Essence Metallics nagellak

Sinds afgelopen maandag ligt er weer een nieuwe Limited Edition collectie van Essence in de schappen, die ook nog eens gepaard gaat met een leuke actie bij Kruidvat. Je krijgt het 2de artikel nu voor de halve prijs! De Limited Edition lijn heet deze keer Metallics, en bevat een paar hele leuke producten waaronder 5 schitterende nagellakjes. Ik heb alle lakjes á €1.99 per stuk gekocht, omdat ik toch wel heel benieuwd was naar de kwaliteit van de nagellakken, en de speciale magnetische deeltjes die erin zitten.

Image Hosted by ImageShack.us Het leuke aan de nagellakjes is dat in 4 van de 5 magnetische deeltjes zitten. Met het magneetje (die op de foto voor bij de nagellakjes ligt) die je erbij kunt kopen voor €1.49, kun je de nagellak extra speciaal maken. Je kunt er horizontale, verticale en schuine streepjes mee zetten door simpelweg met het magneetje boven je pas gelakte nagels te houden. Nou kan ik jullie alvast verklappen dat het mij helaas niet gelukt is. Ik las al dat meer meiden er las van hebben, omdat de magneet erg zwak is. Jammer, maar je kunt natuurlijk ook aan de slag gaan met een andere magneet. *ik ga dit nog proberen, als het me lukt verschijnen er uiteraard nog foto’s op de site*

Op onderstaande foto’s draag ik 1 laag nagellak, tenzij anders aangegeven.
Image Hosted by ImageShack.us De nagellakken hebben allemaal erg leuke namen. Te beginnen met 01 Iron Goddess. Een mooie, subtiele lichtbruine metallic lak. Het is een vrij rustig, veilige tint. Ik vind hem mooi, maar niet heel bijzonder.

Image Hosted by ImageShack.us 02 Copper Rulez! Vind ik daarintegen wel heel gaaf. Deze nagellak is een stuk donkerder bruin, met verschillende soorten glitters. Deze koperkleurige lak valt een stuk meer op en zal zeker ook in de smaak vallen tijdens kerst (misschien is dat nog een beetje ver weg, maar het is een kleine tip ;)).

Image Hosted by ImageShack.us 03 Steel Me is een staalkleur. Best een mooi kleurtje, maar persoonlijk vind ik hem wat te kil ogen. Ook jammer zijn de chunky glitters, die had Essence van mij er best uit mogen laten.

Image Hosted by ImageShack.us Dit vind ik een mooie lak! 04 Nothing Else Metals bevat geen glitters, en hoewel deze nagellak me duidelijk aan metaal doet denken, herken ik er toch ook een satijnen finish in. Een mooie lichte, aparte kleur.

Image Hosted by ImageShack.us Dit is de enige nagellak die geen magnetische deeltjes bevat. 05 Metal Battle dekt ook minder goed dan de andere -magnetische- nagellakjes. Op de foto draag ik twee lagen. Wel vind ik de zwarte tint, met de lichte, subtiele glitters heel mooi. Jarenlang heb ik zwarte nagellak gedragen, en ondanks dat ik het nu nog weinig draag, blijf ik het gaaf vinden.

De Metallics nagellakken hebben ieder (op 05 Metal Battle na) slechts één laag nodig om volledig te dekken. Zorg wel dat je de nagellak niet te dik aanbrengt, dit kan er lelijk uit komen te zijn. De nagellakken drogen allemaal snel, wat zeker een plus is. Maar wanneer je een patroontje in de lak met een magneet wilt maken, moet je wel snel in actie komen. Anders is de lak opgedroogd, en werkt het magnetische effect niet meer.

Helaas zijn sommige kleuren lastig te verwijderen. Vooral 02 Copper Rulez! Moet je goed van je nagels afboenen. En ja, de nagellakjes zijn allemaal ‘metallic’ en dus wat aparter. Ik moet toegeven dat het niet helemaal mijn ding is. Ik hou toch meer van creamy nagellakken in vrolijke tinten. Maar het is zeker leuk voor de afwisseling.

Essence Metallics Nailpolish kost €1.99 p.s. en zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

PS: Wat me nog opviel is dat de dop van de potjes er op de pers/promotie foto’s anders uitziet. Toch wel een grappig detail!


Reacties

Door Hinke op 10 november 2010 07:22

Echt super mooie lakjes vooral die 02 copper rulez vind ik mooi!
Het is zeker je geld waard!

