Twitter Question #14

Ik gebruik Twitter dagelijks, ik communiceer graag via Twitter met bezoeksters en ik vind het leuk jullie up-to-date te houden van mijn dagelijkse bezigheden. Omdat ik op Twitter vaak superveel en leuke reacties krijg op vragen die ik stel, besloot ik Twitter wat meer bij mijn site te betrekken.

Elke zaterdag is er een Twitter Question. En wat houdt dat nou precies in? Heel simpel, elke week stel ik jullie een TQ via twitter en de leukste/opvallendste reacties pik ik eruit en plaats ik op mijn site. Heb je geen Twitter? Dan ben je meer dan welkom om achteraf alsnog je mening te laten horen en lekker mee te discussiëren in de comments!

Hier hebben jullie bijna allemaal wel een duidelijke mening over, want toen ik deze vraag op twitter stelde, werd ik gelijk overspoeld met tweets. Leuk! Wat me opvalt is dat vrij veel van jullie aangeven een tattoo en/of piercing te hebben. Mijn lezeressen zijn blijkbaar een stuk stoerder dan ikzelf, want ik durf ik durf het echt (nog) niet aan een tattoo of piercing te laten zetten. Paula twitterde dat ze een tattoo heeft laten zetten na het overlijden van haar vader, dat vind ik echt heel mooi. Tattoo’s met een mooie betekenis erachter raken me. Ikzelf voel helemaal geen behoefte om een tattoo te zetten, tenzij net als bij Paula, ik een dierbaar persoon zou verliezen. Dan zou ik het liefst een mooi tattoo voor diegene op mijn pols willen laten zetten, maar laten we hopen dat dat voorlopig nog niet nodig is.

Piercings kunnen echt heel gaaf zijn. Ik heb er zelfs aan gedacht om een tongpiercing te laten zetten. Juist omdat niemand het bij mij vindt passen, en omdat het me gewoon tof lijkt om te proberen. Navelpiercings, tongpiercings en traguspiercings vind ik het mooist. Een hindoestaanse vriendin van me wil misschien een piercing schuin onder haar lip laten zetten – een schuine labret piercing noem je dat geloof-. Zoiets lijkt me ook heel gaaf, vooral omdat ze echt een heel mooie meid is met een chocoladebruine huid. Een mooi subtiel steentje, zou haar zeker schitterend staan.

Ik kan ze eigenlijk altijd wel waarderen, tattoo’s en piercings. Ook bij jongens overigens. Waarderen is eigenlijk een te zwak woord, vooral tatoo’s vind ik bij jongens vaak erg sexy stoer. Maareh, liever geen tattoo’s van overleden hondjes, en zijn edele delen zie ik liever ongepierced.

Maar kijk uit wanneer je een tattoo gaat zetten. Dat plaatje zit er namelijk je hele leven, ook wanneer je 80 bent, en ook 2 jaar later wanneer het uit is met je vriend. Spijt hebben is zonde, dus zet een tattoo niet zonder er eerst héél goed over na te hebben gedacht.

Wat vind jij van tattoo’s en piercings? Heb je ze zelf? En ben je nog steeds blij met je keuze om er een of meerdere, te laten zetten?


Reacties

Door Aranka op 11 december 2010 08:30

Ik hou er niet zo van, ik denk niet dat ik zelf een tattoo of piercing zou gaan nemen, het past niet bij mij vind ik. Maar een tattoo met een speciale betekenis kan ik dan wel warderen, bijvoorbeeld dat je aan iemand herinnerd, maar van die tattoo’s van een dolfijntje op de rug ofzo vind ik dus helemaal niks!

[Beantwoorden]

katrien antwoordt op 11 december 2010 om 09:15:

ik heb volledig dezelfde mening!:)

[Beantwoorden]

Marissa antwoordt op 11 december 2010 om 10:19:

idd jha!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 11 december 2010 om 16:36:

ik ook. ik zou er zelfs geen nemen als een dierbare oflijdt ofzo. want dan laat ik dat zien met wat anders.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 11 december 2010 08:35

Ik vind het wel mooi als ze een bepaalde betekenis hebben. Zoals Paula ook al zegt. Bijvoorbeeld van het overlijden van iemand. Dan vind ik het echt wel goed en mooi.
Maar als je gewoon voor de lol dat gaat doen.. Check Ben Saunders (Oké stiekem vind ik hem wel sexy/stoer :$), hij is over zoveel jaar misschien wel opa mét tattoos. maargoed, iedereen moet het zelf weten. :P

