Twitter Question #25

Ik gebruik Twitter dagelijks, ik communiceer graag via Twitter met bezoeksters en ik vind het leuk jullie up-to-date te houden van mijn dagelijkse bezigheden. Omdat ik op Twitter vaak superveel en leuke reacties krijg op vragen die ik stel, besloot ik Twitter wat meer bij mijn site te betrekken.

Elke zaterdag is er een Twitter Question. En wat houdt dat nou precies in? Heel simpel, elke week stel ik jullie een TQ via twitter en de leukste/opvallendste reacties pik ik eruit en plaats ik op mijn site. Heb je geen Twitter? Dan ben je meer dan welkom om achteraf alsnog je mening te laten horen en lekker mee te discussiëren in de reacties!

Een vraag die op het eerste gezicht mischien makkelijk lijkt, maar toch wel tot denken aanzet. Of tenminste… bij mij wel in ieder geval. Laat ik maar gelijk beginnen met een cliché: the smallest things in life make me happy. De zon die door mijn dakraam schijnt wanneer ik wakker wordt, Flint die me vrolijk begroet, een lief smsje van mijn beste vriendin, goede muziek, een onverwacht compliment. Deze dingen kunnen mij echt een lach van oor tot oor en een warm gevoel in mijn buik bezorgen.

Dan zijn er nog een aantal grote factoren in mijn leven, die ervoor zorgen dat ik ’s ochtends uit mijn bed spring. Als eerste natuurlijk mijn kindje: veracamilla.nl. Ik vind de producten, het schrijven, het maken en bewerken van de foto’s, jullie reacties en mails; eigenlijk álles wat met mijn blog te maken heeft, elke dag weer fijn.

Maar ook wanneer ik omringd ben met mensen waar ik om geef, en waar ik van hou, ben ik heel gelukkig. Daar kan ik ook heel veel energie en kracht uit putten. En wanneer andere mensen zie die gelukkig zijn, maak je mij ook heel gelukkig.

Zo kan ik nog wel even doorgaan. Er is gewoon heel veel in het leven waar ik, maar ook jij geluk uit kunt halen. Wat maakt jou gelukkig?


Reacties

Door Merel op 26 februari 2011 15:35

Op school hebben wij het vak levendsbeschouwing, en daar zitten we nu in het hoofdstuk ‘Geluk’ daar krijg ook van dit soort vragen, en ga je er wat dieper op in.

[Beantwoorden]


Door Shary-Dée op 26 februari 2011 15:41

mijn vriendje! ik heb vooral nu een moeilijke periode maar hij maakt me altijd blij (:

[Beantwoorden]


Door Nanda op 26 februari 2011 15:45

Liefde! En dat bedoel ik in het algemeen. Dieren, kindjes, familie, geliefdes..
Echter vind ik weer niet dat het geluk moet afhangen van je partner. Het moet een aanvulling zijn, geen invulling. Je moet zelf zorgen voor je geluk.

[Beantwoorden]


Door Anneee op 26 februari 2011 15:59

Concerten, het zien van mijn favo muziekdudes maakt me zielsgelukkig,, even lekker losgaan, kijhard meeblairen, even niks aan je hoofd. Dat geeft mij weer de spirit om door te gaan en om even de sleur van de week te doorbreken.

[Beantwoorden]


Door unebeauty op 26 februari 2011 16:02

Leuk! Ik heb vandaag een pupje gekregen dat maakt mij heel gelukkig zooo lief! verder zijn het echt hele kleine dingen waar ik blij van kan worden.

[Beantwoorden]


Door Carlien. op 26 februari 2011 16:10

Koffie in de lentezon!

[Beantwoorden]


Door femketje op 26 februari 2011 16:14

mijn vriend, mijn katten en fluitende vogeltjes in de zon ^^

[Beantwoorden]


Door Esmay op 26 februari 2011 16:15

Leuke vraag!
Wat mij gelukkig maakt zijn de mensen op mij heen, dus vrienden familie, en al die anderen, en natuurlijk ook mijn blog.
Verder ook inderdaad die kleine dingetjes, complimentje, zonnetje, graslucht als het net gemaait is, een nieuw dingetje wat ik heb gekregen, ja dat maakt mij allemaal ook happy (:

[Beantwoorden]


Door martina op 26 februari 2011 16:22

mijn vriend maakt me altijd heel erg gelukkig,.. lekker saai !
haha maar verder,, mooi weer ! lachende kindergezichtjes op mijn werk, ondanks dat ze zo ziek zijn…
verder,, inderdaad de kleine dingentjes !

