Het is kerstmis jongens, maar ik verveel me gek!

Dit jaar vermaak ik me prima, maar ik weet goed dat kerst ook slaapverwekkend kan zijn. Zeker wanneer je het nauwelijks viert, is vooral tweede kerstdag heel erg saai. De meeste winkels zijn dicht, je vriendinnen zijn kerst aan het vieren met hun familie, en je hebt ook nog eens geen leuke vriend of vriendin om tegenaan te kruipen…

Maar gelukkig hoeft kerst tegenwoordig, dankzij de sociale media helemaal niet meer zo saai te zijn. Hyves, Facebook, Twitter… Je kunt je dagen er wel mee slijten. Maar het leukste vind ik toch wel YouTube, om video’s op te kijken. De make-up tutorials kennen we ondertussen nou wel, maar er zijn nog veel meer leuke video’s op YT te vinden.

Hieronder zie je een paar van mijn favorieten. Schenk die warme chocolademelk in, haal wat oude kerstkransjes uit de boom, en ga er eens goed voor zitten.

Sinds kort ben ik geabonneerd op het YouTube kanaal van Wong Fu Productions. Zij maken hele leuke, grappige en professionele YouTube video’s. Om bovenstaande video heb ik samen met Serena heel hard moeten lachen. Hij duurt wel lang, ruim een half uur, maar hij is het waard! En bovendien moet dat ene halfuurtje voor vandaag geen probleem zijn denk ik…

Op Shane Dawson heb ik al tijden een crush. Hij is grappig, ziet er goed uit en dat hij zich regelmatig als vrouw verkleed, dat vergeet ik met liefde. Bovenstaande video van hem is al vrij oud, maar ik vind hem nog steeds hilarisch. De video gaat over slechte openingszinnen, misschien leuk om inspiratie uit op te doen? ;-)

Ook filmpjes van Nederlandse YouTubers zijn vaak leuk om naar te kijken. Theaumes zijn filmpjes kijk ik pas sinds kort, maar ik vind ze erg grappig. Thomas is een beetje de Nederlandse Shane, hij heeft net als Shane ook zijn eigen typetjes die hij speelt in zijn video’s. Bovenstaande video gaat over communicatie, een beetje flauw, maar wel leuk!

Op YouTube kun je ook veel clips uit je favoriete tv-series vinden. Maar ook trailers van nieuwe, en bloopers van oude seizoenen! Friends is een van mijn meest favoriete series, en bovenstaande bloopers uit seizoen 8 vind ik enorm grappig. Misschien niet zo leuk wanneer je Friends niet goed kent, maar voor de fans zeker een aanrader.

En als laatste toch nog een make-up tutorial, maar voor mij wel een hele bijzondere. Na het zien van deze make-up tutorial van Heather123, ben ik alleen maar meer van make-up gaan houden. Het was de eerste make-uplook die ik namaakte en die lukte! Heather heeft mij geïnspireerd om veel te oefenen en veel te proberen met make-up, en later ook om zelf video’s op te nemen. Tegenwoordig vind ik haar make-up tutorials minder interessant, maar deze make-uplook blijf ik mooi vinden.

Hopelijk vinden jullie bovenstaande video’s leuk, en kun je hiermee een beetje de tijd doden. Ken je zelf ook nog een (of meerdere) leuke video, schroom dan niet om hem in een reactie hieronder te delen.

Twitter Facebook
Categorie: Anders | 26 december 2010 | 47 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door leandra op 26 december 2010 14:45

haha leuke filmpjess haha. xd vooral die eerste xd

[Beantwoorden]


Door tara op 26 december 2010 14:55

Leuke filmpjes.
Vooral die tweede:)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 december 2010 om 15:04:

Gotta love Shane!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 26 december 2010 15:02

Oké dit heeft misschien niet direct iets te maken met het artikel ofzo, maar ik moet even zeggen dat je écht een leuke blog hebt, ik word zo vrolijk van je artikelen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 december 2010 om 15:04:

Dankjewel Lotte! En ookal heeft het weinig met bovenstaande artikel te maken, ik vindhet wel heel lief :D

[Beantwoorden]


Door femketje op 26 december 2010 15:06

bloopers zijn altijd leuk :D

[Beantwoorden]


Door Martine op 26 december 2010 15:10

je hebt schrijft interessamt, je weet vast wel wat het moet zijn hè ;)

er staan echt grappige filmpjes bij!!