[Beantwoorden]


Door Kim op 11 december 2010 08:38

Ik ben een ‘sucker’ voor tattoo’s én piercings, ik vind het geweldig en onderscheidend. Ik heb zelf echter maar één tattoo (net onder m’n nek, het woord ‘Liefde’ in Tibetaans schrift) en één piercing (vroeger waren het er veel meer!!), maar ik sluit niet uit dat er meerdere tattoos komen.
Persoonlijk word ik wel eens moe van het geijkte “Een tattoo moet een betekenis hebben”-verhaal. Het lijkt wel alsof het alleen dan ‘goedgekeurd’ wordt. Ik kan het soms juist heel erg waarderen als ik een persoon zie waarbij ik naar de betekenis van z’n tattoo vraagt en die dan vervolgens zegt: geen, ik vond het gewoon mooi.
Laat iedereen lekker neerzetten wat-ie wil!

[Beantwoorden]

Marieke antwoordt op 11 december 2010 om 09:48:

Ben ik met je eens. Ik wil zelf graag een lieveheersbeestje op mijn pols, gewoon omdat ik lieveheersbeestjes lief vindt. Geen speciale betekenis, geen zinloos geweld, ik vind het gewoon mooi.

Zelf heb ik nu negen piercings in mijn oren, onderin aan beide kanten drie en linksboven ook drie. Plus een neuspiercing aan de rechterkant en een navelpiercing.

Piercen vind ik overigens erg meevallen. Een vriendin van mij had bij haar neuspiercing nauwelijks pijn, hoewel ze hem liet schieten en niet liet piercen, en ging door de grond bij haar navelpiercing. Ik lag te creperen toen mijn neuspiercing gepierced werd, maar voelde echt niks van mijn navelpiercing :’D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 december 2010 om 16:15:

Dat vind ik ook wel heel sterk en mooi van jullie inderdaad. Kan ik ook wel waarderen. “nah, gewoon zomaar. vond ik leuk” Ha :D

[Beantwoorden]


Door kim op 11 december 2010 08:50

Ik vind tattoos heel mooi. ik vind het een soort van accesoire. Wel vind ik dat het niet uit de hand moet lopen, en je het moet kunnen bedekken. Ik heb zelf een roosje op mijn pols, en een duifje op mijn heup. Ook hebben deze tattoos beiden een betekenis. Over piercings; love it. Ik ben de trotse eigenaar van 6 oorbelgaatjes, een piercing boven in mijn oor, een neuspiercing en een navelpiercing :)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 11 december 2010 09:14

Ik heb zelf geen tattoo, maar vind het wel mooi. Tenminste, als de tattoo zelf ook mooi is natuurlijk haha. Maar degene met een betekenis er achter vind ik het mooiste. De emotionele waarde is dan veel belangrijker.

[Beantwoorden]


Door Britt op 11 december 2010 09:45

Ik vind piercings niet egt mooi… Tatoos vind ik meestal wel mooi vooral als ze een mooie betekenis hebben.

[Beantwoorden]


Door Romi op 11 december 2010 09:56

Ja ik heb een navelpiercing en hopelijk snel mijn tongpiercing
Ik vind tattoos ook mooi zolang het een betekenis heet

[Beantwoorden]


Door charile op 11 december 2010 10:03

Ik zou het later niet nemen. Ik vind een subtiele tatoo wel mooi maar een piercing vind ik niks :P
‘xx

[Beantwoorden]


Door lara op 11 december 2010 10:06

Ik heb zelf een tongpiercing, ik wou er zoo graag een hebben, al was het alleen maar omdat ik het durfde:P. Ik ben er nog steeds wel blij mee. Ik ben er nu aan gewend en het fijne is dat je hem niet ziet, ook niet als ik praat.

[Beantwoorden]


Door Lydia op 11 december 2010 10:11

Hoewel ik zelf (nog) geen tattoo’s heb ben ik het eens met de laatste twee dames. Ik zou mezelf niet willen laten tatoeëren tenzij er echt een speciale betekenis aan vast zit, en als het te bedekken is. Je moet er toch de rest van je leven mee lopen! Plaatjes die ik “gewoon mooi” zijn voor op mijn muur, niet voor op mijn lichaam. Mijn lichaam is ‘heilig’ voor me en geen canvas om maar zo veel mogelijk inkt in te spuiten.

