A Touch Of Fashion: De ‘like’ button #2

1 keer in de twee weken neemt Suzanne mijn plek in voor haar fashion column: A Touch Of Fashion. Vandaag is het weer zo ver en kun je genieten van Suzanne’s schrijfkunsten én gevoel voor mode.

Een paar maanden terug schreef ik al over de ‘like’ button. Dit fenomeen is van Bloglovin’: dé site om je favoriete blogs te volgen. Vera en ik mogen dus ook niet tussen jouw favoriete blogs ontbreken ;).

Dankzij de like button kan ik online mijn favoriete artikelen, foto’s en posts bewaren onder het kopje liked posts. Dat scheelt weer een hoop knip- en plakwerk voor het plakboek! Vandaag deel ik de posts met jullie die ik de afgelopen tijd heb ge-liked.

Image Hosted by ImageShack.us
Deze foto van Leighton Meester, van de site fuck yeah Leigton Meester. Ik zou zeggen: hoe perfect wil je een hoofd hebben? Naast dat haar ombre hair (de overlopende tinten) natuurlijk helemaal hot is, is haar haar ook perféct stijl. Ook haar gezicht is prachtig zonder al te veel poespas – jammer alleen dat de tint iets te licht is vergeleken bij haar armen.

Image Hosted by ImageShack.us
De stijl van Victoria Törnegren is zo stijlvol en tijdloos! Zoals sommigen van jullie misschien weten ben ik altijd stikjaloers op mensen met een simplistische stijl die er (ik zou bijna zeggen ‘toch’) altijd stunning uitzien. Voor deze ketting geldt precies hetzelfde, en een exemplaar als deze staat dan ook nog op mijn verlanglijstje.

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
Deze foto’s zijn gemaakt door Dimitre Caceaune en afkomstig van de site Photo Donuts. Je kunt er natuurlijk in zien wat je wilt, maar één duidelijk interpretatie is natuurlijk de vier seizoenen –over lente en zomer valt dan nog te twisten. Sinds ik voor mijn blog meer bezig ben met fotografie let ik daar op andere sites ook meer op. Goede fotografie kan ik daarom steeds meer waarderen!

Image Hosted by ImageShack.us
Toen ik deze Zara schoenen voor het eerst zag op Joanna’s blog, was ik meteen verkocht. Ze zijn ontzettend klassiek, en zijn heel anders dan wat ik heb, maar dat is juist waarom ze zo hoog op mijn verlanglijstje zijn komen te staan. Ik vind het echt schoenen voor business women, en Zara weet natuurlijk sowieso wel hoe ze een mooi schoentje moeten maken. Helaas was ik niet de enige die verliefd was geworden: inmiddels ben ik ze al een keer of vier tegen gekomen in blogland.

Image Hosted by ImageShack.us
Blij verrast was ik, toen ik vorige week hoorde op Glimgirls dat er nóg een Lanvin loves H&M aankomt! Ik ben gek op kleuren en deze collecties sluiten daar perfect bij aan! Deze lente collectie is gemaakt van de resten van de eerste collectie en zal alleen in een aantal winkels worden gekocht. Wanneer de collectie verkrijgbaar is heb ik helaas nog niet weten te achterhalen, maar als ik iets ga scoren dan wordt het bovenstaand jurkje: wat een lekker hoog zuurstokgehalte!

Image Hosted by ImageShack.us
Eén van mijn favoriete streetstyle sites is die van Vanessa Jackman. Kijk nou: die broek! De perfecte combinatie tussen lekker netjes en lekker baggy. Ook ben ik al tijden op zoek naar de perfecte beige blazer, en zou die dus ook niet in mijn kledingkast misstaan.

Image Hosted by ImageShack.us
Ik ben eigenlijk helemaal geen fan van de ‘grunge’ stijl. Zelf zou ik deze look kan ook nooit naar mezelf vertalen. Maar sommige mensen… die kunnen een stijl gewoon heel goed hebben! Zoals deze dame, die ik ook tegenkwam op Katja Hentschel. Het stoere jasje en de dik zwart omlijnde ogen staan bij haar helemaal niet onverzorgd, maar juist sexy, toch?!

Image Hosted by ImageShack.us
Niet om mijn lieve, gekke vrienden te beledigen, maar… wat lijkt het me stoer om twee van zulke vriendinnen te hebben! Lekker met zijn drieën in de rock-chic look met zo’n verwaande blik over straat lopen met te grote vintage oorbellen in. Maybe I’m crazy, maar dat dacht ik toen ik de Rio Girls tegen kwam op Glamcanyon.

Heb jij één van deze posts toevallig ook ge-liked? En zo niet, welke posts van de laatste tijd vond jij dan wel helemaal geweldig! Laat het me weten met een comment!


Reacties

Door charile op 31 januari 2011 16:02

ik vind het echt een mooie foto’s!
‘xx

[Beantwoorden]


Door silke op 31 januari 2011 16:24

De foto’s zijn echt heel mooi !

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 31 januari 2011 16:30

Leuk artikel! Maar bij Leighton Meester vind ik de foundation wel goed, volgens mij hoor je je gezicht ook niet met je armen te matchen.

