Twitter Question #11

Ik gebruik Twitter dagelijks, ik communiceer graag via Twitter met bezoeksters en ik vind het leuk jullie up-to-date te houden van mijn dagelijkse bezigheden. Omdat ik op Twitter vaak superveel en leuke reacties krijg op vragen die ik stel, besloot ik Twitter wat meer bij mijn site te betrekken.

Elke zaterdag is er een Twitter Question. En wat houdt dat nou precies in? Heel simpel, elke week stel ik jullie een TQ via twitter en de leukste/opvallendste reacties pik ik eruit en plaats ik op mijn site. Heb je geen Twitter? Dan ben je meer dan welkom om achteraf alsnog je mening te laten horen en lekker mee te discussiëren in de comments!

Image Hosted by ImageShack.us Over deze TQ liepen de meningen best uiteen, maar de meeste van jullie vonden toch wel dat er een budgetmerk mocht verdwijnen. Ikzelf baal wel eens dat er geen producten van NYX, Wet ’n Wild en L.A Girl in ons kikkerlandje te krijgen zijn. Deze merken zijn geweldig en heerlijk budget-proof!

Van mij zou Miss Sporty absoluut mogen verdwijnen. Ik heb er een paar producten van, en ik vind de kwaliteit erg slecht. Waterig, weinig pigment, weinig kleur, vieze geurtjes. Nee, niets voor mij. Max Factor vind ik ook geen geweldig merk -en te duur voor een merk wat bij de drogist te koop is-, vooral de oogschaduws vind ik drie keer niets. Maar de Masterpiece Max mascara is de meest geweldige mascara die ik ken, die zou ik echt niet willen missen…

En wat vind jij? Welk cosmetica merk zou van jou zonder pardon uit het assortiment van de drogist of parfumerie mogen verdwijnen? En welk merk zou daarvoor in de plaats mogen komen?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 20 november 2010 | 112 reacties

Reacties

Door Monique op 20 november 2010 17:38

Haha, ik had niet verwacht er bij te staan. Maar in tweets kun je niet zo’n lange reacties geven.

Maar ik heb niks met Max Factor. Ik kan er nooit wat leuks tussen vinden. Ook werken de mascara’s niet goed voor mij.
Nee, het is niet mijn favoriete merk. Veel andere mensen vinden het wel een fijn merk, prima!

[Beantwoorden]


Door britt op 20 november 2010 17:39

max foctor en ik zou ook graag willen dat er in de kruitvat NYX Wet ‘n Wild en L.A Girl werd verkocht dan hoef je het ook niet meer op online te kopen

[Beantwoorden]


Door tessa op 20 november 2010 17:40

Ik ben het met de eerste eens! het was het eerste dat in me opkwam: alle merken die op dieren testen!

[Beantwoorden]


Door michelle op 20 november 2010 17:44

ik ben het ook met de eerste eens
dus dan mag alles weg behalve gosh haha
dat zou een beetje leeg zijn in de drogist

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 november 2010 om 19:22:

En ook een beetje eenzijdig vind je niet?

[Beantwoorden]

michelle antwoordt op 20 november 2010 om 19:32:

ja inderdaad
daarom moeten wetnwild terug komen.
nyx en la girl zijn ook meer dan welkom

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 20 november 2010 17:45

Ik heb 2B gezegd, vind ik totaal geen leuk, aantrekkelijk merk! En NYX of Wet ‘n’ Wild zou leuk zijn, of P2!

[Beantwoorden]


Door Todays Fashion Couture op 20 november 2010 17:47

Wat betreft jouw mening ben ik het niet zo eens, ik vind de nagellak van miss sporty zo leuk!

Ik vind max factor wel mooie make-up maar ik koop er toch nooit wat van..

[Beantwoorden]


Door Kim op 20 november 2010 17:49

Weg met 2b en Manhattan! xD Sowieso zijn die schappen altijd half leeg en ik koop er nooit iets van want het ziet er goedkoop uit. Het zou leuk zijn als p2, wet n wild en NYX hiervoor in de plaats kwamen! Verder zou ik 2true, l’oreal en max factor eigenlijk ook niet missen, daar koop ik ook niks van.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 20 november 2010 17:52

P2 moet erbij en nyx lacolors enz ook! Max Factor mag van mij ook weg en, is best wel duur en heb er gewoon niks mee. Revlon moet ook weer terugkomen en 2B mag van mij ook weg.