Percings vind ik okay, als het een beetje bij de standaard piercings wordt gehouden. Wenkbrauwpiercing, lippiercing, neuspiercing etc. Een hoofd vol metaal vind ik niet bepaald aantrekkelijk. :)

[Beantwoorden]


Door Ellen op 11 december 2010 10:15

Mijn ex vriend heeft een tattoo laten zetten van een adelaar op zijn borst heel groot. heeft meerdere betekenissen. ik weet een deel van de betekenis en kan het wel begrijpen. Maar ik vind hem wel erg groot. Hij is niet zo breed namelijk. Uiteindelijk hoort het bij hem en vind ik de tattoo wel oké. Ik heb niet veel met tattoo’s, maar ik heb er zeker niks tegen.
Piercing vind ik soms wel mooi. Ligt er natuurijk aan waar en hoeveel diegene er heeft.

[Beantwoorden]


Door Ann op 11 december 2010 10:16

Ik heb er zelf verder niks mee en vind het ook niet super mooi eigenlijk. Maar een tattoo met betekenis vind ik dan wel weer mooi!

[Beantwoorden]


Door Liesbeth op 11 december 2010 10:19

Ik heb zelf helemaal niks, geen piercings geen tatoo’s.
En ik denk ook dat ik het nooit zal durfen. Maar ik vind het wel heel erg gaaf als je een piercing boven in je oor hebt. in je kraakbeen. dat vind ik echt heel stoer staan. niet zo’n ringetje maar een diamantje.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 11 december 2010 10:36

Ik hou er niet echt van, heb er zelf dan ook geen. Een piercing zou ik dan nog eerder nemen dan een tattoo, dan bijvoorbeeld in het bovenste van mijn oor. Maar een tattoo, nee.

[Beantwoorden]


Door lisetteeee op 11 december 2010 11:01

een opvallende en gote tattoo is niks voor mij.. maar de mensen die het hebben kiezen er zelf voor! en piercings kunnen mooi zijn.. een ringetje vind ik niet zo mooi, maar een mooisteentje kan diepersoon wel net dat beetje extra geven. ik wil zelf geen piercing of tattoo op dit moment..

[Beantwoorden]


Door Josephine op 11 december 2010 11:15

Ik vind piercings niks, alleen maar oorbellen haha. Piercings in je oor vind ik nog kunnen, maar op je gezicht of in je buik niet echt. Een tattoo moet echt een betekenis hebben en als ik er een ga nemen zou ik er echt niet zomaar eentje nemen, het zou dan ook iets liefs en kleins zijn.

[Beantwoorden]


Door Felicia op 11 december 2010 11:18

Ik heb tattoo’s en piercings altijd al iets ontzettend gaafs gevonden. Op mijn 13e wilde ik een navelpiercing, later een tongpiercing en/of een lippiercing, maar allemaal niet gedaan/gedurfd. Achteraf wel blij mee nu, anders zat ik met al die piercings die ik nu niet meer echt mooi vind :P.
Tattoo’s hebben me ook altijd al geintrigreerd en heb er ook altijd eentje gewild. Het is voor mij heel belangrijk dat er een betekenis achter zit, niet zomaar een mooi plaatje dat je na een paar jaar niet eens mooi meer vind. Eerst wist ik ook niet precies wat ik wilde, maar nu ik dat sinds een paar maanden wel weet begint het alleen nog maar meer te kriebelen er een te laten zetten. Het liefst zou ik ‘m binnen nu en een jaar laten zetten :).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 december 2010 om 16:17:

Oeh, spannend! En die piercings kan je er altijd nog uithalen hé. Is toch wat safer :)

[Beantwoorden]


Door Roos op 11 december 2010 11:25

Ik ben zelf gek op tattoo’s, bij andere vooral. Wel heb ik zelf een tattoo, de handtekening van mijn overleden moeder op mijn pols. Ik krijg er zo veel goede reacties over!

Ook heb ik een tong en een navelpiercing, omdat ik dat mooi vind. Vooral met mijn tongpiercing ben ik erg blij.
Vroeger heb ik een neuspiercing gehad, maar die heb ik eruit gehaald.

