Twitter Question #28

Ik gebruik Twitter dagelijks, ik communiceer graag via Twitter met bezoeksters en ik vind het leuk jullie up-to-date te houden van mijn dagelijkse bezigheden. Omdat ik op Twitter vaak superveel en leuke reacties krijg op vragen die ik stel, besloot ik Twitter wat meer bij mijn site te betrekken.

Elke zaterdag is er een Twitter Question. En wat houdt dat nou precies in? Heel simpel, elke week stel ik jullie een TQ via twitter en de leukste/opvallendste reacties pik ik eruit en plaats ik op mijn site. Heb je geen Twitter? Dan ben je meer dan welkom om achteraf alsnog je mening te laten horen en lekker mee te discussiëren in de reacties!

Beautyblunders zijn altijd leuk om te bespreken. Want we blunderen allemaal, ook ik! Zo heb ik rondgelopen met veel te dunne wenkbrauwen, foundation die enkel op mijn neus zat, veel te veel bronzer en met lipstick op mijn tanden.

En nog steeds blunder ik wel eens. Dat hoort er ook gewoon bij! Het is helemaal niet ongezond om een keer als een tomaat, zonder mascara maar wél met oogschaduw, of met uitgelopen make-up rond te lopen. Zo was ik een keer te lui mijn uitgedroogde gelliner te vervangen. De eyeliner die ik in de ochtend met mijn gelliner had gezet, brokkelde af, kwam op mijn wangen terecht en er was maar een kleine beweging nodig om streepjespatroon op mijn gezicht te creëren. Een maand lang heb ik voor gek gelopen, maar nu kan ik erom lachen en maak ik de fout niet nog een keer.

De blunders die ik van jullie doorkreeg op Twitter heb ik met een grote lach op mijn gezicht gelezen. Super grappig wat jullie allemaal geblunderd hebben. Maar ik heb natuurlijk nog lang niet genoeg gehoord, so tell me…

Wat is jouw grootste beautyblunder?


Reacties

Door love op 19 maart 2011 16:10

marble nails, nooit meer doen!

[Beantwoorden]


Door daimy op 19 maart 2011 16:20

volgens mij staat er een foutje in de tekst : Zo was ik een keer te lui mijn uitgedroogde gelliner ochtend met mijn gelliner had gezet. ?

maar mijn beautyblunder is denk ik : te donkere foundation of zo
ik heb niet echt veel beautybluders.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2011 om 00:19:

Dan komen die nog wel ;)

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 19 maart 2011 16:27

Ik had ook een tijdje te dunne wenkbrauwen, was een beetje te fanatiek aan het epileren :crazy:

[Beantwoorden]


Door Michelle op 19 maart 2011 16:32

Leuk artikel weer! Ik kwam er na een week (met die te donkere foundation te hebben gelopen) er pas achter dat die eigenlijk veel te donker was. Het was Maybelline Dream Satin Liquid, ik had nummer 10 Ivory met mijn hele lichte huid. Dit was de lichte kleur bij de Kruidvat bij mij, en toen kwam ik opeens bij een andere en toen zag ik dat er nog veeeel lichtere kleuren waren, wel 3 tinten lichter! En ik heb een lichte huid, toen eindelijk snapte ik waarom die foundation zo onecht leek en bij andere zo mooi was! Hahaha.

[Beantwoorden]

Fleur antwoordt op 25 maart 2011 om 08:41:

Zijn er nog lichtere tinten? Ik had ook Ivory, deze is ook te donker voor mijn huid… Welke heb jij dan? Dan ga ik die eens uitproberen ^^)

[Beantwoorden]


Door Michelle op 19 maart 2011 16:34

Ik heb nog wel meer beautyblunders, pfff. Ik heb echt veel geblunderd, maar als ik er nu zo over nadenk is dat eigenlijk wel weer een reden waarom ik weer veel van make-up af weet zeg maar. Na het blunderen leer je ook weer dingen ^^)

[Beantwoorden]


Door Linda op 19 maart 2011 16:54

weeeer een leuk artiekel! :wave:
ik had/heb wel eens te veel bronzer gebruikt of inderdaad ook lipstick om me tanden.
xoxoxo

