Twitter Question #16

Ik gebruik Twitter dagelijks, ik communiceer graag via Twitter met bezoeksters en ik vind het leuk jullie up-to-date te houden van mijn dagelijkse bezigheden. Omdat ik op Twitter vaak superveel en leuke reacties krijg op vragen die ik stel, besloot ik Twitter wat meer bij mijn site te betrekken.

Elke zaterdag is er een Twitter Question. En wat houdt dat nou precies in? Heel simpel, elke week stel ik jullie een TQ via twitter en de leukste/opvallendste reacties pik ik eruit en plaats ik op mijn site. Heb je geen Twitter? Dan ben je meer dan welkom om achteraf alsnog je mening te laten horen en lekker mee te discussiëren in de comments!

Hell to the yes! Ik hou ontzettend van Kerst. De gezelligheid, het lekkere eten en de kadootjes. Maar ook shop ik ieder jaar weer een kerst outfit bij elkaar, en zit ik al weken van te vorenfilmpjes op YouTube te kijken om inspiratie op te doen voor mijn kerst make-uplook.

Van mijn part mag het iedere dag wel kerst zijn, zodat ik ongegeneerd teveel glitters, goud, zilver en rood in mijn outfit en make-up kan verwerken. Hoewel ik me in zo’n glamourous outfit me het meest op mijn gemak voel, draag ik doorgaans iets minder glitter and glamour in mijn outfits en make-uplooks. Dat is niet erg, wan wanneer het dan feest is kan ik lekker uitpakken. Bovendien is het ook wel fijn om niet telkens de vraag te krijgen waarom je om 2 uur ’s middags eruitziet alsof je in een nachtclub gaat dansen.

Met feestdagen ga ik lekker los! En hoe zit het met jou? Is kerst voor jou dé geschikte mogelijkheid om je eens flink op te doffen? En wat ga je dan (anders) doen aan je kleding en make-up?

En voordat ik het vergeet, wens ik jullie allemaal natuurlijk… EEN HELE FIJNE KERST! May all your wishes come true…

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 25 december 2010 | 48 reacties

Reacties

Door Anne op 25 december 2010 09:22

Ik hou er al van om in het dagelijks leven me met make-up bezig te houden. Maar als het kerst is, dan wil ik er natuurlijk ook leuk uit zien. Ik doe dan gewoon leuke kleding aan, en ik doe dan wel een beetje mijn make-up anders, maar niet heel veel.

& ik wens jou ook een hele fijne kerst!
x

[Beantwoorden]


Door Esmay op 25 december 2010 09:28

Ik vind het ook leuk om lekker met make-up looks uit te proberen, en te kiezen welke ik ga dragen! Gelukkig zijn er 2 kerstdagen! :D

Jij ook fijne kerst!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 25 december 2010 09:47

Jij ook een fijne kerst he,

Ik vind kerst eigenlijk ook wel leuk.
Gezellig bij. elkaar. Maar doe wel een jurkje aan en mijn make-up word iets heftiger :P

[Beantwoorden]


Door Anouk op 25 december 2010 10:38

Ik hou van kerst!
Glitters goud zilver lichtjes, Love it <3

Xx

[Beantwoorden]


Door charile op 25 december 2010 10:43

Jij ook een fijne kerst!!1
Ik hou ook heel erg van kerst.
Mijn kleding is niet heel veel anders, wel meestal iets nieuws…en make up: gewoon lekker spelen ermee :D
wij hebben gister de kado’s gedaan, dus vandaag heb ik die oogschaduw op, en het luchtje :D
‘xx

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 25 december 2010 10:53

I like christmas!! :) Ik trek op de ene dag graag mooie kleding aan, op de andere dag wat meer normale kleding omdat we dan bij mn schoonfam zijn en die honden veel haar verliezen plus continue tegen je aan lopen te wrijven haha! En ik denk dat ik qua make-up deze kerst maar gewoon voor nude ga! Gister ook gedaan en beviel mij prima! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 december 2010 om 22:25:

Nude kan ook heel kerstig zijn, vooral wanneer je normaal helemaal geen nude make-up draagt!

[Beantwoorden]


Door Fien op 25 december 2010 11:08

Ik doe wel wat leuks aan en draag nette hakken, die ik normaal niet draag (ik ben 13) en ik doe iets meer make up, gewoon net wat meer mijn ogen aanzetten enz. maar niet heel bijzonder! Jij ook hele hele fijne feestdagen een leuk, gezond, make upvol 2011!
Liefs!

[Beantwoorden]


Door Laura op 25 december 2010 11:08

die reactie van tamara verbaast me ;o dat er mensen zijn die níét van kerst houden?! Je moet er zelf denk ik ook wat leuks van maken he ;) ik vind kerst dé gelegenheid om jezelf lekker op te doffen en mooie kleren te dragen. ik hou van kerst!

