Twitter Question #22

Ik gebruik Twitter dagelijks, ik communiceer graag via Twitter met bezoeksters en ik vind het leuk jullie up-to-date te houden van mijn dagelijkse bezigheden. Omdat ik op Twitter vaak superveel en leuke reacties krijg op vragen die ik stel, besloot ik Twitter wat meer bij mijn site te betrekken.

Elke zaterdag is er een Twitter Question. En wat houdt dat nou precies in? Heel simpel, elke week stel ik jullie een TQ via twitter en de leukste/opvallendste reacties pik ik eruit en plaats ik op mijn site. Heb je geen Twitter? Dan ben je meer dan welkom om achteraf alsnog je mening te laten horen en lekker mee te discussiëren in de reacties!

Soms zie ik celebrities en vraag ik me af waarom ze niet heel even in de spiegel hebben gekeken, voordat ze met okselhaar (Julia Roberts), een witte poederneus (Nicole Kidman), of teveel en te witte concealer (Eva Longoria) de deur uitliepen. Maar ach, we hebben allemaal zo onze dagen. Nobody’s perfect, en het is denk ik ook wel eens fijn is om te zien dat celebs dat ook écht niet zijn.

Goed, die make-over dus. Wie zou ik die willen geven? Ik moet toegeven dat ik vaak met gekromde tenen naar X Factor kijk wanneer ik zie dat Wendy van Dijk weer met een overdose een lipgloss en blush op het podium staat. Maar dat ligt ook meer aan de visagist, die eigenlijk een make-over of een extra cursus visagie zou moeten krijgen (Mari, i’m talking to you). Nee, ik kan me eigenlijk geen bekendheid bedenken die er standaard verschrikkelijk uitziet, en echt een make-over nodig heeft. Als jij lekker in je vel zit bij wat je draagt en op hebt, dan vind ik het goed. En soms moet je gewoon even voor gek lopen om erachter te komen dat die foundation echt veel te donker is (Vera Camilla).

Welke bekendheid zou jij wel een make-over willen geven, en waarom?


Reacties

Door Merel op 5 februari 2011 14:38

Geen flauw idee eigenlijk. Ik vind het verschrikkelijk als mensen zeuren dat mensen er niet goed uit zien, laat ze toch lekker, als ze daar gelukkig van worden…

[Beantwoorden]


Door Dunja op 5 februari 2011 14:43

De neus van Nicole Kidman en de ogen van Eva Longoria komen door de MUF HD powder. Kunnen ze dus zelf niks aan doen. Zie je niet als je in de spiegel kijkt, maar zie je heel goed op foto’s. Het is gemaakt voor als je voor een filmcamera staat, en niet voor een fotocamera. Daarom zijn ze ook zo witjes.

En wat maakt het uit? Ze zijn mooi zoals ze zijn. Iedereen eigenlijk. We zijn veel te veel met uiterlijk bezig.

[Beantwoorden]


Door Shary-Dée op 5 februari 2011 14:53

Nobody’s perfect, en we moeten maar blij zijn dat sommige celebs dat maar weer eens bewijzen, toch?!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 5 februari 2011 14:58

Haha die van Josephine vind ik wel goed bedacht! Maar over het algemeen zou ik niet iemand een make-over willen geven omdat ze er niet goed uit zien, eerder om te zien hoe ze eruit zouden zien met minder make-up ;)

[Beantwoorden]


Door femketje op 5 februari 2011 15:10

dan ga ik voor Kim Kardashian, wil haar wel eens compleet make-up loos zien zonder extensions of wat dan ook in een simpele spijkerbroek en tshirt XD

[Beantwoorden]

Silva antwoordt op 5 februari 2011 om 15:55:

Als je ‘Kim Kardashian without make-up’ intikt in google, zie je haar zonder make-up. Ze is echt mooi zonder zo’n dikke plamuurlaag :)

[Beantwoorden]


Door Aranka op 5 februari 2011 15:11

Die mensen in de Douglas, die zijn zo verschrikkelijk opgemaakt soms! Lijkt net alsof ze een masker op hebben! Ik zou ze er graag wat natuurlijker uit willen laten zien!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 5 februari 2011 15:33

Oeh wat leuk dat ik erbij sta, nou die van mij weet je al :)

[Beantwoorden]


Door silke op 5 februari 2011 15:34

Ik heb echt geen idee..

