Twitter Question #15

Ik gebruik Twitter dagelijks, ik communiceer graag via Twitter met bezoeksters en ik vind het leuk jullie up-to-date te houden van mijn dagelijkse bezigheden. Omdat ik op Twitter vaak superveel en leuke reacties krijg op vragen die ik stel, besloot ik Twitter wat meer bij mijn site te betrekken.

Elke zaterdag is er een Twitter Question. En wat houdt dat nou precies in? Heel simpel, elke week stel ik jullie een TQ via twitter en de leukste/opvallendste reacties pik ik eruit en plaats ik op mijn site. Heb je geen Twitter? Dan ben je meer dan welkom om achteraf alsnog je mening te laten horen en lekker mee te discussiëren in de comments!

Je zou misschien verwachten dat ik alles wat ik koop leuk vind, maar niets is minder waar. Zoals veel van jullie al aangaven liever geen mascara te kopen, geldt dat ook voor mij. Met een oogschaduw kun je jaren doen, met een mascara hooguit 6 maanden. En vaak zijn ze ook nog eens hartstikke duur! Ook vind ik het minder leuk mijn geld aan huidverzorging uit te geven, maar ‘gelukkig’ ben ik hier al een tijd geen cent meer aan kwijt, dankzij mijn huidallergie.

Verder vind ik alles van cosmetica wel leuk om te kopen. Vooral van oogschaduws en blushes word ik blij.

En hoe zit het met jou? Wat voor beautyproducten koop je liever niet?


Reacties

Door astrid op 18 december 2010 15:40

Bij mij is dat ook mascara. Je kunt er maar 6 maanden mee doen en dat vind ik wel een beetje jammer …

[Beantwoorden]


Door Nurchamiel op 18 december 2010 15:44

Ja, ook, Mascara is heel duur voor de tijd waarin je het gebruikt. Verder wattenschijfjes, omdat je die telkens moet weggooien.

[Beantwoorden]


Door Tessa BD op 18 december 2010 15:55

Mascara is idd te duur voor hoe kort je er mee kan doen, vooral als je zoals mij flutwimpers hebt dan werkt iets van Essence ECHT niet. Huidverzorgingsproducten koop ik ook alleen als iets echt op is, ik heb een goede huid en vind het soms ook een waste of money.

[Beantwoorden]


Door Lee; op 18 december 2010 15:59

Inderdaad, verzorgingsproducten of mascara ;) Doe mij maar een mooi oogschaduwpalet :D

[Beantwoorden]


Door Eline op 18 december 2010 16:01

scheermesjes inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Soesja op 18 december 2010 16:02

Lippotloden, maar ik vind de kleurtjes zo mooi dat ik er soms wel een mee neem, zo dom :’) Verder wattenschijfjes en make up remover!

[Beantwoorden]


Door femketje op 18 december 2010 16:05

ik heb niet echt iets waar ik niet graag m’n geld aan uitgeef XD misschien zou het handig zijn als inderdaad scheermesjes en lipbalms automatisch weer bijgevuld zouden worden..

[Beantwoorden]


Door Ellen op 18 december 2010 16:08

Femketje : idd

[Beantwoorden]


Door Josephine op 18 december 2010 16:10

Mascara omdat je dat bij mijn wimpers toch niet ziet. Kelicious heeft gelijk, vind het irritant om de hele tijd weer opnieuw te kopen! Net zoals nu een weekje geleden is mijn nagellakremover opgegaan, maar ik ben te lui om nieuwe te kopen dus ik loop al een week met dezelfde nagellak -.-

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 december 2010 om 19:49:

Haha, herkenbaar!

[Beantwoorden]


Door Rianne op 18 december 2010 16:17

Ik koop geen make-up dat op dieren is getest, vre-se-lijk!

[Beantwoorden]


Door Marijke op 18 december 2010 16:27

hi ;) ,

Binnen een halfjaar is mijn mascara echt wel op hoor!

Het is niet verstandig om veel mascara’s te hebben(kopen), aangezien ze gewoon nauwelijks tot niet opkomen en dat is gewoon zonde van je geld! Dan kun je na 6 maanden een mascara weg gooien die je slechts één keer gebruikt hebt!