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 20 november 2010 om 19:37:

Is Revlon dan weg? =O heb ik iets gemist, ik dacht dat ze het nog gewoon bij de Etos hadden!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 20 november 2010 17:56

Voor mij mag 2True wel weg. Vind het niet echt aantrekkelijke producten en ja, ik hoef er gewoon niks van haha. Ik heb 1 lakje van Miss Sporty en die is superfijn en supermooi, dus die hoeft voor mij niet weg :)

[Beantwoorden]


Door Eline op 20 november 2010 18:02

ik heb bij geen een merk zoiets van dat mag weg eigenlijk.

[Beantwoorden]


Door Vera op 20 november 2010 18:04

Hmmm, Miss Sporty is inderdaad niet echt geweldig.
Van mij mogen merken als 2B en Manhattan wel weg,
maar bij onze Kruidvat hebben ze die toch niet, haha.

[Beantwoorden]


Door Karolien op 20 november 2010 18:17

Merken als Miss Sporty, 2B en 2True mogen zeker weg van mij ! Is er plaats voor Revlon, NYX en wet ’n wild ^^

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 20 november 2010 18:22

Ik zou max factor echt wel hard missen! de mascara’s, foundations en concealers zijn geweldig!

l’oreal en maybeline kan ik niks mee

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 november 2010 om 19:23:

Die merken vind ik juist weer heel fijn! ;D

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 20 november 2010 18:23

miss sporty heeft vet mooie goede kwaliteit blushes…niet in vergissen :P ik was ook verbaasd.

Max factor mag echt verdwijnen

[Beantwoorden]

Kimberly antwoordt op 20 november 2010 om 18:24:

die blushes zijn natuurlijk niet te vergelijken met bijv een MAC, maar voor die kleine prijs zeker wel aan te raden

[Beantwoorden]


Door Wendy op 20 november 2010 18:34

Ik vind Miss Sporty wel fijn, in ieder geval voor die prijs. Natuurlijk kan je het niet vergelijken met MAC maar dan nog, voor meiden die iets minder te besteden hebben is dit een prima merk. Bij ons zij 2B en Manhatten al uit de Kruidvat, ik mis dat ook niet echt ofzo. Max Factor heeft inderdaad slechte oogschaduws maar wel goede fijne mascara’s. Hmm.. Ik denk niet dat ik dit de leukste TQ vind omdat mensen er ander mensen mee kunnen ‘kwetsen’, niet dat ik me gekwetst voel maar dat denk ik ook! Ik vind het ook jammer dat Wet’n Wild en L.A Colors niet in nederland (in de winkel) verkrijgbaar is. Ook zou ik het leuk vinden als de 88 pallettes wel in de winkel komen, ik vind de verzendkosten altijd zo veel! Lekker lang bericht ofzo maar goed! Dis is mijn mening :)
Xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 november 2010 om 19:25:

Bijvoorbeeld Essence en Catrice zijn ook budget merken, niet te vergelijken met MAC maar ik vind het wel beter dan Miss Sporty.

[Beantwoorden]


Door Marcella op 20 november 2010 18:36

Max Factor mag van mij ook best weg. Ik koop er nooit iets van en ik weet niet wat ik er tegen heb maar ik vind het een beetje een nep-loreal. Maybelline moet het allerlaatste weg.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 20 november 2010 18:37

Als het kon, alle merken die op dieren testen omdat ik dat gewoonweg niet vind kunnen en omdat ik een grote dierenlover ben :)

[Beantwoorden]


Door Anke op 20 november 2010 18:40

Miss Sporty mag weg (behalve de nagellakjes) en Max Factor zou ik ook niet missen. In plaats daarvan mag NYX in de schappen komen te staan en mag MNY haar assortiment vergroten.
Hebben jullie de nieuwe producten van Catrice al gezien? Zijn ze verbeterd of alleen in een nieuw jasje gestoken? Let me know!
xoxo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 november 2010 om 19:25:

Komt aankomende week een artikel over!

[Beantwoorden]

laura antwoordt op 21 november 2010 om 12:22:

zijn zeker verbeterd! naar mijn mening en mooiere strakkere verpakkingen!