[Beantwoorden]


Door Nanda op 19 maart 2011 17:10

In mijn puberjaren heb ik heel wat voor lul gelopen. Te donkere foundation die precies bij mijn hals stopte, te donker bijgetekende wenkbrauwen, oogschaduw a la Bassie. Knalrode lipstick wat mij totaal niet staat en mega bleek maakt. Denken dat je je met bodylotion insmeert terwijl het douchegel is en andersom.
Tja… ik ben 1 en al blunder haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2011 om 00:25:

Aahh beter dat je wat probeert en blundert, dan dat je niets probeert en er altijd hetzelfde (saai) uitziet… ^^)

[Beantwoorden]


Door Ann op 19 maart 2011 17:31

Ik heb wel is dat ik echt teveel brozner opdoen, maar dat komt doordat het dan in huis nog een beetje donker is dus dan zie ik het niet goed. Tjah het geeft wel een beetje het clown effect :P

[Beantwoorden]


Door Imran op 19 maart 2011 17:41

zwarte oogpotlood gebruiken voor je bruine wenkbrauwen :P
en donkere foundation gebruiken natuurlijk x|

[Beantwoorden]


Door Marijke op 19 maart 2011 18:07

Een té donkere foundation gebruikt, waar door het dus lijkt als of je een masker draagt!

Epileren doe ik niet, ik heb mooie wenkbrauwen van mezelf!

En lipgloss op mijn tanden, maar of dat nou echt een blunder, misschien wel tegen over een boy, maar anders, dat kan gebeuren toch;)!

[Beantwoorden]


Door Laura op 19 maart 2011 18:58

Ik had een keer een primer gebruikt van Sephora en daarna foundation. Ik kwam er bijna aan het eind van de schooldag pas achter dat mijn hele gezicht onder de “velletjes” zat! :omg: Van de primer die op is gaan drogen ofzo? Weet het zelf ook niet eens. Maar goed het was zo vreselijk dat ik gelijk thuis alle make-up eraf heb gehaald. :$ En ja… die primer gebruik ik nu dus nooit meer! :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2011 om 00:26:

Oehhh.. That doesn’t sound pretty! Had je de primer wel goed uitgesmeerd?

[Beantwoorden]


Door Evelien op 19 maart 2011 19:24

haha, leuk om te lezen! Ik heb (naar mijn weten) niet echt hele ergen blunders gehad. Maar wel vaak een beetje uitgelopen make-up ofzo… tja, soms kun je er gewoon niets aan doen.

[Beantwoorden]


Door amy op 19 maart 2011 19:43

nou ik heb wel eens oogschaduw op mn lippen gedaan omdat heteen oogschaduw was die heel erg op een lipgloss leek toen heb ik het op mn lippen gesmeert en toen zij ik goh wat een lelijk kleurtje:P

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 19 maart 2011 20:05

Té dunne wenkbrauwen *schaamschaam*. x|
Ik was ook een x een beetje te fanatiek met de bronzer. Resultaat: Een oranjebruine streep op mijn wang. Mijn vriendin en ik (ze was erbij) lagen helemaal dubbel van het lachen! Gelukkig zagen we het voordat we naar buiten gingen! 8-)
Lippenstift over mijn wang, ik wist wel dat het er zat, maar was het vergeten weg te halen. :shock:
Een soort primer ofzo maar die gaf allemaal velletjes, volgens mij dacht iedereen dat ik aan’t vervellen was ofzo.. :S

Ehm… Zo zijn er nog wel meer blunders :x

[Beantwoorden]


Door Anne op 19 maart 2011 20:36

Ik weet mijn beauty blunder eigenlijk niet meer echt.. ik weet nog wel mijn fashion blunder ^^ hahaha.

[Beantwoorden]


Door Marrit op 19 maart 2011 20:43

Haha, ik heb er ook wel een x een gehad;

Ik had mascara op gedaan en op de fiets regende het, maar toen ik op school was wreef ik per ongeluk ik mijn oog…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2011 om 00:32:

Is mij al ontelbare keren overkomen! :$

[Beantwoorden]


Door Jeske op 19 maart 2011 21:15

Te enthousiast zijn met de glitterende bronzer/highlighter van mams. En dan in slecht licht dus je zag die glitters niet goed. Dus ik nog meer op doen… eenmaal op het feestje was ik de discobal.

