A Touch Of Fashion: Happy Valentinesday!

Eens in de twee weken neemt Suzanne mijn plek in voor haar mode column ‘A Touch Of Fashion’. Vandaag is het weer zo ver en kun je genieten van Suzanne’s schrijfkunsten én gevoel voor mode.

Het zal jullie waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat het vandaag 14 februari, dus Valentijnsdag, is! ‘Een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen of kaarten’, volgens Wikipedia. Dus ook een dag die een beetje zuur is wanneer die geliefde (of het nou je vriendje is of een beste vriendin) er niet is. Vandaar deze column die puur en alleen is voor jóuw inspiratie. Want ook de modewereld laat deze dag niet aan zich voorbijgaan…

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Ik begin met wat leuks voor alle sneakergirls onder ons, want Converse en Nike komen allebei met een Valentijns collectie. Natuurlijk in het teken van ‘love’, en of je dan voor schattig roze gaat of wat stoerder, zoals het model links boven: dat is helemaal aan jou! Ik ben zelf helemaal niet dol op sneakers, maar ik vind de roze rechtsonder wél heel stoer!

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
Ook H&M komt met haar Divided lijn met een speciale collectie, maar deze laat ik aan me voorbij gaan! Erg veel plastic en niet erg chic, maar misschien ben jij wel een liefhebber?

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Voor degenen die vandaag echte juweeltjes verwachten, kan Pandora misschien nog als last-minute inspiratie dienen? De armband is natuurlijk helemaal Pandora-stijl, maar ik vind zelf de gouden hartjesring mooi en subtiel!

Image Hosted by ImageShack.us
We zitten op Veracamilla.nl, dus we zijn ten slotte beauty liefhebbers! Sinful Colors komt met een hele range roze lakjes ter ere van Valentijn, genaamd Pretty in pink. Daar kun je er nooit genoeg van hebben! Hier vind je een paar swatches.
V.l.n.r.: Pink forever // Beautiful girl // Glass pink // Boom boom // Scandal // Soul mate

Image Hosted by ImageShack.us
Over nagellak gesproken… voor wie niets te doen heeft deze maandag kun je ook op de romantische tour gaan met je nail art tools!

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
Nee, je bent niet op de verkeerde site terecht gekomen… dit is namelijk de Valentijns collectie van Victoria’s Secret. Roze, girlish, en wat we van het merk gewend zijn!

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
Voor degenen die wat meer te besteden heeft (of bijvoorbeeld een vriendje die iets goed te maken heeft;)) zijn er de Marc Jacobs clutches in mooi paars of rood. Chic voor als je vanavond uit eten gaat!

Verwacht je iets leuks vandaag, of geef je iets leuks? Of vind je Valentijn maar commerciële onzin? Tell me!

Twitter Facebook
Categorie: A Touch Of Fashion | 14 februari 2011 | 42 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Esther op 14 februari 2011 07:12

hmm, die clutches vind ik hèèl lelijk, haha. Die sneakers supercool, roze is mijn ding wel, haha.

[Beantwoorden]

Tasja antwoordt op 14 februari 2011 om 08:36:

Ik dacht: “ok echt heel lelijk” en las tegelijkertijd je comment, dus ben het helemaal met je eens xD
En ik vind ze er vooral heel erg goedkoop uitzien.

[Beantwoorden]

martina antwoordt op 14 februari 2011 om 10:05:

ieeehl ja, die zijn echt heel erg plastic,,.. zou ik mn zusje van 9 wel heel blij mee kunnen maken haha,,..
ik vind die pandora sieraden echt heel mooi

[Beantwoorden]


Door Anne op 14 februari 2011 07:31

ik hou van rozeeeeeeeeeeee hihi. :)

leuk artikel,
ik wens iedereen een fijne valentijnsdag.

[Beantwoorden]


Door Wendy op 14 februari 2011 07:46

Wat een leuke collumn weer zeg. :D
Die sneakers vind ik wel heel erg gaaf en dat shirt van de H&M ook.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 februari 2011 om 16:41:

thank you!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 14 februari 2011 08:00

Ik ben helemaal niet zo van de Sneakers, maar die roze Nikes rechts vind ik echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door Desirée op 14 februari 2011 08:22

Leuk artikel! Mijn man en ik doen niet zoveel met Valentijn, misschien een kleinigheidje en wat extra woordjes maar dat doen we eigenlijk het hele jaar door wel. :hearts:

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 februari 2011 om 16:41:

ja, vind ik ook!