[Beantwoorden]

Kimberly antwoordt op 25 december 2010 om 13:03:

Ik hou ook niet van kerst. Met name om de reden waarom kerst word gevierd. Ik heb genoeg dagen de tijd om een leuke dag te plannen of om een feestje te vieren en voor mij hoeft dat dus niet persé met kerst. ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 december 2010 om 22:24:

Snap ik, maar hier komt de familie toch al tezamen dus dan kan maak ik er graag een leuk feest van :D

[Beantwoorden]


Door Eslen op 25 december 2010 11:22

ik doe met kerst gewoon mooi shirtje aan en een spijkerbroek en normale makeup.
maar dat is omdat de mensen met wie ik kerst vier zelf helemaal geen makeup dragen dus dan valt het al snel op hoeveel ik op heb en mijn familie vindt het leuk dan van die ‘grappige’ opmerkingen erover te maken

[Beantwoorden]


Door Sacha op 25 december 2010 11:32

Met kerst draag ik altijd wel mooie kleding, maar het is niet zo dat die na de kerst in een hoekje van mn kledingkast verdwijnen. Die draag ik dan nog wel, alleen dan anders gecombineerd. Mn make-up laat ik gewoon normaal.

Jij ook een fijne kerst!

[Beantwoorden]


Door Roos op 25 december 2010 11:52

Hihi, jij ook een fijne kerst! :D Wij gaan vanavond kerstdineren met de hele familie en dat is altijd wel heel gezellig! Ondanks dat ik vandaag ziek ben (ugh, altijd weer met kerst he :() ga ik vanavond denk ik wel gewoon voor een mooi jurkje en qua make-up moet ik nog even kijken.. Net zoals Eslen hierboven draagt mijn familie niet echt make-up dus dan komen er idd van die ‘grappige’ opmerkingen..

Anyways, fijne kerst iedereen! :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 december 2010 om 22:23:

Ah, beterschap Roos! En niets van die familie aantrekken hoor, anders laat je ze mijn site maar eens zien en dan komen ze er vanzelf achter hoe normaal het is ;-)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 25 december 2010 12:06

Wij doen er thuis eigenlijk niet aan, dus ik dof me eigenlijk ook niet zo op.. Jammer ja, maar ik ga niet in m’n eentje er feestelijk uitzien terwijl de rest er gewoon normaal bijloopt haha. Jij ook een hele fijne kerst meid! :D

[Beantwoorden]


Door Josephine op 25 december 2010 12:06

Ik vind de sfeer rondom Kerst geweldig, maar wij doen thuis niet iets speciaals met kerst. En om nou in mijn eentje op tedoffen terwijl iedereen er normaal uitziet en mij aanstaart zoals dit poppetje: 0.o? No thanks. Vind het zelf wel jammer, want ik heb niet de mogelijkheid om me op te dossen. Ach, ooit ga ik wel kerst vieren :) Merry Christmas Vera Camilla!

[Beantwoorden]


Door Eline op 25 december 2010 12:07

Ik dof me iedere dag op, heb ik geen kerst voor nodig :D

[Beantwoorden]


Door marijke op 25 december 2010 12:15

Ik zie er ook elke dag leuk uit, daar heb ik ook geen speciale gelegenheid voor nodig!

Ik doe mijn lange zwarte strapless kerstjurk aan, verder ben ik niet zo van de glitter in mijn haar en de make-up houdt ik gewoon netjes!

Fijne kerstdagen!

xxxx

[Beantwoorden]


Door femketje op 25 december 2010 12:17

merry xmas!

ik vind dat je bij kerst zeker wel iets extra’s mag doen en met lekker veel glitters :D

[Beantwoorden]


Door Mirte op 25 december 2010 12:18

Dit is noujuist een dag waar ik géén make-up op heb. Dat is voor mij speciaal, ik loop anders altijd rond met make-up.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 december 2010 om 22:22:

Gewoon een relaxdagje dus? Kan ook fijn zijn.

[Beantwoorden]


Door Silva op 25 december 2010 12:18

Ik heb nu gewoon iets leuks aan, lekker zittend, maar niet super feestelijk, ik ga naar familie.

[Beantwoorden]


Door Lee; op 25 december 2010 12:46

Ik dof me met Kerst wel wat extra op, maar ook weer niet super erg. Ik pak meer uit met Oud en Nieuw :D
Jij ook fijne feestdagen gewenst ;)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 25 december 2010 12:53

Jij ook fijne kerst! Ik vier kerst nooit zo uitgebreid dus extra opdoffen doe ik niet echt, sowieso zorg ik er altijd wel voor dat ik er netjes uit zie als ik naar m’n familie ga! :)

[Beantwoorden]


Door Evy op 25 december 2010 13:49

Ga je ook nog je kerstoutfit & -makeup laten zien? Zou wel leuk zijn.:)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 december 2010 om 22:22:

Ik ga het wel proberen :D

[Beantwoorden]


Door Nanda op 25 december 2010 13:49

ik vind kerst geen reet aan, maar make up en kleding verzorg ik altijd wel.Dus nu ook.

