Essence Whoom! Boooom!! – Review

Toen ik begin februari vertelde over de LE collectie Whoom! Boooom!! was ik erg enthousiast. De verpakkingen zijn Wonder Woman en pop-art inspired en de producten zien er lekker vrolijk en fel uit. Maar wat vind ik van de Whoom! Boooom!! producten nadat ik ze getest heb?

Image Hosted by ImageShack.us
Sommigen van jullie hebben vorige week al producten uit de collectie kunnen bemachtigen, hier in Arnhem waren ze helaas wat later met de collectie. Maar uiteindelijk heb ik een aantal producten te pakken kunnen krijgen, die ik vandaag voor jullie review. Better a little bit late than never, toch?

Image Hosted by ImageShack.us
Ik kocht het Cream Eyeliner palette €2.99, twee Colour Changing Lipglosses €1.99 p.s, een Nail Polish €1.79 en twee Eyeshadow Mono’s €1.59 p.s.

Image Hosted by ImageShack.us
Het Cream Eyeliner palette wilde ik erg graag bemachtigen. Gelliner/fluidline/whatever you may call it, is gewoon super fijn in gebruik, en zo’n paletje met 4 kleurtjes is al helemaal leuk.

Image Hosted by ImageShack.us
In het palette zitten 4 cream eyeliners. De eerste is licht, terwijl de andere drie vrij donker zijn. Ook zit er bij het palette een kwastje, maar die kan je beter meteen weggooien want daar is geen recht lijntje mee te zetten.

Image Hosted by ImageShack.us
Een mooie zandkleur, een donkergroen, een donkerpaars en een donkergrijs. De zandkleur is heel geschikt om op je waterlijn aanbrengen, zodat je ogen meer geopend worden en groter lijken.

Image Hosted by ImageShack.us
De cream eyeliners geven alle vier lekker veel kleur af, en zullen behalve als eyeliner ook als oogschaduwbasis kunnen worden gebruikt. In de praktijk werkt dit palette helaas een stuk minder makkelijk. Je moet flink je kwast in de cream eyeliner dippen, anders kom je niet ver. Maar dan nog blijft het een lastig klusje je eyeliner mooi te zetten.

Cream Eyeliner Palette €2.99

Image Hosted by ImageShack.us
De twee Colour Changing Lipglosses in deze collectie moest ik hebben. Ik bedoel maar: lipgloss die van kleur verandert, hoe vet is dat? Essence belooft zelfs dat de lipgloss van kleur verandert als jouw humeur dat ook doet.

Image Hosted by ImageShack.us
In de Whoom! Boooom!! collectie zit een lichtroze lipgloss 01 Muse Marilyn, en een donkerroze variant 02 Roy’s red. Muse Marilyn verandert van blauw naar lichtroze, en Roy’s Red van geel naar donkerroze. Zoals je kunt zien komen de glosses in ieder geval al wel blauw en geel uit de tubes. Blauwe lipgloss, anyone?

Image Hosted by ImageShack.us
Wanneer je de lipgloss op je huid aanbrengt, moet je er snel bijzijn want de glosses nemen binnen 30 seconden (als het niet sneller is) een andere kleur aan. Onder zie je Muse Marilyn, en boven Roy’s Red.

Image Hosted by ImageShack.us
Een paar seconden later zijn beiden glosses veranderd van kleur. Muse Marilyn is nu roze met een blauwe ondertoon en Roy’s Red roze met een gele ondertoon.

Image Hosted by ImageShack.us
Muse Marilyn

Image Hosted by ImageShack.us
Roy’s Red

Laat ik over één ding duidelijk zijn: De lipglosses passen zich niet aan je humeur aan. Wanneer je de gloss op je huid aanbrengt, verandert deze vrijwel meteen van kleur en blíjft deze kleur. Geel wordt lichtroze, en blauw donkerroze. Net zoals je op de foto’s van mijn lippen hierboven ziet. Verder zijn het prima glosses met een zoetige geurtje en een prima kleur. Voor het bedrag dat je eraan kwijt bent, vind ik het prima lipglosses. Het is in ieder geval wel leuk dat de kleur die uit de tube komt, anders is dan de kleur die je uiteindelijk op je lippen ziet. En wanneer de gloss van je lippen is, blijft er nog wel een kleurtje achter. De gloss is namelijk ook een lipstain.