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 14 februari 2011 08:30

Hihi, leuk artikel! Ik verwacht niet echt iets speciaals vandaag, maar ik vind het wel een leuke dag hoor. Ik word altijd wel vrolijk van al die hartjes enzo. :) <3

[Beantwoorden]


Door Josephine op 14 februari 2011 08:45

Haha wat leuk! Ik vind dat shirtje en armbandje van de H&M erg leuk, vooral dat shirtje. Aaaah nagelallak! Echt zulke mooie kleuren, ik ben gek op roze nagellak :D Nailart geweldig <3 Het is maar dat ik helemaal niks met valentijn doe anders had ik dat zeker gedaan!

[Beantwoorden]


Door Miss MATC op 14 februari 2011 09:41

O my god, die handtassen, vooral die paarse geweldig! :hearts:

[Beantwoorden]


Door Linda op 14 februari 2011 09:53

Oeh, die sneakers van Nike (beide paren) wil ik hebben! Dol op zulke opvallende schoenen :)
Ik doe niks met Valentijn, ik vind het onzin en mijn hubby gelukkig ook.

[Beantwoorden]


Door Eline op 14 februari 2011 10:23

Die armband is mooi :)

[Beantwoorden]


Door Bertine op 14 februari 2011 10:57

Wat een leuke column!

[Beantwoorden]


Door femketje op 14 februari 2011 11:09

die nikes zijn leuk :D ik heb vannacht mijn kado al gegeven ^^ het boek ‘ik hou van jou omdat’ :)

[Beantwoorden]


Door Eline op 14 februari 2011 11:10

die sneakers zijn amazing!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 14 februari 2011 11:19

Ik weet niet of ik de enige ben die hier last van heeft, maar wou het toch even melden.
Want sinds een paar dagen laadt jouw site heel langzaam bij mij. Vooral de afbeeldingen…Zijn er meer die hier last van hebben?

[Beantwoorden]


Door justiine op 14 februari 2011 12:43

ik en mn vriend vinden valentijn beide commercieel gezever, dus veel doen we niet, wij hebben liever een dagje dat ‘van ons’ is. Bijvoorbeeld wanneer we een jaartje samen gaan zijn, of eens een weekendje helemaal alleen zijn. zo vertrekken mijn vriendje z’n ouders volgende week, en kan ik de hele week bij m’n vriendje blijven slapen! ^^ dit vinden wij belangrijker en leuker dan een opgelegde dag dat je ‘moet’ lief zijn voor elkaar. Je moet het hele jaar door lief zijn voor elkaar, en elkaar graag zien. Als je het doet voor Valentijn dan klopt er toch iets niet in de relatie ;)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 februari 2011 om 16:44:

nee, dat ben ik met je eens… maar het kan natuurlijk ook én én. valentijn zou niet nodig moeten zijn, en een keer overslaan is ook helemaal niet erg. het moet vooral geen verplichting zijn, maar het kan wel een leuke aanleiding zijn vind ik!

[Beantwoorden]

Febe antwoordt op 14 februari 2011 om 18:34:

Ik vind dat zo’n onzin? Valentijn is gewoon een dag waarop je er even extra bij stilstaat dat je elkaar echt heel graag ziet, en dat wil toch helemaal niet zeggen dat je elkaar op de andere dagen dit nooit zegt? De meeste mensen die Valentijn commercieel vinden doen wel mee met kadootjes met Sinterklaas en Kerstmis… Dat is ook gewoon commercieel hoor! Dan geef je je vriend/familie toch ook een kadootje? En die kadootjes neem je toch ook aan? En je (de meeste mensen toch) gaat toch ook extra lief doen of een ontbijt op bed maken voor je moeder/vader op Moederdag/Vaderdag? Dan kan je ook zeggen dat het dan ‘moet’ en dat je eigenlijk heel het jaar je ouders moet helpen. En dat doe je ook normaal gezien… Maar op Moederdag/Vaderdag laat je het gewoon nog eens extra zien dat je hen dankbaar bent enzo. Tegenwoordig is het een hype om Valentijn commercieel te vinden… Geef dan je kadootjes van Kerstdag maar terug aan de personen van wie je ze kreeg!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 februari 2011 om 19:39:

ik snap je punt! maar voor sinterklaas en kerst vind ik hetzelfde gelden: het moet geen verplichting maar kan wel een leuke aanleiding zijn om elkaar te verwennen!


