Twitter Question #24

Ik gebruik Twitter dagelijks, ik communiceer graag via Twitter met bezoeksters en ik vind het leuk jullie up-to-date te houden van mijn dagelijkse bezigheden. Omdat ik op Twitter vaak superveel en leuke reacties krijg op vragen die ik stel, besloot ik Twitter wat meer bij mijn site te betrekken.

Elke zaterdag is er een Twitter Question. En wat houdt dat nou precies in? Heel simpel, elke week stel ik jullie een TQ via twitter en de leukste/opvallendste reacties pik ik eruit en plaats ik op mijn site. Heb je geen Twitter? Dan ben je meer dan welkom om achteraf alsnog je mening te laten horen en lekker mee te discussiëren in de reacties!

Wat voor make-upproduct zou ik nog écht graag willen hebben? Hmm… Ik moet toegeven dat ik regelmatig een teiltje nodig heb wanneer ik langs het Dior counter in de Bijenkorf loop, maar ik kan het niet over mijn hart verkrijgen een klein fortuin aan een blush of oogschaduw van dit merk te besteden.

Eigenlijk ben ik heel erg blij met alles wat ik heb en is er niets waar ik nog naar verlang. Ik heb gewoon ook al heel veel make-up, en er komt nog steeds veel bij. Vroeger kon ik nauwelijks make-up van Hema betalen, dus dat ik nu al MAC heb, vind ik heel wat. Sowieso hoeft een merk of product niet duur te zijn om het héél graag te willen, en extreem blij te zijn wanneer je het kan kopen. Bij de Limited Edtions van Essence en Catrice maakt mijn hart toch elke keer weer een sprongetje wanneer de producten die ik wil, nog niet uitverkocht zijn.

Over wel make-upproduct droom jij dat je het op een dag in je bezit hebt, en waarom?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 19 februari 2011 | 67 reacties | Tags: , , , , , , , , , ,

Reacties

Door Linda op 19 februari 2011 15:37

Chanel! Ik wil alles van Chanel. Puur om de naam en het logo.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 februari 2011 om 17:30:

Chanel doet mij niet zoveel… maybe i’m crazy, maar ik vind die oogschaduws vooral echt 3 keer niets. Slechte pigment en zo duur!

[Beantwoorden]

RomyH. antwoordt op 19 februari 2011 om 20:29:

Grappig dat meningen zo verdeeld kunnen zijn. Ik vind Chanel wel heel erg fijn. Heb er redelijk wat van. Heerlijk dat luxe gevoel haha. De oogschaduws koop ik overigens niet, die heb ik bijna altijd van Catrice, ze zijn echt fantastisch!

Ik heb juist niets met MAC. Het voelt voor mij een beetje als een saai visagistenmerk haha.

Het is trouwens ook mijn missie om alle nagellakjes van Catrice in mijn bezit te hebben, want ze staan zo mooi naast elkaar haha.

[Beantwoorden]


Door thirza op 19 februari 2011 15:44

iets van MAC :hearts: zou echt zoo gaaf zijn, maar het is zoo veel te duur voor mij :no:

[Beantwoorden]


Door Nurchamiel op 19 februari 2011 15:48

Ik wil eigenlijk een Züca for MAC, het is geen makeup product, maar wel iets om je makup in te bewaren.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 19 februari 2011 15:48

Pfoe ik kan eigenlijk niks bedenken.. Natuurlijk zouden producten van MAC, Dior of Chanel altijd welkom zijn, maar mwah.. ik weet het niet zo goed..

[Beantwoorden]


Door martina op 19 februari 2011 15:49

chanel !!! vooral de doosjes met meerdere oogschaduws !
en alle kwasten van mac , please ;)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 19 februari 2011 15:50

Haha in een rek vol OPI nagellak kan ik me zeker wel vinden ;)

[Beantwoorden]


Door Silva op 19 februari 2011 15:57

Nars Mash. Zo’n mooie kleur, alleen ietwat duur :(

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 19 februari 2011 15:58

Een aantal producten van Nars! En een hele mooie parfum collectie! Ik ben gek op lekkere geurtjes. Ook heb ik nog een hele wishlist van Bobbi Brown, Philosophy en Mac.
Heel veel sparen dus..