[Beantwoorden]


Door Merel op 31 januari 2011 16:31

Ik like meestal alleen artikels die later nog vanpas kunnen komen. Bijvoorbeeld een leuke DIY of howto.

[Beantwoorden]


Door Melanie op 31 januari 2011 16:35

Dat haar van Leighton is echt prachtig! <3 alleen die wenkbrouwen? Aaii..

[Beantwoorden]

sel antwoordt op 31 januari 2011 om 17:49:

wat is er mis met haar wenkbrauwen?? Ik vind het juist mooi en natuurlijk staan. het geeft haar juist iets aparts die “niet-perfect-geepileerde” wenkbrauwen, waardoor ze er wel perfect uitziet in mijn ogen. iedereen heeft tegenwoordig van die perfect geepileerde, doorkamde, strakke wenkbrauwen wat sommige juist hard maakt, maar dit ziet er juist verzorgd uit als de rest van haar styling en make up wel mooi is..

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 31 januari 2011 om 17:59:

ik zat te twijfelen of ik ze nou wel of niet mooi vond maar ik ben het met ‘sel’ eens ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2011 om 19:38:

Ik ook! vind het juist mooi dat ze niet zo geëpileerd en gestijld zijn. T is anders, i like!


Door Melanie op 31 januari 2011 16:36

Ik bedoel natuurlijk wenkbrauwen ^^

[Beantwoorden]


Door Tessa op 31 januari 2011 16:37

Leuk! Volg alleen zelf niet zo veel fashion blogs.

[Beantwoorden]


Door femketje op 31 januari 2011 16:38

ik ken dimitri via deviantArt, a really talented young one :D

[Beantwoorden]


Door Anna op 31 januari 2011 16:47

die bovenste wenkbrauwen zijn echt verschrikkelijk!

[Beantwoorden]


Door Samira op 31 januari 2011 17:43

Hahahahaha !

[Beantwoorden]


Door Lieke op 31 januari 2011 18:35

Die meisje met die grunge stijl is superpretty <3

[Beantwoorden]


Door Eline op 31 januari 2011 18:57

knappe foto’s

[Beantwoorden]


Door Pretty Beauty Land op 31 januari 2011 19:04

leuk artikel en gave foto’s!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 31 januari 2011 19:19

Wat een prachtige foto’s aan het begin van het artikel, ziet er echt prachtig uit! En erg leuk geschreven!

[Beantwoorden]


Door Sabine op 31 januari 2011 19:33

Ah die laatste doet me echt denken aan Grease? xD

En ik ben het met je eens over het meisje in Grunge stijl, staat haar súper! Inderdaad niet voor iedereen weggelegd.

Moet overigens wel zeggen dat ik de wenkbrauwen bij Leighton niet zo gelaagd vind…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2011 om 19:41:

Doet mij ook denken aan Grease inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Lies op 31 januari 2011 19:37

OOHHH!! Die laatste foto! Ge-wel-dig!! Mij lijkt het dus ook gewoon super vet om 2 van zulke vriendinnen te hebben!

Weer een leuk item!

Liefs, Lies

[Beantwoorden]


Door Nina op 31 januari 2011 19:43

Durfde ik me maar wat meer te laten gaan qua fashion.. Ik doe hardstikke veel inspiratie op uit deze -prachtige- foto’s maar kan het niet naar m’n eigen kleding omzetten :'(

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 31 januari 2011 om 21:20:

hey nina! dat is het ja… durven. dat is de enige manier om te ontdekken wat je staat en wat je leuk vindt en -ook belangrijk!- wat niet. uiteindelijk zul je je er echt beter door voelen!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 31 januari 2011 19:51

Erg mooie foto’s :D xx

[Beantwoorden]


Door Eline op 31 januari 2011 20:00

Ik like echt nooit een post eigenlijk!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 31 januari 2011 20:02

Aaaah ik vind alles hieraan geweldig! Op de lanvincollectie na, maar de rest, love it! Ik like heel vaak artikels, handig om eens terug te lezen :D Deze ga ik ook liken!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 31 januari 2011 21:03

Prachtige foto’s.. en Leighton is zo awesomely handsome ♥ ^_^

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 31 januari 2011 21:21

dank jullie allemaal voor wie zei dat ze het een leuk artikel vindt :D!

[Beantwoorden]


Door Judith op 31 januari 2011 21:29

Ik ben echt blij dat er nog zo’n collectie van de H&M komt! :)

[Beantwoorden]


Door Helena op 31 januari 2011 22:20

Mooie foto’s zeg!
Maar die Zara schoenen… WAUWWW! (L)

[Beantwoorden]


Door Sandy op 31 januari 2011 23:32

WOW! Wat een prachtige foto’s staan hiertussen, perfect om wat inspiratie op te doen :-)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 1 februari 2011 00:28

Ah, Leighton is echt een prachtige vrouw en haar make-up vind ik ook meestal geweldig en haar kleren ook :D

[Beantwoorden]


Door Van op 1 februari 2011 02:15

die schoen van ZARA!!!! *kwijl*

[Beantwoorden]


Door isabelle op 10 februari 2012 19:28

Super leuk artikel!!

[Beantwoorden]