Twitter Question #07

Ik gebruik Twitter dagelijks, ik communiceer graag via Twitter met bezoeksters en ik vind het leuk jullie up-to-date te houden van mijn dagelijkse bezigheden. Omdat ik op Twitter vaak superveel en leuke reacties krijg op vragen die ik stel, besloot ik Twitter wat meer bij mijn site te betrekken.

Elke zaterdag is er een Twitter Question. En wat houdt dat nou precies in? Heel simpel, elke week stel ik jullie een TQ via twitter en de leukste/opvallendste reacties pik ik eruit en plaats ik op mijn site. Heb je geen Twitter? Dan ben je meer dan welkom om achteraf alsnog je mening te laten horen en lekker mee te discussiëren in de comments!

Image Hosted by ImageShack.us

Het viel mij op dat ontzettend veel meiden aangaven niet meer dan 15 euro per maand aan make-up te spenderen. Wat weinig! Voor 15 euro kun je een mascara kopen, that’s it. Ik hoorde ook vaak dat jullie erg van budget make-up houden en meestal nagellak kopen. 15 euro aan budget nagellak uitgeven, dat is natuurlijk wel vrij veel.

Ik geef veel geld uit aan cosmetica, naast kleding gaat het grootste deel van mijn inkomen naar het kopen van make-up. Ik hou van make-up! En het hoort natuurlijk ook wel bij het hebben van mijn site. Per maand geef ik in ieder geval wel €100 uit aan make-up. Maar het ligt ook maar net aan mijn inkomen. De ene maand verdien ik meer, en de andere maand minder. Wanneer ik minder verdien, geef ik vanzelfsprekend ook minder uit. Ook wel eens verstandig ;)

En hoe zit het met jou? Hoeveel geld geef jij per maand aan make-up uit? En wat koop je dan meestal?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 23 oktober 2010 | 85 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Luisa op 23 oktober 2010 14:15

Meestal 10-15 euro en dan vooral aan nagellak, nail art dingetjes en verzorgins dingen voor m’n nagels.
Soms hou ik een shopmaand in en geef ik rond de 40/50 euro uit en dan koop ik lekker veel dingen en duur van b.v m.a.c

[Beantwoorden]


Door Mirte op 23 oktober 2010 14:18

Dat wisselt bij mij heel erg. Deze maand heb ik ongeveer €50 uitgegeven aan make-up, en dat is voor mij best veel. Maar ik koop meestal ook drugstore producten aangezien ik merken als Chanel en Lancome wel heel duur vind en er geen MAC bij mij in de buurt zit.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 23 oktober 2010 14:18

Ik gok 30 euro in de maand. Maar vaak ga ik een keer in de twee maanden helemaal los in kruidvat en dan heb ik weer genoeg voor even :)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 23 oktober 2010 14:19

Ik denk ik 10 – 20 euro. Verscheelt gewoon heel erg ;)

[Beantwoorden]


Door Chayenne F op 23 oktober 2010 14:23

Per maand kan ik het niet goed zeggen. Het verschilt echt heel erg.
Maar mijn budget ligt meestal tussen de 2O en 3O euro. Voor foundation, compactpowder en mascare.

[Beantwoorden]


Door Hinke op 23 oktober 2010 14:25

Ik denk in deze maand (Oktober) wel 20,- Er is net een nieuwe HEMA en daar heb ik nu al meer dan 20 euro uitgegeven!
En het erge is ik ben nog maar 12 jaar!!
Maar nu moet ik even rust houden haha!

[Beantwoorden]


Door SanneWierda op 23 oktober 2010 14:28

Ik moet zeggen dat ik het eigenlijk nooit zo bij hou… Maar ik denk ongeveer 50 euro…

[Beantwoorden]


Door marijke op 23 oktober 2010 14:32

Mijn moeder neemt elke week wel wat (nieuwe) make-up mee van Bourjois of Collistar, maar zelf koop ik ook wel eens wat !

