Twitter Question #04

Ik gebruik Twitter dagelijks, ik communiceer graag via Twitter met bezoeksters en ik vind het leuk jullie up-to-date te houden van mijn dagelijkse bezigheden. Omdat ik op Twitter vaak superveel en leuke reacties krijg op vragen die ik stel, besloot ik Twitter wat meer bij mijn site te betrekken.

Elke zaterdag is er een Twitter Question. En wat houdt dat nou precies in? Heel simpel, elke week stel ik jullie een TQ via twitter en de leukste/opvallendste reacties pik ik eruit en plaats ik op mijn site. Heb je geen Twitter? Dan ben je meer dan welkom om achteraf alsnog je mening te laten horen en lekker mee te discussiëren in de comments!

Image Hosted by ImageShack.us

Complimentjes zijn leuk en soms is het goed om te weten dat je vriend Uggs echt verschrikkelijk vindt. Maar ik probeer me er niet heel druk om te maken. Niet geheel verrassend vind ik het niet leuk als een jongen mijn make-up en/of kleding niet mooi vindt, maar het gaat er toch om dat ik me er goed in voel? Ik heb geen vriend, maar als je die wel hebt kun je natuurlijk wel vragen in welke schoenen hij je wél graag ziet. En anders draag je gewoon iets minder vaak je Uggs als je bij hem in de buurt bent. Want hoewel ik echt respect heb voor meiden die zich nergens wat van aantrekken en gewoon doen wat zij willen en mooi vinden, is een complimentje krijgen is natuurlijk nooit verkeerd. En bovendien, zou jouw vriendje ook niet hetzelfde voor jou doen?

Maar ik heb geen vriend en wat mijn mannelijke vrienden (inclusief familieleden) wel en niet mooi vinden, tja… Dat maakt me niet zoveel uit. Maar wanneer ze een keer zeggen dat ik er wel leuk uitzie, dan is dat natuurlijk fijn om te horen ;).

Wat vind jij? In hoeverre beïnvloedt de mening van je(of van een) vriend je kleding en make-up keuze?


Reacties

Door Josephine op 2 oktober 2010 14:08

Ik ben het helemaal eens met UniqueStyleNL!

[Beantwoorden]


Door Elisa op 2 oktober 2010 14:22

Als mijn vriend een kledingstuk niet mooi vind dan probeer ik het gewoon te dragen wanneer hij er niet is.. bijvoorbeeld mijn Uggs vind hij afschuwelijk en ik wil er voor hem toch leuk uitzien dus dan draag ik die gewoon zo min mogelijk in zijn bijzijn.. En wat mijn (mannelijke) vrienden of familie ervan vinden, daar trek ik me echt niks van aan :P

[Beantwoorden]


Door Frauke op 2 oktober 2010 14:28

Beïnvloedt me niet… Hij moet me maar nemen zoals ik ben hihi :)

[Beantwoorden]


Door nina op 2 oktober 2010 14:32

ik heb geen vriend, maar als ik over een kledingstuk twijfel, en hij vind het niks, dan zou ik het niet kopen denk ik. Maar als hij mijn favo shirt verschrikkelijk vind, jammer dan!

[Beantwoorden]


Door Sintha op 2 oktober 2010 14:35

Vriendlief vind Birkenstocks, Uggs, bloemenprints, lange oorbellen, felle nagellak en nog veel meer niet mooi.

Ik draag het alsnog :)

[Beantwoorden]


Door Sabje op 2 oktober 2010 14:37

Ik weet zelf wat ik mooi vind. En als ik iets echt mooi vind en iemand anders vind het niet mooi dan moet je met een goed argument komen. Ik ben zelf wel iemand die open staat voor kritiek maar als ik zelf iets mooi vind dan ga ik altijd op mn eigen gevoel uit. Ik hoop ook geen kleding die me niet staat of iets wat echt niet kan.