Colour Changing Lipgloss €1.99 per stuk.

Image Hosted by ImageShack.us
De kleuren van de nagellak vond ik erg tegenvallen, en daarom nam ik slechts één kleurtje mee: Chacalaca. Het lijkt wel of Essence in elke collectie dezelfde kleuren stopt, want deze donkerblauwe kleur heb ik ook al in Denim Wanted gezien. Datzelfde geldt ook voor de andere kleuren in deze collectie, ik vind het allemaal voorspelbare kleuren die erg lijken op kleuren uit vorige Essence collecties. De nagellak is verder prima. Hij dekt met 2 lagen perfect en droogt snel.

Nail Polish €1.79 per stuk.

Image Hosted by ImageShack.us
Als je maar €1.59 voor een oogschaduw hoeft te betalen, dan móet ik weten of de kwaliteit een beetje redelijk is. Van de vier kleuren die in de Whoom! Boooom!! collectie zitten, nam ik Muse Marilyn en Chacalaca mee.

Image Hosted by ImageShack.us
In beiden oogschaduws zit shimmer, in Muse Marilyn minder dan in Chacalaca. In de doosjes vind ik de kleuren er erg mooi uitzien, en ik denk ook dat beiden oogschaduws prima met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Image Hosted by ImageShack.us
Om het pigment sta ik niet echt te springen, en de glitter in Chacalaca vind ik wel erg grof. Maar in verhouding met de prijs is de kwaliteit van de oogschaduws prima.

Wat ik heel vreemd en vervelend aan deze collectie vind, is dat de kleuren van de nagellak en oogschaduws op de persfoto’s heel anders zijn dan in het echt. Zo zie je op de persfoto’s helemaal geen lichtpaarse oogschaduw, en is er ook geen donkerblauwe nagellak te vinden. Klik hier om zelf te oordelen. Ik had meer van deze collectie verwacht, maar ik vind het tegenvallen. Er zit geen product bij waar ik echt enthousiast over ben. De kwaliteit van de nagellak is prima, en de lipglosses zijn wel grappig maar daar houdt het dan ook mee op.

Essence Whoom! Boooom!! is in maart en april 2011 te koop bij Kruidvat. Momenteel is er een actie bij Kruidvat, nog tot maandag 14 maart betaal je voor het 2de Essence product de halve prijs.


Reacties

Door Iman op 11 maart 2011 15:46

Ik had de producten heel anders verwacht. Niet zo zeer qua verpakking maar de kwaliteit!
Goed hoor!

[Beantwoorden]


Door Helena op 11 maart 2011 15:48

Persoonlijk ben ik hier ook niet heel enthousiast over.. maar de blauwe nagellak vind ik wel een mooi kleurtje!

[Beantwoorden]


Door lena op 11 maart 2011 15:51

de nagellak is wel mooi!
ben benieuwd naar een look
met de oogschaduws met een lijntje
van het palette!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 maart 2011 om 19:38:

Die gaat er niet komen, kon niets moois maken met de producten helaas.

[Beantwoorden]

Zoë antwoordt op 12 maart 2011 om 17:18:

heel begrijpelijk, het valt inderdaad tegen, blij niks gekocht te hebben! zijn de gelliner kleurtjes wel fijn als oogschaduwbasis?
x

[Beantwoorden]


Door Sharon op 11 maart 2011 15:52

Ben blij dat ik het bij 2 glossjes heb gelaten! Vind de glossjes opzich wel okay maar de geur vind ik niet fijn.. Handige review!

[Beantwoorden]


Door Desiree op 11 maart 2011 15:53

Jammer dat het zo tegenvalt. Was benieuwd maar die eyeliners..maar geen aanrader dus.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 11 maart 2011 15:58

Oei best een tegenvaller zo te zien.. ik wilde er wel wat van, maar ik skip hem denk ik maar!

