Whooga Uggs – Net zoals Ugg Australia?

Een tijdje geleden kreeg ik een mail van Michael. Hij vroeg mij of ik wist dat er ook andere soorten Uggs waren. Uggs, maar dan met een andere naam. Nu hoor ik je denken: ‘Dat weet ik al lang, die heb ik voor €15 bij Wibra gekocht’. Nee, die bedoel ik niet! Uggs, net zoals ie ‘echte’ van Ugg Australia. Dezelfde kwaliteit, maar dan met een andere labeltje.


Daar was ik wel nieuwsgierig naar! En dus stuurde Michael me een paar van zijn Whooga Uggs op, die hij op de Whooga webshop verkoopt. Zijn Whooga Uggs zijn er in drie maten en veel kleuren. Ik ging voor de donkerbruine variant in de ‘Classic Tall’ versie, die $112.00 = €80.20 (exclusief verzendkosten) kosten.

Image Hosted by ImageShack.us
Qua prijs verslaat de Whooga Ugg al de échte Ugg, waar je nog wel een paar honderd euro extra voor een stel laarzen van hetzelfde formaat betaalt. De Whooga Ugg’s hebben aan de binnenkant een dikke laag fleece zitten, en dat merk je echt. Mijn neppe Uggs van Wibra zijn een stuk minder warm. De Whooga Uggs zijn net kacheltjes: heerlijk! Ook is de buitenkant van leer, wat ervoor zorgt dat je laarzen lang mooi zullen blijven en wel een stootje kunnen hebben.

Image Hosted by ImageShack.us
Het Whooga logo, wat klein afgebeeld achter op de laars zit, vind ik niet mooi. En ook de doos waar de laarzen in kwamen (bruin met een lichtgele strik) heb ik snel bij het afval gezet.

Image Hosted by ImageShack.us
Het grote zwaktepunt van de laarzen zijn de zolen in combinatie met het zware leer De onderkant is glad, waardoor je moet uitkijken dat je niet uitglijdt. En hoewel de onderkant van de laars hard klinkt en aanvoelt, is de zool niet stevig. De hele laars zakt in en ziet er daarom sloom uit.

Net zoals Ugg Australia? Ik heb geen echte Uggs, maar ik wil ze nog steeds. Qua warmte zijn de laarzen uitstekend. Ze zijn écht heel warm en comfortabel. Ook kunnen ze wel een stootje hebben, aangezien de laarzen waterdicht zijn.

In comfort zijn de laarzen dus goed geslaagd, maar in de categorie uiterlijk zakken de Whooga Uggs toch echt. Uggs zijn natuurlijk nooit charmant of sexy, maar de laarzen van Whooga zien er extra sloom uit. Ook is de zool erg glad en hard, wat nog best gevaarlijk kan zijn (ik ben er al mee uitgegleden op een houten vloer). Helaas, anders waren deze laarzen een goed alternatief geweest.

Whooga Uggs kan je hier bestellen.

Twitter Facebook
Categorie: Mode | 8 maart 2011 | 76 reacties | Tags: , , , , , , , , , ,

Reacties

Door Miranda op 8 maart 2011 15:04

Handig artikel voor diegene die niet zo veel willen uitgeven voor uggs:) Zelf heb ik wel neppe, maar ik hoef niet de echte te hebben.

[Beantwoorden]

Kirsten antwoordt op 9 maart 2011 om 17:13:

Idd, uggs zijn redelijk duur :ja:

[Beantwoorden]


Door amy op 8 maart 2011 15:16

leuk artikel ik zelf vind uggs lekker zitten (niet de echte wantdie heb ik niet)
en kwa warmte ook!

maar het nadeel eraan vind ik dat je scheef gaat lopen:(

[Beantwoorden]


Door Melissa op 8 maart 2011 15:17

Mmm.. ik heb echte UGGs in Classic en Bailey Button Triplet.
Is even een uitgave maar ze zijn heerlijk warm!
Ik wil absoluut geen neppe omdat ik meiden daar altijd op zie ‘sloffen’.
Ik heb er dan ook voor gespaard! :hearts:
I Love them!

