Perfect valentines gift: Amor Amor van Cacharel

Zoals je vast niet ontgaan is, staat valentijnsdag alweer bijna voor de deur. Afgelopen zaterdag in de Kruidvat stond ik in de rij voor de kassa achter drie jongens van rond de 13 jaar die ieder een teddybeer kochten voor het meisje dat ze leuk vinden. Hoe schattig is dat? Persoonlijk zou ik eerder huilen dan lachen wanneer een jongen mij een teddybeer aanbiedt, maar ik denk dat dat aan de leeftijd ligt ;-)

Image Hosted by ImageShack.us Ik wil al jaren de Amor Amor parfum van Cacharel. Wat een heerlijke geur is dat! En de stelletjes op de posters van dit parfum staan niet voor niets zoenend op de foto. Dat is gewoon wat er gebeurd wanneer je de parfum draagt: mannen achtervolgen je met bosjes tegelijk en hangen létterlijk aan je lippen.

Enneh, misschien ben ik de enige, maar toen ik deze foto zag, merkte ik dat mijn mond een klein beetje open ging. Oeps…

Image Hosted by ImageShack.us

Amor Amor is één van de weinige geuren waar ik het proefje van heb opgemaakt. Het is heel cheesy, maar deze romantische parfum is de perfecte tip voor valentijnsdag. De rode verpakking, de rozen… l’amour le paris se smelion deliciousé!

De parfum komt uit 2003 en is een sprankelende, fruitige, mix van bloemen dat de liefde viert. Het is een passievolle, impulsieve, electrice parfum. Ik vind dit echt een heerlijke parfum, deze beschrijving past er perfect bij.

Een aantal noten in de parfum zijn: mandarijn, zwarte bes, melatie bloesem, lelietjes van dalen, witte muskus, en grijze amber.

Ik vond ook deze link waarmee je via Facebook een gratis Amor Amor cadeautje kan versturen, of gratis een sample kunt aanvragen.

Wat vind jij het perfecte kado voor valentijnsdag?

Twitter Facebook
Categorie: Parfum | 9 februari 2011 | 45 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Sabine op 9 februari 2011 12:03

Dit is zo’n typisch luchtje. Bij iedereen die deze parfum draagt ruik ik gelijk dat het deze is.

Ik heb hem zelf al héél lang (sinds 2004) en heb hem toen ook voor Valentijnsdag cadeau gekregen.

Het is inderdaad een lekker luchtje, maar je moet er niet teveel van dragen of het élke dag willen opspuiten :)

Zelf heb ik niet echt wannabe cadeaus voor Valentijn. Ik ga altijd liever met vriendjelief uit eten en er een leuke avond van maken dan dat we aan cadeautjes doen.

[Beantwoorden]


Door Jorna op 9 februari 2011 12:20

Hij is heerlijk! Ik heb al verschillende flesjes versleten sinds ‘ie uitkwam. :P

[Beantwoorden]


Door Nynke-Boudien Plat op 9 februari 2011 12:23

Ik heb hem vorige week eindelijk gekocht, na maanden ernaar hunkeren :P Het is echt een heerlijke geur. Het perfecte Valentijnscadeau vind ik chocoladehartjes of iets anders lekkers. Voor mij hoeft het allemaal niet zo groot aangepakt te worden.

[Beantwoorden]


Door Desirée op 9 februari 2011 12:25

Ik vind dit geurtje ook zeker wel lekker, ben naast een Chanelgeurtjesmeisje ook zeker een Cacharelgeurtjesmeisje :hearts:

[Beantwoorden]


Door femketje op 9 februari 2011 12:30

<3 die geur :D

het perfecte kado vind ik een leuk etentje ofzo, gewoon gezellig samen zijn en het hoeft niet perse een tastbaar kado te zijn :D

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 9 februari 2011 12:30

Het geurtje ruikt opzich wel lekker, maar ik vind de verpakking echt niet mooi.. En ik ben echt een sucker voor verpakkingen..

[Beantwoorden]


Door Desiree op 9 februari 2011 12:41

Ik vindt Valentijn zo’n overdreven gedoe. Vindt het veel leuker om zo maar iets te geven of te krijgen. Zoals vorige week kreeg ik zo maar 2 kaartjes voor een optreden van Joost Marsman (voorheen IOS/Is Ook Schitterend) van m’n vriend cadeau.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2011 om 17:46:

Rawrrr! ’t is maar een ideetje hoor! ^^)

[Beantwoorden]


Door Esther op 9 februari 2011 12:54

Hihi, dat teddeybeerverhaal. Ik kan me nog goed herinneren dat ik op de basisschool zat en een vriendje had, en aan hem ook beer had gegeven, en dat hij er miljaar de hele dag mee in zijn handen heeft gelopen en die is niet van zijn zijde geweken de hele dag.

