Hema Kohl Pencils

Je zag ze al in mijn shoplog van gister, de twee kohl pencils van Hema. Ik had een nieuw zwart potlood nodig, en was ook nog opzoek naar een witte. Afgelopen zaterdag zag ik beiden potloden in het make-upschap van Hema liggen voor €1.75 per stuk. Al snel lagen ze in mijn mandje. Why not? Die wilde ik wel eens even testen!

Image Hosted by ImageShack.us De hulzen van de potloden zijn mat zwart, met witte letters en een glimmende zwarte dop. Hoewel een kohl potlood van Hema nog geen 2 euro kost, ziet de verpakking er chique uit.

Image Hosted by ImageShack.us Aan de uiteinden van de potloden zie je welke kleuren ze hebben. Ook wordt dat nog eens aangegeven met nummers. Zwart heeft nummer 21, en wit 37.

Image Hosted by ImageShack.us Wat je niet op de foto’s ziet, is dat om de potloodjes plastic heen zat. Slim, want zo weet je zeker dat je de potloden niet gebruikt zijn. Zo kwamen er twee scherp geslepen punten tevoorschijn toen ik de dop van de potloden afhaalde.

Image Hosted by ImageShack.us 21 zwart en 37 wit.

Image Hosted by ImageShack.us Allebei de potloden zijn vrij romig en zetten makkelijk een dunne en dikke streep. Wel vind ik de punten wat hard en scherp, dus kijk hier mee uit. Wanneer de potloden net geslepen zijn, raad ik aan voordat je de potloden gaat gebruiken, de punten eerst een beetje plat te maken op de rug van je hand. Daarna kun je gemakkelijk je ogen omlijnen, of je waterlijn inkleuren.

Ik ben tevreden over de Kohl Pencils van Hema. Het zijn fijne budget-proof oogpotloden die makkelijk een lijntje zetten en veel kleur afgeven. Heel goed blijven ze niet zitten, maar sowieso vind ik dat oogpotlood snel gaat smudgen. Wanneer je oogschaduw onder je oogpotlood draagt, kun je dit wel enigszins voorkomen.

Te koop bij Hema filialen voor €1.75.

Twitter Facebook
Categorie: Beauty gerelateerd Reviews | 15 december 2010 | 46 reacties | Tags: , , , , , , , , , ,

Reacties

Door Jen op 15 december 2010 08:04

Kan je die ook op je waterlijn gebruiken en blijven ze dan goed zitten?

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 15 december 2010 om 08:12:

Staat in het artikel ;)

[Beantwoorden]


Door Daphnee op 15 december 2010 08:12

Leuke revieuw!
Blijft het echt goed op je waterlijn zitten?
xoxox

[Beantwoorden]


Door Romy op 15 december 2010 08:21

Klinkt goed! Ik ga ze zeker eens uitproberen :D

[Beantwoorden]


Door Lee; op 15 december 2010 09:03

Gelukkig zijn deze wel romig! Anderhalf jaar terug kocht ik zo’n paars potloodje, maar die was echt bagger. Kneiterhard en kwam met geen mogelijkheid kleur af :(

[Beantwoorden]


Door Marleen op 15 december 2010 09:21

Blijft het goed zitten? En vlekt het niet als je een lijntje boven je wimpers set? Ik heb namelijk vaak dat ik na een aantal uren vlekken boven mijn oogleden krijg..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 december 2010 om 15:48:

Het vlekt wel, is eigenlijk altijd met potlood :( Wanneer je er oogschaduw onder draagt voorkom je het wel meer.

[Beantwoorden]


Door margot op 15 december 2010 09:34

Blijven ze lang zitten bij jou? Ik had ze vroeger ook maar vond ze toen verschrikkelijk, geen kleur en t beetje kleur wat er op zat was snel weg:(

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 15 december 2010 09:35

Klinkt goed! Ik ben nog opzoek naar een goed wit kohlpotlood. Ik ga denk ik deze maar even proberen.

[Beantwoorden]


Door femketje op 15 december 2010 09:46

fijn dat ze romig zijn ^^
thanks for sharing! ga binnenkort eens zo’n potloodje halen :)

[Beantwoorden]


Door Angel op 15 december 2010 09:52

Lijkt me wel handig, maar ik heb al 2 geweldige NYX potloodjes :)

[Beantwoorden]


Door Linda op 15 december 2010 10:18

Ik gebruik ook altijd die van de HEMA. Ik ben er tevreden over :)

[Beantwoorden]


Door Jill op 15 december 2010 11:07

Leuke producten! Ik MOET ze uitproberen!

[Beantwoorden]


Door Alyssa op 15 december 2010 12:17

Ik heb er zelf ook eentje, heel fijn :)

[Beantwoorden]


Door laura op 15 december 2010 12:33

belangrijkste wat ik wil weten: blijven ze ook echt de hele dag zitten, zonder te smudgen???

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 december 2010 om 14:07:

Nee, vooral niet wanneer je er geen oogschaduw onder draagt. Maar dat is vrijwel altijd bij oogpotlood…

[Beantwoorden]


Door SanneWierda op 15 december 2010 13:07

HEMA is geweldig! Ik hou van de HEMA, echt waar.

[Beantwoorden]


Door nina op 15 december 2010 13:38

fijn voor zo’n prijsje! Al ziet de zwarte er niet heel zwart uit, maar dit ligt waarschijnlijk aan de foto.