[Beantwoorden]


Door Mariel op 11 maart 2011 16:03

Mooi lakje!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 11 maart 2011 16:06

Ik vind de collectie ook best wel een tegenvaller. Die van Catrice spreekt me veel meer aan!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 maart 2011 om 19:42:

Floralista? Die vond ik er eerlijk gezegd ook niet echt spannend uitzien…

[Beantwoorden]

Aranka antwoordt op 11 maart 2011 om 20:18:

Oh, maar ik ben echt een nude liefhebber. Dus vandaar dat die me aansprak haha!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 11 maart 2011 16:09

Ik heb zelf niets van deze lijn, ik was nog wel benieuwd naar de lipglossjes alleen waren deze bij ons al op ;(

[Beantwoorden]


Door Merel op 11 maart 2011 16:13

Dat heb ik ook altijd. Bij die persfoto’s lijkt het allemaal heel gaaf, maar in het echt valt het vies tegen (het lukt ze gewoon elke keer weer) daarom kijk ik ook niet meer zo veel naar persfoto’s en maak ik mijn wish-list pas nadat ik review heb gelezen of zelf de collectie heb gezien.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 maart 2011 om 20:02:

Slim! Maar voor een beautyblogger werkt dat toch anders. En ik koop de producten alsnog graag om te testen, zodat jij weet wat je wel en niet aan je wishlist gaat toevoegen

[Beantwoorden]


Door Anouk op 11 maart 2011 16:13

Ik vind het echt een super leuke collectie, ik heb de roze nagellak (04 Roy’s red), de donkerblauwe (01 chacalaca), de donkere lipglos (02 Roy’s red) en de mini nagelvijltjes, die vond ik zo schattig dat ik ze niet kon laten liggen.

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 11 maart 2011 16:16

Fijn dat je er zo uitgebreid over blogt =) hier ligt de collectie namelijk nog steeds niet in de schappen (ja dat gaat per regio mevrouw (x) ) en nu weet ik in ieder geval dat het ook niet zo erg is dat het er nog niet ligt. Ik was benieuwd naar het eyeliner palette, maar volgens mij is dat ook niet echt speciaal haha ;)

[Beantwoorden]


Door Evelien op 11 maart 2011 16:19

Ik heb alleen het donkerste lipglossje gekocht en ik ben er wel helemaal weg van! Ik zocht al lang zo’n kleurtje en omdat ik lichte lippen heb springt de kleur er ook echt vanaf. De kwaliteit van de gloss zelf is maar zozo, maar de kleur staint dus hij blijft echt lang zichtbaar.
De rest van de collectie sprak me ook niet zo aan…

[Beantwoorden]


Door Valérie op 11 maart 2011 16:31

Ik wilde de eyeliner, maar had al gezien dat de pigmentatie niet zo best is. :(
Daarnaast had ik het roze lakje gekocht, die in het potje echt roze lijkt maar eenmaal op mijn nagels lijkt ie rood. Heb ‘m maar aan mijn moeder gegeven, die vond hem mooi. En dat is geen goed teken. Haha! ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 maart 2011 om 20:03:

Haha! Nou gelukkig is je moeder er blij mee (A)

[Beantwoorden]


Door Vera op 11 maart 2011 16:37

leuk! wel een beetje laat :P maar dat is niet zo heel erg
maar mijn vriendin had een lipgloss en die was echt KNAL roze

[Beantwoorden]


Door Selina op 11 maart 2011 16:41

Ik heb de collectie bekeken in de winkel en was helemaal niet onder de indruk,.. Heb dan ook maar niets gekocht!

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 11 maart 2011 16:46

En de glosses werken die ook als stain? dat heb ik heel veel gelezen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 maart 2011 om 20:03:

Klopt! zal ik er nog even bij zetten

[Beantwoorden]


Door femketje op 11 maart 2011 16:46

jammer dat het allemaal wat tegenvalt.. weet ik in ieder geval dat ik voor deze LE niet hoef te kijken

[Beantwoorden]


Door Marie op 11 maart 2011 16:49

Jammer dat het niet zo goed is, maar ik vind het er wel leuk uitzien.
x

[Beantwoorden]


Door Silva op 11 maart 2011 16:54

Ik dacht dat Chacalaca paars was…tenminste, zo leek het in de winkel!