Ik kreeg zelf toen een roos en een teddeybeer, hahaha. Toen waren we like, 9?

Maar valentijnsdag vind ik net wat te commercieel, en ik heb geen vriend, en en en. naja =+D

[Beantwoorden]


Door lala op 9 februari 2011 12:54

Heb deze parfum nog nooit geroken maar ben wel benieuwd! Vind je nieuwe layout erg mooi trouwens!

(oh en een kleine kanttekening, het is ‘ lelietjes van dalen’ ipv lelie van het dal)

[Beantwoorden]


Door Kim op 9 februari 2011 12:58

Heeerlijk luchtje :) dit luchtje had ik ‘vroeger’ altijd op, en heel veel vriendinnen denken nu aan mij als ze dit luchtje ruiken!

[Beantwoorden]


Door Eva op 9 februari 2011 13:18

Dat was mijn eerste parfum ooit! Ik kreeg hem ooit met kerst, en volgens mij is dit al mijn tweede flesje hahaha. En ik ben pas 13…. :lol: Ik gebruik hem nu niet zo vaak, omdat ik geen parfum draag. Ik vind hem echt super lekker, nog steeds :D

(btw, zijn dit nou dezelfde emoticons als Suzy heeft?)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2011 om 17:47:

Weet ik niet, ze komen van Cherryfizz.nl. Gonny heeft ze gemaakt, maar ’t kan goed dat Suus ze ook heeft!

[Beantwoorden]


Door missy op 9 februari 2011 13:21

ik ken deze niet, maar zo te horen moet ik hem maar eens proberen.. ^^) :hearts:

[Beantwoorden]


Door Sandy op 9 februari 2011 13:24

Hij is zoo lekker :-)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 9 februari 2011 13:29

Heb deze parfum toevallig eens gekregen van mijn vriend een paar jaar terug en vond die echt heerlijk :) Zou het niet erg vinden om die nog eens te krijgen of te kopen, haha :) En als antwoord op je vraag, geen idee, maar een lekker dineetje en een knuffel + een boeketje rozen zou ik wel leuk vinden (ik weet het is cliché maar het maakt mij toch altijd blij, haha)

[Beantwoorden]


Door Puck op 9 februari 2011 13:55

Dit is echt mijn meest favoriete geurtje wat ik ooit gehad heb! Ik probeer er een hoop uit, maar kom echt altijd terug bij Amor Amor!
Ik heb mijn laatste flesje ook van mijn vriend gekregen, dus het staat voor mij zeker helemaal in verband met liefde :hearts:

Valentijnsdag staat voor mij echt verbonden met romantiek, dus het gaat echt niet om dure kado’s, maar om gewoon te laten zien hoeveel je van iemand houdt! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2011 om 17:45:

Ahhh, mooi gezegd! en helemaal waar :ahh:

[Beantwoorden]


Door Joanne op 9 februari 2011 14:02

Ahh mijn favoriete parfum! Maar dan wel de echte parfum versie. Zo lekker! Mijn vriend is er ook gek op.

[Beantwoorden]


Door Odilia op 9 februari 2011 14:26

ik heb dat geurtje echt al jaren en het blijft mijn favoriet!
Ben bijna door mn 4e flesje heen

[Beantwoorden]


Door Aranka op 9 februari 2011 14:45

Mijn moeder heeft hem en ik vind hem echt helemaal niet lekker! :( Voor mij dus niet het perfecte Valentijnsluchtje, dan heb ik liever Chance van Chanel ofzoiets, haha.

[Beantwoorden]


Door Nina op 9 februari 2011 15:33

Als ik een vriendje had zou ik hem deze post laten zien. Haha, wedden dat ik de parfum dan 14 februari in handen zou hebben? :hearts:

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 9 februari 2011 15:59

Dat geurtje is inderdaad heerlijk! OF gewoon iets anders liefs, hoeft van mij echt geen overdenderend cadeau te zijn ;) Gaat toch om het gebaar!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2011 om 17:44:

Vind ik ook hoor, liefde is niet in geld uit te drukken (A)

[Beantwoorden]


Door Merel op 9 februari 2011 16:00

ben nu wel nieuwsgierig (:

[Beantwoorden]


Door Kathy op 9 februari 2011 16:34

Mijn eerste parfum, maar ik vond hem echt niet lekker ruiken. Ik draag liever gewoon een girly luchtje zoals de Harajuku Lovers

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2011 om 17:41:

Die is ook lekker! Wel heel anders inderdaad :yeasch:

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 9 februari 2011 16:57

Lijkt me een fijn geurtje.

x

[Beantwoorden]


Door Josephine op 9 februari 2011 17:06

HAHAHHA “Enneh, misschien ben ik de enige, maar toen ik deze foto zag, merkte ik dat mijn mond een klein beetje open ging. Oeps…” :lol:

[Beantwoorden]


Door Maaike op 9 februari 2011 17:57

Hij lijkt me erg lekker, maar hoe duur is hij? Want helaas is er momenteel geen lief vriendje die dit mij gaat geven, maar hij lijkt me wel heel lekker! :)

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 9 februari 2011 18:14

Deze heb ik al :) Dus ik zou ’t leuk vinden als m’n vriend een ander geurtje/cadeautje uitkiest.. Maar ik moet zeggen dat ’t een erg lekker geurtje is :)

[Beantwoorden]


Door Anne-Linda op 9 februari 2011 18:15

ik was net in de drogist en toen Moest ik hem even ruiken,, hij is heerlijk!!! jammer genoeg heb ik geen valentijn, misschien moet ik hem maar zelf kopen ;)

[Beantwoorden]


Door Michelle op 9 februari 2011 18:40

Ja klopt! Dit luchtje is echt super.
Hij is ook mijn favoriet. :hearts:

[Beantwoorden]


Door Nanda op 9 februari 2011 18:49

ik vind het een heerlijke geur en had ‘m een paar jaar terug aangeschaft. Maar op mijn huid stinkt ie enorm! Ik heb ‘m weggegeven aan een vriendin.

[Beantwoorden]


Door Eline op 9 februari 2011 19:46

Sieraden zijn het perfecte cadeau :hearts:

[Beantwoorden]


Door Marloes op 9 februari 2011 20:13

Dit is echt één van mijn favoriete geurtjes EVER. :hearts:

Valentijnsdag is eigenlijk gewoon een dag als andere dagen voor mij. Natuurlijk is het de dag van de liefde, maar ik heb geen speciale dag nodig om aan mijn vriend te laten zien dat ik van hem houd. Ik vind het juist leuker om elkaar spontaan cadeautjes te geven, in plaats van het “moetje” van Valentijnsdag… Maar ja, ik ben een hopeloze romanticus en daar hoort deze dag natuurlijk bij. Wat ik dan leuk vind om te doen, is lekker met elkaar op de bank zitten, filmpje erbij en lekker quality-time doorbrengen met degene van wie je houdt. :hearts:

[Beantwoorden]


Door Bertine op 9 februari 2011 20:34

Die heb ik van mijn vriend gehad voor mijn verjaardag bijna 4 jaar terug! Lekker geurtje, maar wel heel sterk.

[Beantwoorden]


Door anneloes op 9 februari 2011 21:02

deze is zoooooo lekker! ik heb hem van mijn vriendje gekregen, wel voor mijn verjaardag, maar elke keer als ik hem op heb zegt hij, hmmmm wat ruik je lekker. echt, deze is echt mijn favoriet hihih :hearts:

[Beantwoorden]


Door Eline op 9 februari 2011 21:08

die ruikt heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 9 februari 2011 21:16

Ik denk dat ik hem eens ga testen! :ja:
Een beertje is altijd leuk om cadeau te krijgen :hearts:

[Beantwoorden]


Door Maxime op 10 februari 2011 19:37

Hij is echt geweldig, maar ik heb het idee dat in 2003 het flesje er anders uit zag al ruikt ie nog steeds het zelfde.

[Beantwoorden]


Door Diede op 10 februari 2011 22:25

Ik heb dit luchtje vorig jaar met valentijnsdag van mijn vriend gehad! :hearts:

[Beantwoorden]


Door Vera op 14 februari 2011 19:14

Haha, toen ik zo zat te lezen bij dat stukje dat je mond open stond toen stond mijn mond ook open! Hihi <3

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 1 maart 2011 07:01

[…] stelletjes sieren de posters, net zoals de rozen die op meerdere plekken voorkomen Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen, viel mijn mond zo’n beetje open van de Amor Amor posters. Het parfum […]


Door indiraa op 1 maart 2011 21:15

mn zus hefet deze ik probeer hem vaak stiekem te gebruiken, maarja gaat nogal moeilijk met parfum, hij is gewoon zó ontzettend lekker ! zeker mijn favoriet!
tip ; Sexy Pink is een goedkope parfum van iets van €9,- en die lijkt heeel erg op armor armor hij bevat zeker dezelfde noten, en je kan hem kopen bij de Pimkie.

[Beantwoorden]