Maar begrijp ook heel goed dat meiden dit niet kunnen betalen hoor, dan is dit wel een optie!
Alhoewel ik ze nog wel erg duur vind voor ‘neppe’ zegmaar.
De echte Uggs hebben ook schapenbont in de binnenkant.. super warm!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 8 maart 2011 15:22

hihi, daar zijn ze dan ! nou van mij mag dat hele uggs woord wel van de aardbodem verdwijnen

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 maart 2011 om 15:40:

Hahaha! :lol:

[Beantwoorden]


Door anne op 8 maart 2011 15:24

ik heb een soort uggs, wel van echt leer enzo en lekker warm maar er zit gewoon een normale zool onder :)

[Beantwoorden]


Door Anna op 8 maart 2011 15:31

Haha ook al zijn ze misschien bijna net zo goed, ik vind Uggs nog steeds lelijk. xd

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 8 maart 2011 15:32

Dan nog zweer ik bij m’n bristol-uggs van 10 euries. Ik kan er prima op lopen, loop er niet naast en ze blijven nog mooi ook. Zelfs de witte binnenkant is na 1 winter nog mooi wit. :)

Zou voor deze schoenen echt niet zoveel geld uit willen geven. Maar ik ben dan ook maar een arme aankomende student.

[Beantwoorden]


Door Helena op 8 maart 2011 15:36

Leuk artikel dit merk kon ik nog niet! Heb zelf Uggs van UggAustralia, Emu & WearLikeMe… en WLM is het fijnst! Lekker smal aan mijn kuitjes (A)
((Mag ook wel voor 260,00 :s gelukkig kocht ik die van mij in de opruiming (A))

[Beantwoorden]


Door Rilana op 8 maart 2011 15:36

http://www.youtube.com/watch?v=Cs6Hj_15dgs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 maart 2011 om 15:46:

Ik heb het filmpje proberen te kijken, maar halverwege lukte het niet meer. Dat meisje praat echt te irritant vind ik x|

[Beantwoorden]


Door Joyce op 8 maart 2011 15:38

Ik heb Ella’s, krijg je nu overal.
Voor zestig euro heb je een neppe uggs met een hele goede zool!

[Beantwoorden]


Door Merel op 8 maart 2011 15:44

Ik vind uggs helemaal niet zo mooi, haha, doe mij maar een paar gympen.

[Beantwoorden]


Door Marijke op 8 maart 2011 15:55

Ik heb 4 paar Uggs, alleen de gladheid blijf je toch wel houden hoor, maar ik draag ze nu bijna niet meer, wel de muts & handschoenen ^^) !

Wat ik wel leuk vind voor de zomer is pumps vam Ugg, ik ben benieuwd hoe die zitten ik vind ze namelijk erg leuk!

xxx

[Beantwoorden]


Door Fabienne Julie op 8 maart 2011 15:56

Ze zijn heel leuk, alleen zou ik ze niet snel kopen omdat ik een heel slechte ervaring met nep Uggs heb.. Liefss!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 8 maart 2011 15:56

Ik ben heel erg blij met mijn echte Ugg’s. Ik heb er echt de hele winter plezier van gehad en echt geen koude voeten gehad, dat was de investering wel waard :)

[Beantwoorden]


Door Sabine op 8 maart 2011 15:56

Ziet er goed uit! Ben zelf geen fan van Uggs alleen :)

[Beantwoorden]


Door hannah op 8 maart 2011 16:00

oh wat lelijk voor die prijs!
ik heb zelf echte uggs, en die zien er na een half jaar nog beter uit dan deze nieuwe. ze zien er inderdaad wel wat uitgezakt uit, en de zool is best dun (:

[Beantwoorden]


Door Sharon op 8 maart 2011 16:02

Hmm, ik denk dat als ik voor Uggs ga ik ook voor de echte ga. Blijft toch een beter gevoel hebben :’)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 8 maart 2011 16:03

Ik heb 2 paar uggs en ben er echt blij mee. Ik heb namelijk heel veel hakken en dan soms mijn uggs aan is echt fijn vooral met koud weer haha! Ik vind ze ook echt ongelovelijk duur maar mijn moeder heeft ze beide voor mij betaald, gelukkig.
Nog een tip voor dames die uggs willen kopen maar het te duur vinden:
Kindermaat 36 valt hetzelfde als maat 38/39 voor vrouwen (bij de medium uggs standaard dingen die ik heb haha), dat scheelt 60 euro ^^)

[Beantwoorden]


Door myca op 8 maart 2011 16:03

Handig artikel voor mensen die wat minder te besteden
hebben, maar ik blijf toch liever bij me echte uggies

[Beantwoorden]


Door Puck op 8 maart 2011 16:06

Ik heb zelf 4 paar ‘echte’ UGG’s. Eerst vond mijn moeder het maar niets, maar toen ik eenmaal mijn eerste paar had was zij ook overtuigd. Ik heb nu 4 jaar UGG’s en na 4 jaar zijn ze nog steeds perfect! Ja, het is een flinke duit maar het is het dubbel en dwars waard!