XOXO Martine

[Beantwoorden]


Door Jorine op 26 december 2010 15:15

Jajaaja! Shane Dawson is geweldig! Vind vooral Shanaynay hilarisch :D Voor de rest zijn ook iJustine, Catrific, Shaytards, Nerimon en Charlieissocoollike heel leuk om te kijken. En natuurlijk de Vlogbrothers. Goed.. eigenlijk zit ik dus te veel op Youtube ;)

Als je van britse humor houdt, moet je ook eens op zoek naar de Catherine Tate Show. Dat zijn allemaal korte sketches, door Catherine Tate, met allemaal typetjes erin. Vooral Lauren is leuk.

En verder blijven filmpjes van kinderen achter de bank (http://www.youtube.com/watch?v=lo2YPNhqLoA), kinderen die een Single Lady willen zijn (http://www.youtube.com/watch?v=sb9eL3ejXmE) en kinderen die in vingers bijten (http://www.youtube.com/watch?v=_OBlgSz8sSM) erg leuk. Of bijvoorbeeld van heeeeele lieve lammetjes die door het huis rennen (http://www.youtube.com/watch?v=SJu_aWkFbB0&feature=related).

Ok, het is officieel.. ik ben Youtube-addict ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 december 2010 om 21:52:

Wow, YT addict! haha, leuk! ik ga ze bekijken :D

[Beantwoorden]


Door Silva op 26 december 2010 15:41

Grappige filmpjes staan erbij :) Ik ga die eerste bekijken, daarvan had ik de trailer volgens mij gezien, het leek me erg leuk.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 26 december 2010 15:42

Heel handig artikel, ik verveel me namelijk dood. Maar gelukkig ga ik artikels schrijven of filmpjes opnemen :)

[Beantwoorden]


Door Dionne op 26 december 2010 16:03

Ik ben echt gek op Shane Dawson :D
het is zo’n schatje!

[Beantwoorden]


Door Sabine op 26 december 2010 16:34

Leuke filmpjes, ik verveel me ook dus dat komt goed uit :p ik ga meestal een serie kijken (ga ik straks ook doen) of stukjes op yt kijken van series. Mijn favorieten zijn de lama’s, gossip girl, gilmore girls en vampire diaries. En natuurlijk kijk ik ook vaak Make-up filmpjes :D

[Beantwoorden]


Door Amber op 26 december 2010 16:39

Inderdaad, ik verveel me dus echt dood.

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 26 december 2010 16:41

WHahahha omg die friends bloopers! Heerlijk :D

[Beantwoorden]


Door Jun op 26 december 2010 16:42

Ik kijk wong fu productions en schane ook,
de filmpjes van Ray william johnsen zijn ook super leuk!

[Beantwoorden]


Door Merel op 26 december 2010 17:05

Haha dit is echt superhandig! ik verveel me nu echt dood! Ik vind het een beetje aso om nu naar vrienden te gaan, maar hier kan ik echt niks doen.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 26 december 2010 17:16

Leuuk!
ik verveelde me ook een beetje. :P
Toevallig heeft mijn zus 2 dagen geleden een hele dvd box van friends gekocht met alle seizoenen. Dus wij kunnen wel een paar dagen vooruit, haha.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 26 december 2010 17:17

Lieve Veracamilla,

Ik heb je youtube filmpjes eergister ontdekt, ik moet zeggen, wat een heerlijk-eerlijk mens ben je, kijk er echt met veel plezier naar. En heb eergisteren een boel make-up ingeslagen, heerlijk experimenteren! Keep up the good work! x, Charlotte

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 december 2010 om 21:53:

Thanks Charlotte! :D

[Beantwoorden]


Door Ann op 26 december 2010 17:24

Haha toffe filmpjes! Als ik me verveel met kerst ga ik allemaal kerst films kijken die op tv worden uitgezonden! Dat zijn er gelukkig echt veel

[Beantwoorden]


Door melissa op 26 december 2010 17:45

hee,shane dawnson kijk ik ook altij hij is egt soo grappig .
ook al 911 en drive trhu gekeke van hem?
die is ook geweldig ik doe die grapjes altijd nog 1000000x na so erg zit het altijd in mijn hoofd.
wat ook een tip is om nar te kijke ik kweet niet of je het kent..?
raywilliamjohnson hij is ook hilarisch
x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 december 2010 om 21:53:

Ik ken AL zij video’s :D zo erg! soms dan zeg ik iets en denk ik “SHANE!” haha, schaamtelijk…