Ik denk dat ik uitgeef per maand 55 euro tot 60, ik koop namelijk meer kleding !

Ik had trouwens nog wel een vraag Vera!

Draag jij wel eens gelnagels/acrylnagels?

Het kwam in eens in me op om dit te vragen dus dacht, waarom niet haha !

[Beantwoorden]


Door aniek op 23 oktober 2010 14:40

verschilt! denk gemiddeld 20/40 euro.
maar ik ben erg gevoelig voor acties!

[Beantwoorden]


Door Jessie op 23 oktober 2010 14:48

10-20 euro
maar soms ook meer of minder
als er een leuke actie is koop ik gewoon veel, maar het meeste geef ik toch wel uit aan nagellak !

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 23 oktober 2010 14:49

Hmmm, het valt wel mee denk ik. Ik gok zo rond de €20. Maar deze maand nog nikssss! Haha, ik vind t ook knap van mezelf :$. Nog een maandje volhouden en dan mag ik weer make-up van mezelf kopen.

[Beantwoorden]


Door lizzz op 23 oktober 2010 14:50

Bij mij is het erg verschillend, meestal rond de 100 euro, En dan koop ik van allerlei make-up die nog op mijn wish-list stond.

[Beantwoorden]


Door ellis op 23 oktober 2010 14:52

bij mij is dat vaak verschillend, sommige maanden geef ik 20 euro uit en andere maanden maar 5 of 10 euro, maar mijn moeder vindt dat ik veel te veel aan make-up uitgeef en dat ik dus ook al genoeg heb dus de afgelopen maand heb ik niks gekocht..

[Beantwoorden]


Door Nurchamiel op 23 oktober 2010 14:54

Het ligt aan hoe vaak ik naar de stad ga. Af en toe ga ik doelbewust naar de stad toe. Bijvoorbeeld als TBS een actie gaat of omdat ik iets nodig heb. Per keer dat ik ga reken ik tussen de 30 en de 60 euro af.

Tijdens de nationale glamour day en de dag dat TBS 30% off gaf, heb ik iets meer, zo’n 80 euro uitgegeven. Dus, het scheelt per maand. Nu ben ik wel een beetje verzadigd, dus meer dan 25 per keer zou ik niet meer uitgeven.

[Beantwoorden]


Door Tamara op 23 oktober 2010 14:59

Ik geen z’n 20/30 euro uit.
Ik hou echt van nagellak en nail art
Alles wat ik koop heeft wel met nagellak te maken.
EN vooral als er een actie is of reclame ofzo dan ga ik nog meer kopen(a)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 23 oktober 2010 15:06

Wat veel! Ik denk ongeveer 25 euro per maand, verschilt

[Beantwoorden]


Door laura op 23 oktober 2010 15:07

ik denk rond de 10-15 euries, ik hou van gosh producten kopen en nu ook mny, ik koop ook welleens bourjois met acties, of gwn catrice en verder koop ik veel oogschaduws

[Beantwoorden]


Door Aranka op 23 oktober 2010 15:14

Ik denk dat ik toch wel rond de 20-30 euro per maand zit. Alle nagellak, oogschaduw en blush die ik koop. En nieuwe leuke producten. Dan gaat het snel!

[Beantwoorden]


Door Denise (Just Pink) op 23 oktober 2010 15:22

Ohh moeilijke vraag zeg, soms koop ik heel veel en dure dingen en soms weer een tijdje niks of goedkope dingen :P Heb dus niet echt een gemiddelde..

