Twitter Question #20

Ik gebruik Twitter dagelijks, ik communiceer graag via Twitter met bezoeksters en ik vind het leuk jullie up-to-date te houden van mijn dagelijkse bezigheden. Omdat ik op Twitter vaak superveel en leuke reacties krijg op vragen die ik stel, besloot ik Twitter wat meer bij mijn site te betrekken.

Elke zaterdag is er een Twitter Question. En wat houdt dat nou precies in? Heel simpel, elke week stel ik jullie een TQ via twitter en de leukste/opvallendste reacties pik ik eruit en plaats ik op mijn site. Heb je geen Twitter? Dan ben je meer dan welkom om achteraf alsnog je mening te laten horen en lekker mee te discussiëren in de reacties!

Hoe kan het ook anders dat ik ook weer bij deze TQ ongelooflijk veel en creatieve reacties kreeg. Wow! Het merendeel zou wel eens willen ruilen met een man, en dat geldt ook voor mij. Ik zou zo graag eens willen weten wat er in het brein van een man omgaat, en natuurlijk ook hoe het is om staand te plassen en allemaal van dat soort dingen die mannen doen.

En als je dan een dag een man bent, doe het dan gelijk goed! Ik zou graag een dagje willen ruilen met rapper Drake (je ziet hem hierboven ook in de afbeelding). Waarom? Omdat ik fan van hem ben, ik hou van zijn muziek en hij kan me er echt mee raken. De beats van zijn muziek zijn heerlijk, en de teksten goed. Maar ik wil vooral met hem ruilen omdat ik zijn optreden afgelopen woensdag in HMH onwijs tof vond. En geloof het of niet, optreden voor een groot publiek lijkt mij echt geweldig. Helaas denk ik dat dat er voor mij niet in zit, en daarom zou ik graag met mijn favoriete rapper Drake willen ruilen. Een hele dag lang optreden, en hordes meisjes achter me aan hebben. Ja, dat wil ik zeker wel een keer meemaken. Dus Drake, als je dit leest… Call me! Dan kunnen we een switchen we een dagje.

Met wie zou jij wel een dagje willen ruilen en waarom?


Reacties

Door Josephine op 22 januari 2011 15:12

Ja, ik wil ook met een man ruilen, lijkt mij echt leuk voor een dagje. En dan het staan pissen, geweldig! Ik had trouwens echt een rare droom, mijn tweet stond hierboven maar daarnaast stond een andere foto en toen schrok ik mij dood en had ik een rare comment geplaatst. Oh ik zou ook nog eens met Orianthi willen ruilen omdat ze zo goed is met een gitaar en goed kan zingen –> dingen die ik niet kan. Lijkt mij echt kei vet om een dagje zo te kunnen doen!

[Beantwoorden]


Door Janne op 22 januari 2011 15:13

Leuk, die vragen van twitter, alleen jammer dat ik geen twitter heb dus kan ik ook niet reageren op je vragen…

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 22 januari 2011 om 15:19:

“Heb je geen Twitter? Dan ben je meer dan welkom om achteraf alsnog je mening te laten horen en lekker mee te discussiëren in de reacties!”

[Beantwoorden]


Door Aranka op 22 januari 2011 15:14

Ik zou ook best wel eens een dag een man willen zijn. Ik ben echt benieuwd hoe dat dan gaat en vooral hoe ik dan ga denken haha! Maar dan wel voor een dag, ik vind het veelste leuk om een meisje te zijn!

[Beantwoorden]


Door Linh op 22 januari 2011 15:17

Ik zou denk ik ook wel een dagje met een man willen ruilen! :D

[Beantwoorden]


Door Kim op 22 januari 2011 15:19

Ik ben het helemaal eens met xflorianne! :D

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 22 januari 2011 15:27

Moeilijke vraag zeg!