Xx.

P.s Yeah weer de eerste!!:)

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 10 november 2010 07:32

Copper Rulez vind ik heel mooi! De rest ook, maar dat is de enige die ik overweeg te kopen. Wel heel jammer dat dat met die magneet niet echt werkt.

[Beantwoorden]


Door Joan op 10 november 2010 07:34

Jammer dat het magneetje niet echt werkt, zag al wel wat ‘creaties’ waarbij het een beetje zijn werk had gedaan, maar ben benieuwd hoe het kan worden als er een sterke magneet wordt gebruikt. Ik vind het eerste kleurtje zo het mooist!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 10 november 2010 07:44

De magneet werkt niet altijd optimaal, maar hij werkt wel! Je moet ‘m trouwens niet bewegen, maar 30 seconden zo dicht mogelijk (dat je de nagel nèt niet raakt) op de nog natte lak houden. Ik heb er gisteren lang mee zitten prutsen en uiteindelijk lukte het me wel. Het resultaat met de magneten is erg gaaf :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 november 2010 om 08:07:

Ok, goede tip. Thanks!

[Beantwoorden]

Diede antwoordt op 10 november 2010 om 15:01:

Bij mij is het ook gelukt. 30 seconden er bij houden klaar.
Staat ook op de verpakking :P haha

[Beantwoorden]


Door Silva op 10 november 2010 07:50

Ik wil copper rulez wel, wat een mooie kleur!

[Beantwoorden]


Door Amber op 10 november 2010 07:51

Copper Rulez! is echt heel erg mooi. :D Ik ben benieuwd naar het resultaat met magneten!

[Beantwoorden]


Door Tasja op 10 november 2010 08:13

Erg mooie kleurtjes,
vind alleen het effect niet zo mooi wat die magneetjes geven.. lijkt alsof je geribbelde nagels hebt.

maar misschien maak jij er iets leuks van :)
ben benieuwed

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 10 november 2010 08:15

Mooie lakjes!

[Beantwoorden]


Door Kim op 10 november 2010 08:18

Ik wil Steel Me en Iron Goddess :D Maar ze hebben ze hier nog steeds niet x___x
Ik ga die magneet alleen niet kopen want ik wil geen zwakke prutsmagneet die niet werkt xD Ik heb vast nog wel ergens een sterkere liggen ^^

Apart trouwens dat de flesjes anders zijn als op de promotie foto’s o__o ik vond die flesjes van de promotiefoto’s eigenlijk mooier, dit zijn gewoon dezelfde flesjes als de Denim Wanted! nagellakjes [misschien hadden ze nog over? xD]

[Beantwoorden]


Door Lieke op 10 november 2010 08:36

Ik vind er eerlijk gezegt niet ééntje bij zitten waarvan ik denk: wow! Misschien is dat anders in real life, maar zo van de foto’s ben ik niet overtuigd. Wel een lekker prijsje!

[Beantwoorden]


Door femketje op 10 november 2010 08:50

aaarggg >.< it's not fair!

ik ben nu al 3 keer naar kruitvat geweest deze week en steeds hadden ze de lakjes nog niet binnen :( morgen weer maar eens een bezoekje brengen aan de kruitvat XD

[Beantwoorden]


Door Aranka op 10 november 2010 09:17

Ik vind de kleurtjes wel leuk, maar dat magnetisch effect had ik echt meer van verwacht. Ik heb ze zelf ook, maar vallen behoorlijk tegen :(

[Beantwoorden]


Door Judith op 10 november 2010 09:24

Ik heb Copper Rulez en mij is het wel goed gelukt :D
Gewoon een laagje nagellak aanbrengen(een niet te dunne) en dan magneetje er heel dicht tegenaan houden(ja ik heb een stuk of 10x tegen mijn nagel geknald waardoor ik overnieuw moest beginnen) en 10 seconde is opzich al wel genoeg.
Het ziet er wel echt supermooi en apart uit :)

[Beantwoorden]


Door Nicky op 10 november 2010 09:36

Nu weet ik het zeker ! Ik ga deze niet kopen

[Beantwoorden]


Door Eline op 10 november 2010 09:45

copper rulez vind ik wel een hele mooie kleur!

[Beantwoorden]


Door Rachel op 10 november 2010 10:11

Wauw mooie lakjes hoor !