[Beantwoorden]


Door Lisa op 5 februari 2011 15:38

Leuke reactie’s heb je gekregen en heb zelf geen flauw idee wie ik een make-over zou geven, ik ben het wel zo een beetje eens met dat laatste, wat Daantjjjje87 zei :)

[Beantwoorden]


Door lonneke op 5 februari 2011 15:42

Miley Cyrus, maar dan eigenlijk meer qua kleding, want ze loopt er tegenwoordig wel een beetje hoerig uit. Ik heb niks tegen haar ofzo maar het is wel een erg groot verschil met Hannah Montana die ze vroeger speelde (wat nog niet eens heel erg lang geleden is).

[Beantwoorden]

lonneke antwoordt op 5 februari 2011 om 15:43:

‘Miley Cyrus, maar dan eigenlijk meer qua kleding, want ze loopt er tegenwoordig wel een beetje hoerig uit.’ Daar bedoel ik dus want ze loopt er een beetje hoerig BIJ. Ik ben niet echt wakker vandaag :P.

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 5 februari 2011 15:58

Taylor Momsen, soms lijkt ze net een panda omdat ze zoveel make up draagt..

[Beantwoorden]

malou antwoordt op 6 februari 2011 om 12:06:

inderdaad ! ik vond haar een stuk mooier aan het begin van gossip girl, nu vind ik haar vaak echt veel té opgemaakt.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 5 februari 2011 16:03

Die witte poeder is alleen maar te zien door de flits, het is een HD poeder van MUFE. Normaal zie je het dus niet :)
En ik zou Mariah Carey wel een make under willen geven!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 5 februari 2011 16:10

Niet echt een beroemdheid, maar die moeder van Enrico in ‘Help, ons kind is te dik’. De eerste keer dat ik haar zag, was ik echt stomverbaasd. Ipv oogschaduw op haar oogleden, doet ze het onder haar ogen. Niet een mooi dun lijntje, nee een dikke groene veeg. Ieuwww!!!

[Beantwoorden]

Esther antwoordt op 5 februari 2011 om 18:24:

Jaaaaaaaa helemaal mee eens!! Ik wist niet wat ik zag!! HOE kan zoiets!??? Geweldig!

[Beantwoorden]

Romy antwoordt op 5 februari 2011 om 18:38:

O mijn god jaa
dat zag ik ook
ik zat echt; huhhh?!?!
hahaha(A)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 februari 2011 om 22:10:

Niet gezien, maar nu ben ik wel heel benieuwd!

Eline antwoordt op 5 februari 2011 om 23:09:

hahah ajaaaa, mijn zus belde me dat ik haar een make over aan moest bieden na de eerste aflevering waar zij in zat, echt hilarisch :D

Asmae antwoordt op 5 februari 2011 om 23:21:

Hahahaa bizarr! Dat niemand haar heeft gezegd dat het afschuwelijk is, ongelofelijk!

Ik heb een klasgenoot en altijd als ik naar haar kijk op school wekt ze me het gevoel dat ze de make up van gister nog op heeft. Ik heb het haar een paar x voorzichtig gevraagd en ze zegt het iedere dag s ochtends der make up en alles te doen. maar zelfs met make up ziet ze er gewoon niet uit. terwel ik soms denk als ze dit zo zal doen en dat zo dan zou het een leuke meid zijn. soms heeft ze ook witte korels op der wenkbrauwen/wimpers (stof?) echt heel ranzig om te zien. Ik wil haar adviseren maar dat zal ze niet willen aangezien zij 3 jr ouder is dan mij. zij is 22 en ik 19. en ik merk ook dat ze jaloers op me is omdat de leukste jongen van de klas een oogje heeft op mij terwel zij hem helemaal geweldig vind. ik zie trouwens niks in die gozer, helemaal mijn type niet maar kan goed opschieten met hem.

[Beantwoorden]

Iris antwoordt op 7 februari 2011 om 15:58:

Ben het ook eens met Jessica.
Die oogschaduw onder haar oog is echt een fail:P.

[Beantwoorden]


Door Sandy op 5 februari 2011 16:12

En dan te bedenken dat Wendy van Dijk vroeger zo mooi naturel was.. :-S

Ik zou gaan voor de dochter van Patricia Paay, ik weet even niet meer hoe ze heet maar ik denk dat als ik haar op zou maken dat ik zou gaan voor een heel naturelle look!

[Beantwoorden]

Marije antwoordt op 7 februari 2011 om 12:44:

Christina Curry?

[Beantwoorden]


Door Kathy op 5 februari 2011 16:41

Hmmm ik weet eigenlijk niemand. Misschien die nieuwe zangeres(of zo) met die rare kleuren haar?