Ik vind tattoo’s erg mooi, maar ze moeten wel een betekenis hebben, gewoon een hello kitty op je kont ( bij wijze van spreken) vind ik helemaal niets.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 december 2010 om 16:17:

Handtekening van je moeder klinkt ook heel mooi inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 11 december 2010 11:29

Jep, heb 1 tattoo: G sleutel op mijn rechter schouderblad. Als ik 80 euro heb gespaard komt er een F sleutel bij, op mijn linkerschouderblad. :)

[Beantwoorden]


Door eeva op 11 december 2010 11:34

ik ben verslaaaaafd aan de programma’s LA & Miami Ink!

zelf wil ik ooit een tattoo. maar dan wel iets wat niet iedereen heeft, geen ‘sterretjes’ rage enzo..

en wat is het nu met zwaluwtjes? die zie je ineens ook overal!

doe my maar iets heeel aparts wat niet veel mensen hebben. stand apart ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 december 2010 om 16:18:

Ja die programma’s zijn leuk! En vogeltjes/zwaluwen zie ik laatste tijd ook veel voorbij komen. Wel mooi, maar niet zo origineel.

[Beantwoorden]


Door Jolanda op 11 december 2010 11:37

Ik heb zelf een neuspiercing, een klein subtiel diamantje. Maar moet er eerlijk bij zeggen dat ik al vaak getwijfeld heb hem eruit te halen, omdat ik het bij de meeste mensen echt niet mooi vind staan.. Alleen er mist toch iets als ik hem eruit haal. Verder heb ik 2 piercings boven in mn oor en zou wel eentje in mn tragus willen laten schieten, alleen vind ik die nog redelijk duur. Een subtiele kleine tattoo zou ik ook wel willen, alleen zou ik niet weten waarvan, en zolang ik niet weet wat ik echt wil laat ik er geen zetten. Omdat je die niet als een piercing zo weer kunt verwijderen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 december 2010 om 16:19:

Een klein steentje in je neus? Staat volgens mij heel mooi (ik weet natuurlijk niet hoe je eruit ziet ;))

[Beantwoorden]


Door Madelon op 11 december 2010 12:03

Ik heb niks met tattoo’s, maar heb wel een neuspiercing <3

[Beantwoorden]


Door janne op 11 december 2010 12:04

Ik heb er geen en vind het ook echt afschuwelijk!! Ik zou het trouwens ook nooit mogen van mijn ouders(ik ben 13) maar ik wil het ook niet!

[Beantwoorden]


Door Paula op 11 december 2010 12:04

Hé mijn tweet staat erop! Wat leuk.
Beetje jammer dat ik die komma zo raar heb gezet haha.

[Beantwoorden]


Door Liennnn op 11 december 2010 12:16

ik vind een tattoo alleen mooi als het zwart is, een klein symbooltje zoals een bloemetje of muzieknootje bij de pols of aan de binnenkant van de arm ofzo. van die grote gekleurde tattoos vind ik maar niks! die kleur vervaagd dat zo lelijk…

[Beantwoorden]


Door aniek op 11 december 2010 12:24

ik hou niet van piercings, of grote tattoo’s maar ik wil wel heel graag een klein hoefijzertje aan de binnenkant van mijn pols, als tegen voor geluk!

[Beantwoorden]

aniek antwoordt op 11 december 2010 om 12:24:

ik bedoel natuurlijk teken!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 11 december 2010 12:28

Ik laat over 2 weken een navelpiercing zetten! ;D
en een tattoo kan ook mooi zijn, behalve als je er helemaal onder zit . ;p

[Beantwoorden]


Door nina op 11 december 2010 12:34

ik heb niet zoveel met met piercings, maar tattoo´s (liefst met betekenis en niet te groot en opvallend) vind ik wel heel mooi, ik wil dan later ook graag een tatoeage op mijn pols.

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 11 december 2010 12:35

Ik heb een tongpiercing laten zetten om precies dezelfde reden als Vera! Omdat niemand het bij me vind passen, maar ik het echt helemaal super vind. Liet hem zetten op mijn 20ste… toen liep ik er al zeker 4 jaar over te twijfelen. En ben nu zo blij dat ik het heb gedaan!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 december 2010 om 16:20:

Oeeeeh, gaaf!

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 11 december 2010 12:39

Piercings vind ik niet zo. Tattoo’s vind ik wel mooi, maar dan niet zo groot en opvallend. Een klein bloemetje aan de zijkant van je voet of de binnenkant van je arm vind ik wel heel mooi. :)

[Beantwoorden]


Door Marijke op 11 december 2010 12:41

hi ;),

Ik vind tattoos en piercings zelf afschuwelijk, het past verder ook niet bij mezelf aangezien ik daar gewoon te netjes voor ben!