[Beantwoorden]


Door Samantha op 10 november 2010 10:12

Mooie lakjes!

[Beantwoorden]


Door Anneliek op 10 november 2010 10:20

Mooie kleurtjes, jammer dat de magneet niet geweldig werkt ):

[Beantwoorden]


Door Elisa op 10 november 2010 10:29

De laatste 2 vind ik wel mooie kleurtjes maar ik denk dat deze metallic-lakjes toch ook niet helemaal mijn ding zijn. Jammer ook dat het magneetje niet goed werkt!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 10 november 2010 10:41

Ik heb al op twitter maniertjes getwitterd hoe het werkt :) vind ze helaas ook niet zo :(

[Beantwoorden]


Door Amanda op 10 november 2010 11:25

Mooie kleurtjes, 02 Copper Rulez! vind ik erg mooi :)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 10 november 2010 12:14

Ben niet zo van deze kleurtjes..

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 10 november 2010 12:17

de 2e is mooi!

[Beantwoorden]


Door Danique op 10 november 2010 12:59

Ik heb er ook een paar, en bij mij lukt het inderdaad ook niet met de magneet.

[Beantwoorden]


Door anne op 10 november 2010 13:07

iron godness vind ik erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 10 november 2010 13:45

Copper Rulez vind ik zoo mooi :)!

[Beantwoorden]


Door janne op 10 november 2010 14:07

ik vind deze lakjes zoooo gaaf!! Vooral de eerste 3 die je liet zien vinde ik erg mooi!!

[Beantwoorden]


Door Misslanghaar op 10 november 2010 14:23

De zwarte is mooi, de rest niet zo volgens mij :-)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 10 november 2010 14:23

Die nummer 4 is best mooi =) Bedankt voor de swatches :)

[Beantwoorden]


Door SanneWierda op 10 november 2010 14:31

Oeh, de laatste is echt praaaaaachtig!!!

[Beantwoorden]


Door paulien op 10 november 2010 14:59

ik ben heel benieuwd naar het resultaat met die magneet! ik heb er straks nog in mijn hannden mee gestaan maar toch nog niet gekocht

[Beantwoorden]


Door Ilja op 10 november 2010 15:12

Tnks 4 the swatches, ik ga alleen de 2e halen… die vind ik wel bijzonder, de rest niet zo!

Liefs Ilja
p.s ‘k heb je trouwens genomineerd voor ”the lovely blog award” ^_^ hihi

[Beantwoorden]


Door Linda op 10 november 2010 15:21

Hele mooie lakjes! Ik ga er zeker een aantal, zo niet allemaal, halen. Dat van die dop viel me ook al op!!

[Beantwoorden]


Door charile op 10 november 2010 15:22

mooi!
ik heb de 2 jumbo eye pencils in de zilvere en de bruine :D

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 10 november 2010 15:51

Ik houd er niet zo van.

x

[Beantwoorden]


Door Lisa op 10 november 2010 15:56

Ik ben niet zo weg van deze kleurtjes. Jammer dat de magneet niet goed werkt!

[Beantwoorden]


Door Leonie op 10 november 2010 16:22

Ik had er 2 gekocht, met natuurlijk net die ene die geen magnetische deeltjes bevat, maar goed die is ook mooi.
Bij mij lukte het trucje met de magneet wel, maar je moet hem er echt op een millimeter boven houden. Maar als je net nagellak remover gebruikt hebt werkt het niet. Anders doet ie het wel!

Succes!!

[Beantwoorden]


Door Arezo op 10 november 2010 16:39

Waarom laat je niet zien hoe het eruit ziet met dat magneetpatroontje

[Beantwoorden]

Elske antwoordt op 10 november 2010 om 16:43:

Ze vertelde in haar verhaal, dat dat niet lukt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 november 2010 om 17:14:

Staat in de tekst.

[Beantwoorden]


Door Elske op 10 november 2010 16:42

Ik heb nu van die nagellak nummer 3 op en vind hem echt te gek!
Met dat magneetje is het mij wel gelukt, maar vind het resultaat niet echt opwindend

[Beantwoorden]


Door joyce op 10 november 2010 16:56

Ik heb twee jumbo pencils, ze zijn echt super mooooi!