[Beantwoorden]


Door Christianne op 22 januari 2011 15:34

Pfoeee dat is echt moeilijk…
ik denk ook met een man inderdaad, misschien met mijn ex om te zien hoe hij onze relatie zag… Alhoewel, als daar wat negatiefs uitkomt ben ik ook niet blij xD
Trouwens, de laatste zin klopt niet ;)

[Beantwoorden]


Door florianne op 22 januari 2011 15:34

Krijg net een smsje van een vriendin: je staat bij de twitterquestion van veracamilla!
Haha, leuk dat ik erbij sta. Ik zou het dan wel bij één dagje willen houden, want meisje zijn is veels te leuk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 januari 2011 om 13:11:

:D

[Beantwoorden]


Door femketje op 22 januari 2011 15:35

ik zou wel een dag willen ruilen met een man.. gewoon om eens te ervaren hoe de wereld er uit ziet als en voor mannen XD

[Beantwoorden]


Door marouschka op 22 januari 2011 15:36

haha leuk florianne staat er tussen ;)

pff.. geen idee met wie ik zou willen ruilen xD

xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 januari 2011 om 13:11:

Dan ben jij zeker de vriendin die haar smste! ;)

[Beantwoorden]


Door Silva op 22 januari 2011 15:44

Hihi, dacht er niet eens aan dat je ook met een man kon ruilen! Ik heb geen flauw idee met wie ik wil ruilen…misschien met een beroemde ster, dan kan ik ook een keer de glitz&glamour meemaken ;)

[Beantwoorden]


Door Samira op 22 januari 2011 16:04

Hahaha die laatste hilarisch !!

[Beantwoorden]


Door Ann op 22 januari 2011 16:11

Ik zou wel willen ruilen met een prinses, lijkt me wel leuk om een dagje in haar schoenen te staan en te kijken hoe haar leven er nou eigenlijk uitziet. En even voelen hoe het is om in een paleis te wonen haha

[Beantwoorden]


Door charile op 22 januari 2011 16:35

Met iemand die idd een eigen beautysite heeft….lijkt me echt leuk om dat te doen!
‘xx

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 22 januari 2011 16:37

Ik zou ook graag willen ruilen met een man, zo een supermoooooie dan haha alle meisjes die je nakijken. Lijkt me wel leuk om te weten hoe dat voelt xd Maar ook gewoon zijn gedachtes/gewoonte/wat hij bespreekt met vrienden.

Zou ook wel eens een acteur voor een dag willen zijn, dat lijkt me zo een leuke baan. Vooral Jhonny Depp dan, hij is zo geweldig vind ik. :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 22 januari 2011 17:08

Het lijkt me leuk om met een beroemd iemand te ruilen, vooral omdat ik het niet mijn hele leven zou willen maar wel eens zou willen weten hoe dat nou precies voelt. En ik vind het trouwens best jammer dat je maar een paar antwoorden van twitter plaatst, eerst waren het er meer. Is maar een tip, lijkt me leuker om meerdere reacties te lezen aangezien je er veel krijgt zoals ik lees.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 januari 2011 om 13:10:

Ja ik ben een beetje aan het spelen met het plaatje wat ik erbij plaats. Wat mooier en beter staat, daarom veranderen de verhoudingen steeds. Bedankt voor je tip!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 22 januari 2011 18:02

Met een man lijkt me ook wel tof haha,
maar ik zou ook wel een dagje met een grotere beautyblogger willen ruilen! ;)
Lijkt me ook wel heel tof! :)

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 22 januari 2011 18:13

hahaha, de reactie van florianne. maar ze heeft wel gelijk, voor dagje lijkt me het wel grappig. ;)

[Beantwoorden]


Door Eline op 22 januari 2011 18:27

Met mijn vriend!

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 22 januari 2011 18:38

Ik zou wel een dagje willen ruilen met Lauren Conrad. En dan lekker onbeperkt gaan shoppen en mooi zijn, ha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 januari 2011 om 13:09:

Oeh, ja! Spend that money!

[Beantwoorden]


Door Kathy op 22 januari 2011 18:50

Mijn crush haha! Of met een andere leuke jongen, maar iedereen wilt met een man ruilen =’D
Of ik zou willen ruilen met Sunny(zangeres) of Jonghyun(zanger), want ik zou wel eens schaamteloos een keer mee willen zingen met een moeilijk liedje.