[Beantwoorden]


Door melanie op 25 december 2010 14:03

ik vind het heel erg leuk en ik heb nu ook een palette voor kerst gekregen dus JA

[Beantwoorden]


Door venish op 25 december 2010 14:26

merry xmas

[Beantwoorden]


Door Lola op 25 december 2010 14:48

wij doen niks speciaals met kerst, maar mijn vader is 2e kerstdag jarig dus dan trek ik altijd het jurkje aan wat ik ook aan had op kerstgala, want dat is altijd 10 dagen daarvoor. Jij ook een fijne kerst!!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 25 december 2010 14:51

Wij gaan gourmetten met z’n 5’en. Ik doe wel nette kleren aan, en maak mijn make-up nét iets heftiger dan ik normaal doe. En ik doe een roosje in mijn haar.
Fijne kerstdagen Vera.
x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 december 2010 om 22:22:

Oeh, lekker gourmetten! Hoop dat je hebt genoten.

[Beantwoorden]


Door kirsten op 25 december 2010 15:02

haha ik wordt altijd vrolijk hoe jij die dingen dan toch weer schrijft ( nouja eigenlijk typt :P )
leuk geschreven alweer!:P

met kerst ga ik ook extra los met de glitters en maak ik mijn ogen extra mooi met nepwimpers etc. vindt ik altijd leuk om te doen! the most wonderful time of the year!

jij ook fijne feeestdagen Vera!
xx kirsten

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 december 2010 om 22:21:

Thanks Kirsten! :D

[Beantwoorden]


Door Maaike op 25 december 2010 15:51

wij vieren kerst meestal gezellig met z’n drieën, soms gaan we naar de kerk, of maken we een kerstdiner klaar. maar dit jaar gaan we gourmetten (: als ik al leuke kleren aan heb, verander ik dat niet. en omdat het weekend is en ik nergens heen ga vandaag heb ik alleen wat mascara op, ik doe daar wat gouden oogschaduw bij en lipstick op!

fijne feestdagen!
kus maaike

[Beantwoorden]


Door nina op 25 december 2010 15:58

ik maak me met kerst meestal wel zo mooi mogelijk op, iets wat ik normaal niet veel doe.

[Beantwoorden]


Door busra op 25 december 2010 16:17

wij gaan uiteten zometeen nu ben ik me aan het opmaken en aankleden enzo maar ik vind het wel heel erg gezellig met de familie uiteten dus ik ga nu ook wat meer met me ogen doen meer met glitters enzo !

[Beantwoorden]


Door Bertine op 25 december 2010 17:26

Ik heb ook elk jaar speciale kerstkleding en vaak koop ik ook iets leuks voor in mijn haar of opvallende sieraden. Dit jaar ben ik gegaan voor een diadeem met grote bloem, veren en kant. Fijne kerst!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 december 2010 om 22:21:

Zulke diademen zijn nice! krijg er alleen zo’n hoofdpijn van… Hmmm, misschien is mijn hoofd te groot ;-)

[Beantwoorden]


Door Tamara op 25 december 2010 20:00

Hey, mijn reactie staat er ook bij… Ik vind kerst indd niks aan… ik vier met maar met zn 2 (moeder en ik) en verder helemaal geen familie die wonen overal ergens anders dus eingelijk zijnw e gewoon alleen met kerst en met allerlij prive redenen lukt het ook neit om daar heen te gaan… =( Khoop dat er in de toekomst wel echt kerst kan vieren!!

[Beantwoorden]

Tamara antwoordt op 25 december 2010 om 20:02:

Trouwens… voor iedereen een natuurlijk prettige kerstdagen en een super mooi 2011!! :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 december 2010 om 22:21:

Dat snap ik wel hoor Tamara, vind ik alleen maar rot voor je. Kerst kan heel leuk zijn, maar daar kom je hopelijk nog wel eens achter wanneer je het echt viert :D

Toch wens ik je alsnog een fijne kerst!

[Beantwoorden]


Door Tinaa op 25 december 2010 23:54

Als ik me niet vergis, schreef je vorig jaar in je kerstartikel, dat je niet van kerst hield? (had toevallig gister dat artikel weer eens opgezocht omdat ik die mooie look wou maken, toen ik het las).
Hahaha, blijkbaar moet de vorige kerst zo leuk zijn geweest, dat je gelijk zo omgeslagen bent!
In ieder geval, fijne kerst, en een spetterend, succesvol(vooral met de site;)) 2011!
X

[Beantwoorden]


Door silja op 26 december 2010 11:15

hihi wat leuk !!!
dat je mijn twitter bericht hebt gebruikt

[Beantwoorden]


Door Marieke op 26 december 2010 13:04

ik vind kerst echt een geweldig feest, voor mij reden genoeg om me helemaal op te doffen!!!

XOXO

[Beantwoorden]


Door Sanne op 26 december 2010 22:52

Ik vind het echt heerlijk om helemaal los te gaan (met make-up en outfit dan) met kerst! Jurkje, hoge hakken, nepwimpers, rode lippen: I love it!

Mijn schoonfamilie doft zich nooit zo op, dus dan houd ik mijn outfit en make-up ook rustig. Maar bij mijn eigen familie ga ik altijd lekker los met make-up.

Mijn kerst was dit jaar in ieder helemaal geslaagd.

[Beantwoorden]


Door Mariel op 27 december 2010 17:55

Ik hou er wel van om me voor een feestje of een gelegenheid zoals kerst op te tutten!

[Beantwoorden]