[Beantwoorden]


Door Eline op 15 december 2010 13:41

waarom is alles cursief?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 december 2010 om 13:48:

Was een foutje, heb het aangepast

[Beantwoorden]


Door Miranda op 15 december 2010 14:28

klinkt goed ;D

[Beantwoorden]


Door charile op 15 december 2010 14:35

handig! wanneer mijn andere ‘op’ zijn ga ik deze kopen!
‘xx

[Beantwoorden]


Door Sharon op 15 december 2010 14:46

Hmm misschien dat ik die witte een keertje koop, moet weer een nieuwe hebben haha :) Mooie foto’s trouwens :D

[Beantwoorden]


Door Marge op 15 december 2010 14:54

Wat vind jij nou het allerbeste merk zwart oogpotlood?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 december 2010 om 15:49:

Ik vind deze prima! Ben niet zo’n grote fan van potlood, maar vind deze fijn werken

[Beantwoorden]


Door Christianne op 15 december 2010 15:28

ik zie de laatste twee plaatjes net :(
Maar wel handig!

[Beantwoorden]

Christianne antwoordt op 15 december 2010 om 15:29:

ooh nu wel haha! sorry 0:-)

[Beantwoorden]


Door Jelly op 15 december 2010 16:22

Ik gebruik ze ook wel maar ze blijven niet goed zitten. En ik doe het onder mijn oog dus daar heb ik geen oogschaduw zitten. Verder zijn ze aan het begin wel mooi, van kleur enzo. maar jammer dat ze niet blijven zitten, daarom gebruik ik liever eyliner van hema maar die is er alleen in het zwart omdat ik niet met zo’n zacht kwastje kan werken.
Verder wel een leuk stukje hoor!

[Beantwoorden]

Jelly antwoordt op 15 december 2010 om 16:26:

Ik heb ook een vaag lijntje/rimpeltje onder mijn oog zitten en daar trekt het potlood altijd in (als je begrijpt wat ik bedoel, ik denk het niet, maarja) Heb jij misschien een idee hoe het beter kan blijven zitten?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 december 2010 om 23:04:

Da’s eigenlijk bijna altijd met potlood. Je kan het enigszins voorkomen door er oogschaduw onder te dragen, en anders zal je denk ik toch eyeliner of gelliner moeten gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Silva op 15 december 2010 16:40

Leuk, maar ik draag eigenlijk nooit oogpotlood, vooral eyeliner, want oogpotood blijft totaal niet bij me zitten.

[Beantwoorden]


Door Carmen op 15 december 2010 16:51

Thanks voor de review, ik denk dat er ik ook maar eentje ga kopen !

[Beantwoorden]


Door Josephine op 15 december 2010 17:09

Oeh handige review! Mijn oogpotloodje van Catrice vind ik nog steeds prima en wit gebruik ik eigenlijk niet. Enne, had je ook echt een mandje bij? Ik gebruik eigenlijk nooit mandjes.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 december 2010 om 23:03:

Ik wel, ben anders bang dat ze denken dat ik ga stelen ofzo. *slechte ervaring mee*

[Beantwoorden]


Door Simone op 15 december 2010 17:20

Klinkt goed! Ik zal een gaan kijken.

[Beantwoorden]


Door tess op 15 december 2010 17:58

laatste woord voorkomen*

[Beantwoorden]


Door Anne op 15 december 2010 18:26

lijkt me een fijne oogpotlood!
Maar bij mij loopt oogpotlood erg snel uit, als ik daarvoor inde plaats waterproof oogpotlood gebruik, is dat dan veel minder, ofzal er hier en daar nog wel wat uitlopen? en kan je waterproog oogpotlood ook op je waterlijn doen? en blijft dat dan goed en lang zitten? of wat kan je hiervoor beter gebruiken? :) lekker lange vragen, maar alvast bedankt! x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 december 2010 om 23:05:

Waterproof op je waterlijn werk helaas niet. Komt omdat je waterlijn zo vochtig is Gewoon op je huid zal het wel beter blijven zitten, maar het verschilt ook per merk.

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 15 december 2010 19:30

Klinkt goed! En voor 1,75 helemaal. Als mijn oogpotlood op is, wat niet zo snel gaat gebeuren want ik gebruik eerder eyeliner, ga ik die van de Hema proberen.

O, volgens mij staat er een foutje aan het eind. Er staat ‘Wanneer je oogschaduw onder je oogpotlood draagt, kun je dit wel enigszins voorkopen.’ Maar volgens mij moet het voorkomen zijn ipv voorkopen. :)

[Beantwoorden]


Door Anna op 15 december 2010 20:59

Ik vond de oogpotloden van de Hema wel goed. En met de vorige heb ik ook heel lang gedaan en zelfs inderdaad tot zo’n stompje zoals jij ook had. Dus ben ik een maand geleden weer een nieuwe gaan kopen, maar jee, wat is het slijpen van het potlood een ramp! De vorige was echt veel beter, nu breekt die steeds af. De kwaliteit is echt achteruitgegaan..

[Beantwoorden]


Door Mariel op 17 december 2010 16:38

Lijkt me fijn!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 17 december 2010 17:24

Leuke potloodjes :D
Ik ga er mij misschien ook eentje kopen ;)

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 22 december 2010 08:01

[…] toch omdat ik het jullie heb beloofd. Voor deze look heb ik namelijk gebruik gemaakt van de twee Hema Kohl Pencil en de Duo Eyeshadow van Hema, die ik allebei eerder deze week gereviewed […]


Door VeraCamilla.nl op 16 januari 2011 14:53

[…] Eyeshadowbase Essence I Love Berlin palette 01 Style Victim Hema Kohl Pencil 21 Chanel Inimitable Intense Mascara Arissa Blush in Barely L’oreal Glam Shine in Rose Blush […]


Door michelle op 16 januari 2011 15:54

Ik heb een zwarte van Lancome maar ik denk dat ik deze maar eens uit ga proberen!

[Beantwoorden]


Door Filiz op 30 juni 2012 19:23

Ik zoek honderte goedkoop witte potloodden kan iemand an mij daarover helpen ?

[Beantwoorden]