[Beantwoorden]


Door Nina op 23 oktober 2010 15:23

Wow, wat geven jullie per maand veel geld uit aan make-up ;o Ik koop af en toe make-up, en dan is dat zeker niet meer dan €10. Maar ik ben ook meer een kleding-mens :)

Maaar, ik ga je even followen op twitter!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 23 oktober 2010 15:26

Poeh tegenwoordig toch wel veel. Denk sowieso 70 euro. Heb ook het online bestellen onder de knie nu dus dat maakt het ook duurder. Verder koop ik bijna altijd wel wat als ik in de stad ben :)

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 23 oktober 2010 15:28

Uhm ik denk dat ik ook wel rond de 50 euro per maand zit, alles van verzorging meegerekend dan wel. Puur make-up zal rond de 25 euro liggen denk ik!

[Beantwoorden]


Door silja op 23 oktober 2010 15:30

wat leuk om te zien dat er ook dames zijn die je volgen die eigenlijk niks aan make-up uitgeven.
zou je niet verwachten

[Beantwoorden]


Door Madelon op 23 oktober 2010 15:34

Aan Make-up geef ik maandelijks eigenlijk niets uit. Ik koop meestal om de paar maanden een lading en dan ben ik tevreden haha. Maar als ik dan koop dan is het makkelijk 50 euro in een keer. Ik koop meer aan verzorgingsproducten, daar geef ik elke maand wel een euro of 20 tot 80 uit. Verschilt per maand.

[Beantwoorden]


Door Pleun op 23 oktober 2010 15:42

pfoeh, als ik het zo moet optellen wordt het best veel denk ik! ik denk dat ik rond de 25euro dan uit kom. ik ben sinds kort een echte nagellakfreak, en probeer nu een grote collectie te maken. Ik koop eigelijk alleen maar budgetmerk, essence en catrice. Ook oogschaduw van essence en de welbekende gelliner kan ik niet laten liggen haha.!

[Beantwoorden]


Door Vera op 23 oktober 2010 15:56

Ik zou het écht niet weten, het verschilt heel erg.
Soms best veel, ik kan niet 1 dingetje kopen. :’)
Soms spaar ik voor iets duurs, dus dan moet ik sparen en *probeer* ik niks te kopen.
Alleen als er bijv. een gelliner van Essence is, móet ik die gewoon hebben!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 23 oktober 2010 16:00

niet veel, ik denk zo’n 3 tot 15 euro. ik koop niet elke maand wat en als ik wat koop is het altijd butget-proof. maar dat kan ook niet anders want ik ben 11 jaar en krijg maar 2,10 zakgeld per week

Tessa

[Beantwoorden]


Door Veerle op 23 oktober 2010 16:02

Ik krijg 15 euro per maand die ik mag uitgeven aan alles wat ik moet kopen (denk aan: Zwemspullen, lekkere dingetjes, CD’s, cosmetica etc etc) en ik ben aan het sparen dus momenteel houd ik het bij de Catrice nagellakjes:D Laatst (een week geleden) heb ik ook een Catrice quattro gekocht met 50% korting, de pigment was nog best goed! Echt een aanrader voor 1,75. Ik ben niet zo van de dure merken, ik koop echt NOOIT mascara’s van meer dan 10 euro, NEVER! I mean: Dat is mijn zakgeld voor 3 weken… Ik leef op de ongebruikte makeup-testers die mijn moeder meeneemt van haar werk :D

[Beantwoorden]


Door esmee op 23 oktober 2010 16:07

De laatste tijd toch best veel, er zijn ook veel dingen die ik wil hebben. Ik koop voornamenlijk veel foundation/concealer/compact powder, maar ook veel reinigings producten! Ik heb deze maand denk ik zoiezo al 50 tot 80 euro uitgegeven. 1 compact powder, 3 mascara’s, 3 oogpotloden. Een masker in een tube, en nagellak.

[Beantwoorden]


Door Melanie op 23 oktober 2010 16:14

Hi Vera, leuk dat je mijn twitter question hebt gebruik! Ik vind het erg leuk om te lezen wat iedereen uitgeeft. Bij mij verschilt het per maand. Volgende maand komen weer veel nieuwe producten uit, dus dan geef ik weer meer uit dan andere maanden. Vandaag spotte ik weer van die geweldige grabbelbakken bij de kruidvat waar allerlei Gosh producten inlagen die waren afgeprijsd! Ik heb voor 16,- 7 producten gescoord! Maar goed even weer to the point. Ik denk dat ik gemiddeld 50,- uitgeef aan make-up per maand.

