Winterproof beautyproducten

Het wordt steeds kouder, je kont vriest er bijna af en je huid is zo droog als schuurpapier. Daarom staat er vandaag filmpje online waarin ik een aantal winterproof beauty en verzorgingsproducten laat zien.


Reacties

Door Michelle op 2 december 2010 15:14

Ik ga het zeker kopen/gebruiken want in heb het zelfde net z’n drogehuid.
Xxx

[Beantwoorden]


Door Esmay op 2 december 2010 15:15

Ik had hem al gezien op Youtube!
Handig filmpje!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 2 december 2010 15:20

Wat een handig filmpje weer! Hier ga ik zeker wat aan hebben.

[Beantwoorden]


Door Franca op 2 december 2010 15:22

handig . moet ik ook maar hebben want ik heb superdroge huid als ik nu buitenvandaan kom.

[Beantwoorden]


Door Franca op 2 december 2010 15:23

ps: i love winter ! :D

[Beantwoorden]


Door Dewy op 2 december 2010 15:29

Mijn onder benen zijn nu al helemaal uitgedroogd, gisteren deed ik met mijn nagels mijn schenen krabben en nu heb ik allemaal open liggende wondjes, erg pijnlijk.
Handig filmpje heb je gemaakt, ook leuk in combinatie met een aantal make up producten !

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 december 2010 om 15:55:

Ai! Dat is vervelend :S Goed insmeren hé.

[Beantwoorden]

Dewy antwoordt op 2 december 2010 om 16:25:

Hihi jaa komt goed, ik koop denk ik ook maar die kokosnoot olie, ik hou van de geur :)

[Beantwoorden]


Door annika op 2 december 2010 15:41

Het is echt super leuk en heel handig

[Beantwoorden]


Door Angel op 2 december 2010 15:52

Superleuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Regina op 2 december 2010 15:55

leuk filmpje, je ziet er leuk uit in het filmpje!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 2 december 2010 15:57

Je hebt eraan gedacht haha! Maar 3 à 4 keer greep je even naar je haar. (: cheers voor jou. Heb je al eens een artikel geschreven over de Dermolin creme? Ik ben nog steeds op zoek naar een creme voor gevoelige maar niet superdroge huid die niet prikt onder mijn ogen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 december 2010 om 16:24:

Haha ja soms móest ik er even aan zitten. Afkicken hé ;). En nee, heb er nooit iets over geschreven. ‘T is geen bar bijzondere crème, gewoon heel soft.

[Beantwoorden]

Anna antwoordt op 2 december 2010 om 20:08:

inderdaad afkicken, daar word het sneller vet van! ;)

[Beantwoorden]


Door Evelien op 2 december 2010 15:59

Die producten van Inecto zijn inderdaad erg fijn, bij ons in Den Helder hebben ze een soort ‘bazaar’outlet-achtige winkel, en daar verkopen ze van alles van Inecto (kokosnoot-lijn). Van gezichtsdoekje tot bodylotion, echt veel.

[Beantwoorden]


Door Iris op 2 december 2010 16:08

Je zegt dat je haar droger wordt (vrij logisch ook), maar ik vind juist dat het er in dit filmpje mooier uit ziet dan normaal! Het zit leuk en het ziet er echt gezond uit :D

Ik heb zelf hele droge benen in de winter (lees: bultjes, uitslag). Mijn favorieten zijn echt de Vitamin E Body Butter van TBS en Paula’s Choice slip into silk body lotion. Heerlijke producten :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 december 2010 om 16:25:

Dankjewel! maar mijn cam laat niet alles zien. Beter gezegd: laat veel niet zien ;)

[Beantwoorden]


Door Babette op 2 december 2010 16:11

Super filmpje! Echt handige tips! Kan je volgende keer weer een filmpje maken van een look, zoals de look die je had gemaakt van de essence metallic collectie? Die is zooooo mooi!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 december 2010 om 16:25:

Dankjewel! En ga ik proberen, maar dan moet ik even een goed paletje vinden waarmee ik zo’n look kan maken. Die van Essence ga ik niet gebruiken, want dat is een LE…

[Beantwoorden]


Door Eline op 2 december 2010 16:14

Ik vind Inecto zo kort houdbaar! De geur veranderd echt als je he tnog maar een maandje open hebt ofzo!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 december 2010 om 16:26:

Oh echt! Tot nu geen last van gehad…

[Beantwoorden]


Door Lee; op 2 december 2010 16:15

Oh heel handig! :D Ik merk echt wel aan alles dat het winterweer wordt, helaas :(
Dat wordt goed smeren!