[Beantwoorden]


Door marije op 2 oktober 2010 14:59

Ik heb een hele lieve vriend en ook een enorm groot hobby: make up! Soms vindt hij het belachelijk dat ik zo veel op me gezicht smeer maar als ik vraag: wat vnid je ervan zegtie altijd: Ik vind je altijd mooi. Soms vind hij dingen niet zo mooi, bijvoorbeeld felle oogschaduw, waarik erg van hou maar dan draag ik dat op een dag dat ik niet met hem afspreek. Hij luisterd ook vaak naar mij qua kleding. Ik vind het heel leuk hem in blousen te zien ipv tshirts dus als we samen iets leuks gaan doen doet hij een leuke blous aan en ik wat neutralere make up ;D

[Beantwoorden]


Door Denise, JustPink op 2 oktober 2010 15:08

Helemaal niet eigenlijk, ik koop gewoon wat ik leuk vind :P Andersom beinvloed ik hem wel denk ik haha want hij heeft niet zo’n verstand van mode dus hij vraagt mij wel altijd of het mooi is. Ik vraag het ook wel aan hem maar hij zegt toch bijna altijd ja haha alleen mijn Uggs vind hij niet mooi maar die draag ik gewoon!

[Beantwoorden]


Door todaysfashioncouture op 2 oktober 2010 15:25

Als hij iets echt niet mooi vind stel ik zijn mening wel op prijs. Ik zou me niet fijn voelen als ik iets draag waarvan ik weet dat hij het lelijk vind.

Maar ik draag wel wat ik zelf leuk vind. Dat vind ik heel belangrijk. :)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 2 oktober 2010 15:26

“vind dan doe ik het gewoon aan! :)” hahahaha, mn tweet was te lang voor 1 tweet (A) Maargoed, mijn mening staat er dus al bij (UniqueStyleNL)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 2 oktober 2010 15:38

Ben het wel zo een beetje eens met Uniquestyle/Sharon :) Zijn mening vind ik wel belangrijk maar als ik het echt leuk vind, dan draag ik het wel en qua make-up maakt het niet zoveel uit voor hem zolang het niet té is, haha :)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 2 oktober 2010 15:58

Mijn ventje en ik hebben een totaal andere stijl! Soms als we in een winkel staan vraag ik of hij eens iets wil kiezen voor mij, dan komt ie met iets af waarvan ik denk;YUK! :)

[Beantwoorden]


Door Liselot op 2 oktober 2010 15:59

Mwah, dat ligt er toch echt aan hoe goed ik met die jongen bevriend ben. Als ik de persoon helemaal niet ken en hij zegt dat het stom is, dan interesseert me dat niet zoveel.

[Beantwoorden]


Door Steph op 2 oktober 2010 16:19

Toen we pas enkele maanden samen waren en ik ging winkelen met mijn vriend vond hij dat ik steeds dezelfde kleren nam en dat hij me graag eens in iets anders wou zien .. Ok, kies jij dan wat uit.. natuurlijk trekte dat op geen knijt .. (want wie weet beter dan ik zelf wat bij mij past!) maar hij had wel het gevoel dat zijn mening belangrijk was .. en zo waren we beide tevreden!!..
Maar als hij iets durft aanmerken over mijn make-up .. Grr dan durf ik er gewoon ALLES afhalen (denk: Grote blauwe wallen, teint van iemand die al 20jaar doodziek binnenzit, ..) en moet ie zo maar met mij naar buiten komen!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 2 oktober 2010 16:27

Als mijn vriend een bepaald kledingstuk of een bepaalde make-up look niet mooi vind, dan draag ik het op een dag als ik hem niet zie.. Je wilt wel dat je vriend je er leuk uit vind zien natuurlijk.

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 2 oktober 2010 16:30

mannen houden vaak neit van gewaagde of aparte dingen… als het niet onder het kopje “normaal” past dan vinden ze het al gauw niet mooi :P

en idd dat laatste is wel waar, ik vraag het wel eens aan mijn vriend, of mijn broer als ik twijfel, dan geeft hun mening wel de doorslag

[Beantwoorden]


Door Marijke op 2 oktober 2010 16:41

Jongens hebben altijd wel wat te zeggen eigenlijk, als dit het niet is dan id het dat weer wel!

Ik heb wel smaak, maar draag gewoon lekker waar je je fijn in voelt. Een ander kan het wel niet leuk vinden, maar jij moet het dragen!

Kusjes.

[Beantwoorden]


Door Marijke op 2 oktober 2010 16:42

Jongens hebben altijd wel wat te zeggen eigenlijk, als dit het niet is dan is het dat weer wel!

Ik heb wel smaak, maar draag gewoon lekker waar je je fijn in voelt. Een ander kan het wel niet leuk vinden, maar jij moet het dragen!