[Beantwoorden]


Door Beautylover op 23 oktober 2010 16:33

ik €10 – €20 ik heb ook niet meer zakgeld (a) en ik koop meestal alleen dingen als ik het echt nodig heb.

[Beantwoorden]


Door nina op 23 oktober 2010 16:37

ik denk rond de 10-15 euro, en dan wel allemaal budget make-up. Heel soms koop ik duurdere merken, maar daar spaar ik dan ook eerst voor.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 23 oktober 2010 16:48

Whoop, dat ben ik! :P Ik geeft dus gemiddeld zo’n €100 aan make-up uit, het is dan ook mijn grootste hobby en verslaving!

[Beantwoorden]


Door Dianne op 23 oktober 2010 16:52

Ik denk dat ik ook rond de 15 euro uitgeef. Ik koop bijna alles wel budget. Als ik bijvoorbeeld een mascara koop dan kom ik natuurlijk wel op meer uit (zo’n 15 euro meer), maar dat is dan ook niet elke maand. Ik geef eigenlijk aan verschillende dingen uit, lipgloss, oogschaduw, bla bla bla. En regelmatig een nagellakje dat ik dan voor de helft betaal met mijn zus (nagellakverlaafde, ik ook weer blij ;)

[Beantwoorden]


Door Marikee op 23 oktober 2010 16:57

Gemiddeld geef ik 40 euro per maand aan make-up uit. De ene maand koop ik dure nagellak en de andere maand dure mascara, het restbedrag geef ik uit budgetmerken zoals Essence en Catrice.

[Beantwoorden]


Door Caitlin op 23 oktober 2010 17:00

Ik koop niet zo veel want ik moet het doen met mijn zakgeld en dat is niet echt veel maar ik krijg van mijn moder vaak wel wat enzo.

[Beantwoorden]


Door charile op 23 oktober 2010 17:23

Ik denk ongeveer de helft van mijn kleedgeld…dat is 30 euro!
Ik heb wel al 2 maanden geen make up meer gekocht omdat ik wilde sparen voor een keer als ik lekker uitgebreid ga winkelen, maar dan gaat het weer op aan andere dingen :$
Ik koop allemaal verschillende dingen, maar de producten die ik het minst koop is toch wel mascara en foundation…want daar doe je lang mee, en ik heb maar 1 foundation nodig :P

[Beantwoorden]


Door Todays Fashion Couture op 23 oktober 2010 17:43

100 euro aan make-up vind ik overdreven veel. Sorry!

Ik besteed meer geld aan kleding, tassen en schoenen. Want daar ben ik verslaafd aan.

Als het om make-up gaat, ligt dat eraan. Soms een hele maand maar 5 euro. Andere maand 20 euro.

Kleding, tassen en schoenen, dat is meer mijn shopverslaving!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 23 oktober 2010 17:46

Mm. Bij mij is het verschillend!
Soms geef ik 1 maand helemaal niks uit, en die maand erna dan koop ik alles wat ik maar wil haha! :P
Maar meestal in de maand dat ik van alles uitgeef is dat wel iets van 30 euro. Maar dat is ook gelijk wel het maximum, want ik verdien niet zo heel veel ofzo :P!

[Beantwoorden]


Door amber op 23 oktober 2010 18:01

deze maand heb ik wel 70 euro uitgeven. kwastenset, palet en nog los make-up. maar het verschild per maand. de ene keer maar 10/20 euro. en de andere keer heel veeel. vooral met acties & nieuwe limiteditions.
xxxx

[Beantwoorden]


Door Eline op 23 oktober 2010 18:14

Veel te veel :D soms 10 euro, soms 200!