Door Charlotte op 14 februari 2011 13:41

Nice Victoria’s Secret en Sinful Colors plaatjes! :)
Ik had eerste het plan om cupcakes te bakken voor vandaag, maar heb er afgelopen week ook al 140 gebakken voor afterparty na semesterconcert en ga morgen ook al taart bakken omdat pa & ma 21 jaar getrouwd zijn ^.^
Dus toch maar niet vandaag :P
Mijn studiegenootjes zijn een beetje tam vandaag trouwens… :/ Hopen dat die hotte Griekse God in 1e jaar wat liever is vandaag ;) :inlove:

[Beantwoorden]


Door Loes op 14 februari 2011 15:47

mooie producten! en de kleurtjes van de nagellak zijn ook lovely :hearts:
Verder wil ik niet dom doen ofzo maar die nikes zijn denk ik niet van dit jaar. want ik heb het plaatje van die laatste nikes al heel lang op me pc staan :$
of ze brengen ze opnieuw uit ofzo hihi xx

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 februari 2011 om 16:45:

ja, ik lees het net; ik heb ze gevonden als van 2011, maar als ik verkeerd ingelicht ben: excuus!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 16 februari 2011 om 15:44:

nogmaals sorry voor de verkeerde informatie, ze zijn uit 2009!:
http://www.whatthedunks.com/nike-dunk-high-woman-valentines-day-2009-vivid-pink-black-metallic-silver-white-p-197.html

[Beantwoorden]


Door Romy op 14 februari 2011 15:59

Heel leuk! ik heb mijn vriendin een grote lolly gegeven! het was een rood hart met witte letters i love you! erop. :hm: :inlove: :hearts: <3

[Beantwoorden]


Door Silke op 14 februari 2011 16:06

Die linkse sneaker van nike zijn denk ik niet meer te koop die kocht ik 2 jaar terug zomer

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 februari 2011 om 16:44:

ze staan op internet als 2011…

[Beantwoorden]

Maud antwoordt op 15 februari 2011 om 21:12:

Weet jij misschien ook waar ik die dan zou kunnen kopen??

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 16 februari 2011 om 15:43:

eeuhm.. nee, ik heb ze van een site waar ze niet te koop stonden. waarschijnlijk moet ik je teleurstellen en ik heb mn sources niet goed gecheckt want een paar ladies hebben al gemeld dat ze van een paar jaar geleden zijn.

ik vond wel deze:
http://www.dunkid.com/forum/uncategorized/nike-dunk-high-gs-valentines-day-2011.html

en deze:
http://www.kicksaholic.com/nike-wmns-air-force-1-low-amor/

hé, en daar vond ik ze ineens toch… uit 2009 zijn ze blijkbaar:
http://www.whatthedunks.com/nike-dunk-high-woman-valentines-day-2009-vivid-pink-black-metallic-silver-white-p-197.html

aaaah, en deze. how cute!
http://www.whatthedunks.com/nike-dunk-high-minnie-mouse-fancy-disney-costumes-white-turquoise-pink-violet-p-586.html

nou ja, ik hoop dat je er wat aan hebt ;)

Suzanne antwoordt op 16 februari 2011 om 15:46:

sorry, ik ben blijkbaar verkeerd ingelicht. hier staan ze als uit 2009!:
http://www.whatthedunks.com/nike-dunk-high-woman-valentines-day-2009-vivid-pink-black-metallic-silver-white-p-197.html

[Beantwoorden]


Door yaysonjahere op 14 februari 2011 16:22

Aaaaah zo leuk! :hearts:

[Beantwoorden]


Door Iris op 14 februari 2011 16:35

Vind het wel grappig al die roze en rode prutteltjes voor valentijn.
Die sneakers zijn het gaafste.

[Beantwoorden]


Door Elodie op 14 februari 2011 18:42

Ik vind die rode armband van H&M anders wel leuk hoor:)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 14 februari 2011 18:58

Leuk artikel!

x

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 14 februari 2011 21:19

Leuk om te lezen :D
Die armband van h&m is idd leuk :D

[Beantwoorden]


Door Helena op 14 februari 2011 23:25

Die nailart lijkt me leuk om een keer na te maken :D

[Beantwoorden]


Door PrncszTffny op 15 februari 2011 00:09

aaaaahh alles is zo leukkkk!! :hearts:

[Beantwoorden]


Door Silke op 15 februari 2011 17:16

hmm kan wel. Best een bummer dan 2 jaar geleden kocht ik ze als limited edition in de hoop dan niet veel andere ze hebben. En nu zijn ze dus weer te koop

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 16 februari 2011 om 15:46:

nee ik zat fout, excuus! ze waren idd uit 2009, maar stonden op een site als 2011. ik had beter moeten checken natuurlijk.
hier staat het:
http://www.whatthedunks.com/nike-dunk-high-woman-valentines-day-2009-vivid-pink-black-metallic-silver-white-p-197.html

[Beantwoorden]


Door Angela op 23 februari 2011 16:19

Heel leuk :)

[Beantwoorden]