Kusjes.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 2 oktober 2010 16:48

Mijn vriend vind het enorm leuk als ik me leuk aankleed en me uitgebreid opmaak. Ik heb hem nog nooit horen zeggen dat hij iets echt niet mooi vind als ik het draag. Wel zegt hij soms wat hij nóg mooier had gevonden. Dat vind ik een erg leuke en fijne manier van feedback geven. Daar kan ik ook wat mee en als ik me er in kan vinden (wat meestal wel zo is, mijn vriend en ik zitten erg op 1 lijn) dan doe ik het een volgende keer zoals hij het beschrijft. Soms heb ik heel uitgebreid zitten kliederen met make-up en dan vind ik het eigenlijk een beetje over the top, en hij vind dat dus enorm leuk, ik vind het dan zo leuk als hij zoiets kan zeggen als dat het zonde is dat het er af moet. Dat is toch schattig :D
Ik vind dit een erg leuke rubriek op je site trouwens, leuk aangepakt!

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 2 oktober 2010 16:54

Niet zoveel eigenlijk. Qua modegevoel ga ik liever uit van vrouwen! haha

[Beantwoorden]


Door Marieke op 2 oktober 2010 17:26

Ik heb pas een prachtige hoge taille short gekocht. Ik voel me er echt vrouwelijk en sexy in en bovendien ben ik GEK van vintage. In ieder geval, kom ik met mijn nieuwe aanwinst op school aan en het eerste dat een van mijn beste vrienden tegen me zegt is: “Marieke meisje, wat heb jij met jezelf uitgestoken? Je ziet eruit als een oude Franse MAN met een stokbrood onder de arm.” (Pardon?)
Ik droeg ook een rood baretje en rode pumps. Persoonlijk vond ik het echt een coole outfit. (maar ja, dat is mijn mening natuurlijk)
En dat terwijl ik van de meisjes in mijn klas alleen maar complimentjes kreeg. Ik heb hem dus vriendelijk duidelijk gemaakt dat hij de pot op kon ;) Al zou ik ‘m niet kunnen missen natuurlijk ;)
xx
Marieke

[Beantwoorden]


Door Lee; op 2 oktober 2010 17:34

Ik draag gewoon waarin ik mij fijn voel. Ik heb dan wel een vriend, maar het is niet zo dat hij bepaalt wat ik aandoe :P Hij houdt niet zo van sjaals, dus dat probeer ik wel minder te dragen als ik bij hem in de buurt ben, maar anders dikke pech hihi

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 2 oktober 2010 18:07

mijn vriendje mag alles zeggen! ik neem zijn mening ook wel mee, puur omdat ik vind dat ie er wel kijk op heeft. en ik probeer natuurlijk zoveel iets te dragen wat hij leuk vindt als ik met hem ben. maar verder.. weinig invloed

[Beantwoorden]


Door Ingelise op 2 oktober 2010 19:08

Erkenning, erkenning. Leuk fenomeen, maar op een gegeven moment houdt het op. Complimentjes zijn leuk, maar beïnvloeden me niet meer zóveel als vroeger. Zure en sarcastische rotopmerkingen daarentegen kan ik goed waarderen. Kritiek is goed voor de mens.

[Beantwoorden]


Door anne op 2 oktober 2010 20:21

het is altijd leuk om te horen dat je er leuk uit ziet maar ik vind dat je wel moet dragen wat jij leuk vind en waar jij je prettig in voelt. en niet dat je uggs koopt omdat iedereen uggs heeft. als je ze koopt omdat je ze echt mooi vind is dat natuurlijk prima ;)

[Beantwoorden]


Door anne op 2 oktober 2010 20:23

oja en ik heb zelf geen vriend hoor ;)

[Beantwoorden]


Door Samanthaa op 2 oktober 2010 22:07

mij boeit het niet wat andere ervan vinden, ik draag wat ik mooi of leuk vind;)
x

[Beantwoorden]


Door Esmay op 3 oktober 2010 08:00

Ik draag wat ik leuk vind om te dragen,
als hun het niet leuk vinden, tja, dan niet. maar ik moet me er goed in voelen, en hun mogen toch ook dragen wat ze willen (: ?!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 3 oktober 2010 09:56

@Sharon: Oeps, inderdaad. Hahah sorry!

@Lisanneleeft: Niet alle jongens hoor, maar het type dat naast je in de klas zit meestal wel inderdaad. viel mij ook al op!