[Beantwoorden]


Door Lois op 19 februari 2011 15:59

ik heb dus woensdag mijn droomproduct gekocht (een van de meedere waarvan ik kwijl) en dat is de chanel vitalumiere aqua foundation, en pfoee er hing een prijskaartje aan maar ik was zooo blij ermee, nog steeds het is mijn perfecte foundation.
Ook droom ik nog van een pouder van Chanel en een blush (heb turbulent maar die gaat al bijna de pan raken! yeah)
En een chanel bronzer, dus er staat nog veel op mijn wenslijstje

Zelf spaar ik liever voor een duur product dan dat ik telkens dingetjes van low budget merken koop waar ik uiteindelijk toch niet naar omkijk, dus een mooi product van Chanel, daar kun je mij het meeeest blij mee maken

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 februari 2011 om 17:32:

Dat is goed! Ik ken zat meiden die dat ook doen, die kopen niet veel maar wel Chanel en Dior :blink:

[Beantwoorden]


Door Esmay op 19 februari 2011 16:11

Poeh, wat ik nog heel graag wil is sowieso een MAC blush die bij mij past, en nog een Body Shop highlighter (lijkt op MSF),
en ja, ik wil nog wel veeeel meer haha!

[Beantwoorden]


Door Anne op 19 februari 2011 16:14

Ik een product van MAC.
en als ik dan ook nog mocht kiezen welk product: dan de fluidline. die jij ook hebt! :).
Die wil ik echt zooo graaaag! :inlove:

[Beantwoorden]


Door Kelly op 19 februari 2011 16:14

Ik wil al heel lang heel graag iets van konad, en dan het liefst het t-setje. Ik hoop dat ik deze binnekort in mij bezit heb!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 19 februari 2011 16:22

De duurdere merken, dus MAC, Lancome dior en dat allemaal, daar gaat deze zomer verandering in komen. Ook ben ik op zoek naar de perfecte foundation(kleur). En ik wil nog een toofaced palette maar daar gaat binnenkort verandering in komen :D

[Beantwoorden]


Door Joanne op 19 februari 2011 16:26

Urban Decay Naked Pallette. :inlove:
Gelukkig ga ik deze zomer naar Amerika en zal mijn droom in vervulling gaan. :yeasch:

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 19 februari 2011 om 17:51:

Hoe duur is die in Amerika dan? :)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 19 februari 2011 16:39

een MSF van MAC, die zijn zo mooi, maar zo duur en niet echt nodig want ik heb al genoeg blushes/highlighters!

[Beantwoorden]


Door lindy op 19 februari 2011 16:47

@twittercomment van ilja: die doosjes van MAC zijn nog verkrijgbaar! Moet je even kijken bij allcosmeticswholesale.com of brigettesboutique.com Voor niet heel veel geld heb ik er daar laatst eentje gekocht!

[Beantwoorden]

Ilja antwoordt op 19 februari 2011 om 17:06:

Ohh dank je! Ik ga gelijk even snuffelen! :shock:

[Beantwoorden]

Lin antwoordt op 19 februari 2011 om 17:45:

Graag gedaan :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 februari 2011 om 17:34:

Oh goede tip inderdaad, die webshops verkopen veel oude LE’s

[Beantwoorden]

Lin antwoordt op 19 februari 2011 om 17:46:

Precies! En meestal ook niet al te duur, dus dat is ook een prettige bijkomstigheid :)

[Beantwoorden]


Door Helena op 19 februari 2011 16:47

Ik droom over mac en chanel producten (a)
Allebei momenteel helaas niet betaalbaar voor me… grrr

[Beantwoorden]