[Beantwoorden]


Door florianne op 20 november 2010 18:42

Veel mensen zeggen 2true en 2b. Ikzelf vind 2true best een leuk merk! Vooral de losse oogschaduwals en 2b vind ik ook wel leuk merk. Daarintegen zouden Manhattan, Max Factor en Miss sporty best mogen verdwijnen.. En daarvoor in de plaats zou ik graag NYX, wet ’n wild en la girl zien!!

[Beantwoorden]


Door Mirte op 20 november 2010 19:02

Max Factor, 2True, Miss Sporty en Rimmel zou ik niet bepaald missen. De kwaliteit van 2True en Miss Sporty is gewoon heel teleurstellend en bij Max Factor en Rimmel kan ik gewoon nooit vinden wat ik zoek.

En dan daarvoor in de plaats zou ik héél graag P2 en NYX willen. NYX heeft gewoon geweldige cream blushes, lipsticks en concealers en het assortiment nagellakjes van P2 is echt huge!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 20 november 2010 19:03

Van mij mag MaxFactor ook weg. Ik heb er 1 mascara van (False Lash effect), maar die vind ik eigenlijk helemaal niet geweldig ofzo. Terwijl anderen die helemaal perfect vinden (ik heb betere mascara’s gehad). Van mij mag 2True ook wel weg, heeft niks boeiends erbij zitten :). Miss Sporty mag van mij ook wel weg ik koop daar toch nooit wat van!
Van mij mag P2 er wel komen, en NYX :)

[Beantwoorden]


Door Floor op 20 november 2010 19:12

Ik ben het met je eens over Miss Sporty. Wat een crapmerk! Verder koop ik inderdaad nooit iets van Max Factor, kortweg omdat het zo duur is. Ik wil ook NYX in de drogist! En Essence en Catrice mogen echt wel blijven, want ze blijven zichzelf steeds verbeteren :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 november 2010 om 19:26:

Wat je over Essence en Catrice zegt vind ik ook. Je merkt dat die merken zich verbeteren en met nieuwe producten komen, super vind ik dat.

[Beantwoorden]


Door Robin op 20 november 2010 19:13

de duurdere merken in de drogist(maxfactor, rimmel, maybeline), en de merken die op dieren testen!

[Beantwoorden]


Door femketje op 20 november 2010 19:16

ik zou ook gaan voor de merken die nog op dieren testen. ben daar echt 100% tegen.

[Beantwoorden]


Door anne op 20 november 2010 19:19

het eerste wat in mij opkwam was: alle merken die op dieren testen!

[Beantwoorden]


Door Judith op 20 november 2010 19:29

Beseffen mensen wel dat er een heleboel merken op dieren worden getest? Max Factor, L’oreal, Maybelinne. Ikzelf ben er ook tegen, maar ik kan niet zonder die merken, probeer er daarom zo weinig mogelijk van te kopen.
Maar gelukkig is het in 2013 verboden! Yay!

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 20 november 2010 om 19:41:

Yay! :D wel jammer dat het pas in 2013 is.. Ze moeten er gewoon NU mee stoppen, klaar!

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 21 november 2010 om 11:14:

Is het vanaf 2013 helemaal verboden? Op álle merken?

[Beantwoorden]


Door Morrigan op 20 november 2010 19:32

Hihi, had niet verwacht mezelf erbij te zien staan :)
Ik klink trouwens wel een beetje kortaf, nadeel van zo weinig ruimte, haha!
Blijf overigens bij mijn standpunt wat betreft de op dieren testende merken. Even rondsurfen op de site van PETA heeft mij het kopen van dat soort producten voorgoed doen afzweren!

[Beantwoorden]


Door Rianne op 20 november 2010 19:35

2True vind ik helemaal niks, ik heb er een foundation van die een enorme klei-achtige laag achterlaat.
Verder vind ik Essence heel fijn, Maybelline ook wel en ik vind Max Factor False Lash Effect heel fijn. De enige mascara die mijn wimpers de hele dag mooi houd.

Verder zou ik graag Essie zien in de gewone drogisten :) en misschien ook wel Konad, hoef ik dat niet te bestellen..!

[Beantwoorden]


Door Linh op 20 november 2010 19:47

Nou, Manhattan, 2true, Miss Sporty en Casuelle mogen van mij wel weg. Daarvoor in de plaats heb ik liever Kiko cosmetics, Nyx of LA Girl.