[Beantwoorden]


Door Nicky op 23 oktober 2010 18:17

ongeveer 50€ meestal aan nagellak en oogschaduw

[Beantwoorden]


Door Ilona op 23 oktober 2010 18:24

Ongeveer €40,-.

[Beantwoorden]


Door Bertine op 23 oktober 2010 18:34

Tijden kocht ik elke week iets van ongeveer 5 euro. Ik heb nu ondertussen zoveel make-up dat ik geen idee meer heb wat ik met nog meer moet. Ik probeer me dus in te houden de laatste tijd:)

[Beantwoorden]


Door daisy op 23 oktober 2010 18:45

Aan make up niet zoveel, ik koop wel dure dingen van chanel enzo, maar ik maak het wel eerst allemaal op voordat ik weer koop en gooi niets weg.Ik denk dat ik rond 100 euro per maand aan make up besteed.

Maar aan verzorgings artikelen en parfum geef ik veel meer uit…. ik gebruik altijd biotherm/estee lauder en dat soort merken, dus dan weet je het wel….

Ook koop ik veel parfums (echt een verslaving hahahaha), 1 voordeel: Ik ruik altijd fantasties!

[Beantwoorden]


Door anne op 23 oktober 2010 18:48

het verschilt heel erg de ene maand helemaal niks en de andere maand weer 20 euro. en net wat ik nodig heb en anders aan kleine dingetjes zoals nagellak

[Beantwoorden]


Door Anne op 23 oktober 2010 19:20

woooww 100 euro!
dat is echt vet veel!
ik soms helemaal niks…
en anders dan wel rond de 5 à 10 euro!
ik kooop ook niet elke maand make-up etc.
gewoon wanneer ik iets echt moet hebben, of als ik lekker ga shoppen, dan geef ik wel veeeel uit;p

xx

[Beantwoorden]


Door Lisa op 23 oktober 2010 19:25

Hmmm, het hangt er echt vanaf, soms zijn er namelijk maanden dat ik bijna niks koop en soms heb ik dan weer maanden dat ik toch een beetje veel make-up koop, lol :) Dus het kan van 30 Euro tot 70 Euro gaan denk ik :)

[Beantwoorden]


Door Serena op 23 oktober 2010 19:27

Eh, 75 euries? Laatst nog heel veel MNY gekocht, lady gaga lipgloss, nagellakjes van de HEMA, dingetjes van de Body Shop, nieuwe mascara van Boots. Ik heb natuurlijk wel een excuus, maar daarentegen ontvang ik ook veel via persbureaus en scheelt dat ook weer enorm. Vaak krijg ik een deel van een collectie en koop ik zelf de rest bij, hahaha!

[Beantwoorden]


Door Misslanghaar op 23 oktober 2010 19:42

Soms geef ik maandenlang geen geld uit aan make-up en dan weer eens 50 euro op een week tijd.

[Beantwoorden]


Door Mari op 23 oktober 2010 20:50

Ik ben meer een fashionaddict dus ik geef liever en meer geld uit aan kleding, schoenen en accesoires :) Het verschilt per maand, maar gemiddeld geef ik maar tien euro per maand aan make up uit. Al zijn er uitzonderingen hoor.

Ik gebruik dagelijks make up (voornamelijk catrice hehe) en dat werkt voor mij prima :D ik investeer wel in een goeie mascara.
En dat vind ik wel prima!

maar ik snap dat als je zo’n weblog hebt of als helemaal into the make up bent dat je dan wel veel meer uitgeeft aan make up :)

[Beantwoorden]


Door Asmae op 23 oktober 2010 21:02

zo n 50 tot 100 euro gemiddeld per maand. ik gebruik niet te veel make up meestal. en daarom gaat het langer mee. ik koop graag M.A.C, Chanel en sommige budgetmerken die ook goed zijn. daar heb ik ook reviews over geschreven op mijn site.

