Nivea Sensitive Reinigingsdoekjes voor de gevoelige huid

Sinds deze maand ligt er naast de gewone reinigingsdoekjes van Nivea, ook een speciale variant voor de gevoelig huid in de schappen van de drogist. Nivea heeft namelijk Sensitive Reinigingsdoekjes op de markt gebracht, die geen parfum, alcohol, kleurstoffen of olie bevatten.

Image Hosted by ImageShack.us
Ik lees wel eens van andere meiden dat ze reinigingsdoekjes gebruiken om hun make-up mee af te halen. Lekker makkelijk, zo gedaan. Geen gedoe met wattenschijfjes en make-upromover. Nee, een doekje en het is klaar. Ik kan helaas geen reinigingsdoekjes gebruiken, aangezien ik een heel gevoelig huidje heb. En dat branderige gevoel na het gebruik van zo’n doekje, that ain’t pretty!

Image Hosted by ImageShack.us
Het is heel belangrijk dat je elke dag je huid goed reinigt. Make-up, maar ook schadelijke stoffen zoals giftige gassen van buiten, doen je huid niet veel goeds. Dus ook wanneer je geen make-up draagt, moet je je huid ’s avonds schoonmaken.

Image Hosted by ImageShack.us
In een pak Sensitive Reinigingsdoekjes, zitten 25 stuks. De doekjes hebben reliëf, er zitten een bolletjesvormig patroon door de doekjes heen gedrukt.

Image Hosted by ImageShack.us
En bij deze post hoort natuurlijk ook een blotenbillengezicht!

Één doekje is voldoende om je hele gezicht mee te reinigen, ook als je het volledige 88 palette hebt gebruikt. De doekjes werken snel, koelen je gezicht af en laten op mijn huid geen branderig gevoel achter. En tja, ze zijn gewoon heel erg makkelijk in gebruik. Zeker wanneer je op vakantie bent, of na een lang avondje stappen. Dan ben je meestal zo moe, dat je echt geen zin hebt om je make-up af te halen. Maar nu heb je slechtst een doekje nodig die je over je hele gezicht kan halen, en daarna kan je zo je bed in rollen.

De prijs vind ik dan wel weer een domper. Je betaalt voor een pak Sensitive Reinigingsdoekjes waar je -indien je ze elke dag gebruikt- nog net geen maand mee kan doen (er zitten 25 stuks in) €5.09. Ik vind het fijne doekjes, maar ik gebruik ze niet elke dag. Alleen wanneer ik heel moe ben, of als ik ergens anders slaap. Want elke maand 5 euro aan een pak reinigingsdoekjes uitgeven, dat wordt me iets te gek.

NIVEA Sensitive Reinigingsdoekjes (25 stuks) € 5,09


Reacties

Door Nadia op 21 februari 2011 15:36

Ze klinken erg fijn! Maar de prijs vind ik ook aan de hoge kant voor doekjes. Gelukkig heb ik geen gevoelige huid, dus pak vaak huismerken.

[Beantwoorden]


Door Lies op 21 februari 2011 15:39

Zo, dat is best veel geld voor maar 25 doekjes! Dan hou ik het liever gewoon bij mijn rituals reinigings melk ;)

[Beantwoorden]


Door Anne op 21 februari 2011 15:40

goed artikel!

[Beantwoorden]


Door TEddy op 21 februari 2011 15:44

Die zien er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Kim op 21 februari 2011 15:48

Kun je deze wel gebruiken zonder dat ze prikken?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 februari 2011 om 21:51:

bij mijn huid wel

[Beantwoorden]


Door Eline op 21 februari 2011 15:51

Ik vind de doekjes van hema eigenlijk prima. voor 90 doekjes betaal je 7 euro :)

[Beantwoorden]


Door Desirée op 21 februari 2011 15:54

Klinkt goed! Ik gebruik zulke doekjes alleen voor als ik echt echt echt geen zin heb om mn make-up eraf te halen of op vakantie, echt handig!

[Beantwoorden]


Door www.bysjanty.nl op 21 februari 2011 16:11

Oh nee, ik kan nooit zo tegen die doekjes…. :mad:

[Beantwoorden]


Door DeeD op 21 februari 2011 16:14

Ik gebruik al een tijdje de sensitive reinigingsdoekjes van Etos huismerk en die branden ook totaal niet! Die hebben ook 25 doekjes in een pak, maar dan voor een wat liever prijsje van €2,70 (iig tussen de 2,50 en 3,00).
Misschien dat je die kan testen voor jezelf of die hetzelfde effect als die van Nivea hebben?!

groetjes

[Beantwoorden]


Door Danielle op 21 februari 2011 16:15

Klinkt goed, maar wel duur! Hema heeft ze ook voor de gevoelige huid, die vind ik ook erg fijn en zijn volgens mij wel iets goedkoper..