[Beantwoorden]


Door Nanda op 5 februari 2011 17:01

boy George en Christina aguilera. Die 1e hoef ik niet uit te leggen en Christina ziet er de laatste tijd steeds uit als een travestiet/pornoster. Daar mag wel 20 kilo make up van dr gezicht af.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 5 februari 2011 17:29

Ik heb geen idee welke bekendheid ik zou willen doen. Soms denk ik ook al bij iemand op straat van: Goh, als die haar foundatio nou zó opdoet in plaats van zo, dan ziet het er stuk beter uit! Maar ja! (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 februari 2011 om 22:10:

Dat hebben we bijna allemaal wel eens denk ik.

[Beantwoorden]


Door Sacha op 5 februari 2011 17:53

Taylor Momsen. Zo zonde dat ze rondloopt met panda ogen en in dr ondergoed.

[Beantwoorden]


Door Olga op 5 februari 2011 17:59

Kom ik toch even met mijn favoriet op de proppen: Yolanthe! Want iedere jongen mag dan wel een grote foto van d’r boven het bed hebben hangen, ben benieuwd of iedereen dat ook vindt als ze au naturel op de gevoelige plaat wordt vastgelegd. xx.

[Beantwoorden]


Door Anne op 5 februari 2011 18:25

Absoluut Wendy van Dijk of Nance, hebben ze hun haar mooi zitten, hebben ze een afschuwelijke jurk aan, maar das natuurlijk mijn mening ;)

[Beantwoorden]


Door unebeauty op 5 februari 2011 18:30

Leuk deze vraag! Ik heb zelf echt geen idee, wel zie ik vaak mensen op straat waar van ik denk bij diegene zou bijvoorbeeld een rode lipstick erg leuk zijn ofzo.

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 5 februari 2011 18:48

He! Wat leuk dat m’n tweet ertussen staat :)

[Beantwoorden]


Door nienke op 5 februari 2011 19:45

Ik wil taylor momsen te lijf gaan met oog make up remover!

[Beantwoorden]


Door Marie op 5 februari 2011 20:17

Ik heb echt geeeeen idee!
En ik wil ook echt twitter ;)
x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 februari 2011 om 22:10:

Dan maak je het aan! ;)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 5 februari 2011 20:19

Kasha moet een make-over! Die ziet er echt te belachelijk voor woorden uit. Lady Gaga ook! Zit zo weinig elegantie in die twee dat ik me afvraag of ik ze wel zou kunnen omtoveren tot echte dames. Mja, missch Gaga wel, afgaande op de foto’s van MAC… Maar Kesha lijkt mee een toffe uitdaging!

[Beantwoorden]


Door Anne op 5 februari 2011 21:55

Ik heb echt geen idee eigenlijk! Van sommige mensen denk ik wel: die zwarte oogmake-up mag er best af. Maar dat is gewoon hun stijl, daar heb ik niks over te klagen toch? ;)

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 6 februari 2011 09:55

Geen idee. Maar ik zie vaak genoeg mensen die echt met té dikke lagen foundation lopen en die eigenlijk best een mooi egaal huidje hebben. Ik kom soms oude vriendinnen tegen uit groep 8, die nu met dikke lagen make-up rond lopen. Dat is toch helemaal niet nodig denk ik dan. ;)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 6 februari 2011 14:49

Ik ben het eigenlijk helemaal eens met Danielle! Iedereen is perfect zoals hij/zij is, je hoeft dat niet te verbergen onder dikke lagen make-up of met kleren die “in de mode” zijn. :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 6 februari 2011 14:49

Ik ben het eigenlijk helemaal eens met Danielle! Iedereen is perfect zoals hij/zij is, je hoeft je niet te verbergen onder dikke lagen make-up of met kleren die “in de mode” zijn. :)

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 6 februari 2011 om 14:50:

Oeps, dubbel gepost. Sorry, haha. :)

[Beantwoorden]


Door Elisa op 7 februari 2011 16:38

Precies wat je zegt, Wendy van Dijk! :shock:

[Beantwoorden]


Door Anne op 7 februari 2011 18:09

Lady Gaga, ik zou weleens willen zien hoe ze er met normale kleding en basic make-up uit zou zien, volgens mij is ze dan heel normaal

[Beantwoorden]


Door sabine op 8 februari 2011 11:18

die vrouw van ‘de 25’ op sbs6
bohh dat is me al een paar keer opgevallen dat ze
EN SUPERRRR oranje is, én daarbij staat haar vieze blonde haarkleur niet.

[Beantwoorden]