[Beantwoorden]


Door Germa op 23 oktober 2010 21:31

Ja, moeilijke vraag. Het varieert inderdaad aan de inkomen en uitgaven die ik die maand heb. Zo heb ik deze maand al 200 euro uitgegeven aan make-up (wat erg eigenlijk, nu ik het zo uitreken) maar die maand daarvoor maar 30. Dus ja… Het ligt er ook net aan of ik iets moet hebben. Zo moest ik de MAC vv spullentjes hebben, dus dan tikt het gauw aan. En ik bestel heel veel via ebay en webshops en ik merk dat ik dan sneller meer geld uitgeef dan ik wil. Zo betaal ik dan met paypal, verry easy..even je wachtwoord invullen op ok drukken en je hebt betaald!Hoe gemakkelijk het dan ook is, ik heb zo dan geen goed overzicht hoeveel ik die maand dan heb uitgegeven. Maar als ik alle maanden even gemiddeld moet inschatten denk ik tussen de 50-75 euro per maand. Best veel. Ik moet zeggen dat ik ook echt een beautyaddict ben, ik hoor ook van iedereen dat ik een blog moet beginnen! haha

[Beantwoorden]


Door J op 23 oktober 2010 21:40

Het verschilt heel erg. Ik koop niet elke maand make-up. Maar als ik iets koop kan het wel best duur zijn.
Ik hou heel erg van make-up, maar ik haat ‘clutter’. Ik hou dus van een back-to-basics stash met alleen producten die ik ook echt vaak gebruik. Bij stash filmpjes waar de meeste mensen jaloers op zijn denk ik ‘jakkes, veel te veel ongebruikte troep!’ Als ik iets te lang niet gebruik dan gooi/geef ik het weg en ik koop alleen dingen die ik ook echt kan gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Corien op 23 oktober 2010 22:02

Het was een jaar geleden toch wel 50 euro per maand gemiddeld.
Nu ik zelf vind dat ik meer dan genoeg make-up heb, is het gemiddeld zo’n 5-10 euro per maand geworden denk ik… Elke drie-vier maanden een mascara(meestal koop ik een paar met een 50%/1+1 kortingsactie), als mijn foundation op is(meestal doe ik 6 maanden met 1 jar EDM foundation) bestel/koop ik weer eens wat.

Ik wil eerst even opmaken wat ik nu al heb… heb hier nu even genoeg aan, vind ik!

[Beantwoorden]


Door Corien op 23 oktober 2010 22:07

Dat van hierboven van mij is echt een gemiddelde. Ik koop niet elke maand make-up.

Omdat het zo veel verschilt bij mij, kan het opzich ook wel 10-15 euro per maand zijn.

[Beantwoorden]


Door Linda op 23 oktober 2010 22:16

Even een kleine opmerking over wat Vera zei. “Voor 15 euro kun je een mascara kopen, that’s it.” Ik ben het hier totaal niet mee eens. Iedereen heeft haar eigen voorkeur naar bepaalde producten. Ikzelf ben helemaal niet bezig met bepaalde merken. Ik gebruik bijvoorbeeld altijd mascara van HEMA. Deze werkt voor mij prima. En ik weet niet precies wat deze kost, maar zeker niet meer dan 5 euro. En ik koop ook niet iedere maand een nieuwe…
Ik denk dat ik gemiddeld genomen niet meer uitgeef dan €10,- tot €15,-

[Beantwoorden]


Door Manon- Iris op 23 oktober 2010 22:28

Ik ben een sucker voor reiniginsproducten en besteed daar eigenlijk het meeste geld aan uit!
Als ik mijn huid goed verzorg blijft hij ook zo egaal mogelijk
(lukt naturlijk niet altijd:P
Ik probeer wel erg graag nagellakjes, lipticks, lipgloss & mascara’s maar van mijn foundation en concealer koop ik altijd standaard hetzelfde merk omdat het goed bevalt!