[Beantwoorden]


Door Camilla op 11 maart 2011 16:59

jammer dat het zo tegenvalt! :( Dat scheelt mij weer een tripje naar de winkel! hahah thanks!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 11 maart 2011 16:59

Ik heb helemaal niks gekocht.
Vond het eigenlijk niet zo heel veel aan :$

[Beantwoorden]


Door Dorien op 11 maart 2011 17:21

Hee Vera,
Ik vind dit ook één van de mindere collecties van essence.
Waar ik veel benieuwder naar ben is de crack nagellak en de holografische nagellak.
Heb je deze al kunnen bemachtigen? En, en, en…..?
Bij ons in hardenberg zijn ze nog steeds niet in de winkel.
Sta bijna dagelijks bij het schap te kijken, maar er veranderd weinig :/

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 maart 2011 om 20:06:

Nee die zijn er helaas nog niet! Maar zodra ze er zijn koop en review ik ze meteen!

[Beantwoorden]


Door Nanda op 11 maart 2011 17:22

hier waren de glossjes al weg. Ik heb wel alle 4 de lakjes meegenomen, ik vind ze wel mooi! en ze zijn toch nét iets anders als Denim Wanted, al lijken ze er wel op.
De eyeliner leek mij al niets toen ik in de winkel keek, dus die heb ik niet meegenomen. De donkere oogschaduw heb ik ook meegenomen. De roze niet, want daar heb ik al meerdere van.

[Beantwoorden]


Door thamar op 11 maart 2011 17:28

Ik heb de lakjes 01 chacalaca, 04 roy´s red. Ik vind ze erg lijken op de lakjes 270 blue my mind, 040 princes for a day van Catrice. Beetje een tegenvaller dus. Wel blijven ze er redelijk lang op zitten.

[Beantwoorden]


Door Niene op 11 maart 2011 17:32

oke, dit is misschien heel vies, maar als je je vinger even ‘natmaakt’ em daarna over de gloss heengaat, verandert hij wel een klein beetje van kleur, en volgens mij heeft dat te maken met dat humeur dinges, als je verdrietig bent bijten (de meeste) op hun lip en dan komt er spuug vrij, volgens mij was het zoiets.

[Beantwoorden]


Door Katrien op 11 maart 2011 17:43

ik vind de glossjes wel leuk omdat ze stainen (en de kleurverandering is wel een grappiger extra)

[Beantwoorden]


Door yaysonjahere op 11 maart 2011 17:43

Ik vond de collectie zelf eigenlijk een beetje tegenvallen. Ik had het heel anders verwacht maar de nagellak ziet er wel heel goed uit!

[Beantwoorden]


Door Sabine op 11 maart 2011 17:57

Vind deze collectie ook niet zo denderend. Heb wel één lakje meegenomen die ik nog moet swatchen, maar voor de rest vind ik het prut :)

Doe mij maar Floralista van Catrice.

[Beantwoorden]


Door Laurence op 11 maart 2011 17:58

Op een andere blog las ik dat de eyeliners niet veel pigment bevatten, hier weer wel. *selfdestruct*

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 maart 2011 om 20:07:

Ze bevatten wel veel pigment ja (dat kun je ook zien op de foto) maar je kunt er nauwelijks een lijntje mee zetten

[Beantwoorden]


Door Anne op 11 maart 2011 17:58

Ik heb de lipgloss die van geel naar roze verandert, en ik heb die cream eyeliner pallet.
Met welk kwastje zou je dan beter die cream eyeliner pallet kunnen gebruiken?

Ik zou graag een look willen zien! ^^
xoxo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 maart 2011 om 20:09:

Een linerkwast, zoals bijvoorbeeld Hema verkoopt.

Een look komt niet… Heb het geprobeerd, maar kon niets mooist met de oogschaduws en eyeliners maken :S

[Beantwoorden]

Anne antwoordt op 12 maart 2011 om 09:52:

Okee dankje!
& oh okee, jammer! ;)

[Beantwoorden]


Door Nina op 11 maart 2011 18:05

Ik vind de collectie ook een beetje tegenvallen, maar ik twijfel nog of ik het cream eyeliner palette zal kopen. De zandkleur is mooi, en de andere drie zal ik vast ook nog wel kunnen gebruiken.