[Beantwoorden]


Door Bertine op 20 november 2010 19:52

2true heb ik ook niks mee. verder vind ik zoveel keuze juist leuk

[Beantwoorden]


Door Nina op 20 november 2010 19:55

Huh ik heb laatst gewoon in een drogisterij wet ’n wild gekocht.. Vaag?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 november 2010 om 21:53:

Dat is nogal vaag idd! in welke drogist was het, en was er ook een heel WnW schap?

[Beantwoorden]


Door Misslanghaar op 20 november 2010 20:02

Ik vind ook dat de producten die op dieren getest zijn mogen verdwijnen. Verder koop ik nooit iets van ‘l oreal of garnier dus voor mijn part mag dat ook verdwijnen :-)

[Beantwoorden]


Door Sabine op 20 november 2010 20:03

Van de meeste merken is toch wel iets wat ik OK vind.
Maar van mij mogen 2true, manhattan en Miss Sporty wel weg. Daar heb ik niks van en het spreekt me ook niet aan.

Als NYX hier verkrijgbaar zou zijn, wat zou dat te gek zijn! En Covergirl lijkt me ook wel een leuk merk. Iig veel meer leuke merken die ze in Amerika verkopen :D

[Beantwoorden]


Door welovemusiic op 20 november 2010 20:11

HaaaaaayyLLL
Ik vind dat de poeder en de kajal potloden eruit mogen want de poeder stinkt naar parmezaanse kaas en de kajal potloden gaan er snel af…

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 21 november 2010 om 11:19:

HAHAHA parmezaanse kaas.
van welk merk bedoel je dan eigenlijk?

[Beantwoorden]

welovemusiic antwoordt op 21 november 2010 om 13:42:

Ow sorry catrice poeder met die balletjes erin. En de catrice kajal potloden

[Beantwoorden]


Door Romy op 20 november 2010 20:18

Van mij mag 2True er inderdaad ook uit, vooral die nagellak, je hele nagels verkleuren ervan. Net zoals je zei, NYX moet inderdaad ook de winkels in, dat is echt een fantastisch merk:D

[Beantwoorden]


Door merel op 20 november 2010 20:23

wet ’n wild is te koop bij de trekpleister.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 november 2010 om 21:54:

Niet meer

[Beantwoorden]


Door lisetteeee op 20 november 2010 20:24

ik vindt dat het heel erg veel van het merk afhangt. zoals, de gezichtsmake-up van goedkopere merken is vaak slecht, maar de oogschaduw daarvan is soms wel oké voor de prijs. en de ‘goede’merken zijn voor meisjes met laag budget eingelijk te duur, maar voor goedeproducten hoor je ook wel meer te betalen.

als ik dan toch een merk moet noemen die echt wel weg mag is dat: miss sporty

verder vind ik dat het echt jammer is dat je in nederland de goede goedkope merken niet hebt:(

[Beantwoorden]


Door charile op 20 november 2010 20:28

2b…ik heb er niets van, en het is echt totaal niet aantrekkelijk….vooral die verpakking, het is net kleuter make-up.
verder vind het echt dat nyx en wet n wild naar nl moeten komen :D
‘xx

[Beantwoorden]


Door Theonlyfashionprincess op 20 november 2010 20:52

Leuke blog! Ik hoop dat je mijn blog ook wilt volgen? Echt een goed idee trouwens van de wekelijkse twitter question!

[Beantwoorden]


Door lizzz op 20 november 2010 20:56

Zelf heb ik van 2b een aantal producten, ik vind het zelf erg goed. De max factor mascara´s mogen van mij blijven. Het zou leuk zijn als kiko,nyx,wet N wild in de nederlandse winkels komt. miss sporty mag ook weg en casuelle al helemaal verschrikkelijk merk. De lipglossjes heb ik gelijk weggegooid.