[Beantwoorden]

melissa antwoordt op 26 december 2010 om 22:46:

haha ik maak ook altijd zulke grapjes op school en dan zit iedereen…. okaaaj ??
en ik jullie meoten het gewoon zien ik zweer jullie gaan lachen haha
en de volgende dag als ze weer op school komen
melissa het was so grappig !! xD

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 26 december 2010 17:50

hahaha, leuke filmpjes! ik heb ze niet allemaal gekeken, misschien ga ik die morgen even kijken, dan ga ik me waarschijnlijk een beetje vervelen. heerlijk om de tijd een beetje te doden. die make-up look van heather is inderdaad prachtig! ik heb een oogschaduw palletje met bruintinten en een highlighterkleur, dus ik zal kijken of ik het een beetje na kan maken. ook leuk voor als je je verveelt; make-up looks na proberen te maken. heb ik nog nooit gedaan eigelijk.

[Beantwoorden]


Door Selena op 26 december 2010 18:15

Heb je vandaag geen zondag-filmpje? Die heb je toch altijd op zondag?
Verder leuke filmpjes!
xxxxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 december 2010 om 21:53:

Nee, die is uitgesteld naar morgen :)

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 26 december 2010 18:42

Whahahaha, vet grappig, had nog nooit gehoord van Theaumes, hij is tha bomb!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 26 december 2010 19:04

Ideaal als je je verveeld:D

[Beantwoorden]


Door Anna op 26 december 2010 20:21

Haha ik verveel me ook hoor!
Maar wel beter dan huiswerk.
die filmpjes zijn goed gevonden, echt leuk! Vooral de eerste is geweldig!
xx

[Beantwoorden]


Door Lusan op 26 december 2010 21:11

Ik hoef me tweede kerstdag gelukkig nooit te vervelen (:
Want dan is m’n zus jarig haha
Ik vind het laatste filmpje heeel mooi maar mijn ogen lijken helemaal niet op die van haar dus die look zal bij mij niet zo mooi uitkomen (a)
Wel een leuke artikel weer!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 december 2010 om 21:54:

Het komt er altijd anders uit te zien, maar minder mooi? dat betwijfel ik!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 26 december 2010 22:11

Die make-up tutorial van Heather is echt heel mooi! <3

[Beantwoorden]


Door Denise, Just Pink op 26 december 2010 22:40

Leuke filmpjes :P Hier (Rotterdam) zijn trouwens de meeste winkels gewoon open! Zelfs de AH hahaha

[Beantwoorden]


Door Shari op 26 december 2010 22:48

Shane is gewoon een beest, ik en mijn vriend zijn gewoon gek op hem! Ik ben al tijden tegen mijn vriend aant zeggen dat hij iets gelijkaardigs moet doen, hij is ook zo crazy!
mss is dat de reden waarom ik zo gek op hem ben :d

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 december 2010 om 11:24:

Leuk! Doe mij ook eens zo’n vriend ;)

[Beantwoorden]


Door Evelien op 26 december 2010 23:36

Leuke make-up tutorial! En leuke filmpjes verder ;D

[Beantwoorden]


Door Romy op 27 december 2010 02:21

I love Shane Dawson!
Hij is echt helemaal mijn type!

[Beantwoorden]


Door Femke op 27 december 2010 11:10

Leuke filmpjes zeg!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 27 december 2010 11:17

Love friends en shane dawson :)

[Beantwoorden]


Door nicky op 27 december 2010 14:07

Kijk zelf suuuuper veel YouTube.
O.a. iJustine, DulceCandy87, Thecurrentcustom en Thecurrentboobies, KandeeJohnson, Fafinettex3, Makeupgeek.. pff en nog meer :)

[Beantwoorden]


Door Eline op 27 december 2010 14:56

Ik heb dik een uur friends blooppers zitten kijken door jou :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 december 2010 om 00:08:

Haha, lekker he! :D

[Beantwoorden]


Door Sonja op 27 december 2010 18:56

LOVE Friends

[Beantwoorden]


Door Valérie op 28 december 2010 15:04

Super leuk dat filmpje van Friends! Thanks!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 9 januari 2011 11:03

haha, ik ken het… nieuwjaarsdag, nog zo ééntje. leuke post!

[Beantwoorden]


Door Sara op 30 mei 2012 21:49

Ik houououou van friends & shane dawson, allebij geniaaaal!

[Beantwoorden]