Bij mijn baan later, zal het denk ik ook niet zo gepast zijn ;)!

kusjes…

[Beantwoorden]


Door Eline op 11 december 2010 12:47

Ik heb zelf een navelpiercing, helix en in elke oorlel 3 gaatjes. Heb er (nog) geen spijt van, integendeel! Tatto’s vind ik ook wel mooi, maar niet als heel je lichaam ermee vol zit. Ik heb wel altijd een tattoo op m’n onderrug willen hebben of een roosje op mijn voet. Maar voorlopig niet, ben nu 14 en een tattoo vind ik meer iets voor volwassenen.
En over die tongpiercing, dat lijkt me ook wel wat, staat altijd op mijn verlanglijstje, en niemand vind het bij me passen en vies en ordinair en stuff.

[Beantwoorden]


Door Dina op 11 december 2010 13:01

Ik heb zelf een tattoo met een betekenis voor mezelf. En een traguspiercing, alhoewel ik dat niet echt een piercing vind.
Ik vind tattoo’s mooi met een betekenis mits het er ook enkele zijn, maar piercings.. nah. vind dat meestal niks, eveneens bij jongens.

[Beantwoorden]


Door Todays Fashion Couture op 11 december 2010 13:01

Ik vind de meeste piercings niet zo fijn, want je blijft altijd een soort van litteken zien.
Wel heb ik oorbellen, maar dat is niet echt een piercing ?!?
Een tattoo, ik weet niet of ik dat wat vind. Bij Rihanna vind ik het erg leuk staan :)

Een nagellpiercing heb ik wel eens gehad, maar dat vind ik ook niet echt piercingachtig..

xoxox

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 december 2010 om 16:21:

Hoezo is dat niet ‘piercingachtig’? :P

[Beantwoorden]


Door Tessa op 11 december 2010 13:04

ik vind piercings erg leuk, heb zelf een tragus piercing en een helix piercing. tattoos vind ik wat minder. als je je piercing zat bent, kan je hem er altijd weer uit halen, bij een tattoo kan dat niet.

[Beantwoorden]


Door Silva op 11 december 2010 13:08

Ik vind tattoo’s wel erg gaaf als ze leuk zijn, dus niet iets doms, zoal I love mama, ofzo. Piercings hangt er weer vanaf waar ze zitten: oorpiercings en wenkbrauwpiercings vind ik super, neus ook wel, maar lip en tong piercings niet echt.

[Beantwoorden]


Door femketje op 11 december 2010 13:20

ten eerste moet iedereen het voor zichzelf beslissen. ik heb zelf 5 jaar een neuspiercing gehad en heb nu nog steeds een aantal piercings in m’n oorschelp.. tattoos heb ik (nog) niet maar ik ga er pas 1 laten zetten als ik zeker weet wat ik wil en waar ik het wil :)

[Beantwoorden]


Door Eline op 11 december 2010 13:34

Ik vind piercings wel ok, tattoo’s niet.

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 11 december 2010 13:37

Ik ben gek op tattoos/piercings.
Zelf heb ik drie lippiercings, een smiley, twee helixen en nog een hoop oorbelgaatjes.
Ik heb nu drie tattoos, en er komen er zeker meer. Over een paar jaar sta ik vast vol.
Hetzelfde geld voor m’n vriend. Hij houdt er evenveel van als ik. Hij heeft 4 lippiercings en een nosebridge. Voor zn eerste tattoo is hij aan het sparen.
Het hoort gewoon bij ons.

[Beantwoorden]


Door paula op 11 december 2010 13:47

Ik heb zelf een neuspiercing, al 3 jaar nu denk ik, en ben er nog steeds gelukkig mee. Verder heb ik niet zoveel met tattoo’s

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 11 december 2010 13:51

Ik heb al sinds mijn 14e een navelpiercing en nu (23j) ben ik hem nog steeds niet echt beu. Hij hoort gewoon bij me. Ik denk dat hij pas weg moet als ik ooit zwanger zou zijn of zo :D
Ooit wil ik ook een tattoo maar dan eentje met een echte betekenis. Niet zomaar een sterretje waar je dan zelf maar een verhaaltje aan breidt maar iets écht symbolisch

[Beantwoorden]


Door laurien op 11 december 2010 13:57

ik vind eent tattoo mooi als het een betekenis heeft. ik wil er later wel een laten zetten voor mijn 2 tantes en mijn neef die allemaal in een half jaar zijn overleden. een klein lief vlindertje op de binnenkant van mijn enkel.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 december 2010 om 16:24:

:( gecondoleerd nog. Snap dat je daar wel een mooie tattoo voor wilt laten zetten.