Gemiddeld geef ik zo’n 40/50 euro per maand uit aan make-up en af een toe een investering in een kwalitatief goed cosmetica product. Maar ik geef toch wel het meeste van mijn salaris uit aan kleding!

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 23 oktober 2010 23:27

Ik kan m niet zien. :(

Bij mij wisseld het heel erg hoeveel ik uitgeef, de ene keer is dat 15 en een andere keer 50. Al geef ik wel wat meer uit als ik heb gespaard en dan naar de MAC ga. :)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 23 oktober 2010 23:46

Bij mij wisselt het heel erg! De laatste tijd is het wel een stuk meer door wat mac dingetjes, maar ik denk dat het zo’n 30-40 euro per maand zal zijn gemiddeld.

[Beantwoorden]


Door Madelief op 24 oktober 2010 00:28

maximaal 40 euro en soms ook een hele maand niet. Mascara e.d. haal ik eens in de zoveel tijd uit Duitsland, daar is het de helft goedkoper dan in Nederland. Verder koop ik in Nederland af en toe nagellak, ogenschaduw. Blush, foundation en lipstick gebruik ik niet. Daar hou ik niet van. Ik houd meer van verzorgingsproducten en aan een lekker parfum wil ik ook wel een aardig bedrag uitgeven.

[Beantwoorden]


Door Sharony op 24 oktober 2010 08:33

Ik kan zelf het plaatje niet zien trouwens,
Maar ik geef zelf rond de 20 euro per maand uit aan make-up.

[Beantwoorden]


Door tine op 24 oktober 2010 11:29

Ik geef per maand ongeveer 20-25 euro uit aan cosmetica, daarvan koop ik dan het liefst mascara en foundation.

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 24 oktober 2010 12:31

Ik denk dat het bedrag bij mij rond de 20-25 euro ligt.

[Beantwoorden]


Door Claudia op 24 oktober 2010 12:41

Ik denk dat ik rond 10-20 uitgeef.
Maar ik kan je plaatje niet zien :*

[Beantwoorden]


Door linsey op 24 oktober 2010 12:51

ik heb in een paar maanden tijd heeeeeeel veel make-up gekocht. ik kan zeker nog een paar maanden vooruit als ik alleen mascara’s blijf kopen. dus ik heb mezelf voorgenomen dat eerst op te maken omdat het toch wel een gat in mn budget was haha. dus nu ongeveer nog 15 euro per maand aan kleine dingetjes die ik echt wil hebben en mascara.

[Beantwoorden]


Door Richt op 24 oktober 2010 12:52

Nou ik gok zo’n 30/40 euro per maand..
Ik geef verreweg het allermeeste uit aan nagellak en oogschaduw, soms denk ik gewoon ‘ik wil spullen kopen’. Dan ga ik langs de etos, kruidvat, trekpleister, douglas en ICI paris en dan ben ik zo 40 euro kwijt.. Eigenlijk vind ik dat best erg..
Maar op die aankoopjes kan ik dan wel weer 2 á 3 weken vooruit:D

[Beantwoorden]


Door Liennnn op 24 oktober 2010 14:46

verschilt heel erg bij mij ;a maar hoezo is 15 euro weinig? oke, je hebt er een mascara voor, maar die kun je ook wel goedkoper vinden en na een paar fijne mascara’s heb je er ook wel genoeg van vind ik ;a ik koop het liefste oogschaduw en poeders en blush etc.

[Beantwoorden]


Door Cindy op 24 oktober 2010 17:41

Ik geef zo’n 100-150 euro uit denk ik. Teveel iig, aan het einde van de maand heb ik pas door hoeveel ik gekocht heb.
Koopverslaving much?