@Marieke: ik moest erg hard lachen om je comment :D

[Beantwoorden]


Door Manon op 3 oktober 2010 10:12

Als ik ergens over twijfel en mn vriend zegt dat hij het verschrikkelijk vindt, dan geeft dat meestal wel de doorslag. Verder vindt hij het meeste wat ik aan doe wel leuk, en zo niet, morgen weer een dag!

[Beantwoorden]


Door Quinty op 3 oktober 2010 11:16

Hoi, in het begin was ik best enthousiast over je site. Maar nu ik hem een tijdje bezoek.. Vind ik het toch minder worden. Ik denk dat je make-up gewoon als een leuke hobby moet zien. Je bent niet echt geschikt voor een beautysite, omdat je (naar mijn mening) wel over beauty schrijft, maar het is ontzennend onintressant wat je allemaal te melden hebt. Je schrijft ook heel weinig, en volgens mij loop je de kantjes er vanaf. ‘Wat zal ik vandaag eens schrijven voor mijn site? Pff.. Maar even snel iets over nagellak neerkrabbelen.’ Als je zo’n site serieus wilt doen, moet je echt wat serieuzer worden hoor. Je moet plezier erin hebben, dan breng je dat ook over op je lezers. Ik heb 3 perfecte voorbeelden voor je van meiden waarvan ik vind dat ze het top doen; http://www.misslipgloss.nl, http://www.beautygloss.nl, http://www.beautylab.nl . Helaas hoor jij niet bij dit gedeelte.. Ik wens je succes, en dit was geen haat berichtje hoor, gewoon even mijn mening. Groetjes, Quinty.

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 3 oktober 2010 11:32

Mijn vriendje heeft zowat dezelfde smaak als mij, hij vind zowat alles dat ik koop mooi. Tenzij het schoenen met hakken zijn, dat vind hij echt vreselijk. :’)

[Beantwoorden]


Door Nadieh op 3 oktober 2010 11:52

Ik vind je site super Vera!
Ook leuk dat je de meningen van lezeressen op je site plaatst! (=
Zoals gewoonlijk weer een heel leuk artikel :D

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 3 oktober 2010 11:52

@Quinty: Dat jij mijn site niet interessant vind, is prima. Maar dat ik de kantjes eraf loop? Hoezo dat nou? elke dag plaats ik een artikel. De ene keer een review, de andere keer een artikel als The Make-Up Basics. Lees jij mijn site uberhaupt wel?

Want wat jij noemt, vind ik nergens opslaan. Waardoor denk jij dat ik denk ‘wat zal ik vandaag eens schrijven voor mijn site?’ ik ben op dit moment ziek en zit toch met mijn zieke kop achter de computer, aan het werk voor mijn site.

En ik heb er geen plezier in? Waarom dan de filmpjes, waarin ik duidelijk enthousiast ben? En de lange artikelen? Hoe vaak heb ik al niet genoemd dat dit mijn grote passie is?

Je mening geven is prima, maar onderbouw hem dan ook. En ga geen verwijten maken waar je me alleen maar pijn mee doet.

Eigenlijk kan ik je comment niet eens serieus nemen, omdat jij volgens mij nog niet eens een artikel gelezen hebt of een filmpje van mij gekeken hebt. Anders kan ik me niet voorstellen dat je zo’n comment schrijft.

[Beantwoorden]


Door Daisy op 3 oktober 2010 11:53

@Quinty Vera is ook stukken jonger dan zij. Cynthia, Mascha en Serena hebben iets meer ervaring dan Vera en bestaan ook al langer.. Met de tijd moet je er komen!

[Beantwoorden]


Door Pauline op 3 oktober 2010 11:59

soms is ’t beter om je mening voor je te houden Quinty, hiermee beïnvloedt je namelijk niets of niemand, en het lijkt me duidelijk dat je dat hiermee wel probeert. lachwekkend dit. ga zo door vera, je site is super. <3

[Beantwoorden]


Door Lotte op 3 oktober 2010 12:00

Vera, trek je niks van zo’n reactie aan en kijk naar al die lieve reactie’s, van echte lezeressen ;)!
Want je site is super en jij ook, je kunt zeker lezen dat je ervaring hebt en plezier hebt in je werk.