[Beantwoorden]


Door kimberly op 11 maart 2011 18:07

Hmm niet echt geweldig dus :| Jammer! Je hebt je nagels trouwens wel weer onwijs mooi gelakt! Kan ik een workshop bij je volgen? (A) Haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 maart 2011 om 20:09:

Haha! Gewoon veel oefenen ^^)

[Beantwoorden]


Door charile op 11 maart 2011 18:58

Leuk!
ik ben vandaag geweest…ik wilde groot inslaan mar het viel echt zwaar tegen: ik ben van de essence collectie alleen de vijltjes meegenomen en de nagelstickertjes
en een paars lakje van de le catrice lijn voor mn moeder :D
ik vond het echt tegen vallen!
‘xx

[Beantwoorden]


Door Josephine op 11 maart 2011 19:02

Wauw, ik vind de Roys’Red erg mooi, lijkt mij wel vet, lipglossjes die veranderen van kleur. De nagellak is niet zo heel bijzonder nee. Wauw ik vind Chacalaca een mooie kleur in de pan, alleen erg jammer van het pigment. Jammer dat het tegenvalt, maar ik ga nog zeker voor dat lipglossje kijken :D

[Beantwoorden]


Door Anne op 11 maart 2011 19:15

Ik heb de gelliner en ik vind hem echt geweldig! :hearts: Wel heb ik er eentje met andere kleurtjes, zou dat kunnen? Ik breng hem aan met de HEMA gelliner kwast en dat gaat echt heel erg goed!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 maart 2011 om 20:10:

Nee er is maar een paletje… (:

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 11 maart 2011 20:18

Leuke collectie alleen vallen een paar dingen wel wat tegen… ik kocht alleen de lipglosjes :hearts:

[Beantwoorden]


Door Nienke op 11 maart 2011 20:19

jammer dat het tegenviel ,, ik verwachtte er ook veel van maar nu ik dit heb gelezen valt het inderdaad tegen ! het klopt dat in iedere lijn van essence dezelfde kleuren zitten, dat viel mij ook al op …
jammer maar de volgende keer beter!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 11 maart 2011 20:31

wauw, die blauwe nagellak is wel mooier dan ik dacht!

[Beantwoorden]


Door Silke op 11 maart 2011 20:40

Ik heb zo een geweldige gel liner dat ik niet eens meer om kijk naar andere. Ik had de vijltjes maar iedereen in mijn vrienden groep vond ze zo geweldig dat ik er 7 heb weg gegeven

[Beantwoorden]


Door Lieke op 11 maart 2011 21:05

toen ik in de winkel voor de collectie stond, vond ik het best wel tegen vallen. Alleen de paarse oogschaduw vond ik best mooi. Maar als je hem er een tijdje op hebt zitten, word ie veel lichter.
Hopelijk is de nieuwe LE beter van kwaliteit. ;)

[Beantwoorden]


Door DalaLuz op 11 maart 2011 21:26

Jammer, het Cream Eyeliner palette leek me net zo leuk, maar bedankt dat je me een miskoop bespaard hebt!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 11 maart 2011 21:30

Ligt het aan mij of klopt dit niet?? En dan heb ik het over in welke kleur de glosjes veranderen..

Eerst staat dit er:
In de Whoom! Boooom!! collectie zit een lichtroze lipgloss 01 Muse Marilyn, en een donkerroze variant 02 Roy’s red. Muse Marilyn verandert van blauw naar lichtroze, en Roy’s Red van geel naar donkerroze. Zoals je kunt zien komen de glosses in ieder geval al wel blauw en geel uit de tubes. Blauwe lipgloss, anyone?

En later dit:
Geel wordt lichtroze, en blauw donkerroze.

Precies omgedraaid?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 maart 2011 om 23:19:

Het moet van geel naar lichtroze en van blauw naar donkerroze zijn!

[Beantwoorden]


Door azazella op 11 maart 2011 21:39

Ik cind deze collectie ook echt een beetje tegenvallen :(
de kleuren op de pers foto’s vond ik veel mooier!