[Beantwoorden]


Door miranda op 19 maart 2011 21:16

ik ging wel eens samen met een vriendin mij opmaken, toen wij een jara of 8-9 waren. En wij dachten dat we het heel mooi hadden gedaan, maar het zag er niet uit;p Dus liepen we gewoon eigenlijk voorschut op straat;p

[Beantwoorden]


Door Maj-Britt op 19 maart 2011 21:16

waarschijnlijk die ene keer dat ik voor het eerst de Studio Sculpt foundation van MAC ging gebruiken en ik gewoon TE veel opsmeerde waardoor ik eruit zag alsof ik theater make up had..

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 19 maart 2011 21:29

Niet mijn blunder, maar toen ik 11 jaar was gingen ik en mijn buurmeisje elkaar opmaken en ze wou persé dat ik mascara op haar wenkbrauwen deed :P

[Beantwoorden]


Door AlexandraCath op 19 maart 2011 21:34

Lekker met je mascara aan de slag gaan en dan 3x niezen ^^) That really makes my day. :| :yay:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2011 om 00:34:

Ohja dat is erg he!

[Beantwoorden]


Door Maya op 19 maart 2011 21:42

ahahha grappig om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 19 maart 2011 22:02

Haha, erg leuk om te lezen allemaal :D

[Beantwoorden]


Door Man Teng op 19 maart 2011 22:04

Hihi grappig dat ik erbij sta! Gelukkig kwam ik op tijd erachter dat de foundation te roze was voordat ik de deur uit was. Ik test de foundations altijd eerst thuis uit! Ik heb nu gelukkig wel een goede kleur kunnen vinden voor mijn huidskleur.

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 19 maart 2011 23:25

Mmm, nog niet echt een hele erge beautyblunder begaan. Wel vergeet ik vaag de restjes mascara onder mijn ogen vandaan te halen na het douchen, not so charming.

[Beantwoorden]


Door Sabine op 19 maart 2011 23:54

Haha ik moest wel lachen om de groene concealer blunder, zie het al helemaal voor me ^^

Mijn beautyblunder… pffrt teveel bronzer denk ik/te donkere wenkbrauwen etc.

Eigenlijk helemaal niet van die OMG bizarre dingen ofzo..

[Beantwoorden]


Door Arnela op 20 maart 2011 00:31

Ik dacht dat ik waterproof mascara had gebruikt, terwijl het buiten regende. Ik kwam net op tijd met een zebra gezicht op school en niemand had het lef om tegen mij te zeggen dat ik ook daadwerkelijk eruit zag als een zebra :) Het heeft ook best lang geduurt voordat ik door had waarom iedereen zo naar mij staarde :’)

[Beantwoorden]


Door kiki op 20 maart 2011 09:48

weet niet
volgens mij had ik laatst nog te veel blauwe oogschaduw op!!
x|

[Beantwoorden]


Door Laura op 20 maart 2011 11:35

Te dunne wenkbrauwen, te donkere foundation en teveel blush..:(

[Beantwoorden]


Door Sabina op 20 maart 2011 17:08

leuk artikel!
mijn allergrootste blunder is toch wel dat ik toen ik in groep 8 van de basis school zat ik mijn wenkbrauwen halverwege heb afgeschoren.. x|
ik wist toen nog niet hoe zoon apparaatje werkte
en uhm.. het regende een beetje toen ik pas na school wou fietsen..bleek alles uitgelopen te zijn.. :$

[Beantwoorden]


Door Vera op 20 maart 2011 17:21

ik had de mousse foundation van essence op en het regende nogal.
ik kwam erachter dat het uitliep toen ik met mijn handschoen in mijn gezicht kwam en mijn (eerst nog zwarte) handschoen een wel hele rare kleur had… Op school had ik het er meteen afgehaald met wat wc-papier xd
die foundation gebruik ik dus niet meer en al helemaal niet als het regent :no:

[Beantwoorden]


Door Steph op 21 maart 2011 08:38

voor het uitgaan wat experimenteren met make-up.. hup groen lijntje langs men bovenste wimpers trekken .. maar dat was het zo niet, dus ik met oogschaduw eroverheen , je zag er niets meer van! nouja.. tot ik volgende dag de foto’s zag .. daar zag je het blijkbaar wel op.. afschuwelijk!!