[Beantwoorden]


Door ilsee op 20 november 2010 21:01

2b, dat schap ligt er zo triest bij, de helft ligt er niet in en het wordt nooit bijgevuld. verder mogen l’oreal en maxfactor de mascaras wel wat goedkoper maken. voor een “drogisterij-merk” vind ik ze nog best duur ^^

[Beantwoorden]

Kimberley antwoordt op 21 november 2010 om 19:31:

Dat ligt niet aan het merk dat de schappen er zo triest bij liggen. ;)

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 20 november 2010 21:22

Whaha cool ik sta gewoon in je plaatje! Dat had ik echt niet verwacht!
2True en 2Be reken ik al niet eens als make-up, dat kunnen ze beter bij de Intertoys gaan verkopen.
Lijkt wel schmink!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 20 november 2010 21:29

Max Factor! Het is veel te duur en de kwaliteit is matig. 2B, 2true en Miss Sporty zal ik ook niet missen. En sinds ik in Amerika ben geweest zal ik niet snel meer iets van L’oreal en Maybelline kopen, alles is daar de helft goedkoper vergeleken met Nederland!

[Beantwoorden]


Door Kathy op 20 november 2010 22:03

Max Factor, het is té duur en ik vind echt niks interessant. 2B en 2True zou ik ook niet erg missen, het is net kinder make-up. Ik zou wel teleurgesteld zijn als Essence en Catrice zouden verdwijnen. Die merken zijn geweldig als het gaat om nieuwe dingetjes uitproberen + altijd de nieuwste trends voor een fijn prijsje.
Rimmel heeft mijn favoriete lipstick, dus die mag ook niet weg.

[Beantwoorden]


Door Ann op 20 november 2010 22:27

Ik kan hier heel kort over zijn ik heb dezelfde mening als jou :). Maar wel leuk elke week een twitter vraag

[Beantwoorden]


Door Majorie op 20 november 2010 22:31

2True er uit, Wet ’n Wild erin.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 20 november 2010 22:45

eeuuhm… nou ja, 2true ofzo, heet dat toch? gewoon echt zo’n flutmerk. maar verder vind ik niets slecht. als het op foundation en mascara e.d. aankomt dan vind ik kwaliteit wel erg belangrijk. maar een minder gepigmenteerde oogschaduw mag van mij soms ook best. ben helemaal niet ontevreden over miss sporty eigenlijk, vind hun nagellak juist geweldig!

[Beantwoorden]


Door nbb**Asmae** op 20 november 2010 23:06

ik zal 2b, 2True, max factor niet missen. Ik vind het zeer onaantrekkelijk en de kwaliteit ook niet goed!

[Beantwoorden]


Door Rachel op 20 november 2010 23:21

Miss sporty!
Echt werkelijk niets van de collectie is kwaliltatief goed!
2B vind ik ook afschuwlijk maar daar schijnt nog wel wat tussen te zitten.
Ik denk dat als to true een wat beter schap in de winkel laat maken het veel beter verkocht word. Bij TT zie ik nog wel wat af en toe hoor.

Max Factor vind ik ook maar een dikke NO

[Beantwoorden]


Door Lauren op 20 november 2010 23:54

In België verkopen ze geen miss sporty, dus van mij mag 2true weggehaald worden (slechte kwaliteit en het oogt cheap!)

[Beantwoorden]


Door cynthia op 20 november 2010 23:56

wat er van make-up echt troep is en weg mag.

-etos eigen merk
-2 true
-miss sporty
-2b

ik zou graag wat meer pupa/john van g/opi nagellak/to faced en wet`n wild.

[Beantwoorden]


Door Mirte op 21 november 2010 08:08

2True, 2B, Miss Sporty en die prut Casuelle.

[Beantwoorden]


Door Frauke op 21 november 2010 08:51

2B & 2True vind ik wél fijn. Je moet er gewoon de goede dingen uithalen.. Bij 2B zijn de lakjes súper, ook heel veel kleurtjes, & cheap! En de kwasten van 2B zijn ook super fijn, net als de blushes… Ja dat vind ik toch niet terecht ;p 2True heb ik niet zo veel ervaring mee maar wel 2 lakjes van en die zijn super fijn ^^ Ik zou Max Factor niet missen..

[Beantwoorden]

Frauke antwoordt op 21 november 2010 om 08:53:

Oh trouwens het is misschien omdat 2B hier in België meer bekend enzo is, maar de schappen van 2B liggen hier altijd prima in orde! Echt heel netjes en heel veel spullen :)

[Beantwoorden]

juut antwoordt op 21 november 2010 om 09:09:

Vlgs mij komt het misschien ook omdat het in een draairek zit dat midden op een pad staat..Hadden hun ook een stuk ‘tegen de muur’ denk ik dat heel anders zou ogen..