[Beantwoorden]


Door Isabel op 3 oktober 2010 12:03

@Quinty als je deze site niet boeiend vindt, druk dan op dat rode kruisje rechtsbovenin, aap.
Ga niet kansloos doen

Vera, ik vind je site superleuk en ik lees elke dag je artikelen weer. Ik vind echt niet dat je onderdoet voor misslipgloss, beautygloss, of beautylab.
You rock! <3

xxx

[Beantwoorden]


Door Sabje op 3 oktober 2010 12:03

@ Quinty, Ik ben het met je eens dat dat Vera anders is dan beautygloss,beautylab en lipgloss ofzo.
Maar als vera precies het zelfde zou doen als andere blogs dan zou je weer horen: ooh vera doet die en die na. En als er iets niet cool is, is het wel het na doen van andere.

Vera camilla heeft TENMINSTE nog orginele blogs en loopt niet met Advortorials die je bij alle andere blogs ziet. Het lijkt bij hun alsof je 20 keer het zelfde leest.
En zo heb je bij elke blog wel iets waar je je kan ergeren. Maar KLIK dan weg ofzo.

Overigens is de schrijftstijl van vera inderdaad wel anders en manier van filmpjes opnemen. Maar ik denk dat dit met de tijd/leeftijd alleen maar beter zal worden.
Ga zo door Vera!!! Laat je niet down maken door iemand die je niet kent :D

[Beantwoorden]


Door Kim op 3 oktober 2010 12:03

Pfff, er is niks van waar wat Quinty zegt hoor! Jij behoort juist WEL tot mijn favoriete beautysites! In mijn ogen werk jij net zo hard als Mascha of Cynthia of Serena.

Je bent een harstikke lieve en enthousiaste meid, trek je niet te veel aan van deze comment hoor! Je doet het hardstikke leuk! Je filmpjes maken me altijd vrolijk, je straalt altijd als je je aankoopjes laat zien en dat vind ik zo leuk ^^ Het meeste van wat je schrijft vind ik ook heel leuk en interessant om te lezen. Tuurlijk zijn er dingen die me niet zo interesseren, maar dat komt net zo goed voor op andere beautysites. Ik merk gewoon aan alles dat je er enorm veel plezier in hebt om aan je site te werken en je doet dat ook hardstikke leuk ^^ Ga zo door en denk niet te veel aan die negatieve berichten die nergens op slaan.

[Beantwoorden]


Door Carlijn op 3 oktober 2010 12:07

Vera lieverd, niks van aantrekken!
ik vind je site echt geweldig, en het klopt al wat je zegt, ze heeft je site waarschijnlijk nog niet eens helemaal doorgelezen.
Niks van aantrekken, iedereen hier vind je super! Ik vind je heel professioneel, en ik zie hoeveel plezier je erin hebt, en dat is echt geweldig om te zien. Ook is het heel aanstekelijk, ik denk dat ik namens ons allemaal spreek als ik zeg dat jij ons deels ook hebt aangestoken als beauty-addict. Je hebt echt hele leuke filmpjes en artikelen, en werkt heel gevarieerd, ik vind je juist wél heel geschikt hier voor! je bent heel getalenteerd, altijd vrolijk en weet superveel van beauty. dat is toch de ultieme beautyblogger? dus niks van aantrekken, iedereen hier vind je geweldig! Inclusief ik (:

xxxxx

ps echt superleuk idee, die twitterquestions! ♥

[Beantwoorden]


Door roshelle op 3 oktober 2010 12:08

niks van aantrekken vera!

je doet het geweldig,
blijf zo doorgaan

[Beantwoorden]


Door roshelle op 3 oktober 2010 12:11

ik het trouens super veel van je geleerd, bedankt voor alles!

[Beantwoorden]


Door Lisha op 3 oktober 2010 12:12

Vera, ik vind je blog top. Iedereen heeft z’n eigen mening ennnn … tja, het recht om die te uiten. Al vraag ik me af wat het nut is van zo’n Troll comment. Mail dan even ofzo, Quinty, als het je echt zo dwars zit.

Maar soit. Top dus.

En ivm de TQ: Ik ben ’n happy single dus doe gewoon lekker m’n eigen zin, thihi. Moest ik een vriend hebben, dan zou ik wel een klein beetje rekening houden met z’n smaak omdat ik eis dat hij ook rekening houdt met die van mij ;) Beetje water bij de wijn enzo, weetjewel. Maar ik zou nimmer nooit mezelf veranderen voor een man, laat dat even duidelijk zijn.