[Beantwoorden]


Door Anne-Linda op 22 januari 2011 19:16

dat ruilen met ene man lijkt me ook wel een goed idee!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 22 januari 2011 19:20

Ha! Superleuk dat je dit gaat doen. Moet toch maar een twitteraccount aan gaan schaffen. Ik zou wel een dag willen ruilen met mijn vriend. Lijkt me geinig

[Beantwoorden]

Kimberley antwoordt op 22 januari 2011 om 19:26:

Ik zou ook wel eens een dagje willen ruilen met mijn vriendje!
Lijkt me ook wel geinig om hem eens te zijn

[Beantwoorden]


Door Corien op 22 januari 2011 19:52

Met de gitarist/zanger van mijn favoriete band McFLY… ik zou de hele dag zingen en praten en dan zijn mooie stem de hele tijd om mij heen horen…

En gewoon eens om in het lijf van een jongen te zitten…

[Beantwoorden]


Door Marrit op 22 januari 2011 22:12

Alice van Twilight… Ik wil wel eens een dagje vampier zijn!

[Beantwoorden]


Door mounya op 22 januari 2011 22:27

Ik zou eigenlijk weleens willen ruilen met iemand met allemaal zusjes, ik heb alleen 2 broertjes en het lijkt me gewoon leuk om eens iets met zusjes te doen. Lijkt me toch anders als met vriendinnen.

[Beantwoorden]


Door Sonja op 22 januari 2011 22:44

Mijn hond :) Lekker lui op de bank slapen, lekkere hapjes krijgen, geknuffeld worden en niet naar school hoeven :D

[Beantwoorden]


Door Lotte op 22 januari 2011 22:45

Leuke tq!!

Ik zou ook wel eens met een jongen willen ruilen :P. Met de jongen die ik leuk vindt XD weet je ook eens wat hij vindt over jou, als ik dat wil weten… Of met een heel knap iemand en dat dan allemaal meisjes achter je aan lopen (Jan in Wie Is De Mol ;)) Dat lijkt me gewoon superleuk om een keer meegemaakt te hebben :D

Maar waarschijnlijk gaat dat toch nooit gebeuren… :((

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 januari 2011 om 13:09:

Ja, mij ook! Dan weet je wat er in zijn brein omgaat en of hij jou ook leuk vindt. (hoewel je dat ook gewoon kan vragen ;))

[Beantwoorden]


Door Michelle op 22 januari 2011 23:38

Ik ook met een jongen, haha :). Ben echt benieuwd hoe dat is. Maar wel echt voor één dag, want: Meisje zijn is gewoon veel leuker! :DDD

[Beantwoorden]


Door Lisa op 22 januari 2011 23:42

Leuke vraag was dat, haha :D Zelf zou ik ook wel eens willen weten hoe het is om voor een dag een jongen te zijn, LOL :p

Verder zou ik graag eens een dagje willen ruilen met Avril Lavigne omdat zij gewoon gaaf is en Leighton Meester voor dezelfde reden en omdat ik graag op die Gossip Girl set zou willen rondlopen :D

[Beantwoorden]


Door Gwen op 23 januari 2011 00:50

Ik zou wel willen ruilen met Kristen Steward, omdat ik Robert Pattinson dan eens goed zou kunnen vastpakken ;d

[Beantwoorden]


Door Desiree op 23 januari 2011 10:54

Met mn lief, lijkt me boeiend, omdat ik dan dingen vanaf zijn kant kan bekijken. Bijv. hoe hij tegen ons aankomend huwelijk aankijkt etc.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 januari 2011 om 13:08:

Ja, dat is ook een toffe!

[Beantwoorden]


Door Jolien op 23 januari 2011 12:02

Kzou wel eens me een beroemde ster wille ruilen ,lykt me leuk!! Ma kdenk dak na 1 dag wel genoeg heb van die paparazi en de gillende mensen;)

[Beantwoorden]


Door A op 23 januari 2011 14:04

Wat leuk allemaal !!
Unboxing video’s zijn altijd zo leuk :D !

[Beantwoorden]


Door A op 23 januari 2011 14:13

Oeps verkeerde comment !

[Beantwoorden]


Door imszie op 23 januari 2011 14:41

Drake of Vin Diesel

Drake omdat het gewoon een geweldige rapper is (ben ook zo een grote fan van ‘m!!) en Vin Diesel omdat het zo een goede acteur is en ook een lekkerding (hihihi)

[Beantwoorden]


Door Eline op 23 januari 2011 22:27

ik zou willen ruilen met een artiest ofzo

[Beantwoorden]


Door Iris op 24 januari 2011 19:58

Zou wel een dagje willen ruilen met jou veracamilla;).

[Beantwoorden]