[Beantwoorden]


Door juut op 21 november 2010 09:07

Lol ik ben 1 van de weinigen die Max Factor wel zou missen vlgs mij. Ik gebruik hier altijd de foundation van die me supergoed bevalt. 2true zou ik niet missen..

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 21 november 2010 om 11:03:

Ik vind de foundation van Max Factor ook super fijn! Die in dat gouden doosje haha.

[Beantwoorden]


Door Kim op 21 november 2010 09:35

Neeeee, Max Factor moet blijven! Ik zweer al tijden bij hun under-eye concealer en pressed powder. Ik vind 2True niks toevoegen, dus die mag er wat mij betreft uit. Miss Sporty vind ik tegenwoordig ook niks, maar was wel in begin jaren ’90 het enige make-up merk wat leuke goedkope make-up verkocht voor tieners zoals ik toen ;) dus ondanks de prutkwaliteit heeft het merk toch wel een plekje in mijn hart.

[Beantwoorden]


Door Soesja op 21 november 2010 09:44

Ik stem ook voor Max Factor er uit! Ik heb er gewoon helemaal niks mee, vind het echt te duur en zie er nooit iets moois bij zitten. Miss Sporty verkopen ze sowieso niet in mijn dorp, dus ook dat zou ik niet missen :’) De merken die ik wel wil houden zijn Catrice, Bourjois en Gosh. Dat zijn de enige drugstore merken die ik echt iets bijzonders vind hebben :) En ik zou het ge-wel-dig vinden als ze NYX zouden gaan verkopen!

[Beantwoorden]


Door Marie op 21 november 2010 10:14

Mij maakt echt niet uit wat eruit vliegt
maar dan toch ook Max Factor.
x

[Beantwoorden]


Door Maud op 21 november 2010 10:21

Ik vind Max Factor juist fijn, van mij mag Gosh wel verdwijnen dat vind ik drie keer niks.

Haha Doutzen Kroes lijkt daar net op Barbie.

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 21 november 2010 10:38

2true, 2B en Max Factor mag van mij zo de prullenbak in. Dan kunnen daarvoor in de plaats Wet ’n wild en NYX komen.

Eigenlijk hoo ik nu stiekem dat de grote Kruidvat-bezitter hier nu komt kijken en het echt waar maakt…

[Beantwoorden]


Door Celine op 21 november 2010 10:49

2true, en 2B zou ik niet missen als het er niet meer zou zijn, maar ik heb er ook geen producten van haha
Maar het zou wel leuk zijn als NYX daarvoor in de plaats zou komen, altijd met verzendkosten en online kopen is ook niet handig!
X

[Beantwoorden]


Door lieke op 21 november 2010 11:07

Ik koop juist van Miss Sporty vaak nagellak.. ze zijn niet duur en ik vind die echt heel fijn.. (:

[Beantwoorden]


Door Cato op 21 november 2010 11:18

Max Factor!
Ik vind het een beetje te duur en het ziet er voor mij niet erg aantrekkelijk uit. 2True zou ik inderdaad niet missen en Manhattan ook niet.
Ik vind Miss Sporty zelf wel fijn, de nagellakken vind ik echt héél fijn! Ze hebben mooie kleuren, en een fijn kwastje en een goede dekking. ^^
En verder alle merken die op dieren testen, bah, dat vind ik zo vreselijk!

[Beantwoorden]


Door Anna op 21 november 2010 12:08

casuelle. echt een ver-schrik-ke-lijk merk. bah.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 november 2010 om 13:09:

casuelle vind ik ook 3 keer niets.

[Beantwoorden]


Door Nina op 21 november 2010 12:25

Ik koop eigenlijk nooit iets van 2b of 2true, dus die zou ik ook zeker niet missen.
Etos eigen merk en Idyl (ook zo’n huismerk) mogen van mij wel echt meteen weg, wat een crapkwaliteit!
De nagellakjes van Miss Sporty zijn wel fijn, maar ik zou het niet echt missen denk ik..
Van mij mogen NYX en Wet ’n Wild ook wel naar de winkels komen!

[Beantwoorden]

Kathy antwoordt op 21 november 2010 om 19:25:

Idyl zou ik dus wel missen. Die heeft fijne lakjes en mooie lipstick.