[Beantwoorden]


Door Simone op 11 december 2010 14:07

Ik heb niks met tattoo’s alhoewel ik ze niet altijd verkeerd vind staan…zelf heb ik vorige week zaterdag een navelpiercing laten zetten.. ben er hartstikke blij mee,, vind zelf dat het wat extra’s geeft ofzoo… zeker een aanrader;)

[Beantwoorden]


Door Jess op 11 december 2010 14:36

In tegenstelling tot jou vind ik juist navel- tongpiercings juist zo ordinair! Tattoo’s kunnen wel heel mooi zijn, als ze goed gezet zijn op de juiste plek en de betekenis erachter natuurlijk. Een tattoo zetten zomaar omdat het leuk of schattig is, vind ik ook not done;)

[Beantwoorden]


Door Leontien op 11 december 2010 14:58

Tattoo’s en piercings zijn iets heel persoonlijks, sommige zetten een tattoo omdat het echt een betekenis heeft, na het overlijden van een familielid, of ze zetten het gewoon omdat ze het mooi vinden, en voor piercings geld denk ik, of je vindt het mooi of je vindt het helemaal niks.
Ik heb nu sinds februari dit jaar een microdermal piercing, eerst durfde ik het niet te laten zetten maar ik ben er nog steeds heel blij mee!
Een tattoo zal ik niet zo snel doen, daar heb ik gewoon niet zo veel mee

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 december 2010 om 16:24:

een microdermal piercing? wat is dat?

[Beantwoorden]

Sarina antwoordt op 11 december 2010 om 19:39:

Een microdermal, of dermal anchor is een kruising tussen een implantaat en een piercing. Er wordt een plaatje met schroefdraad erop onder je huid gefriemeld (doet minder zeer dan je zou denken ;)) en op het stukje shroefdraad dat er bovenuit komt kun je een steentje of iets dergelijks schroeven (ik heb zelf een sterretje)

Nadeel: een microdermal moet, als je hem zat ben wel door een huisarts worden verwijderd.

Voordeel: hij geneest veel sneller dan de meeste piercings (binnen ongeveer 8 weken) en heeft minder kans op uitgroei.

[Beantwoorden]

Leontien antwoordt op 12 december 2010 om 21:48:

Ik heb er niks aan toe te voegen, de uitleg is duidelijk :)
Maar bij sommige groeit ie evengoed wel uit, heeft een vriendin van mij ook gehad, 3x
Ik heb zelf een steentje trouwens


Door Vienna op 11 december 2010 15:09

Ik heb zelf een kin- neus en tongpiercing en 2 tattoo’s. Ik heb een sterretje op mijn heup (wat binnenkort nog word uitgebreid) dat staat voor het moeilijkste schooljaar in mijn leven. Ik heb dat jaar veel meegemaakt en op die manier wil ik mezelf eraan herinneren dat je met hard werken alles kunt bereiken en dat je nooit moet opgeven. Op mijn pols heb ik de woorden Te Dua staan, wat Albanees is voor Ik hou van jou. Dit waren de laatste woorden van mijn beste vriend voordat hij overleed en dit is mijn eerbetoon aan hem. Tattoo’s moeten in mijn ogen wel een betekenis hebben, ik zal nooit zomaar iets laten zetten want je hebt het wel voor je hele leven!

[Beantwoorden]


Door michelle op 11 december 2010 15:44

ik heb een aantal piercings en een tattoo en vlinder op mijn voet en die staat voor mijn overleden hondje! ik ben er dol op en er zullen er zeker meer komen

[Beantwoorden]


Door Sharon op 11 december 2010 17:12

Een kleine tattoo vind ik wel mooi soms, maar niet te groot en het moet wel een betekenis hebben. Ik denk zelf niet dat ik het zou doen. Een piercing vind ik meestal niet zo, oorbellen is wel genoeg :)

[Beantwoorden]


Door Marion op 11 december 2010 17:29

Zelf heb ik een halfjaar geleden een navelpiercing laten zetten want ik wilde heel graag een navelpiercing, ik ben er nog steeds erg blij mee.
Een tattoo met betekenis vind ik wel erg mooi , een tatoeage in het gezicht zal ik zelf niet zo snel doen., maar zonder betekenis vind ik een tattoo ook mooi als je er zelf maar blij mee bent
Bij jongens vind ik het mooi staan .
x

[Beantwoorden]


Door Sonja op 11 december 2010 17:54

Ik heb er echt niks mee, en ik wil ook echt geen tatoeage of piercing. Dat zou niet bij me passen.