;)

Kusjes..

[Beantwoorden]


Door Sharon op 18 december 2010 16:35

Wattenschijfjes! Die gaan echt veelste snel op en tsja, dan vergeet ik ze steeds mee te nemen en moet ik allemaal rare manieren bedenken om toch mn make-up eraf te halen :P Haha, dat mag van mij wel automatisch worden aangevuld!

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 18 december 2010 16:42

Ik vind verzorgingsproducten juist wel leuk om te kopen eigenlijk, lippenbalsem en cremetjes enzo. Mascara vind ik ook wel leuk om te kopen, ik probeer elke keer weer een andere.
Scheermesjes kopen vind ik niet leuk, ik neem toch altijd standaard wegwerpmesjes.

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 18 december 2010 16:47

mascara vind ik ook echt zonde van het geld!
En foundation ook, maar meer omdat ik bang ben de verkeerde kleur te kopen

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 december 2010 om 19:50:

Foundation kopen is ook best wel een ramp inderdaad. Maar toch vind ik het daarbij wel leuk andere foundations te proberen.

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 18 december 2010 16:48

Lipsticks en lipgloss. Het lijkt altijd zo leuk om te kopen en al die mooie kleurtjes. Maar ik gebruik het nauwelijks. Alleen voor feestjes en dan schiet het er zelfs bij in. Heel jammer en zonde van mijn geld, maar ja. Je blijft het kopen, omdat je er toch een beetje aan verslaafd aan bent.

[Beantwoorden]


Door Liesbeth op 18 december 2010 17:24

Ik heb gelukkig lange wimpers dus kan gewoon een goedkope mascara kopen. zoiets van essence. maar gelukkig betaald mijn moeder altijd mijn mascara dus dan nijg ik toch weer naar de iets duurdere merken :D Dus het is voor mij een lastige vraag. mischien foundation?

[Beantwoorden]


Door Monique op 18 december 2010 17:27

Ik koop liever geen nagellak remover. Aangezien ik bijna iedere dag mijn nagels lak, gaat zo’n flesje er snel doorheen.

Ik koop ook liever geen lipgloss, ik heb er niks mee. Maar toch neem ik er vaak eentje mee, omdat ik dan denk: Deze is wel mooi en vast ook heel fijn.
En nooit komt die gedachte uit!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 december 2010 om 19:50:

Lipgloss koop ik ook, maar gebruik ik zelden. Zo zonde!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 18 december 2010 17:28

Blush vooral eigenlijk, ik koop het wel maar na het fiesten zijn mijn wangen toch al gekleurd dus ik heb het niet nodig.. Remover vind ik geen probleem dat hoef ik op dit moment niet zelf te betalen. Mascara’s vind ik ook niet zo’n probleem ik koop die van GOSH gewoon wanneer er weer een actie is. Ik heb altijd een flinke voorraad mascara’s liggen van diverse merken.

[Beantwoorden]


Door Indiraa op 18 december 2010 17:31

watteschijfjes en reinigingsproducten fer sure! trouwens, ik weet niet of je de mascara al kende, maar zeker een aanrader : catrice allround mascara [donker rode verpakking]heb jaren lang een mascara van maybeline ny gebruikt van 15 € , nu 1 maandjes deze aan het gebruiken en het is écht een wonder mascara! x

[Beantwoorden]

Shari antwoordt op 18 december 2010 om 17:40:

Dit is echt al JAREN mijn favoriet! ik wil nu wel eens colossal van l’oreal proberen, hier hoor ik echt goede dingen over

[Beantwoorden]

Marieke antwoordt op 18 december 2010 om 17:58:

Jaaa, ook al jaren mijn favoriet!!! hij is echt super!!!!!

‘xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 december 2010 om 19:51:

Ik heb hem ook gehad, maar ik vind ‘m niet zo :(

Kirsten antwoordt op 18 december 2010 om 20:01:

Ik heb nu ong. een week mijn L’Oréal waterproof lash architect. Liefde! Ik heb hem gekocht met 40% korting. :D ipv 14.99 9 euro!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 18 december 2010 17:34

Ik had ook oogmakeup remover gezegd, gaat zo hard op!