Een beetje off-topic, is NYC al in arnhem verkrijgbaar?
Want ik zoek me rot maar nog nergens gezien :(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 maart 2011 om 23:18:

Nee, helaas niet :(

[Beantwoorden]


Door Asmae op 11 maart 2011 21:49

Ik ben niet zo happy met deze collectie. De ontwerp van de producten vind ik leuk en fraai! <3

[Beantwoorden]


Door Rochelle op 11 maart 2011 21:58

Huh? Die nagellak heb ik gezien in het Kruidvat maar daar vond ik hem echt niet donkerblauw, hij was precies die kleur van de persfoto! Zelfde met die oogschaduw btw! Wat raar dat die van jou anders zijn?

[Beantwoorden]


Door Samira op 11 maart 2011 22:31

Ziet er allemaal mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Shelley op 12 maart 2011 00:14

De whoom booom collectie sprak mij van te voren wel heel erg aan! Maar eenmaal in het schap gezien niet meer zo heel erg, alleen het donkerblauwe chacalaca lakje heb ik gekocht.
De gelliners twijfel ik nog over…;)

Floralista vind ik ook niet zo veel aan :(‘

X Shelley

[Beantwoorden]


Door Britt op 12 maart 2011 09:23

Ik had gisteren de oogschaduw&de lipgloss voor mijn vriendin gekocht ^^) Het zijn echt leuke producten ik zag ook nog in een klein doosje allemaal kleine vijltjes voor je nagels van deze collectie :inlove:

[Beantwoorden]


Door Isabelle op 12 maart 2011 10:47

Ik ben helemaal happy met mijn nagellakje You’ve got the Art hoor ^^
Niet een kleurtje dat ik eerder heb gezien, hij heeft wel wat weg van Fiercely Fiona, maar is een stuk zachter!

[Beantwoorden]


Door amy op 12 maart 2011 11:40

wooow :hearts:

ga binnen kort meteen wat halen want dit is ZO’N gave limeted edition! :love:

:D

[Beantwoorden]


Door Roomijsje op 12 maart 2011 13:24

het leek mij net zo’n mooi collectie,zeker omdat essence de laatste tijd best wel goede kwaliteit heeft voor een budget proof merk
dit valt mij ook een beetje tegen en ik denk ook dat ik niks van deze collectie ga kopen:(

[Beantwoorden]


Door jamie op 12 maart 2011 21:02

ik vond het sws al geen leuke collectie.
maar ik was vandaag in de kruidvat om naar NYC te kijken en deo te kopen en ging dus die lipgloss uitproberen.
maar ik heb een donkere huid en ik zag gewoon niks.
het veranderde niet van kleur ofzo xD

[Beantwoorden]


Door kiki op 13 maart 2011 11:35

ik had echt verwacht dat het meer zou zijn!!!
gelukkig loopt onze kruidvat een beetje achter met de schappen anders had ik er al iets van gekocht!!
super dat je zo eerlijk hierover oordeeld.
de nagellak vindt ik wel leuk

[Beantwoorden]


Door Eva op 13 maart 2011 16:16

Superleuk!!!

Ik heb laatst de cream eyeliner gekocht.

alleen ik snap niet echt hoe je die moet aanbrengen
wil je daar misschien een filmpje over maken???

xxx

[Beantwoorden]


Door Lisa op 13 maart 2011 18:48

Bij mij vallen de lipglosses veel donkerder uit, als ik ze er een paar minuten op heb zitten. Verder jammer dat de collectie zo tegenvalt! Leuke review ;)

[Beantwoorden]


Door Iris op 14 maart 2011 19:42

Wist je dat jaren terug, ver voor onze tijd, al lipsticks waren die van kleur veranderden. Me moeder had een groene lipstick die zodra je hem op deed van kleur veranderde.

[Beantwoorden]


Door Paj op 15 maart 2011 17:14

Ik ga 02 Roys Red kopen van de lipglosjes.
Want ik denk zelf dat de lichste kleur bij mij niet echt gaat dekken, teminste niét beter dan 02 Roys Red denk ik zelf.
Maar misschien neem ik ook de nagelvijltjes mee.
Maar voor de rest is het een best tegenvallen.
Want ik vind de verpakking wel opzich leuk, & ben die verpakking verwachte ik iets beters. =(

[Beantwoorden]