Twitter Question #27

Ik gebruik Twitter dagelijks, ik communiceer graag via Twitter met bezoeksters en ik vind het leuk jullie up-to-date te houden van mijn dagelijkse bezigheden. Omdat ik op Twitter vaak superveel en leuke reacties krijg op vragen die ik stel, besloot ik Twitter wat meer bij mijn site te betrekken.

Elke zaterdag is er een Twitter Question. En wat houdt dat nou precies in? Heel simpel, elke week stel ik jullie een TQ via twitter en de leukste/opvallendste reacties pik ik eruit en plaats ik op mijn site. Heb je geen Twitter? Dan ben je meer dan welkom om achteraf alsnog je mening te laten horen en lekker mee te discussiëren in de reacties!


Mensen die mij inspireren… Dat zijn er best wel wat. Als eerste mijn ouders, en dan met name mijn moeder. Zij is een ongelooflijke sterke vrouw die mij altijd steunt. Ze heeft een moeilijke tijd achter de rug, maar blijft toch altijd positief.

Dan Beyoncé. Ik ben al jaren fan van haar. Van haar muziek, kledingstijl en bootylicious body. Voor mijn verjaardag kreeg ik een dvd van haar ‘I Am…’ tour. Na het zien van die DVD ben ik nog meer van Be gaan houden. Want wat is zij een ongelooflijk talentvolle en professionele vrouw. Tijdens het zien van de dvd heb ik ook flink wat tranen gelaten, want Be kan mij ontzettend raken.

En als laatste nog een artiest: Drake. Nadat ik hem afgelopen januari in HMH Amsterdam heb zien optreden krijg ik hem niet meer uit mijn hoofd. Zijn muziek blijf ik draaien en past bij elk humeur. Weet ik niet wat ik moet luisteren? Met Drake zit ik altijd goed. In veel van zijn teksten kan ik me goed vinden en ook in wat hij tijdens zijn concert in HMH vertelde ook. Ik heb zijn ‘speech’ over succes gefilmd, en wilde het graag even met jullie delen (excuses voor het slechte geluid). Aan het einde hoor je het nummer Fireworks, inclusief écht vuurwerk. Voor de liefhebbers ;-)

Welk persoon, of welke personen inspireren jou en waarom?


Reacties

Door ellis op 12 maart 2011 15:41

carice van houten, ze ziet er altijd leuk uit, ze kan goed acteren en zingen! zij is mijn inspiratiebron. mijn vriendinnen inspireren mij ook altijd! ik wordt altijd heel vrolijk van hun en ze zien er altijd goed en gezond uit!

[Beantwoorden]


Door Samira op 12 maart 2011 15:49

Leuke vraag! Mijn ouders zijn nog steeds (en zal ook zo blijven) mijn inspiratie bron! Ze hebben het lang lang geleden ook niet even gemakkelijk gehad! En desondanks al die tegenslag zijn ze nog steeds samen en gelukkiger dan ooit <3 :lol: :hearts:

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 12 maart 2011 16:00

Beyoncé inspireert mij ook en mijn moeder. Ze heeft veel geduld en blijft (bijna) altijd aardig en vrolijk tegen mensen. Ook verschillende bloggers inspireren mij, de meeste zijn namelijk erg positief, ik denk dat ze daardoor zo ver zijn gekomen met hun blog. :)

[Beantwoorden]


Door laura op 12 maart 2011 16:20

wat een leuke twitter question, mensen die mij inspireren:
ten eerste jij, want jij maakt altijd zo’n mooie make-up looks, leuke filmpjes en artikels, bijv. als jij een look maakt dan heb ik weer ideeën voor een look uit te breiden, en uit mij zelf gebeurd dat dan niet, dus qua make-up ben jij inspirerend ^^)
en verder qua ‘levensstijl’ mijn oma, ze staat altijd vrolijk in het leven doet alles voor iedereen wilt altijd alles goed doen en maakt iedereen het naar z’n zin, dus dan zeker mijn oma
x

[Beantwoorden]


Door charile op 12 maart 2011 16:36

mensen die mij inspireren: de beautybloggers….door make up is mijn leven echt veranderd. ik vind het zo leuk om steeds weer opnieuw te testen en dat soort dingen. Vooral jij, mascha en teske.
‘xx

[Beantwoorden]


Door Arnela op 12 maart 2011 16:54

Mijn vader! Hij is mijn beste vriend, ik kan met hem over alles praten, we lachen en huilen. Hij staat op nummer 1, wat er ook gebeurd en hoe je het ook omdraait :)