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 2 december 2010 16:17

hihi je noemt de showergel 1x bodylotion! (het is een hele fijne dikke bodylotion) maar hij lijkt mij inderdaad erg fijn!!

mijn nagelriemen zijn ook hooror op dit moment, het enige wat ik jammer vind van dit seizoen haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 december 2010 om 16:26:

Toen ik bijna klaar was met het bespreken toen bedacht ik me ook “volgens mij heb ik de showergel, bodylotion genoemd” haha handig!

[Beantwoorden]

Heline antwoordt op 7 december 2010 om 20:23:

Ik zag dat je Dermolin creme gebruikte! Ik heb hem vroeger ook gebruikt alleen werkte hij op een gegeven moment nietmeer!

Ik ben nu overgestapt op argan olie van Earth Line ook zonder parfum en parabenen etc. en daar kan ik ook tegen!
Dus als je een keer wat anders wil proberen, Arganolie! Werkt trouwens ook tegen onzuiverheden!

xxxx

[Beantwoorden]


Door femketje op 2 december 2010 16:19

handig :D

[Beantwoorden]


Door charile op 2 december 2010 16:19

Heel handig!
Mijn huid begint nu ook al te trekken :(
Ik ga die showergel van TBS denk ik wel kopen :D
‘xx

[Beantwoorden]


Door Ellen op 2 december 2010 16:36

Leuk filmpje weer.
Misschien is het wel een idee om in je artikel ook de producten te vermelden en dan eventueel de link naar het artikel als je al iets over een bepaald product hebt geschreven.
Dat vind ik persoonlijk wel fijner.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 december 2010 om 19:20:

Goede tip! Daar ben ik nu te laat mee, maar ik zal het in ’t vervolg doen.

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 2 december 2010 16:40

Superhandig filmpje! Ik ga denk ik die cocosnoot-olie maar even halen, die lijkt me erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Loes op 2 december 2010 16:58

Dit is echt een handig filmpje!
en je haar is echt supermooi en het ziet er zo gezond uit! :)

[Beantwoorden]


Door Vaya op 2 december 2010 17:07

Kan je misschien ook is een artikel schrijven als je heel erg statisch haar hebt in de winter, mijn haar is het toppunt van staisch heid xd

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 2 december 2010 17:07

Dat spul met cocos hebben ze bij Big Bazar voor veeeel goedkoper dan in andere winkels! Aanradertje dus ;)

[Beantwoorden]


Door margot op 2 december 2010 17:17

Aaa vera je hebt een beetje zielige oogjes! :O Of komt dat door eyeliner hihi?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 december 2010 om 19:17:

Ik ben ook heel zielig :(

[Beantwoorden]


Door Joanne op 2 december 2010 17:34

Off topic, maar ik vind die kuiltjes in je wangen altijd zo schattig! Je ziet ze nu extra goed, echt leuk. En je haar ziet er mooi uit in dit filmpje!

[Beantwoorden]


Door naz op 2 december 2010 17:38

ahhh .. super handig filmpje schat!.. I LOVE YOU … jij bent de enige blogger die zulke filmpjes maakt echt.. en wat ik heel graag van je wil is een daily routine filmpje .. wil je dat maken .. ik wil het heel graag .. alfast bedabkt .. x-x-x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 december 2010 om 19:18:

Ah Dankjewel Naz! :D Maareh, die daily routine gaat een beetje moeilijk omdat ik filmpjes niet kan versnellen met het programma waarin ik mijn filmpjes edit. Dan zou dat filmpje heel lang duren en dat is natuurlijk niet leuk :(

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 2 december 2010 17:47

handig! ik denk dat ik voor kerst heat ga vragen, en ook nog een tbs bodybutter. je hebt ook zon leuke uitstraling, altijd vrolijk! toppie, ga zo door!

[Beantwoorden]


Door Fien op 2 december 2010 17:53

wat een SUPER GOED filmpje, ik kijk op verschillende beautysite’s maar niemand had nog zoiets actueels gedaan, over de kou! Super meid!