Door Sofie op 19 februari 2011 16:51

Ik hoop ooit eens zo’n superluxe product te kunnen kopen van Dior ofzo, maar ik kán daar gewoon mijn geld niet aan uitgeven. Dan denk ik altijd: hoeveel gewone producten zou ik voor die prijs niet kunnen kopen die toch ook wel fijn zijn? Ik verlang eigenlijk vooral naar de 88 palette, want ik zit al een paar jaar te zeggen: straks koop ik hem, en dan stel ik het altijd weer uit en ja, nu heb ik hem nog niet. Wel leuke vraag, eigenlijk. :D Xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 februari 2011 om 17:36:

Snap ik, maar de producten van Dior en Chanel zijn ook echt niet allemaal goed hoor… :roll:

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 19 februari 2011 om 17:53:

Hoe weet je dat dan? Zoveel heb je toch niet van Chanel en Dior?
Ik vind de lipgloss van Chanel echt heel fijn en ik heb een poeder van Dior waar ik echt verliefd op ben. :hearts:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 februari 2011 om 18:02:

Er wordt er hier vanuit gegaan dat die merken gelijk beter zijn, maar in mijn ervaring is dat echt niet zo. Een voorbeeld: Lipsticks van Chanel zijn mooi, maar ik heb lipsticks die net zo fijn zijn maar een stuk minder duur.

Je koopt bij deze merken vaak ook het luxe gevoel wat eraan hangt.


Door Lisanneleeft op 19 februari 2011 16:52

Ik ben niet zo moeilijk met make up, er is neit een bepaald iets wat ik perse wil hebben!

[Beantwoorden]


Door Cherish op 19 februari 2011 16:59

Waar ik echt nog van droom is dat ik gewoon alle make-up kan gebruiken, zonder mij zorgen te maken dat ik hopelijk geen allergische reactie ervan krijg.

Oh ja en Chanel lippenstift. Daar droom ik van…… :hearts:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 februari 2011 om 17:37:

Ahhh… :( Dat hoop ik ook voor je!

[Beantwoorden]


Door Angela op 19 februari 2011 17:06

ik wil heel erg graag MAC tinted lip conditioner :hearts:

[Beantwoorden]


Door Nynke BBS. op 19 februari 2011 17:10

Ik zou echt graag nog een nagellakje van Chanel willen hebben, een mooie blush van MAC en Soiree uit de Cham Pale collectie van MAC (helaas is ie overal al uitverkocht :S )
XX

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 19 februari 2011 17:12

Urban Decay Naked Palette! Ik zou daar serieus een moord voor doen o_O

[Beantwoorden]


Door Ilja op 19 februari 2011 17:19

Hihi leuk dat ik er tussen sta :D Er zijn verder niet echt dingen waar ik echt van droom… Hoewel een heel wandrek OPI natuurlijk niet verkeerd is :omg: Ik heb ook een hoop make-upjes en ben overal happy mee. Ik heb wel nog wat dingetjes op mijn wishlist staan, zoals MAC liperase en een mooi holographic lakje (A)

[Beantwoorden]


Door Kim op 19 februari 2011 17:49

Ik wil zo graag een kwastenset van sigma. En die zal ik krijgen ook ooit :yes:

[Beantwoorden]


Door Olga op 19 februari 2011 18:02

Die producten van Clinique zijn ook heel fijn, maar toch wel erg prijzig. Ik zou daar normaal gesproken ook niet mijn geld aan uitgeven, maar ik ben met dat merk in aanraking gekomen, omdat ik een heel setje kado heb gekregen. I’m lovin’ it! :)

[Beantwoorden]


Door Ariska op 19 februari 2011 18:21

Hmm, ik droom dat ik het Urban Decay Naked palet ooit nog in mijn bezit krijg! Wat een prachtig palet is dat zeg!