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 21 november 2010 12:31

Santé en Logona vind ik toch een van de betere merken, dierproefvrij en gebruiken ook ‘gezondere’ ingrediënten.
Helaas wel moeilijker verkrijgbaar in Nederland
Hema heeft ook nog wel eens prima make up <3

[Beantwoorden]


Door Dominique op 21 november 2010 12:43

Neee MaxFactor mag niet weg! Alleen al niet om hun geweldige mascara, al jaren gebruik ik dezelfde mascara en nog steeds krijg ik heel vaak de vraag welke mascara ik gebruik! Een schot in de roos dus!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 21 november 2010 12:49

ik zou ook erg blij zijn als NYX en Wet ’n Wild bij de Kruidvat verkocht zouden worden. Max Factor vind ik ook 10x niks. Het schap ziet er niet mooi en aantrekkelijk uit, een beetje saaiig.

[Beantwoorden]

Liennnn antwoordt op 21 november 2010 om 19:27:

ja inderdaad, ik mis wt ’n wild! goeie oude tijd dat dat merk in de schappen bij de drogisterij lag….

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 21 november 2010 12:51

Heel veel mensen vinden Catrice geweldig, maar dat vind ik echt geen fijn merk, ik zou het niet missen. 2True zou ik ook niet echt missen, Miss Sporty oogschaduw vind ik wel goed de rest van Miss Sporty zou ik ook niet missen =)

[Beantwoorden]


Door Djee op 21 november 2010 13:25

Ik zweer al jaren bij een Miss Sporty kohl-oogpotloodje! Budget en goed! En toen ik nog jong was en geen geld had ;) was Miss Sporty het enige budget-merk wat vloeibare foundation had in mijn lichte huidskleurtje.. Dus voor de jongere (arme) medemens moet Miss Sporty misschien toch maar blijven. ;)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 21 november 2010 13:46

Ik woon in Frankrijk en hier bestaan dingen als Essence en Catrice gewoon helemaal niet.. Er is hier geen enkel budgetmerk te vinden, Bourjois komt misschien in de buurt maar daarvan kost een blush ook al snel een tientje. Dus budgetmakeup sla ik altijd in als een malle als ik Nederland kom! Zoo heerlijk goedkoop! Dat mis ik wel :( Max Factor mag er voor mij niet helemaal uit als ze alleen hun mascara’s houden ben ik tevreden :)

[Beantwoorden]


Door emlynne op 21 november 2010 14:46

ik vind dat 2true zou ik niet missen en NYX en L.y colors mag van mij ook wel bij de kruitvat liggen

[Beantwoorden]


Door Nurchamiel op 21 november 2010 15:04

Allereerst mogen alle merken weg die op dieren testen (logisch). Daarna gaat Miss Sporty ook gelijk de prullenbak in.

Daarnaast heb ik de duurdere drogisterij merken niet begrepen. Bourjois bij de kruitvat? Die kun je toch ook bij de Douglas halen? L’oreal enzo, doen me ook niets, dus het zou me niet echt boeien ofdat deze weg gaat of niet.

Essence en dan vooral Catrice zouden moeten blijven, vooral voor de dames die het niet al te breed hebben. Wat mij betreft mogen er wel meer organische merken bijkomen. Een makup lijn van Greenland? Prima hoor!

[Beantwoorden]


Door Sarit op 21 november 2010 16:47

Ben het met Nurchamiel eens! Make up die ze op dieren testen gaat bij mij gelijk de prullenbak in!
Max Factor zou ik wel kunnen missen ja! En verder ook al die Cheap/Budget Make up vind ik 3 keer niks, behalve Essence en Catrice! En MNY vind ik echt geweldig! Lekker veel felle kleurtjes en dat voor 3 euro. Ze zouden het wel meer kunnen uitbreiden.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 21 november 2010 16:52

Max Factor. Weg ermee. Casuelle mag idd ook wel weg, en 2b en 2true zou ik ook niet missen.

Catrice en Essence zijn merken die absoluut moeten blijven :) Net als loreal en Maybelline (fijne foundations) en Gosh.

[Beantwoorden]

Nicole antwoordt op 21 november 2010 om 16:53:

Owja, en MNY. Ik heb er helemaal niets mee.. Ik was er in het begin wel enthousiast over, maar nu ik het eenmaal goed heb getest vind ik het niet zo geweldig

[Beantwoorden]

Liennnn antwoordt op 21 november 2010 om 19:26:

ik vind casuelle juist best een fijn merk!