[Beantwoorden]


Door eveline op 10 november 2010 17:09

Hee, ik heb ze ook gehaald bij een lakje lukte het wel (iig die ik probeerde) maar met een gewone magneet werkt het niet, het makt dan alleen de nagellak donkerder! Maar dat is opzich ook best mooi! Maar als tip kan ik geven, de rand van het magneetje, aan de lange kant, net boven je nagelriem te zetten. Dit ligt nl net een paar millimeter hoger dan je nagel! En idd de magneet stil houden, en zorgen dat je nagel droog is! Hoop dat het helpt! Succes!
x eveline

[Beantwoorden]

Judith antwoordt op 10 november 2010 om 19:32:

Een normale magneet werkt indd niet, want bij deze magneet staan er strepen op (kwam ik achter toen ik er nagellakremover op deed om de nagellak eraf te halen :p)

[Beantwoorden]

Eveline antwoordt op 10 november 2010 om 19:46:

klopt als je goed kijkt zie je die streppen idd zitten!

[Beantwoorden]


Door Veronique op 10 november 2010 17:24

Ik ga morgen inkopen doen! :D

[Beantwoorden]


Door Yumi op 10 november 2010 17:42

nah, ik hou ook meer van creamy nagellakjes :)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 10 november 2010 18:22

Jammer dat het magneetje niet echt werkt, maar ik vind Nothing else toch wel erg gaaf, toch maar even gaan kijken :D

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 10 november 2010 18:29

Ik zag ze vandaag bij kruidvat :D
Maar ik heb er geen gekocht ;)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 10 november 2010 18:36

Ik wilde ze in eerste instantie allemaal kopen maar ben toch wat minder fan geworden, de meeste kleurtjes heb ik al.. Maar ga er denk ik wel eentje kopen en zo’n magneetje om te kijken of het werkt!

[Beantwoorden]


Door Tamara op 10 november 2010 18:59

Ik ga denk ik alle lakjes, behalve de zwarte kopen. Komt doordat hij niet magnetisch is, en ik heb al een soort gelijke kleur van Catrice. =)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 10 november 2010 19:23

deze zijn wel leuk;D

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 10 november 2010 20:00

Ik heb ze vandaag na school meteen gehaald! Ik ben echt helemaal fan van 01 Copper Rulezz (of hoe die ook heten mag :$)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 10 november 2010 20:58

Wauw leuke lakjes , maar kan je inplaats van de magneet van essence ook een andere mageneet gebruiken die sterker is >

[Beantwoorden]


Door Esmay op 10 november 2010 21:16

Wel leuke lakjes, maar ik ga ze denk ik toch maar niet kopen, aangezien de magneet niet zn werk optimaal doet, en dat vond ik eigenlijk het leukst haha!

[Beantwoorden]


Door nbb op 10 november 2010 22:47

leuke kleurtjess

[Beantwoorden]


Door Oneofthepandies op 10 november 2010 23:40

Met een gewone magneet gaat het niet lukken omdat die naar een kant gepolariseerd is terwijl die van Essence uit streepjes bestaat die afwisselend naar de ene en dan weer naar de andere gepolariseerd zijn. Daardoor krijg je die streepjes in je nagellak, met een sterkere, gewone magneet organiseer je alle magnetische deeltjes dus gewoon in dezelfde richting en daar zie je niks van.
L’oréal heeft ooit ook zoiets gehad trouwens: L’oréal Star Magnet. Met die magneet kon je dan stervormpjes op je nagels maken.
Zoals iemand al zei moet je de magneet echt zo dicht mogelijk bij je nagel houden en dan lukt het wel. Je moet wel geduld hebben als je al je nagels zo wilt doen maar ik vind het effect zeker geslaagd eens het dan eindelijk lukt. Erg leuk voor een feestje!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 november 2010 om 08:05:

Ja ik las het al! ik ga het proberen, thanks.

[Beantwoorden]


Door Melanie op 11 november 2010 12:06

Copper Rulez is zeker weten het mooist!

[Beantwoorden]


Door lieke op 11 november 2010 15:51

ik wil ze zoo graag!! Alleen bij onze kruidvat komt alles veel later helaas, morgen toch maar weer proberen!

[Beantwoorden]


Door anike op 11 november 2010 16:13

wel een beetje raar dat die laatste zwarte precies dezelfde is als de zwarte in de vorige limited edition.

[Beantwoorden]


Door Mariel op 11 november 2010 17:08

Leuk effect voor een party!