[Beantwoorden]


Door ellis op 26 februari 2011 16:24

ik word echt blij als ’s morgens de zon schijnt als ik wakker word en het niet te koud buiten is.
ook word ik echt superblij als ik geen stress heb en lekker rustig aan kan doen. mensen die van me houden vind ik ook erg fijn!
van een zomer zonder regen word ik ook superblij.
verder ook wel de kleine dingetjes zoals complimentjes en wat esmay ook zegt net gemaait gras, dat vind ik zóó lekker ruiken!

[Beantwoorden]


Door silke op 26 februari 2011 16:25

Een goeie vraag, zet me echt aan het denken. Ik lig vaak helemaal dubbel van het lachen, dat maakt mij ontzettend gelukkig! Als er een reactie is op mijn blog word ik ook gelukkig, het lijkt misschien iets kleins maar ik word daar echt gelukkig van. En zoals in het plaatje ook al iemand zei : als ik even helemaal niks hoef ; rust.
Ik denk dat er ook heel veel is wat mij gelukkig maakt zonder dat ik het besef.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 26 februari 2011 16:35

Muziek en mijn best friends :hearts:

[Beantwoorden]


Door sanne op 26 februari 2011 16:57

Als ik vogels hoor fluiten in de morgen <3

[Beantwoorden]


Door Silva op 26 februari 2011 17:01

Er zijn best wel wat dingen die me gelukkig maken, melig zijn met vriendinnen, een leuk kleurtje nagellak op hebben, leker pafum ophebben, de zon die schijnt, het geluid van de wind die door de bomen gaat…een tien halen voor een toets :P

[Beantwoorden]


Door Sabje op 26 februari 2011 17:02

Had toevallig vandaag een stukje geschreven op mn pas begonnen blog :D

De kleine dingens maken je het gelukkigst..uiteindelijk.

[Beantwoorden]


Door Kathy op 26 februari 2011 17:24

Vrienden, lente en kleding. En muziek :hearts:

[Beantwoorden]


Door sanne op 26 februari 2011 17:28

Gezellige momenten met vrienden maken mij gelukkig! Van gezellige avondjes stappen tot reisjes ergens heen(maakt niet uit waarheen, als het maar met lieve, leuke mensen is) Niets maakt mij gelukkiger dan zulke momenten.. :) Ook vooral wanneer ik er aan terug denk of foto’s zie, die herinneringen zijn echt geweldig <3

[Beantwoorden]


Door Sonja op 26 februari 2011 18:05

Oh, zo veel maakt me gelukkig :)
Mooie Italiaanse muziek, een goede film, met vriendinnen of familie rondhangen, fietsen in het zonnetje, een storm in de zomer, foto’s kijken van vroeger…..
Enjoy all the little things in life, ‘cause they’re worth a lot ^^)

[Beantwoorden]


Door jessica op 26 februari 2011 18:18

Kleine dingen. Bv wakker worden op een vrije dag en je lekker nog een keer om kunnen draaien, m’n vriend die het eten kookt terwijl ik lekker lui op de bank lig te wachten :wave: , een vriendin die een lief berichtje stuurt, het zonnetje dat ineens gaat schijnen, het jurkje waar ik al maanden over droom dat ineens in de sale gaat en er ook nog in mijn maat hangt (een teken dat ik hem moet kopen hè :ja: )….

[Beantwoorden]


Door Melanie op 26 februari 2011 18:27

Phoehh… Er zijn zoveel dingen die me gelukkig maken! Op een terras zitten met een drankje in mijn rechterhand, vrienden aan de linkerkant en een zonnetje op mn gezicht, op vakantie gaan en de toerist uithangen, een dagje shoppen en daarna heerlijk uiteten gaan…

[Beantwoorden]


Door Nicole op 26 februari 2011 18:46

Mijn vriendinnen kunnen mij heel gelukkig maken! :hearts:
x

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 26 februari 2011 19:30

1. Jezus <3 (Zullen veel mensen raar vinden, maar 'k ben christelijk ;D)
2. Vrienden en familie <3
3. Alle kleine dingen; van complimentjes tot aan lachende baby's <3

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 26 februari 2011 19:46

Wat mij gelukkig maakt is het begin van de zomer, wanneer je de eerste bloemetjes ziet. Ook maakt elke keer opnieuw mijn blog mij weer blij!