[Beantwoorden]


Door anne op 3 oktober 2010 12:15

@Quinty waar slaat dat op? Kijk eens naar ‘The Make-Up Basics’! dat zijn superlange en goede artikels! Als je dat ‘de kantjes er van af lopen’ vind. Nou dat vind ik dus niet! Vera doet het super! En ze heeft er volgensmij ook super veel plezier in! Kijk eens naar al die filmpjes, de vrolijkheid spat ervan af.

[Beantwoorden]


Door michelle op 3 oktober 2010 12:24

@ Quinty, serieus wat een onzin! Je hebt gewoon helemaal geen één punt om die belachelijke comment van je te onderbouwen. Ik vind Vera júist het enthousiasts overkomen van alle beautybloggers die er maar zijn, je ziet toch dat ze liefde en tijd in haar site stopt! Waarom anders laatst dat berichtje dat ze ziek was, en toch nog keihard artikelen plaatsen! Dat hoeft ze niet te doen, maar ze doet het toch om het ONS naar ons zin te maken! Echt, als je niks te doen hebt verzin dat iets anders, maar iemand zonder onderbouwing of werkelijke reden afkraken is echt wel triest! Voor jou is dit misschien ‘maar een comment’, maar realiseer je dat dit bij Vera heel hard aan kan komen, en dat is gewoon niet nodig!

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 3 oktober 2010 12:25

@Quinty Ik vind de manier waarop jij je mening brengt ongepast, maar het bevat wel een kern van waarheid.

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 3 oktober 2010 12:29

Mijn stukje staat er tussen, leuk :D

Je hebt gewoon een topsite met originele ideeën, laat je niet door zo’n iemand door de grond boren wnat dat ben je niet waard. Je bent een toppertje en in een jaar ben je zoo ontzettend gegroeid!
Mensen die jou al een tijdje volgen zien dat, jij komt er wel schat! Jij bent lekker jezelf gebleven en je schrijfstijl is super.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 3 oktober 2010 12:43

Eeh veer, echt kut dat je zo’n rotcomment krijgt, maar kijk eens naar die meiden die na jou en voor mij en comment hebben geschreven, dat zijn pas echte trouwe volgers! Vergeet die reactie, wis hem uit je hoofd en ga gewoon lekker verder. Ik vind je nog steeds super, je bent geen ene moer veranderd qua schrijven en je bent gewoon een topperd!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 3 oktober 2010 12:48

Bedankt voor alle lieve comments! waardeer het super dat jullie het zo voor me opnemen (L).

@Kimberley: Oke, maar wat vind je dan waar wat Quinty zegt en waarom? Zeg dat dan ook er even bij ;)

[Beantwoorden]


Door Fem90 op 3 oktober 2010 12:51

Vera, je bent top!
Meiden zoals Quinty zijn ontzettend jaloers op jouw succes, daarom nemen ze er gewoon de tijd voor om zo’n bitch-comment te schrijven en hopen ze dat het je raakt. Gun haar die lol niet.

Meid, ik vind dat je het super doet. Wat weegt een zo’n rotcomment nou op tegen al die superlieve en positieve comments van de rest? Precies, laat dat kind maar uit haar nek lullen.

You rock! <3

[Beantwoorden]


Door Anke op 3 oktober 2010 12:54

@Quinty. Je hebt dus een mening, maar echt goede onderbouwende argumenten lees ik nergens. Blijkbaar heb je ook geen eigen site, anders zou je weten hoeveel tijd en passie je nodig hebt om je site er zo goed uit te laten zien als http://www.veracamilla.nl. Vera plaatst elke dag afwisselende artikelen, beantwoordt e-mails en tweet je regelmatig terug (bij mij tenminste).
Ja, misschien zijn de drie sites die jij genoemd hebt professioneler en zijn de stukken kwalitatief beter geschreven. Maar daar krijg je niet wat je bij Vera krijgt. Bij Vera krijg je goudeerlijke reviews, humor én persoonlijkheid. Denk daar maar eens over na.
Natuurlijk mag je je mening hebben. Maar probeer na te denken voor je iets schrijft en ga niet allemaal dingen neer typen waarvan je niets weet. Misschien moet je maar eens een lesje ‘argumenteren’ gaan volgen. Denk de volgende keer ook na dat dit echt een kut comment is.

@VeraCamilla trek je er niets van aan! Je hebt trouwe volgers die je altijd zullen steunen (kijk naar al die lieve comments!) en ik weet dat dit soort kritiek moeilijk is, maar laat je niet gek maken. Je bent een schat en iedereen die jouw site regelmatig leest weet dat. Je bent grappig, charmant en niet bang om ons je persoonlijkheid te laten zien.
Je bent nummer een en je hebt in een jaar zoveel bereikt. Daar moet je trots op zijn, er zijn veel meiden die daar alleen maar van kunnen dromen.