[Beantwoorden]


Door Marrie op 8 maart 2011 16:12

mmm…. niet mooi.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 8 maart 2011 16:13

Ik blijf toch maar bij die 15-euro uggs :P!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 maart 2011 om 17:59:

Haha, heb ik ook al 4 paar van ;)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 8 maart 2011 16:19

Oh hoe vet dat je die kreeg haha! ik had al van dit merk gekocht, maar had nooit gedacht dat het zeg maar ‘echte’ zijn, niet zoals bijv. van de Wibra zoals je zei. Ze zien er wel mooi uit, hoewel ik uggs nog steeds HORRIBLE vind.

[Beantwoorden]


Door jamie op 8 maart 2011 16:25

ik heb 2 paar uggs.
ik heb ze voor mn 14e verjaardag gekregen.
gebreide en classic tall rose :)
ik dacht al wel dat die whooga’s niet echt van goede kwaliteit zijn maar toch een handig artikel.

[Beantwoorden]


Door Sabine op 8 maart 2011 16:32

eerlijk gezegd vind ik uggs (of ze nou nep zijn of niet) superlelijk :/ maar wel een leuk artiekel XD

[Beantwoorden]


Door Liiieenn op 8 maart 2011 16:38

ja oke, maar veel mensen zullen het whooga loga niet voor ‘dure, goede laarzen’ aanzien en dus denken dat het het zoveelste merk is dat voor een spotprijsje nepuggs verkoopt. dan kun je beter 10euro nepuggies kopen, en dan na een paar weken/maanden als ze af zijn nog een paar ofzo! ;a

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 maart 2011 om 18:01:

Klopt, dat is wat andere mensen dan waarschijnlijk zullen denken. Maar je Uggs blijven wel langer mooi en zijn warmer. Dus dan gaat het erom of jij gewoon wilt dat je warme voeten hebt óf dat de buitenwereld niet denkt dat je goedkope neppers hebt :blink:

[Beantwoorden]


Door Britt op 8 maart 2011 17:11

Ze zijn echt heel leuk :hearts:
Ik heb zelf echte Uggs maar van zulke goede kwaliteit zijn ze ook weer niet :mad: Je loopt er niet op naar binnen enzoo maar er komen we snel gaatjes in ik stootte op school tegen de trap en nu zit er een gaatje in :shit:

[Beantwoorden]


Door emmy op 8 maart 2011 17:26

ik heb twee paar uggs. Mijn vader nam vier paar mee uit Amerika. 2 paar voor mn schoonzus en 2 paar voor mij. We love them.
We hebben ze nu … dik 2 jaar denk ik. En lopen er nog met veel plezier op.

Wat sommigen al zeggen, de zolen van de neppers vind ik vaak echt te slecht. Totaal geen ondersteuning, meisjes gaan sloffen of lopen ernaast.

:hearts:

[Beantwoorden]


Door Judith op 8 maart 2011 17:28

Die schoenen komen toch uit Amerika?
Dan moet je toch er nog heel wat geld over heen doen verzendkosten oké maar ook nog iets van invoersrechten ofso.
of versturen ze deze schoenen ook gewoon in Nederland?
(?)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 maart 2011 om 18:03:

Ze komen uit australie volgens mij, en ik had geen last van invoerrechten. Maar in principe als je boven de €100 of $100 zit, moet je invoerrechten betalen ja.

[Beantwoorden]


Door Puck op 8 maart 2011 17:29

Leuk artikel!

Ik heb zelf 2 paar nep UGGS, een paar goedkope van scapino (Om te kijken hoe ze me staan, haha) En daarna een iets duurder paar van ongeveer 60 euro gekocht.
Die van scapino zijn echt bagger, die zool was binnen no-time zo scheef als maar zijn kan. Dat andere paar is een stuk beter, maar echt niet UGG kwaliteit.
Ik denk dat ik niet nog meer geld ga uitgeven aan nep UGGS, maar als ze volgens jaar nog steeds in zijn, toch voor de echte ga, het kwaliteitsverschil is volgens mij gewoon té groot.