[Beantwoorden]


Door charile op 19 februari 2011 19:06

Iets van Mac!
Dat is gewoon te duur voor mij ;)
‘xx

[Beantwoorden]


Door Denies op 19 februari 2011 19:11

Ik heb een hele lieve papa waarvan ik bijna iedere week een nieuw opi lakje krijgt. Dus qua cosmetica houd ik het meeste van opi, maar als ik echt genoeg geld zou hebben zou ik producten van dior voor mijn huid kopen, die is namelijk echt rood en vlekkerig.
Verder make up van mac en too faced, daar zou ik zeker ogenschaduws van kopen

Xxx

[Beantwoorden]

Fleur antwoordt op 20 februari 2011 om 11:59:

Kan jouw papa niet even kletsen met mijn papa, toevallig?
Lijkt me wel wat, elke week een opi lakje! :O

[Beantwoorden]


Door Nicole op 19 februari 2011 19:16

Leuk dat ik er tussen sta met mijn andwoord ^^) hehe

[Beantwoorden]


Door laura op 19 februari 2011 19:16

hee vera!

wat een leuke twitter question! ik droom van een product van mac het liefst de blush in dame!ik ben aant sparen met al mn 5 en 10 centjes, het kan wel ff duren maar goed haha ik vind het wel eens grapppig idee!! haha xoxo (wil je weer eens antwoorden op formspring?? tnx) xx

[Beantwoorden]


Door lena op 19 februari 2011 19:28

een MAC blush! voel ik me echt stoer :blink: hahaha grapje.
maart de macstore is helaas veeeels te ver weg :( en te duur.

[Beantwoorden]


Door Mirte op 19 februari 2011 19:31

Ik zou echt heel graag alle drie de lipsticks van de nieuwe LE van Paul & Joe willen hebben! Ik zag ze laatst op een andere blog en ik was opslag verliefd, die verpakkingen! die kleuren! Maar die PRIJS! :shock:. Opzich zou ik het misschien voor één van de lipsticks nog wel over hebben, maar dat doe ik maar niet. Ik kan toch niet kiezen, en als ik er één koop kan ik het helemaal niet over mijn hart verkrijgen om de andere twee niet te kopen.

[Beantwoorden]


Door femketje op 19 februari 2011 19:47

dan ga ik voor opi en mac, omdat deze gewoonweg niet te koop zijn in mijn buurt >.<

[Beantwoorden]


Door Lisette op 19 februari 2011 20:05

Iets van Guerlain, ik heb geen idee of het ook echt goed is, but it looks so pretty ^^)

[Beantwoorden]


Door Kathy op 19 februari 2011 20:08

Die Twilight-collectie van Essence. Ik heb wel de Moonlight-collectie, maar daar ben ik al op uitgekeken. Stom dat ik nooit mijn vader heb gevraagd om het even uit Duitsland te halen.
En de Hello Kitty-collectie van MAC :hearts:

[Beantwoorden]


Door Maya op 19 februari 2011 20:23

eeen rekk vol OPI! ik begrijp je helemaal! ;)

[Beantwoorden]


Door Roos op 19 februari 2011 21:12

iets van make-up store. maar dat kan lang duren want zo vaak kom ik niet in amsterdam nouja eigenlijk nooit maar ik blijf lekker dromen

[Beantwoorden]


Door Eline op 19 februari 2011 21:30

Vallen kwasten er ook onder? ZO ja dan wil ik heel graag een perfecte kwastenset!

[Beantwoorden]


Door Rowan op 19 februari 2011 22:13

MAC, OPI, Chanel, Dior. Alles wat duur is eigenlijk ;$

[Beantwoorden]


Door Nanda op 19 februari 2011 22:13

een hele dure parfum van 250 euro die super ruikt! Dat geld heb ik er nu niet voor over. Om make up geef ik niet veel. Ik vind het leuk, maar het boeit mij niet wat het merk is.

[Beantwoorden]


Door bente op 20 februari 2011 09:41

o.p.i nagellak
chanel oogschaduw
en nog veeel meeer.

request; nagellak stash

[Beantwoorden]


Door Lola op 20 februari 2011 10:26

Ik kreeg iets meer dan een jaar geleden voor kerst een lustreglass van MAC, die ik sindsdien elke dag gebruik. Hij is nu bijna op en ik heb een maand niks gekocht van m’n zakgeld, nog een weekje en dan kan ik een nieuwe kopen!! Ik heb nu al zin om samen met mijn vriendinnen naar de Bijenkorf te gaan en een mooi lipglossje uit te zoeken…Ik kan niet wachten!