Ik vind dat je alleen een tatoeage zou moeten nemen als het een betekenis voor je heeft die je hele leven net zo belangrijk zal zijn. De naam van een overleden familielid, of zo. Van een partner vind ik dom, want je weet maar nooit wat er gebeurt tussen jullie twee en familie blijft er voor eeuwig.
Piercings vind ik een beetje een eng idee… Je boort gewoon een extra gat in je lichaam om er een stuk ijzer doorheen te steken. Misschien komt het doordat ik van mijn ouders, die dokter zijn, heel vaak verhalen heb gehoord over ontstoken wonden en zo, maar goed.

[Beantwoorden]


Door Sarina op 11 december 2010 19:34

Ik heb een neus- en een lipiercing gehad, maar die zijn er uit(neuspiercing ben ik kwijtgeraakt op vakantie en voor ik er een nieuwe in kon doen was ie dicht, en mijn lippiercing was gaan ontsteken omdat ik er mee was blijven haken)de littekens zie je (gelukkig) nauwelijks

Nu heb ik 8 mm tunnels in mijn oren en een dermal anchor vlak voor mijn linkeroor. And I love ‘em! <3

Een tattoo vind ik eng want dat is veel permanenter, maar als ik absolutely zeker weet dat ik het idee dat ik heb over 20 jaar nog gaaf vind, laat ik hem zetten.

[Beantwoorden]


Door Steph op 11 december 2010 19:38

ik heb beide, en I like it ^^

[Beantwoorden]


Door Jessica S op 11 december 2010 21:55

Ik vind piercings over het algemeen erg mooi, ik heb zelf een navel piercing en wil graag een tongpiercing. En over tattoo’s ben ik het met jou eens, ik wil hem ook laten zetten als ik een dierbaar persoon verlies maar ik hoop dat dat nog lang op zich laat wachten.

[Beantwoorden]


Door Kathy op 11 december 2010 22:01

Ik vond een jaar geleden tattoo’s en piercings echt het einde. Ik wilde een lippiercing, neuspiercing, microdermal door mijn arm etc. Maar mijn stijl is echt heel erg veranderd en ik moet er niet meer aan denken.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 11 december 2010 22:03

Zelf heb ik sowieso twee gaatjes in elk oor en 1 neus piercing (wilde die zo graag toen ik vroeger pas “Beautiful” van Christina Aguilera op de TV had gezien. Vond het er zo mooi uitzien en ben er nog steeds tevreden mee. Het is wel geen ringetje maar een steentje want vind een ringetje niet echt mooi, lol)

Heb geen tattoos maar heb wel vaak gedacht aan iets kleins, subtiels op mijn enkel bijvoorbeeld, zou dan een vlindertje of salamandertje of iets in die aard willen hebben. Nu is het voorlopig nog niks voor mij, want ja, een tattoo is permanent en het is duur om zoiets te laten verwijderen ook nog ;)

[Beantwoorden]


Door Corien op 11 december 2010 22:40

Ik ben de afgelopen paar jaar tattoos steeds meer gaan waarderen. Voorheen vond ik ze echt niks, niet bij mezelf maar ook niet bij anderen. Het is nooit zo geweest dat ik af knap op jongens of vriendinnen die tattoos hebben, maar ik vond het gewoon niks. Sinds shows als Miami Ink en ik steeds meer vrienden ben gaan krijgen die tattoos hebben, vind ik het allemaal een stuk minder erg.
Ik denk zelf dat ik ook nooit een tattoo zou laten zetten… maarja wie weet komt er een moment dat ik een bepaalde herinnering toch mijn hele leven bij me wil blijven dragen en het dan toch maar eens doe.

Piercings vind ik wel mooi :) Zou het zelf nu niet doen omdat ik het idee heb dat het niet bij me past, maar heb eigenlijk nooit problemen gehad met mensen met piercings

[Beantwoorden]


Door Jessica op 11 december 2010 22:56

Leuk, mijn tweet staat erbij!
Mijn bloemetje heb ik laten zetten als aandenken aan mijn overleden oma. Zij heette Bloeme.
Ik moet hem nog een keer over laten doen, maar heel opnieuw vind ik het weer doodeng. Gek he! haha
Ik stel het dus ook steeds uit!
Volgend jaar misschien!