En daarnaast, mijn ex beste vriendin. We waren tot voor kort beste vriendinnen, maar door een misverstand praten we niet meer. 5 jaar lang heeft zij mij altijd geholpen met alles. Ik ben nogal druk, en daarom kan ik mij moeilijk concentreren. Ik doe dit jaar havo examen, en dat is mede dankzij haar steun en peptalks.
Zij is een deel van mijn leven uit gaan maken…

[Beantwoorden]

Kimberley antwoordt op 13 maart 2011 om 11:58:

Wauw, dat stukje over je beste vriendin heb ik echt preciés het zelfde..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2011 om 19:47:

Zonde dat zoiets kapot gaat door een misverstand :S

[Beantwoorden]


Door femketje op 12 maart 2011 16:58

mijn moeder.. ze is een super sterke vrouw maar heeft dit zelf niet door en ziet dit ook niet zo.. maar ze heeft daarom wel 5 kinderen op de wereld gebracht en opgevoed!

[Beantwoorden]


Door Merel op 12 maart 2011 17:05

Ik heb eigenlijk geen flauw idee… Ik vind het wel knap van mensen in arme(re) landen die bijna niks hebben maar toch gelukkig zijn en positief blijven, daar zouden we wel een voorbeeld aan kunnen nemen.

[Beantwoorden]


Door Eline op 12 maart 2011 17:06

beyonce is idd heel tof!

[Beantwoorden]


Door miranda op 12 maart 2011 17:19

m’n moeder denk ik toch wel, ze heeft erg veel geduld. En als ik bijv. kattig ben ofzo laat ze met met rust. En dan weet ze ook dat het daarna weer goed is, ik vind dat echt knap. Ook staat ze altijd voor iedereen klaar!

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 12 maart 2011 17:19

Ik vond het een hele leuke vraag, ik vind de antwoorden alleen een beetje jammer op een of andere manier. Ik had iets anders of meer ofzo verwacht.

Maargoed dat filmpje vind ik heel vervelend luisteren door het geluid, daardoor kon ik het ook niet goed verstaan. Dus heb hem helaas niet af gekeken!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2011 om 19:48:

Denk dat ’t er ook mee te maken heeft dat je maar 140 tekens op twitter kan typen

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 12 maart 2011 17:25

Maargoed, omdat ik zo zit te zeuren zal ik jullie vertellen wie ik inspirerend vind.

Er is (of was) een meisje bij x-factor, ik weet niet meer precies wat ze heeft maar ze was chronisch ziek in elk geval. Ze zong met onwijs veel gevoel, vond ik. En dan zag je dat ze het trapje op geholpen moest worden en dat ze daarna in haar rolstoel neerplofte. Dat is lef hebben, dat je daar zo, op die manier, gaat staan. Misschien is het omdat ik een soort van hetzelfde meemaak als zij, maar ik vind dat echt heel bijzonder. Dat je, terwijl de toekomst er eigenlijk kut uit ziet, gewoon de stap probeert te wagen naar het succes.
Maar verder ook mensen met een beperking (en dan bedoel ik niet iets kleins, maar echt iets wat je hele leven bepaalt), die ondanks het feit dat hun toekomst niet echt rooskleurig is, toch de weg naar succes bewandelen.
Zo iemand wil ik trouwens ook worden. Gewoon, omdat ik weet dat het mogelijk is.

[Beantwoorden]


Door Soesja op 12 maart 2011 18:04

Wie ik in het dagelijks leven inspirerend vind weet ik eigenlijk niet precies, maar qua artiesten vind ik Taylor Swift een ontzettend inspirerend persoon! Afgelopen week was ik op haar concert, geweldig om te zien wat een normaal, echt persoon ze gebleven is en hoe ze in het leven staat :)

[Beantwoorden]


Door Helena op 12 maart 2011 18:32

De reactie van Marlyboo vind ik erg mooi…!
In mijn geval is het mijn chronisch zieke stiefmoeder.. volg graag haar voorbeelden als het gaat om leven met een chronische ziekte..
Qua uiterlijk is het Kim Kardashian

[Beantwoorden]


Door Vienna op 12 maart 2011 18:34

Mijn moeder is mijn inspiratie. 19 jaar lang heeft ze alles alleen gedaan, daar is toch wel kracht voor nodig. Leuke twitter question dit keer weer!