[Beantwoorden]


Door Vienna op 8 maart 2011 17:33

Leuke vervanger voor de echte Uggs, maar ik zou ze niet kopen. Ook geen andere Uggs of nepperds, ik heb maat 43 en dat staat niet mooi bij mij. Mijn voeten lijken er alleen maar groter door en dat vind ik wel jammer, want ik vind ze wel altijd heel leuk.

[Beantwoorden]


Door lotte op 8 maart 2011 17:51

een vriendin van mij heeft ook laarzen van een ander merk dan UGG’s, maar, die goedkoper zijn, net zo warm, beter voor je voeter, net iets charmanter (iets smaller) en er staan niet zo’n lelijk (redelijk) opvallend logo achterop (geloof dat het logo er in gedrukt staat, dus je ziet het bijna niet) alleen… ik weet niet welk merk het was :S sorry.

[Beantwoorden]


Door kimberly op 8 maart 2011 18:08

Ik hou het toch ook bij mijn echte uggies Hihi! Ik denk dat die toch het allerlekkerst zitten dan alle andere uggs die er bestaan.

[Beantwoorden]


Door Lina op 8 maart 2011 18:18

Ik heb echte Uggs en aangezien ze volgend jaar denk ik nog in zijn koop ik nog een paar ;P Ik ben echt vreselijk ;P

[Beantwoorden]


Door Samira op 8 maart 2011 18:23

Jammer, maar ik had ooit ook fake uggs gekocht, maar ik heb mezelf ‘beloofd’ dat ik ze NOOIT of te never terug ga kopen. Ik liep gewoon naast mijn schoenen, na 1 weekje al .. dus een groote no no for me :)
Maar leuk artikel …
Btw Replay is ook zo’n merk alternatief ,i.p.v uggs :)

[Beantwoorden]


Door Aquilance op 8 maart 2011 18:33

Volgens mij heb je ook nog
Emu’s en Sheperds. VOoral van Sheperds ben ik fan. ik vind het zo zonde als je uggs zo inzakken.

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 8 maart 2011 18:34

Ik HAAT uggs, iedereen loopt er gewoon mee omdat een ander dat ook doet. En iedereen loopt er ook hartstikke scheef op, dat ziet er toch niet uit! Krijg je later alleen maar problemen van…

[Beantwoorden]


Door Avery op 8 maart 2011 18:36

Oh dat labeltje kun je er zo vanaf halen! Deed ik vroeger ook altijd met mijn EDC esprit kleren (nu draag ik dat niet meer), sommige mensen verklaarden me vreemd genoeg voor gek.. maar ik vond het gewoon niet mooi staan dus ik haalde ze eraf :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 maart 2011 om 22:55:

Haha ja die hebben ook lelijke labels!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 8 maart 2011 19:10

echt mooi ze lijken ook gewoon op die van de echte uggs, :hearts:
zelf maak mij het niet uit of dat ik merk of niet draag als het maar mooi en lekker zit :hearts: das het aller belangrijkste !!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 8 maart 2011 19:23

Was al nieuwsgierig naar de kwaliteit van deze laarzen want zag ze al eens eerder op het internet :) Bedankt voor de review! :)

[Beantwoorden]


Door Divaofgeneva op 8 maart 2011 19:43

Als je eenmaal echt uggs gewend bent dan wil je niets anders meer! Ik kan me voorstellen dat mensen liever deze uggs kopen, want het scheelt echt enorm met de gewone uggs!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 8 maart 2011 19:44

Ik vind ze er wel mooi uitzien op de foto, alleen de zool is inderdaad een beetje lomp. Ik heb zelf hoge grijze uggs waar ik goed voor had gespaard.
Eerst vond ik ze ook lelijk, maar sinds de dag dat ik ze heb, heb ik bijna nooit meer andere schoenen aan gehad. Ze zitten ZO lekker!

En ik sta voor de klas dus als ik 2 uur per dag buiten sta met de kids dan krijg ik nu eindelijk geen koude voeten in de winter ^^) Van me vakantiegeld ga ik misschien nog wel een paar bruine kopen :ja:

[Beantwoorden]


Door Leontine op 8 maart 2011 19:48

Ik vind deze er niet zo mooi uitzien. Ik heb wel echte uggs, omdat mijn voeten altijd mega-koud worden. Daarom heb ik er wel (eenmalig) veel geld voor over gehad. Bovendien, ik verslijt schoenen nooit en doe er jaaaaaren mee, omdat ik er niet op loop ;)

[Beantwoorden]


Door DalaLuz op 8 maart 2011 19:50

Ik vind het altijd zo jammer dat ze wel heel lekker warm zijn, maar geen enkele ondersteuning aan de voeten geven :-(

[Beantwoorden]


Door Essia op 8 maart 2011 19:57

Uggs zijn ook alleen maar de naam die ugg australia gebruikt. In australie zelf is ugg ook gewoon de naam voor die soort schoenen.
Elke bedrijf dat schoenen maakt van schapenvacht, mag zich dus ugg noemen. Alleen de naam ugg australia is beschermd.