[Beantwoorden]


Door Merel op 21 februari 2011 16:17

Die van kruidvat eigenmerk zijn ook fijn en een stuk goedkoper!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 21 februari 2011 16:24

Ze zijn wel erg duur die doekjes. Bij ons in de Deen verkopen ze ook zulke doekjes, voor nog geen euro, ook een aanrader!

[Beantwoorden]


Door charile op 21 februari 2011 16:27

lijken me fijn! alleen ietsjes te duur voor het aantal wat erin zit :P
‘xx

[Beantwoorden]


Door Jorna op 21 februari 2011 16:31

SHIT! Wat duur!!! :| Ik wilde ze meenemen voor vakantie, als ze zo fijn en ideaal zijn voor de gevoelige huid, maar ik ga een maand, dus dat lijkt me dan een beetje te kostbaar… :|

[Beantwoorden]


Door Inez op 21 februari 2011 16:38

Oh dat is helaas wel erg duur.
Ik gebruik altijd de reinigingsdoekjes van Etos huismerk en die bevallen me echt heel erg goed!
Dat zijn de enige die voor mij goed werken

[Beantwoorden]


Door Asmae op 21 februari 2011 16:50

Nivea en mijn huid gaan niet samen! Dat is door de huisarts onderzocht. Dus helaas ik skip deze. <3

[Beantwoorden]


Door Femke op 21 februari 2011 16:55

Fijne review! Ik denk dat ik hetzelfde als jou ga doen; de doekjes alleen gebruiken als ik heel moe ben en het niet meer kan opbrengen om mijn gezicht onder de koude kraan te houden O=)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 21 februari 2011 16:55

handige doekjes! Alleen wel erg duur inderdaad.

[Beantwoorden]


Door joel op 21 februari 2011 16:57

‘Één doekje is voldoende om je hele gezicht mee te reinigen, ook als je het volledige 88 palette hebt gebruikt’ < Haha :P

[Beantwoorden]


Door Lien op 21 februari 2011 16:58

Ik gebruik ook enkel doekjes als ik ergens blijf slapen :D nooit voor altijd.. In veel foundations zitten siliconen en die krijg je niet weg met doekjes alleen. Resultaat: verstopte huid en puistjes!

[Beantwoorden]


Door jamie op 21 februari 2011 16:58

ik wou een keer kruidvat reinigingsdoekjes gebruiken en ik had de roze voor gevoelige huid meegenomen. ik heb normaal geen gevoelige huid maar ik dacht dat die fijner zouden zijn. wat een miskoop zeg. ik wou ze gebruiken voordat ik ga slapen als verfrissing (Want ik gebruik geen poeder/foundation enz) maar ik kan ze beter weggooien :) gelukkig waren ze niet zo duur.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 21 februari 2011 16:59

Lijken mij fijn voor een keertje, elke keer als ik na een feestje om 12 uur thuiskom dan heb ik niet bepaald zin om mijn make-up eraf te halen. Maar die prijs, hmmm…

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 21 februari 2011 17:03

Ik ga het niet eens meer proberen! Ik heb al zoveel verschillende pakjes gekocht met dit soort doekjes en alles prikt enorm erg en doet zeer!

[Beantwoorden]


Door Marijke op 21 februari 2011 17:12

Hoi hoi ;),

Ja die doekjes zijn er al even:)! Ik heb daar de flesjes van reinigingsmelk en lotion!

Maar volgens mij zit de roodheid van jouw gezicht gewoon in jouw huid zelf, en dat het daar naast overgevoelig is!

xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 februari 2011 om 18:10:

Mijn huid is van zichzelf al vrij rood ja, maar ik merk wel wanneer dat door een product ook nog eens versterkt wordt of niet :)

[Beantwoorden]


Door Nele op 21 februari 2011 17:17

Hihi, ik gebruik zo’n doekjes ook enkel als ik heel erg moe ben of ergens anders slaap :)

[Beantwoorden]


Door Puck op 21 februari 2011 17:27

Best prijzig voor zulke doekjes. Maar als er een aanbieding is (er is nu een aanbieding bij kruidvat of Etos van Nivea) dan valt het reuze mee! Ze zijn idd heel handig als je gaat logeren of heel moe bent, beter iets dan niets

[Beantwoorden]


Door britt op 21 februari 2011 17:27

ik heb reinigeingsdoekjes van de action supper fijn en goedkoop 60cent :omg:

[Beantwoorden]


Door Iman op 21 februari 2011 17:50

Ja ik heb ze gezien ja!
Sindskort liggen ze in de winkel en ik wil ze graag uitproberen!

[Beantwoorden]


Door yaysonjahere op 21 februari 2011 18:02

Lijken me erg fijn!

[Beantwoorden]


Door ariana op 21 februari 2011 18:15

is het ook voor oog make-up enzo, zoals mascara en eyeliner ? ,

xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 februari 2011 om 21:50:

yep!