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 12 maart 2011 18:49

Mijn moeder, die mij en mijn zusje alleen heeft opgevoed toen onze vader overleed toen wij 5 en 3 waren.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 12 maart 2011 19:14

Mijn moeder is een inspirerende persoon van mij. Mijn vriendinnen (die ik via internet heb ontmoet) die stuenen mij zo erg en dat is zo inspirerend, ze hebben bijv. een andere kijk op een ruzie die ik nooit zou hebben. Qua artiesten zijn dat zekerweten Orianthi (dat zij als meisje gewoon fucking goed gitaar kan spelen). Voor de rest kan ik niet echt iets bedenken

[Beantwoorden]


Door Alise op 12 maart 2011 19:39

Verschillende mensen.. maar ik heb echt wat met celebs. Robert Pattinson vind ik echt geweldig, niet alleen om zijn looks. Ik kijk veel van z’n interviews, ik houd van zijn karakter, humor en hoe hij nog steeds normaal kan blijven tussen al die hysterische Twilight drukte. Ten 2e Beyoncé, zij is echt jaloersmakend. Ze is mooi, ze laat zien dat je met een ander ‘dikker’ lichaam ook mooi kan zijn. Haar muziek is geweldig en ze is ook een sterke vrouw die om haar fans geeft! :)

[Beantwoorden]


Door Soraya op 12 maart 2011 19:42

Wat een leuke vraag haha, ik vind toch wel Lady Gaga , ze is zo zich zelf met die aparte kleding !!!
Ik heb ook is gelezen dat ze vroeger verselijk is gepest & dan toch gewoon lekker je zelf blijven dat vind ik wel echt superr(L).
Ze trekt zich niks aan wat anderen van haar vinden , ze doet wat ze zelf wil .Dat zouden denk wel meer mensen moeten doen!
Ze heeft gewoon helemaal haar eigen stijl en daar hou ik wel van hihi.

Groetjes soraya :love:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2011 om 19:50:

Gaga is ook wel een goede. Kan niet tussen de antwoorden ontbreken vind ik :)

[Beantwoorden]


Door Yara op 12 maart 2011 20:01

Taylor Swift! <3
ze schrijft haar dagboek in de vorm van songs zelf
en ze is een sterke vrouw die veel durft maar toch in haar waarde blijft
en eerlijke mensen
eerlijkheid duurt t langst (wat lijk ik nu op mn oma! :$ )

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 12 maart 2011 20:56

Mijn lieve vriendje, Reinoud Homan, ’s werelds eerste Nederlandse stierenvechter, maar niet echt. Maar hij is echt mijn held. We zijn nu bijna een half jaar van elkaar gescheiden, maar nog steeds heel blij met elkaar. Ik heb echt bewondering voor hem hoe hij het met mij uit heeft kunnen houden, 2 jaar lang, en me zelfs nu nog niet zat is ondanks dat hij nu in Spanje woont. Hij is zo’n sterke persoonlijkheid en ik ben wat dat betreft zo labiel. Ik ben echt heel blij dat hij in mijn leven is gekomen, want hij heeft me echt veranderd van een muurbloempje, het stille grijze muisje, naar een vrolijke, spontane meid

En mijn oma, die heeft zo’n heftige tijd meegemaakt in de Tweede Wereldoorlog. Zij kan daar zo mooi over vertellen.

En mijn opa heeft me heel erg geinspireerd, ook al heb ik hem maar een paar jaar mogen kennen. Hij is in Indonesie geweest tijdens de politionele acties, is als vermist opgegeven geweest en heeft dit heel mooi opgeschreven vlak voor zijn dood. Hoe dapper mijn opa is geweest en wat ik van hem die paar jaar geleerd heb, leren lezen en schilderen, daar ben ik echt heel dankbaar voor.

En natuurlijk ook mijn lieve ouders die er altijd voor me waren. Zo wil ik er later ook voor mijn kinderen zijn.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2011 om 19:51:

Wat een inspiraties! Heel mooi, wow :yeasch:

[Beantwoorden]


Door Lisa op 12 maart 2011 21:32

Naast mijn moeder die echt veel heeft gedaan voor mijn broer en ik en gewoon er altijd is voor mij no matter when vind ik ook Avril Lavigne inspirerend omdat ze haar fans inspireert om jezelf te zijn en je dromen te volgen :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 12 maart 2011 22:43

ik wist even niet wie ik moest noemen, maar nu ik beyoncé lees dacht ik: túúrlijk. zij is én mooi, én sexy, én ze kan gewoon écht goed zingen, én dansen, én ze heeft bakken met geld (ja toch mooi meegenomen…) én ze is een character. ik heb niet het idee dat ze iemand anders na doet. dus bij deze: beyoncé.