[Beantwoorden]


Door steffie op 22 maart 2011 19:41

Heel fanatiek zelfbruiner gesmeerd voordat ik op vakantie ging, het zag er thuis streeploos uit, maar in de zon een beetje vlekkerig en niet zo’n hele mooie kleur. Nu ga ik over 3 weken weer op vakantie en nu neem ik toch maar liever een zonnebankkuurtje!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 22 maart 2011 19:45

Ik epileerde juist mijn wenkbrauwen niet en zag er uit als Bert (van Ernie)
Niet echt een beautyblunder, maar ik had als kind regelmatig kauwgom in mijn haar. Ook vond ik het leuk om zo’n ronde borstel helemaal mooi in mijn haar te rollen, om hem er vervolgens met geweld uit te moeten trekken. En ik heb een keer gehad dat ik tandpasta op mijn tandenborstel smeerde, maar dacht van ‘oh en ik moet mijn haar nog borstelen!’ waarna ik dus zo mijn tandenborstel door mijn haar haal.

[Beantwoorden]


Door Samira op 22 maart 2011 20:46

hahaaa funny !! lol

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 22 maart 2011 21:14

Gisteren nog: Zat ik fanatiek een body-mis-spray over mijn hele lichaam te spuiten… dacht ik… want pas erna kwam ik tot de ontdekking dat ik met mijn busje wonderserum van gliss kur aan het sprayen was geweest :s De 2 flesjes zijn allebij wit en zijn even groot… ochtendverstrooidheid ;)

[Beantwoorden]


Door Floor op 23 maart 2011 06:44

Beautyblunders heb ik niet echt, maar ik speel ook meestal op save met make-up. Wel heb ik een keer tegen een vriendin gezegt dat ik gek was op oorbellen en dus NIET zonder de deur uit ging.
Waarop ik erachter kwam dat ik ze dus was vergeten. :shit:

[Beantwoorden]


Door tessa op 23 maart 2011 10:20

mijn blunder is dat ik te lichte poeder en lichte foundation heb gebruikt.
ik ben namelijk bruin en ik wou een foundation van essence kopen en het zag er wel mooi uit en mijn vriendin zei tegen mij zovan je ziet niet eens dat je makeup op hebt,
nou zeg waar waren haar ogen want mij vader zei een keer tegen mij wat is er met jouw gezicht ik niks , dus ging ik in de spiegel kijken en je zag mij beetje witte gezicht met een bruin nek.
maja ik was net nieuw een beutyland dus ik had zelf niet zoveel verstand van hoe ik mijn kleur kon vinden.
nu ben ik wat ouder en meer verstand op beauty gebied en heb sinds dien geen blunder meer gehad :bloos:

xx

[Beantwoorden]


Door Femke op 23 maart 2011 10:47

Zelf heb ik (nog) niet echt geblunderd in de beautywereld.
Laatst op school was er wel een vriendin van mij die paarse wenkbrauwen had. Ze had in slecht licht gezeten en een paars oogpotlood gepakt in plaats van haar bruine wenkbrauw potlood.
Gelukkig had een andere vriendin bruin ookpotlood bij haar. ;)
Tjaa… die dingen gebeuren! :P
Xxx

[Beantwoorden]


Door Anne op 24 maart 2011 17:33

Niet echt zo’n grote blunder gehad maar….. Pas geleden had ik dus te veel ogenschaduw ONDER mijn ogen in plaats van EROP. :$ toen even met mijn vingers geprobeerd het weg te halen.

[Beantwoorden]


Door Naomi op 10 april 2011 10:06

laatst had ik te veel roze oogschduw op ik leek net zo opgemaakt pop!

[Beantwoorden]