Advertorial: Coca Cola Caloriekompas

Teveel calorieën zijn niet goed voor je, je kunt er te dik van worden. En daarom heeft Coca-Cola de Caloriekompas bedacht. Op deze kompas kun je checken hoeveel calorieën je favoriete drankje bevat. Zo kun je makkelijk bekijken of het misschien verstandig is om van gewone Coca-Cola naar Coca-Cola Zero te switchen.

Coca-Cola vindt een gebalanceerde leefstijl belangrijk, en biedt daarom ook een gevarieerd assortiment aan dranken. ’s Ochtends drink je vaak weer iets anders dan ’s avonds, toch? Check hier hoeveel calorieën je favoriete drank bevat. Ook kun je verschillende dranken met elkaar vergelijken. Zo ben ik er al achter dat in Coca-Cola Light minder calorieën zitten dan in sinaasappelsap!

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 5 januari 2011 | 15 reacties | Tags: ,

Reacties

Door charile op 5 januari 2011 07:44

Ik drink echt nooit cola :P ik vind het echt niet lekker :P maarja, de rest die erop staan lus ik de meeste wel van.
‘xx

[Beantwoorden]


Door beautygirlie op 5 januari 2011 07:49

zo handig, ik ga zeker eens kijken!
liefs.

[Beantwoorden]


Door Lieke op 5 januari 2011 08:44

Ik vind cola vies;p

[Beantwoorden]


Door Anja op 5 januari 2011 09:03

Ziet er handig uit!

[Beantwoorden]


Door Miss MATC op 5 januari 2011 09:24

Ik drink vaak cola light maar ik merk wel aan mijn huid wanneer ik te veel gedronken heb :s Misschien wel een goede voornemen voor 2011 => minder cola light = happy skin :) :)

[Beantwoorden]


Door Evelien op 5 januari 2011 09:46

Misschien moeten ze er bij de lightproducten dan wel bij zetten wat er ipv suiker dan gebruikt wordt. Google voor de grap eens op ASPARTAAM. Geloof me, je kunt 10x beter gewone suiker (natuurlijk product) binnenkrijgen dan al die chemische troep die ze in lightproducten stoppen.

[Beantwoorden]

Manon antwoordt op 5 januari 2011 om 09:54:

Over aspartaam bestaan heel erg veel fabels. Volgens mij staat op de site van voedingscentrum daar een stuk over (en die site vind ik toch een heel stuk geloofwaardiger dan sommige sites die je zo op Google tegen komt).

Zelf drink ik weinig cola alleen als ik ’s avonds thuis ben. Dan drink ik wel light maar vooral omdat ik dat lekkerder vind. Verder drink ik gewoon water.

[Beantwoorden]

Liz antwoordt op 5 januari 2011 om 18:29:

Inderdaad! Had deze ook al op misslipgloss geplaatst: http://www.voedingscentrum.nl/nl/eten-gezondheid/toevoegingen/e-nummers-additieven/zoetstoffen/fabels-over-aspartaam.aspx

En zo kun je ook zeggen dat je van te veel gewone coca cola diabetes o.i.d. krijgt. Je krijgt tegenwoordig van alles wat 8)

[Beantwoorden]


Door Eline op 5 januari 2011 11:44

sommige drankjes verbaasden me echt, kwam vele hoger of lager uit de bus dan verwacht!

[Beantwoorden]


Door Marijke op 5 januari 2011 15:00

hi ;),

Alle light producten bevatten zoetstoffen oftewel E-nummers die je lichaam slopen van binnenuit!

Dus dan drink ik liever de gewone cola eerlijk gezegd! En tevens blijft sinaasappelsap gezonder dan cola ;)!

xxxx

[Beantwoorden]


Door Merel op 5 januari 2011 17:14

Ik dou niet van Frisdranken met prik er in. En light prodocten zijn slecht voor je (:

[Beantwoorden]


Door Nicole op 5 januari 2011 18:53

In de zogenaamde Light-frisdranken zitten zoetstoffen (o.a. aspartaam!!) die ontzettend slecht zijn voor je lichaam. Ik drink liever thee, zelfgemaakte icetea, water met munt en citroen, water met biologische diksap en als ik op stap ga drink ik gewone Icetea.

[Beantwoorden]


Door Yara op 5 januari 2011 20:18

ja maar light is kei slecht voor je maag en vruchtensap niet :)

[Beantwoorden]


Door Nadia op 6 januari 2011 10:08

aspartaam is echt rotzooi. Er staat ook niet voor niets op een verpakking met zoetjes dat je maximaal zoveel zoetjes mag nemen. Suiker is dan wel een dikmaker, het is wel iets natuurlijker! (Zegt een Cola Zero verslaafde :S)

[Beantwoorden]


Door lena op 6 januari 2011 18:32

Ik vind het niet echt geloofwaardig.
er kunnen wel minder calorien in cola zitten, maar er zit nog veel meer ander troep in dat slecht voor je tanden is & daar word je ook dik van.

[Beantwoorden]