[Beantwoorden]


Door Laura op 21 november 2010 17:12

Van mij mag dat 2true, wild en more ?? casuelle verdwijnen. Van Miss sporty koop ik sommige, redelijk kwalitatieve nagellakjes maar de rest is 3x niks. 2B heb ik alleen een goed waterproof eyeliner van. Bij essence en catrice vind ik sommige producten goed, alleen nu catrice er met de nieuwe lijn is vind ik het wel wat interessanter. En ja zoals bijna iedereen zegt mf, die foundations, wie verzint die kleuren? En over pigment ben ik niet te spreken en de nagellak stelt ook 10x niks voor. MNY mwah ben er niet zo positief over. Maar er mag wel NYX komen. En wet ’n wild mis ik zo ..

[Beantwoorden]


Door sharon op 21 november 2010 18:10

Maxfactor daar kan ik echt nooit wat vinden. Ik vind de producten wat saai en wat ouwelijk, en mascara’s kan je overal wel krijgen,

miss sporty omdat er andere ‘budget-in-het-kwadraat’merken zijn die wel werken

[Beantwoorden]


Door Clara op 21 november 2010 19:05

Hoi, ik weet niet of ik het mis heb, maar ik heb een hele tijd geleden bij de Action (ja die goedkope winkel) WET n WILD make-up gekocht, het is gewoon echt, ik heb gecheckt en het ziet er precies hetzelfde uit.
Misschien hebben ze het nogsteeds? Ik weet het niet, ben er al lang niet meer geweest.

[Beantwoorden]


Door Liennnn op 21 november 2010 19:24

ik vind loreal een mooi merk maar vind de colour appeal oogschaduw best wel slecht! ik vind miss sporty juist wel een fijn merk.
ik combineer graag producten van verschillende merken vind bijv. van het ene merk de pipsticks goed terwijl ik oogschaduw liever ergens anders van heb. toch zijn essence en catrice mijn ‘all time favorites’. mooi, leuk, budgetproof en van alle markten thuis.
van mij hoeft er geen merk weg eigenlijk!

[Beantwoorden]

Liennnn antwoordt op 21 november 2010 om 19:25:

hahaha ik bedoel natuurlijk lipsticks in plaats van pipsticks. xD

[Beantwoorden]


Door Laura op 22 november 2010 14:23

je zou de shimmer dust powder van miss sporty moeten proberen!
En dan in 008 goddes,
zo’n mooie kleur met goed pigment!

ik zou cassuale en 2true niet missen

[Beantwoorden]

Liennnn antwoordt op 22 november 2010 om 17:26:

klopt! ik heb 005 enchant, knalroze pigment echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Kashmira op 22 november 2010 16:29

Ik zou 2Treu en Miss sporty ook niet missen nee…

[Beantwoorden]


Door Lotte op 22 november 2010 20:05

Van mij mogen Miss Sporty, Casuelle en 2b wel verdwijnen. En NYX mag daar wel voor in de plaats komen.

[Beantwoorden]


Door anooniem op 23 november 2010 13:05

Ik vind dat miss-sporty slecht is, maar, ik vind niet dat je het weg zou moeten doen, want misschien zijn er andere meiden die bij miss-sporty wel leuke make-up kunnen vinden, en ik heb een goede oogschaduw poeder van misssporty, maar nu ik van andere merken oogschaduwpoeders heb gehad, vind ik hem ook niet zo goed meer. en de nagellakken van misssporty zijn horrible.

wel vind ik dat wet’n wild – nyx en de 88-palletes in de winkels moeten komen.

[Beantwoorden]


Door anooniem op 23 november 2010 13:06

JA EN P2 MOET OOK TERUGKOMEN!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 24 november 2010 11:22

Helemaal met je eens!

[Beantwoorden]


Door A op 28 november 2010 12:14

Max Factor vervangen door NYX of Revlon.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 8 april 2011 15:21

ik vind max factor juit een goed merk! :P
maareee, miss sporty mag weg, miss casuelle mag wel, en miss helen mag van mij ook wel weg!
in de plaats daarvan mogen china glaze in de schappen komen, NYX, 88 palletes, sleek, LA girl, enzovoort!
xxxxxxxxxxx (A)

[Beantwoorden]