[Beantwoorden]


Door Laura op 21 februari 2011 18:15

Jammer van de prijs want ze lijken me wel fijn!

[Beantwoorden]


Door LS op 21 februari 2011 18:21

Hou niet zo van reinigingsdoekjes, maar deze lijken me erg fijn. Op zich vind ik de prijs ook nog meevallen. Ik bedoel, welke oogreiniger gebruik jij? Die zal ook geen maand meegaan aangezien je er elke dag een complete ooglook mee weghaalt.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 21 februari 2011 18:28

Lijken me wel fijn, maar die prijs is wel erg hoog als je er vrij vaak gebruik van maakt! Ik heb zelf reinigingsdoekjes van Lidl (merk Iseree), ook voor de gevoelige huid en die vind ik zelf ook erg fijn! En natuurlijk budgetproof ;)

[Beantwoorden]


Door aniek op 21 februari 2011 18:52

deze ga ik denk ik voor 1 keertje kopen, als ik op kamp ga met school voor een week :)

[Beantwoorden]


Door Linda op 21 februari 2011 18:54

Ik gebruik ook altijd van die goedkope merken (Lidl, Action). Vind het een geweldige uitvinding, aangezien ik te lui ben om vier keer per dag (als ik ’s nachts werk en dus twee keer slaap) mijn gezicht schoon te maken.

[Beantwoorden]


Door Aranka op 21 februari 2011 19:05

Klinkt echt heel erg goed, maar wat jammer van de prijs zeg, dat gaat mij ook echt te ver!

[Beantwoorden]


Door lena op 21 februari 2011 19:06

blotebillengezicht ;d wat klinkt dat schattig :lol:

[Beantwoorden]


Door martina op 21 februari 2011 19:13

Ik gebruik nooit doekjes
maar dan zou ik deze kopen !

[Beantwoorden]


Door femketje op 21 februari 2011 19:14

klinkt goed! alleen wel aan de prijzige kant inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Silva op 21 februari 2011 19:14

Klinkt heerlijk, maar echt te duur hoor! Dan gebruik ik liever mijn reinigingsmelk :)

[Beantwoorden]


Door Aniek op 21 februari 2011 19:22

ja, en ook ik heb ze ( :
ze werken echt super, en ik heb nog al vaak dat ik denk, nee ik heb echt geen zin om mn make-up eraf te halen, maar wat moet dat moet. daarom deze doekjes :D

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 21 februari 2011 19:34

Handig!
Ik heb wel een gevoelige huid, dus dat zou goed van pas kunnen komen ^^)

[Beantwoorden]


Door Helena op 21 februari 2011 19:57

Hmmm best duur idd…
Ik gebruik zoiets altijd als ik op vakantie ga (A)

[Beantwoorden]


Door Laura op 21 februari 2011 20:40

WOW die prijs is niet normaal! voor 60 cent ogv heb je zon pakje bij de action.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 21 februari 2011 21:13

Haha ik hou van dat soort doekjes, wel een beetje te duur!

[Beantwoorden]


Door Maya op 21 februari 2011 22:57

Best duur voor maar 25 doekjes! das jammer! ;)

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 21 februari 2011 23:39

I’m confused… ik gebruik echt al jaren deze reiniginsdoekjes van niveau. Voor de gevoelige huid, in een wit-roze verpakking. Deze doekjes kosten iets minder dan 4 euro geloof ik voor 1 pak. Wat is het verschil tussen deze twee verpakkingen? Want op deze verpakking staat dan wel sensitive, maar vervolgens wel voor alle huidtype ter wijl ‘mijn’ pakje gewoon wordt beschreven als reiningingsdoekjes – voor de gevoelige huid. x|

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 22 februari 2011 17:07

Klinkt goed, maar de prijs heb ik er ook niet voor over. Misschien is er ergens een kennismakingsactie ofzo, dan koop ik ze wel. Dan gebruik ik ze uitsluitend op dagen dat ik heel moe ben, als ik uit ben geweest of terug kom van vakantie ofzo ^^)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 23 februari 2011 21:30

Ik gebruik altijd doekjes van Aldi/Lidl. Moet ik even informeren bij mijn moeder. Ik heb ook een zeer gevoelige huid maar ik kan deze goed verdragen.

[Beantwoorden]


Door Roos op 24 februari 2011 15:31

ik ben echt helemaal niet tevreden over die doekjes van nivea, mijn huid werd er echt slecht van helemaal rood en dik.
ik heb nu van de hema voor de gevoelige huid en dat zijn de beste doekjes die ik tot nu toe heb gehad.

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 7 maart 2011 14:31

[…] dit artikel wat ik over de Nivea Sensitive Reinigingsdoekjes schreef? Met één zo’n doekje maak […]