[Beantwoorden]


Door Marleen op 18 december 2010 17:39

mijn essence mascara van 3 euro is niet duur hoor. :P prima ding, iedereen zou die moeten aanschaffen! het is zo’n zwarte met roze/paarse huls. hij is er nu ook met groene/gele huls met een huge borsteltje maar de roze is net iets kleiner dus die werkt fijner! en voor het wattenschijfjes-probleem: ik gebruik sinds kort mac cleanse-off oil (ja duur) waarbij ik geen watjes meer gebruik. alleen voor tonic. dus 2 watjes per dag. en die oil is ook vrij zuinig. 1 a 2 pompjes per keer en je reinigt er je hele gezicht mee inclusief je ogen. dit gebruik ik dan alleen s avonds. ik heb mijn oil nu geloof ik twee maanden en hij is voor iets mer een kwart leeg. dus reken uit: meer dan een half jaar doe je er mee. :)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 18 december 2010 17:51

Ik koop liever geen wattenschijfjes. Mascara vind ik juist leuk om te kopen :)

[Beantwoorden]


Door Silva op 18 december 2010 18:03

Ik vind het niet zo erg om mascara te kopen, maar ik probeer altijd mijn mascara te kopen in een 1+1 gratis actie, heb ik ze voor de helft van de prijs :)
Nagellakremover vind ik vervelend om te kopen, dat gaat echt snel op bij mij.

[Beantwoorden]


Door Ann op 18 december 2010 18:11

Ik vind wattenschijfjes zo’n onzin, maar ja zonder kan je ook weer niet he;p. Lipgloss vind ik ook zoiets, maar als ik het koop is het meer vanwege het uitgaan aangezien lipglos dan toch mijn make-up afmaakt.

[Beantwoorden]


Door charile op 18 december 2010 18:18

Wattenschijfjes: ik gebruik er 4 per dag: 2x ogen, 1x tonic en 1x reinigingsmelk. Echt zo’n pakje is zo giga snel op….werd dat idd maar automatisch bijgevuld!
‘xx

[Beantwoorden]


Door Maxime op 18 december 2010 18:20

ik vind het echt geldverspilling om scheermesjes te kopen, maar het moet toch. en ik hou juist van mascara’s kopen, ik koop alleen geen goedkopen, dus niet van essence catrice of huismerken.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 18 december 2010 18:31

Ik vind wattenschijfjes behoorlijk vervelend om steeds te kopen die gaan ook zo snel op. Nu koop ik gewoon meteen 3 pakken dan kan ik weer een dik maandje vooruit. En scheermesjes vind ik ook niet echt leuk om te kopen maar dat komt vooral omdat ze best wel duur zijn.

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 18 december 2010 19:59

Ik wil niets kopen, geef het me maar gewoon! :D
Ik denk… dingen om je huid perfect te maken, dat is meestal zo duur maar zonder dat vind ik m’n makeup minder mooi..

[Beantwoorden]


Door paulien op 18 december 2010 20:12

ja idd mascara en oogpotlood. want oogpotlood gebruik ik bijna altijd en altijd zwart of bruin.. gewoon saai om te kopen. ik vind oogschaduw/blush/bronzer en allerlei soorten lipbalsems wel leuk om te kopen

[Beantwoorden]


Door Chrissie op 18 december 2010 20:54

Ik vind de meeste make up juist een feestje om te kopen :D Ook mascara, aangezien ik die altijd in zo’n leuke verpakking koop inclusief zo’n extra gratis reiniger en potloodje (van de lancome), en eens in de zoveel tijd zijn die toch met korting.
Van die standaard dingen als wattenschijfjes, scheermesjes en oogmakeup-remover, lenzenvloeistof, nieuwe tandenborstel zijn inderdaad nooit leuk om te kopen, !