[Beantwoorden]


Door Sabine op 20 februari 2011 12:14

Eigenlijk niets… Ik ben helemaal niet zo’n make-up lover ofzo. Maar als ik dan toch moet kiezen, inderdaad één luxe product van Dior zou wel erg gaaf zijn. Puur omdat het zo duur is en je echt moet ‘sparen’ om dit te betalen. Dat is dan ook echt zo’n product wat een mooi plekje krijgt ;)

[Beantwoorden]


Door Miss MATC op 20 februari 2011 12:25

Ik wil graag wat OPI nagellakjes maar die zijn zo duur x| gelukkig dat catrice er ook goede heeft! Misschien ooit iets van MAC maar voorlopig zegt met portemonnee NJET!

[Beantwoorden]


Door Emma op 20 februari 2011 12:43

Chanel nagellak!
:hearts:

[Beantwoorden]


Door Marijke. op 20 februari 2011 16:04

Ik wil echt al eeeuwen een M.A.C. lip erase! Maar ik kom bijna nooit in Amsterdam, dus heb hem nog steeds niet kunnen kopen!

En inderdaad, het Urban Decay naked palette vind ik ook echt prachtig! :hearts:

[Beantwoorden]


Door Liiieenn op 20 februari 2011 17:22

een mooie, rode lipstick van chanel is natuurlijk wel echt een wanna-have.
verder, hmmm, op make-upgebied is er niet heel veel wat ik nog graag zou willen.
k heb een redelijk kleine stash, gewoon van alles toch wel wat keuze maar niet overdreven veel.
ik gebruik dagelijks foundation en concealer, eyeliner en mascara, lipbalm en soms maak ik een oogschaduwlook. verder gebruik ik vrij weinig lipstick, nagellak en de vele oogschaduws die ik heb.
maar wat ik nog wel zou willen hebben is wenkbrauwgel! niet heel exciting hahah, maar t staat nog wel op mijn wishlist. ohja en een mooie mac-blush is ook altijd welkom, hoewel ik nog nooit make-up van mac heb gekocht,

[Beantwoorden]


Door Iris op 20 februari 2011 20:18

Wou dat de nagellakjes van de LE collecties van Essence en Catrice je vooruit kon bestelen. Om zeker te zijn dat je geen LE collectie mist.
ZOu ook graag meer China Glaze nagellakjes willen en wat Koh lakjes kopen.
Waarom?. Omdat ik gek ben van nagellak.

[Beantwoorden]


Door Romy op 20 februari 2011 21:55

sowieso iets van mac <3
:hearts:

[Beantwoorden]


Door Avery op 20 februari 2011 23:52

Nagellak van Chanel! Maar eigenlijk koop ik liever gewoon een extra shirtje bij de h&m oid dan zo’n dure nagellak :p

En verder, heel veel kleuren van OPI, China Glaze, Essie, Nfu Oh, en meer van dat soort leuke nagellakmerken :hearts:

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 21 februari 2011 10:56

Mac! Op zich vind ik het niet te duur en vind ik het het geld wel waard en kan ik het ook betalen, maar… Ik ben nog best wel jong om de mac binnen te komen lopen (13) en daarom durf ik het niet en zou ook niet weten met wie ik dan moet gaan.

[Beantwoorden]


Door Melissa op 21 februari 2011 12:34

Ik wil natuurlijk veel hebben maar als ik iets specifieks heel graag wil dan ben ik bereid daar wat geld voor uit te geven. Dan maar geen nieuwe schoenen, ik ben meer van de makup :) Ik heb laatst ook chanel vitalumiére foundtaion gekocht en ik ben er heel blij mee dat ik het toch heb gekocht!

[Beantwoorden]


Door Anne-Maayke op 3 maart 2013 11:47

Mijn moeder heeft een hele rijke vriendin en mijn moeder kreeg van haar alle kleuren OPI nagellak. Alleen mijn moeder houdt niet van nagellak dus 3 keer raden wie de nagellak kreeg ^^) ^^) ^^)

[Beantwoorden]