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 26 februari 2011 19:51

Tja, cliché; maar bij mij zijn het ook de kleine dingetjes. Vooral als de zon schijnt en het lekker weer is buiten word ik erg vrolijk.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 26 februari 2011 20:28

Ik word gelukkig van de kleine dingen. Een zonnestraal, een lammetje of even een lief bericht van een goede vriendin!
Wat mij op dit moment heel gelukkig maakt is totaal iets anders. Vorig maand heb ik mijn lieve hond Blinky verloren na een ontzettend snel ziekteverloop. We besloten een week of 3 á 4 geleden een nieuwe hond te nemen. Na veel zoeken in het asiel, konden wij helaas niets vinden wat wij een leuke hond vinden en met onze katten van 16 kan!

Via via hoorde wij van een stichting die Turkse honden naar Nederland haalt (alleen als ze adoptiemensen hebben!). Deze honden leven in Turkije in een ‘asiel’, een Nederlandse vrouw runt dit en zorgt voor de honden daar, vangt ze, steriliseert/castreert ze en voor sommige wordt er in Nederland een nieuw huis gezocht.

Na veel informatie ingewonnen te hebben en de adoptiehonden te hebben gezien, hebben wij onze keuze gemaakt. Op 7 maart komt Honey (dit is een tijdelijke naam!) naar Nederland. Een 3-jarige Golden Retriever Reu die is gered uit de overstromingen die in Turkije hebben plaats gevonden.

Het verlies van mijn vorige hond doet nog steeds veel zeer, maar het maakt mij op dit moment erg gelukkig te weten dat wij straks een anders kansloze hond een mooi en fijn huis kunnen bieden!

Beetje lang verhaal, maar tja, het is het antwoord op deze Twittervraag :P

[Beantwoorden]


Door xx.Yvonne op 26 februari 2011 21:06

Ik wordt gelukkig van mijn vrienden. Lekker met zn alle leuke gezellige dingen doen. Een lief smsje van een vriendin of gewoon lekker samen niks doen.
Maar ik wordt ook gelukkig van de zon. Heerlijk de lente en de zomer. Lekker in het zonnetje zitten en genieten van het mooie weer de fluitende vogeltjes en een drankje doen op het terras.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 26 februari 2011 22:16

Jaaa, alle kleine lieve dingen maken mij gelukkig. En dat ik kan lachen met mijn vriendinnen. Soms heb ik ruzie met mijn broertje, dan wens ik hem soms weg. Maar dan denk ik na en zou ik eigenlijk niet zonder hem leven. En eigenlijk nog meer dingen!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 26 februari 2011 23:28

De kleine dingen zoals een onverwachte knuffel, je familie en je huisdieren na een lange tijd weer terug zien enzovoorts :)

[Beantwoorden]


Door Esmee op 27 februari 2011 01:16

Het klinkt misschien vreemd; maar mijn broertje. Hij heeft nu al 1 jaar kanker en is heel erg ziek. En elke dag houd hij het vol en vecht hij voor zijn leven maar elke dag houd hij moed en lacht hij en dat maakt me zó gelukkig op het moment :D.

[Beantwoorden]

Kirsten antwoordt op 27 februari 2011 om 15:05:

Sterkte! <3
Je broertje is echt sterk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 februari 2011 om 10:44:

wow, dat is echt heavy! Sterkte, voor jou en je broertje :star:

[Beantwoorden]


Door Lies op 27 februari 2011 12:12

Mijn lieve vriendje! :hearts:

[Beantwoorden]


Door Avery op 27 februari 2011 16:11

Als ik andere mensen blij kan maken :D

[Beantwoorden]


Door Femke op 28 februari 2011 11:40

Ik sluit me echt helemaal aan bij jou O=)

[Beantwoorden]