[Beantwoorden]


Door Liennnn op 18 december 2010 21:03

ik koop niet zo vaak mascara. ik weet wel dat het na 6 maanden soms al over datum is, maar om heel eerlijk te zijn gebruik ik ook regelmatig geen mascara.

dingen die hierboven al zijn genoemd, zoals wattenschijfjes, tandpasta, scheermesjes etc. hoef ik zelf niet te kopen haha!

wat ik zelf niet echt leuk vind om te kopen is een moeilijke vraag. ik heb soms wel achteraf spijt als ik een make-up product heb gekocht.
nu schiet me wel een ding te binnen; het is misschien niet een beautyproduct maar wel een reinigingsproduct; desinfecterende handgel. ik heb het altijd mee en gebruik het dagelijks veel, waardoor het vaak al snel op is en ik weer nieuwe moet kopen ;a

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 december 2010 om 21:06:

Dat heb ik ook altijd bij me, maar leuk om te kopen vind ik het niet!

[Beantwoorden]


Door Corien op 18 december 2010 22:37

Dingen die ik elke dag gebruik en snel op gaan… dus inderdaad wattenschijfjes, reinigingsdoekjes (koop ik altijd in een 1+1 actie van inecto), mascara, oogreinigingsremover… Van die ‘strandaard’ dingen die altijd op zijn op een vervelend moment :P

[Beantwoorden]


Door Kim op 18 december 2010 22:41

Haha, ik zag jou vandaag in de H&M. Echt gek, ik volg je site al een hele poos en dan zie je alleen je foto’s en filmpjes, in het echt is het dan toch heel anders! Maar wel vet grappig :d

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 december 2010 om 10:55:

Ja, het is altijd anders he! Dat heb ik ook wanneer ik meiden zie die ook sites hebben. Hoop dat ik niet te erg tegenviel ;)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 18 december 2010 22:59

Ben het wel voornaamlijk eens met de eerste twee reactie’s, dingen zoals wattenschijfjes en scheermesjes vind ik vervelend om zo vaak opnieuw te kopen ;) Maarja, niks aan te doen hé :p

[Beantwoorden]


Door Esmay op 19 december 2010 09:43

Mascara en lipgloss.
Lipgloss vind ik er altijd prachtig uitzien, maar ik draag het bijna nooit, maar ik koop het wel.
Mascara dat koop ik ook bijna nooit. En als ik in nood zit dan koop ik gewoon een Essence mascaraatje, want die zijn lekker goedkoop haha. En mijn wimpers kunnen alle mascara’s wel aan, maar toch koop ik altijd duurdere.
Ik vind het veel leuker om blushes te kopen en nagellakjes <3

[Beantwoorden]


Door Tessa op 19 december 2010 10:24

Ik vind eigenlijk alles wel leuk om te kopen op beauty gebied, ook de verpichte dingen zoals top en basecoats van nagellak of bijv mascara’s…

[Beantwoorden]


Door Nanda op 19 december 2010 11:10

scheermesjes. dúúr, maar een bos haar is geen gezicht en ook niet hygienisch.
wattenschijfjes. die zijn gelukkig niet duur. Maar na gebruik flikker je ze meteen weg.
die opzetborsteltjes voor je electrische tandenborstel. Wat zijn die duur zeg. Enne oog make up reiniger schijfjes, zelfde verhaal. Ik koop graag beauty-producten die leuk zijn om te zien en te showen hehe.

[Beantwoorden]


Door Sophie op 19 december 2010 12:48

ja scheermesjes…wattenschijfjes, tandpasta, deo…allemaal zo saai!

[Beantwoorden]


Door Silvia op 19 december 2010 13:37

Mascara is inderdaad altijd vervelend! Laatste halfjaar koop ik alleen nog maar die Glamourous ofzo van Catrice. Werkt prima en kost maar €2.20 dan besteed ik de overige 8 à 13 euro wel aan een blush of oogschaduw (A)
Foundation of poeder vind ik ook altijd stom! Meestal ook behoorlijk prijzig en het is maar afwachten of het bevalt…

[Beantwoorden]


Door Annemarie op 19 december 2010 14:16

Oogmakeup reiniger. Ik heb weer een nieuwe nodig, maar ik heb geen zin om ervoor naar de winkel te gaan. En tonic, ook altijd balen als ik weer een hand vol geld moet spenderen aan een saaie groene fles (ik gebruik enkel clinique)

[Beantwoorden]


Door Chantal op 19 december 2010 15:12

Ik wil gewoon dat al mijn make up voor eenmalige aanschaf is, en dat het heel mn leven mee gaat xD..