[Beantwoorden]


Door Isabel op 2 december 2010 17:55

Heat is inderdaad de perfecte parfum voor de winter! Ik heb hem afgelopen weekend gekocht op de boot naar Londen en ik ben helemaal verliefd <3

xx

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 2 december 2010 18:09

Van Inecto heb ik ook de shampoo en de conditioner, ook met kokos. Werken allebei ook geweldig. Ik heb heel erg droog haar (zomer & winter, maar vooral in de winter) en ik heb al een hele hoop geprobeerd maar het werkte allemaal niet voor mij. Maar die van Inecto werkt echt geweldig! Zeker een tip voor andere meiden met droog haar!

[Beantwoorden]


Door Romy op 2 december 2010 18:15

Ik heb ook echt heel veel last van droge huid en ik ben zelf sowieso al heel licht van kleur. Dus aan deze tips heb ik heel veel :D

[Beantwoorden]


Door Teddy op 2 december 2010 18:39

Leuk filmpje! En die ultrabalm van LUSH zal ik zeker eens checken in de winkel.

[Beantwoorden]


Door anne op 2 december 2010 18:49

handig & leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 2 december 2010 19:11

Leuk en handig filmpje! En ik ben heel benieuwd geworden naar de Ultrabalm dus binnenkort maar even bestellen :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 december 2010 om 19:19:

Ik heb er ook over geschreven hé! http://veracamilla.nl/2010/11/lush-ultrabalm/

[Beantwoorden]


Door Sharon op 2 december 2010 19:22

Oeeeeeeh Inecto is echt superlekker, misschien maar even aanschaffen die olie :) Gebruik zelf nooit een bodybutter of iets, maar lijkt me wel fijn inderdaad :) Haha “we waren al onder de douche vandaan, maar als je er nog onderstaat..” :P Ik heb die shampoo & conditioner geloof ik ook! Opzich wel fijn, maar niet heeul bijzonder vind ik. HAHA “Lip” :P Maargoed, superhandig filmpje! Ik merk nu zelf ook dat ik echt van die droge plekjes krijg op m’n wangen, heel irritant met foundation..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 december 2010 om 20:25:

Ja dat is heel irritant inderdaad. Goed smeren met crème dus!

[Beantwoorden]


Door Nanda op 2 december 2010 19:41

haha ga ik misschien iets ‘raars’ vertellen. Ik heb dus totaal nooit, echt nooit last van een droge huid. Maar… ik wil oók smeren! Gewoon omdat die potjes er zo leuk uit zien en lekker ruiken haha. Ik kan gerust een week niet smeren en is er niets aan de hand. Maar dan zie ik weer zo een leuk potje die heerlijk ruikt en wil ik het toch hebben.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 december 2010 om 20:26:

Oh wauw! Lucky you. Maar je mag nog steeds wel gewoon smeren als je dat leuk vindt hoor ;)

[Beantwoorden]


Door Anna op 2 december 2010 20:10

ik wil de showergel! lijkt me heeeerlijk. ben zowiezo verslaafd aan de bodyshop.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 2 december 2010 20:18

Handig filmpje;D

[Beantwoorden]


Door Emily op 2 december 2010 20:26

Je ziet er echt superleuk uit!
handig filmpje!

[Beantwoorden]


Door Marijke op 2 december 2010 21:27

Superleuk filmpje met enkele fijne tips!!

[Beantwoorden]


Door Ann op 2 december 2010 22:03

Wel handig filmpje, je geeft tenminste tips waar je ook echt iets mee kan

[Beantwoorden]


Door Lisa op 3 december 2010 00:48

Dat was een leuk en interessant filmpje!:) Die ultrabalm zou ik zeker eens willen proberen :)

[Beantwoorden]


Door Miss MATC op 3 december 2010 10:08

Hey, weer een geweldig filmpje! Ik volg je blog al een paar maanden en kvond het zo leuk, dat ik zelf een blog ben gestart. Het is natuurlijk nog niet zo geweldig als de jouwe :p (en er staan nog maar 2 artikeltjes op maar toch) Zeker verder doen!

xoxox Miss MATC

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2010 om 15:18:

Ah wat leuk! Veel succes met je blog.

[Beantwoorden]


Door Laura op 3 december 2010 14:02

Leuk filmpje weer! De winter begint toch 21 december? :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2010 om 15:18:

22 december ja!

