat ik geen zelfvertrouwen heb. Er staan zeker gave dingen tussen !

[Beantwoorden]


Door Naomi op 2 mei 2011 18:11

ik heb een knal fel roze t-shirt (love)

[Beantwoorden]


Door Bente op 2 mei 2011 20:29

hier hou ik echt van ^^ lekker gek!

zelf heb ik zo’n high waist broek (in je taille) alleen als ik die aandoe krijg ik opmerkingen als:

“wat heb jij nouweer aan, je lijkt wel bejaard!”
“is die broek van je oma ofzo”
najaa ze snappen er niks van ;P

[Beantwoorden]


Door dewy op 20 juni 2011 20:18

ik heb niet echt hele rare kleding stukken maar wat ik wel heb is echt mega lange oorbellen van mn oor tot aan mn heupen. :-P

xx

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 9 februari 2014 12:23

Die poezenrok is erg grappig. Maar persoonlijk hoeven voor mij die opvallende kledingstukken niet zo.

[Beantwoorden]