[Beantwoorden]


Door nina op 19 december 2010 15:34

toen ik je question op twitter las, kwam mascara ook als eerste in mijn hoofd op, ik draag het elke dag, maar erg bijzonder is het niet.

[Beantwoorden]


Door Ellen op 19 december 2010 18:13

mascara, foundation, concealer, poeder. echt een beetje de basics!

[Beantwoorden]


Door Misslanghaar op 19 december 2010 19:15

Beetje hetzelfde als de anderen: scheermesjes, mascara, reinigingsproducten, scrub enzo. Dingetjes zoals nagellak en oogschaduw koop ik het liefste omdat die allemaal verschillende mooie kleurtjes hebben :-)

[Beantwoorden]


Door am op 19 december 2010 22:40

waar ik helemaal happy van word zijn oogschaduw en oogpotloodjes kopen, iloveit. ik vind het vervelent om nagellak te kopen omdat ik nu 126 heb. maar ik kan het nooit laten liggen, en ik gebruik ze dan maara 1a2 x. en dan drogen ze vanzelf op. :(

[Beantwoorden]


Door Lydia op 20 december 2010 12:23

Leuke twitter question. :) Ik ben het met de meeste antwoorden eens. Gelukkig werken goedkope Essence mascara’s prima voor me, maar leuk om ze iedere 3 – 6 maanden te kopen vind ik het niet. En ja, reinigingsproducten, base- en topcoat, shampoo en conditioner, scrub, wattenschijfjes en wattenstaafjes, dat soort basisdingen. Oh, en producten die ik dagelijks gebruik en die prijzig zijn, dat doet altijd een beetje pijn.

[Beantwoorden]


Door Carmen op 20 december 2010 12:38

Sowieso mascara :) !

[Beantwoorden]


Door Suanne op 20 december 2010 18:36

Poeder! Ik ben wel erg blij als ik de goede heb gevonden, maar soms doe ik (dure) miskopen door een verkeerde kleur en dan baal ik wel :P Laatst had ik dé perfecte gevonden bij GOSH, hadden ze een dikke beveiligingssticker over het kleurnummer geplakt… Oja, en huidverzorging omdat het zo duur is en ik geen makkelijke huid heb :P

[Beantwoorden]


Door Suanne op 20 december 2010 18:36

Grappige vraag trouwens xD

[Beantwoorden]


Door Joline op 20 december 2010 20:53

sorry maar ik heb geen twitter…

[Beantwoorden]


Door lin op 21 december 2010 13:28

shampoo & conditioner

[Beantwoorden]


Door Paj op 26 februari 2011 00:49

Mascara,
Eigenlijk doe ik niet aan de 3maanden weggooien gedoe. :yeasch:
Want eigenlijk als je het goed opbergt, goed weet waar je ze goed neer kan leggen waar ze het minst beschadigt kan van wordenn.
Of als ze nog gewoon goed zyn, hou ik ze gewoon.
Maargoed, dat doe ik.
Klinkt misschien slecht, maar er is niks mis met mn mascara’s ruikt hetzelfde als eerstt. :yes:

[Beantwoorden]


Door marloes op 7 april 2011 19:58

ik ben AL-TIJD opzoek naar de perfecte huidverzorgingsproducten, dus vind het ook niet erg om die te kopen!
ik heb echt werkelijk niks dat ik niet geweldig qua make up om te kopen :P
mascara vind ik ook geen probleem, als ik een goede heb gevonden koop ik hem een paar keer opnieuw en dan zoek ik weer verder naar een nog betere!
hetzelfde geld voor alle andere make up, haha,

xxxxxAWomenWhoLovesMakeUp (A)

[Beantwoorden]