Het is jammer dat weinig mensen dat weten want nu zullen die whooga uggs voor nep worden aangezien.

En ik vind deze eigenlijjk net zo lelijk als die neppe uggs. Ze zien er inderdaad niet stevig uit nee.

[Beantwoorden]

hoii antwoordt op 4 oktober 2011 om 17:41:

ik heb echte uggs!!! ze zitten echt heerlijk. ik heb donkerbruine lage uggs niet mini’s. de neppe zijn echt super slecht je loopt er hartstikke naast de zool mee en dat ziet er super lelijk en stom uit. ik heb mijn uggs gekocht bij de shoestore (uggsstore) in rotterdam echt een goede zaak!! en je hebt daar superleuke uggs!!!!!

[Beantwoorden]


Door Ann op 8 maart 2011 20:30

Doe mij mijn echte uggs maar!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 8 maart 2011 20:47

Zelf heb ik twee paar uggs :hearts:
ik vind ze zo lekker zitten

xxx

[Beantwoorden]


Door Eline op 8 maart 2011 22:44

Ik heb uggs van 8 euro die is als sloffen draag!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 maart 2011 om 22:56:

Ik ook! (Primark)

[Beantwoorden]


Door Kim op 8 maart 2011 23:08

De zool lijkt wel van slechte kwaliteit en anders als van ‘echte’ Uggs?!

[Beantwoorden]


Door unebeauty op 8 maart 2011 23:32

Leuk artikel maar ik ben niet zo van de uggs ik vind ze alleen fijn als sloffen (nep dan he ;))

[Beantwoorden]


Door Jenn. op 9 maart 2011 10:39

Ik denk dat je er wel heel lang mee kunt doen, maar toch zou ik er niet zoveel geld voor neertellen denk ik… Sowieso vind ik Uggs niet echt super.

[Beantwoorden]


Door Nanda op 9 maart 2011 10:45

sorry, ik vind het spuuglelijke lompe dingen.

[Beantwoorden]


Door mirte op 9 maart 2011 12:04

Tja voor 90 zal ik dan toch even doorsparen en echte kopen. Ik heb er zelf ook 2 paar, (lage classics en baily button) en heb er echt de hele winter, elke dag opgelopen. Eerst vond ik ze ook echt zo duur, dacht echt ; hoe kunnen mensen dit kopen? 200 euro? maar nu vind ik, voor hetgene wat je ervoor krijgt, het niet eens zoveel geld!

[Beantwoorden]


Door Roomijsje op 9 maart 2011 13:07

ik vind uggs zó lelijk! :sadno:
ik vind die korte versie veel mooier,uggs zijn lomp en voor mij heel erg uit!geeft mij maar sneakers met wol erin,die zijn warm én mooi ^^)

[Beantwoorden]


Door Lieke op 9 maart 2011 19:34

Ik vind uggs niet echt geweldig, ze zitten warm maar verder ook niks.
En ze zien er niet super mooi uit ( vind ik dan ). Maar ik had wel verwacht dat deze slechter waren dan echte uggs. (:

[Beantwoorden]


Door Tess op 10 maart 2011 10:35

Ik vind de Ella’s van de Tango prima, ze zullen je geen jaren meegaan maar dat garanderen Uggs ook niet. De dochter van iemand wat ik ken had na 2 maanden een gat in haar echte uggs :s. In de winkel zeiden ze ‘eigen schuld’ terwijl ze er niks wilds mee had gedaan. Dat vind ik dan super zonde.

[Beantwoorden]


Door Van op 10 maart 2011 12:05

Ik heb de gebreide zwarte en de classic tall in de kleur Congac.
Wat ik kan zeggen is dat het moment dat je je voet in een echte Ugg stopt dat je nooit meer een neppe aandoet!
De warmte, de zachtheid, het comfort!!! Het kost wat ja, maar je hebt echt wat! En ja ze zijn niet erg mooi als je het vergelijkt met een voet in een prachtige pump of hoge hak.
Maar voor koude pootjes pass ik.
Ik heb van H&M neppe gekocht om in huis te dragen als pantoffels, maar die mogen de prullemand in. Die dingen zijn hartstikke gevaarlijk voor je voeten en je veiligheid. Ze hebben vaak geen relief onder de zool, ze zakken uit wat slecht is voor je voet en je gaat er onglovelijk irritant mee sloffen wat ik hartstikke ordinair vind staan en klinken.
Dus dan maar sparen of ze in het buitenland kopen als je er komt of iemand kent!