[Beantwoorden]


Door daimy op 11 november 2010 17:27

bij ons hadden ze m dinsdag nog niet,
hopelijk nu wel want ik ga morgen even langs.
alleen ik hoop zo erg dat de lakjes nog niet uitverkocht zijn!

[Beantwoorden]


Door Sonja op 11 november 2010 18:13

Oh, wat fijn dit. Ik wilde dolgraag wat van die kleurtjes uitproberen, maar nu ik ze zo zie denk ik toch van: Nee, niet speciaal genoeg. Ze zijn allemaal wel heel mooi, maar ik denk dat ik dan toch liever geld opspaar voor wat OPI lakjes ;)

[Beantwoorden]


Door wies op 11 november 2010 19:22

leuke lakjes! (:
alleen jammer dat het niet werkt met die magneet..

[Beantwoorden]


Door - op 11 november 2010 20:16

Wauw ik vind de zwarte glitterlak echt super!

[Beantwoorden]


Door Bertine op 12 november 2010 12:02

Ik was er nog wel benieuwd naar.. bedankt voor het testen!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 12 november 2010 13:51

Ik heb hem ook en bij mij werkt hij prima. Het is alleen wel jammer dat je alleen streepjes kan maken… (Misschien moet je hem watdichter bij de nagellak houden)

[Beantwoorden]


Door Laura op 12 november 2010 16:53

Trista (op youtube: divadivinevideos) heeft dat met dat magneetje geprobeerd,
en haar is het wel gelukt!

[Beantwoorden]


Door Kim op 12 november 2010 19:38

Whoehoe ik heb ze weten te bemachtigen :D Ben al even wezen prutsen maar het is nog best lastig om het magneetje WEL dichtbij te houden maar NIET er tegen aan, want dat heb nu steeds xD maar ik blijf oefenen ^^

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 13 november 2010 10:32

[…] de bekende magnetische nagellakken, heeft Essence nog veel meer leuks in de nieuwe Limited Edtion collectie Metallics zitten. Behalve […]


Door Kayla op 13 november 2010 16:39

whaaaaaaaaaa het werkt by my echt coewl

[Beantwoorden]


Door Liesbeth op 13 november 2010 18:56

Ik heb de lakjes zelf en bij mij werkt het magneetje wel! hij maakt leuke streepjes. je moet hem er heeel dicht bij houden. zodat hij het neeet niet raakt. het effect is echt mooi en nog het mooist op nummer 4

[Beantwoorden]


Door Roos op 13 november 2010 19:34

heee vera,
ik heb zo net een filmpje gevonden waar het wel werkt mischien heb je er wat aan. ;)
http://www.youtube.com/user/Lushiousbeauty#p/u/0/wrosjaDFCKM

[Beantwoorden]


Door Marijne op 15 november 2010 19:14

Ik heb het met een sterker magneet geprobeert en toen kwamen er niet vormpjes maar dan kwam er een andere kleur.. vet mooi! nu heb ik dat mijn nagels in die andere kleuren overlopen enzo! :)

[Beantwoorden]


Door annee op 16 november 2010 20:43

ik snap het niet met die magneet?

[Beantwoorden]


Door janita op 23 november 2010 21:12

er gebeurd bij mij echt niets!!!!! heb al een zwaarder magneetje van mezelf gebruikt…. heb er al een minut lang mee boven mijn nagel gezeten gebeurt echt niets!!! heb nummer 4

[Beantwoorden]


Door tessaa- op 25 november 2010 16:28

heeey,
ik heb nr. 001, maar ik vind wel dat hij snel gaat chippen. ik weet niet of het bij jou zo is, maar dat heb ik eigenlijk met alle essence nagellakjes. maarja; ze zijn er in leuke kleurtjes & goedkoop, dus dat maakt alles weer goed! :)

[Beantwoorden]


Door Roos op 4 mei 2011 23:38

Bij mij werkt die magneet heel goed! 20 seconden per nagel er net boven houden. Flink wat lak erop, ding erboven, dan pas naar de volgende. Weer lak, ding erop, etc. Goed resultaat!

[Beantwoorden]


Door Roos op 4 mei 2011 23:39

De Essence magneet maakt streepjes. Een andere magneet kan, maar dan krijg je geen streepjes.

[Beantwoorden]


Door ikke op 9 april 2012 19:05

i love deze lakjes (love)
ze doen het bij mijn echt geweldig!
echt waarde voor je geld

[Beantwoorden]