[Beantwoorden]


Door michelle op 24 oktober 2010 20:46

ik denk rond de 10-15 euro
maar ik ben wel altijd blut…
moet weer sparen

[Beantwoorden]


Door Birgit op 25 oktober 2010 08:26

plaatje doet het niet ):

[Beantwoorden]


Door laar101 op 25 oktober 2010 08:55

BIj mij wel tussen de 50-60. Ik ben verliefd op nagellakjes en de vele webshops. Het is niet zo dat ik dat elke maand uitgeef, maar nu heb ik op mijn verlanglijstje 3 dingen van mac naja dat is alweer 60 euro!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 25 oktober 2010 09:25

Het plaatje doet het niet bij mij, maar goed. Het verschild bij mij per maand. De ene maand koop ik rond de €100 of meer uit en de andere maand maar rond de 15 a 20. Het ligt er gewoon aan wat voor leuke dingen er te koop zijn en wat ik die maand nodig heb of echt wil hebben. :D

[Beantwoorden]


Door anne op 25 oktober 2010 10:07

het plaatje doet het niet..

[Beantwoorden]


Door A op 25 oktober 2010 11:26

Niet veel, iets van 15 euro, maar een aantal plaatjes kun je niet zien (so you now) zoals de twitterquestion.

[Beantwoorden]


Door joline op 25 oktober 2010 13:45

scheelt er aan als er veel leuks uit komt zit ik aan de 100 euro .. soms geef ik niks uit .. ik schaam me wel een beetje voor die uitschieters

[Beantwoorden]


Door Deborah op 25 oktober 2010 15:21

Dat verschilt bij mij echt ontzettend! De ene maand koop ik gewoon helemaal niks, terwijl ik de andere maand ineens aan 50 tot 100 euro zit.
Hangt er natuurlijk ook vanaf of ik die maand nog andere onverwachte onkosten heb.

[Beantwoorden]


Door Germa op 25 oktober 2010 19:26

@ Cindy: I know what you mean! Welcome 2 dah club. Geef zelf ook snel te veel uit! ‘Aan het eind van mijn geld heb ik altijd een stukje maand over’ van loesje is op mijn lijf geschreven! *shame*

[Beantwoorden]


Door Britt(L) op 26 oktober 2010 15:25

7 euro… ongeveer…

Ik koop nagelak en wat nagelsstickertjes maar meer niet soms nieuwe mascara….

[Beantwoorden]


Door Beau op 27 oktober 2010 19:12

Heee, mijn reactie staat erbij! Leuk! c:

[Beantwoorden]


Door Rachel op 28 oktober 2010 10:31

Nagellak,Lipgloss,Blush,Oogschaduw….

Ik denk dat ik zo’n 20 euro per maand er aan op maak. (ben pas 13)

xxxxxx

[Beantwoorden]


Door Avery op 28 oktober 2010 15:27

Gemiddeld misschien 6 euro.. klinkt weinig he? Maar als ik meer aan uitbesteed kan ik niet meer uitgaan, beltegoed kopen… Ik koop altijd maar 1 mascara waar ik een paar maanden mee doe (altijd zo’n dure, maar op de markt is die ong. 8 eur ipv 16/17 eur, yay!) en wat nagellak.

[Beantwoorden]


Door sanne op 29 oktober 2010 16:02

Ik besteed niet elke maand een bepaald aantal euro, de ene keer heb ik mascara nodig, dan koop ik die die maand. En dan heb ik meestal de andere maand geen mascara nodig. Ik besteed ongeveer 10,- per maand. Of meer als ik veel nagellak koop;)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 13 april 2011 19:45

vorige maand heb ik meer dan 150,- uitgegeven aan make up!
meestal doe ik niet zoveel hoor, maar als ik genoeg geld heb en ik een échte shopbui ben, gerust! mijn vriendinnen verklaren me voor gek, maar ik vind het heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Anna op 11 oktober 2011 09:49

Bijna niks,
Ik gebruik niet veel make-up

[Beantwoorden]