[Beantwoorden]


Door lisette op 13 maart 2011 00:38

me vader.
hij is 2x erg ziek geweest en toen die ziek was heeft ie zich zelf zo sterk en goed gehouden, ook was hij altijd positief, dat vind ik zo knap.

een klasgenoot kleed zich altijd zo leuk en weet altijd alles te combineren hoe je het nog niet eerder hebt gezien, zo leuk!

[Beantwoorden]


Door eline op 13 maart 2011 09:05

Als eerste ; Mijn moeder, ze staat heel vrolijk in het leven en bekijkt alles positief.
Als tweede ; Een meisje uit mijn klas, ze ziet er echt altijd leuk uit, en weet echt alle kleding met elkaar te combineren en het staat dr ook altijd heel goed
Als derde ; Mn oma, ze vecht al 7 jaar tegen kanker en ze houdt het nog steeds vol, terwijl de artsen haar nog maar een half jaar te leven gaven.

Xxx

[Beantwoorden]


Door ceelinehannah op 13 maart 2011 09:34

Net als bij jou is Beyoncé mijn inspiratiebron. Want ze is onwijs getalenteerd, kan mega goed zingen en dansen, en is natuurlijk ontzettend mooi.

xxxx :hearts:

[Beantwoorden]


Door Nina op 13 maart 2011 09:51

Mijn inspiratiebron is m’n oma, ze heeft het het afgelopen jaar heel moeilijk gehad maar heeft zich er toch doorheen geslagen.

[Beantwoorden]


Door Cariena op 13 maart 2011 10:10

Mijn moeder is erg belangrijk voor me en inspireert me ook heel erg, ze is altijd optimitisch, heeft altijd wel leuke quotes (en inspirerende) is erg slim en ik kan erg goed met haar praten! Ze is net een engeltje en helpt mensen graag, ik zou echt zoals zij willen worden want ze staat erg sterk in haar schoenen.

[Beantwoorden]


Door Nanda op 13 maart 2011 10:30

sterke ( en dan bedoel ik niet lichamelijk) dappere en intelligente mensen inspireren mij. Waarom? Omdat ze iets goed doen voor de wereld en voor zichzelf op durven te komen.

[Beantwoorden]


Door melissa op 13 maart 2011 10:44

BEYONCEEEEEE!!!
ik ben helemaal gek op haar je moet op youtube effe beyonce national athem bekijken je valt sirieus van je stoel af :shock: :shock: :shock:
ik zing zelf ook dus zei is gewoon egt mijn grote voorbeeld
iemand met lekker veel soul in der stem!
en dat danse en zinge te gelijkertijd doe het maar na!!
daarnaast heb ik nog een inspiratie dat is michael jackson gossh met zijn muziek ben ik ook opgegroeid de moves kon je wel uren naar kijken
en de trillingen in zijn stem waren egt uniek!
dat waren mijn muziek inspiratiebronnen xD

en dan mijn laatste inspiratie is mijn omaa(L)
hoe zei naar het leven kijkt .. egt wel een inspiratie dus!
jammer genoeg heeft se niet lang meer dus ik koester nog elk moment die ik met haar heb
en wat zal ik later trots zijn dat zei mijn oma was!!!!!!!!!

[Beantwoorden]


Door Eva op 13 maart 2011 15:17

Job Cohen is mijn grooste voorbeeld, en haal daar ook mijn inspiratie voor het leven er vandaan! :D

[Beantwoorden]


Door Nadia op 13 maart 2011 16:22

Oooooh ik vind je nu nog zoveel leuker nu ik weet dat je ook fan bent van Drake haha! Ik was er namelijk ook bij dat concert. Zijn songteksten en zijn kijk op het leven inspireerd mij ook enorm, en eigenlijk elke artiest heeft dezelfde boodschap, als je maar wil kan je alles bereiken! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2011 om 19:52:

Haha! Yes :D

[Beantwoorden]


Door Kathy op 13 maart 2011 16:27

Mijn moeder, want ze is heel lang erg ziek geweest. Gelukkig toen ze jong was, want ik weet niet hoe ik me zou gedragen als ze nu erg ziek zou zijn.

[Beantwoorden]


Door Iris op 14 maart 2011 19:51

Personen die mij inspireren zijn ook mijn ouders en met name mijn moeder. Die een heel nieuw leven hier in Nederland heeft opgebouwd.
Maar ook personen die ondanks hun psychische beperking wat van het leven maken.

[Beantwoorden]