[Beantwoorden]


Door An op 10 maart 2011 18:06

Ik haat ugggs! of look-a-likes, maar dat is mijn persoonlijke smaak!
iedereen loopt ermee,

[Beantwoorden]


Door Angela op 10 maart 2011 18:51

Ik heb echt gewoon DE oplossing!.
Als je ugg´s wil Maar ze te duur vind moet je AQA uggs Kopen Deze zijn voor 100 euro bij de omoda te koop en zijn van nog betere kwaliteit dan echte uggs !

[Beantwoorden]


Door Ilse op 10 maart 2011 19:52

Ik heb de uggs bailey button… Ik heb ze nu al anderhalf jaar en ze zien er nog prachtig uit. Ik draag altijd steunzolen en die passen ook in mn Uggs :D. Daarom overweeg ik om nog een paar classic tall in Chestnut te kopen. Men zegt dat Uggs duur zijn, maar voor een steunzolendragend persoon als ik maakt het niet uit. Het is echt een drama om passende laarzen te vinden.
Maar net zoals jouw Whooga’s glijden echte Uggs ook wel.. Glijpartij in gang van school :shame:…

[Beantwoorden]


Door Wieneke op 10 maart 2011 23:23

Ik heb echte Uggs, maar van dit merk zou ik de donkerbruine mini’s wel willen hebben. Omgerekend zijn ze ongeveer 70 euro.. dat gaat je met echte Uggs niet lukken! Ik hoor echt veel goede dingen over dit merk, dus misschien als mijn vakantiegeld binnen is dat ik wat apart leg hiervoor. :yay:

[Beantwoorden]


Door Rob Rasner IMDB op 19 april 2011 03:49

I like your concept guy. May I follow ones tweets and so I may adhere to one ? Many Anyway my prayers go out to the people in and around Tsunami hopefully your are healthy along with secure too !…

[Beantwoorden]


Door Long Island locksmith op 19 april 2011 14:53

Did you attend university in Boston? I recognise your name, I just can’t remember from where.

[Beantwoorden]


Door owe taxes op 21 april 2011 04:11

The very root of your writing whilst sounding reasonable at first, did not sit well with me after some time. Somewhere throughout the sentences you actually were able to make me a believer unfortunately only for a while. I however have got a problem with your leaps in assumptions and you would do well to fill in all those gaps. In the event that you actually can accomplish that, I could undoubtedly end up being amazed.

[Beantwoorden]


Door sann op 27 juli 2011 11:08

Ik heb, ondanks dit artikel toch whooga Uggs besteld, en de kwaliteit is precies hetzelfde als mijn echte Ugg australia’s! (heb 3 paar..) De zool is net zo dik en er zit ook echt schapenvacht in. Het labeltje is idd niet zo mooi, maargoed die valt ook niet zo erg op.
Dat de zool glad is klopt, maar mijn Ugg bailey buttons hebben net zo een gladde zool ;) daar ben ik van de winter ook al op uitgegleden..

[Beantwoorden]


Door bagazniki rowerowe op 8 september 2011 16:34

Nice website. This is precisely what i was seeking.

[Beantwoorden]


Door L op 25 september 2013 21:44

Hey ik heb via google jouw site gevonden, omdat ik ergens iets heb gelezen over WHOOGA en ik misschien daar ook uggs wil bestellen. :) Je hebt ze nu als het goed is al twee jaar, hoe zit het met de kwaliteit? En heb je ze inmiddels ook vergeleken met Ugg Australia of niet? Want het lijkt mij dat ze eigenlijk hetzelfde zijn, met als nadelen dat Ugg Australia heel duur is en er veel imitaties in de omloop zijn, en bij whooga die lijmgeur in het begin… Jammer van de reacties hier, zoals dat de uggs nep zouden zijn etc. Ugg is gewoon een naam voor een model laars, en Ugg Australia is vooral duur omdat het populair is doordat eerst bepaalde sterren het dragen.
X

[Beantwoorden]