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 11 december 2010 23:08

ik vind het persoonlijk helemaal niks.
Zie je later een oma met een grote slang op der rug lopen, bah.

[Beantwoorden]


Door elise op 11 december 2010 23:23

Ik heb ook een tattoo laten zetten na het overlijden van mijn moeder. Ik hield ziels- en zielsveel van haar, en mijn tattoo herinnert me aan wat ze voor mij betekent, en het unieke van een moeder-dochterrelatie. Ik zal er ook nooit spijt van krijgen, omdat de herinnering mooi is! Hij zit overigens ook op een ‘intieme’ plek, niet iedereen hoeft het te zien en ik wil ook niet iedereen het verhaal vertellen. Ik ben er nog net zo blij mee als toen ik hem liet zetten!

[Beantwoorden]


Door Lana op 11 december 2010 23:30

Wil heel graag een tattoo…al heel lang.
Maar durf niet! :P

[Beantwoorden]


Door Merel op 12 december 2010 11:40

Ik heb er ook helemaal niks op tegen. Een tattoo zal ik later ook zeker laten zetten. Een betekenis hoeft van mij niet. Wel hou ik van bescheiden, ik hoef geen grote tattoo. Verder vind ik piercings ook mooi. Een vriendin van mij heeft een tongpiercing laten zetten en hoewel ik het zeker niet lelijk vind weet ik niet zo goed of ik dat wel zou doen. Een navel piercing wil ik sowieso wel nog. Moet alleen even wachten tot ik ouder ben, want mijn ouders zijn er streng op tegen. Achja

[Beantwoorden]


Door barbara op 12 december 2010 11:40

ik heb een tattoo die halverwege mn voet begint en via mn enkel naar boven loopt richting mijn been.
op beautytreat staat een stuk toen ik hem heb laten zetten, foto’s van het zetten tot eindresultaat.
het zijn 3 vlinders, 1 voor mn vriend, 1 voor mij en 1 voor onze overleden dochter.
zo zijn we toch nog altijd met zn drietjes.
maar het is wel verslavend hoor als je er eenmaal 1 hebt wil je er al snel meer
verder heb ik nog 2 piercings in mn tepel en navel.

[Beantwoorden]


Door ellis op 12 december 2010 16:41

piercings in het gezicht vind ik niet echt heel mooi, in de navel of boven in de oor vind ik het wel echt supermooi! zelf wil ik dat ook maar ben nogal bang voor naalden dus ik durft het niet te zetten en mijn zus heeft ooit een navelpiercing gehad en die is eruit gegroeid en ik ben bang dat dat bij mij ook gebeurt. een tattoo kan mooi zijn, maar als het mega groot en heel druk is vind ik het echt afschuwelijk! een kleine vind ik wel mooi! maar zou er zelf geen laten zetten.

[Beantwoorden]


Door Eva! op 12 december 2010 17:25

ik hou echt van tattoo’s en piercings! ik heb zelf zes gaatjes in mijn oren en een neuspiercing, maar heb vaak overwogen om ook een lip/tong/wenkbrauw/ofweetikveelwaar percing te nemen, maar ik denk dat ik het zo hou… ik heb ook een tattoo, op mn enkel, een klavertje vier, staat voor mn famillie en geluk! maar ik wil er nog wel 1! hihi, ze zeggen dat het verslavend is hè! ;)
bij mannen is het zeker sexy ja!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 13 december 2010 21:07

Zelf heb ik een tongpiercing, navelpiercing en een helix :) Ik heb mijn helix 7 jaar, mijn navelpiercing nu bijna 4 jaar en me tongpiercing 5 maanden. Ik heb absoluut nog geen spijt gehad van mijn piercings! Ik ben er nog steeds erg blij mee:D Een tattoo vind ik vooral mooi als een een speciale betekenis achter zit! Ik vind een kleine tattoo altijd het mooiste!

[Beantwoorden]


Door Iris op 14 december 2010 12:16

Eerder wou ik wel een piercing en me ouders deden ook niet echt moeilijk. Maar heb uiteindelijk niks laten zetten/piercen.
Weet ook niet of ik een tattoo laat zetten als een dierbaar iemand is overleden. Het idee/gebaar vind ik wel mooi. Al moet het niet een grote tattoo zijn, maar een klein symbool, met of zonder de naam van die persoon erin.

[Beantwoorden]