[Beantwoorden]


Door Liselore op 3 december 2010 17:13

Hahaha ik weet echt precies wat je bedoelt met dat product van inecto, ik heb wat haar producten daarvan..en die geur vind ik echt verschrikkelijk maar t werkt zo goed :P

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 3 december 2010 20:11

Handig filmpje! Die bodylotion van Inecto en de nagelriemcreme van Essence heb ik ook. De bodylotion vind ik echt zo fijn, maar ik ben ‘m kwijt! Die ga ik dus wel ff zoeken, wat ik vind ‘m echt heel fijn en ook zo goddelijk ruiken.
Ik heb die nagelriemcreme nu volgens mij 2 maanden ofzo en ik vind ‘m wel goed. Maar ik heb nog geen andere nagelriemcremes geprobeerd, dus ik kan het niet vergelijken ofzo.

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 3 december 2010 20:25

Leuk filmpje!
Zeker handig voor in de winter :D

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 3 december 2010 20:45

NOG EEN TIP:
Gebruik (als het kan) waterproof mascara/eyeliner voor het geval je een sneeuwgevecht gaat houden? Haha heb dat deze week gemerkt dat dat wel zo handig is!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 4 december 2010 13:13

erg handig filmpje, want mijn handen…
tis een hel. echt zooo droog. ik denk dat ik die ultrabalm van lush maar ga aanschaffen!

xx

[Beantwoorden]


Door laura op 4 december 2010 15:34

leuk en handig filmpje, wil je eens een filmpje maken waarin je dingen gebruikt die je niet zo vaak gebruikt in filmpje, zoals de bronzer van essence, gosh effect powders en lipstick van nyx in christie?

[Beantwoorden]


Door denise op 4 december 2010 17:34

ik vind dat jij altijd hele leuke filmpjes maakt, maar let op je engelse uitspraak :) je zei purpose wel erg verkeerd xx

[Beantwoorden]


Door Daphnee op 5 december 2010 11:56

Wat een leuk en handig filmpje zeg!
Ik vond je in dit filmpje ook heel erg mooi opgemaakt,
en ik vond je haar heel mooi zitten.
xoxoxo

[Beantwoorden]


Door Josephine op 6 december 2010 11:01

Ik vind de sneeuw wel leuk, maar de kou, echt BLEGH! Oeeeh 6 februari, dat vind ik best wel snel dat is over precies 2 maandjes! Uhl,mijn huid is ZOOO droog, zelfs op mijn oogleden en eronder, echt blegggh! Heel handig filmpje vind ik dit nu al, haha. woooow ORANJE, haha het WK is voorbij hea ;). Nee hoor, ik vind ze hartstikke fijn. Ik kan nu eigenlijk niet meer zonder. Hmm, ik heb echt helemaal geen body shop producten maar ik wil wel. Oh, toen je chocola zei toen rook ik het ook echt. Ik zit echt met een smile naar je filmpje te kijken, jij praat in dit filmpje grappig, vrolijk en opgewekt. IK HOU VAN KOKOS, echt zo’n lekkere geur <3. Okee, vanaf NU ga ik mijn huid goed verzorgen. Ik heb gelukkig geen last van vervelend haar dus dat is mooi :). Mijn JF shampoo en conditioner zijn bijna op *snik*. Ik denk dat ik dan voor Gliss Kur ga, heb er echt zoveel over gehoord! Ik doe eigenlijk niet zoveel aan mijn nagelriemen, toch maar doen. HAHAHHAA KNOKKELS XD. Oeeh, ik hou echt van multifunctionele producten, zo handig!Nouhouu, ik wil ook nog tinted lip conditioner, maar ik denk dat ik voor Sleek ga, die is goedkoper. Oh MNY, nog goedkoper! Beter :D Oeeeh caramel is gaaf. Ik vind lippenbalsems in stick veel fijner dan in potje, maar ik heb alleen maar potjes, dat is vet irritant omdat je vingers er dan onder zitten. Dus note to myself: die van MNY kopen. MNY blushes zijn echt mooi. Jaaa precies dat heb ik ook met parfums, maar ik gebruik geen parfum :'). Aaaaah Ik wil die parfum nog van Beyonce. Weer een leuk filmpje!

[Beantwoorden]