[Beantwoorden]


Door Bibiane op 3 oktober 2010 13:05

Waarom moeten alle beautysites er dan hetzelfde uitzien? Ik hou net van dat tikkeltje anders zijn. Ik vind deze site nog persoonlijk. Ergens zou ik zeggen niks van aantrekken, maar ik weet dat je dat wel doet. Zou ik eerlijk gezegd ook doen. Moet je zo denken: er staan mss wel 1000 mensen achter je en eentje niet, pech voor die ene. Ze weet niet wat ze mist!

[Beantwoorden]


Door Es op 3 oktober 2010 13:17

Ik vind dat je het juist harstikke goed doet hoor :D Meer down to earth en lekker spontaan keep doing your thing!

[Beantwoorden]


Door Alexandra op 3 oktober 2010 13:36

Ja ik vind ook echt dat je t hartstikke goed doet, en ik vind je site echt superleuk om te lezen en bekijken. Trek t niet aan wat ze zeggen, je weet zelf dat je dit met heel veel passie en liefde doet – en dat zien wij allemaal! :) Keep up the good work meisje, en laat je niet neerhalen door zo’n comments. We love you<3

[Beantwoorden]


Door Denise, JustPink op 3 oktober 2010 13:43

Pff als er één iemand enthousiast is en plezier er in heeft is het Vera wel! Vera jou filmpjes zijn altijd zo leuk en aanstekelijk vrolijk dat mis ik juist bij anderen. En je artikelen zijn altijd interessant, en die make-up basics zijn ook altijd super lang en uitgebreid. Ik vind jou site super!

[Beantwoorden]


Door Samanthaa op 3 oktober 2010 14:02

@Quinty

omg je doet wel vaag!
ze plaatst elkedag een artikel.
ga dan maar lekker naar beautygloss.nl of een andere fake site.
maar veracamilla.nl is echt een geweldige site!
niet zeuren jij!
doe ff normaal

en vera ik vind je site geweldig!
niets van dat kind aantrekken!
je doet het superleuk!
x

[Beantwoorden]


Door Vera op 3 oktober 2010 14:02

@ Quinty,
houd je smoel gewoon, want je bent echt 0.
Hóevaak heeft Vera al wel niet gezegt dat dit haar passie is?
Dat dit is wat ze wil?
Weet je wel niet hoeveel damn tijd dit kost?
En ze doet het omdat ze het leuk vind, biatch.
Ik vind Vera Camilla de leukste van allemaal,
Beautygloss vind ik ook leuk, maar ik merk dat Vera het met passie doet.
En als jij jezelf zó ontzettend coel vind met zo’n *piep* comment,
ga dan iets doen met je leven.
Niet van dit soort kansloze dingen, want je zorgt voor je haters. <3

Sorry Vera, maar ik kan daar echt pissed om worden. :')
Je doet het super, jou site is #1!
[ik heb trouwens dezelfde naam] Hahaha.
Liefsx.

[Beantwoorden]


Door Samanthaa op 3 oktober 2010 14:02

@Quinty

omg je doet wel vaag!
ze plaatst elkedag een artikel.
ga dan maar lekker naar beautygloss.nl of een andere fake site.
maar veracamilla.nl is echt een geweldige site!
niet zeuren jij!
doe ff normaal

en vera ik vind je site geweldig!
niets van dat kind aantrekken!
je doet het superleuk!
xoxox

[Beantwoorden]


Door Samanthaa op 3 oktober 2010 14:10

en nog een keer @ Quinty
je begrijp kennelijk niet dat je haar kwetst.
ga lekker zelf een site beginnen en dan gaan we kijken hoe(on)interesant jou faking site gaat worden
niet zo stoerdoen!
en je leest vera’s site uberhapt niet,
anders had je wel gezien dat dit prachtsite is!
en bitch als jij deze site niks vind klik lekker op het kruisje daar boven (rechts)
hoe je kut comments voor je en ga lekker beautygloss beledigen,
dit is haar passie en dat sommige mensen dat niet kunnen zien is hun probleem
het is duidelijk aan haar he zien!
ze is altijd vrolijk,
volgens mij heb jij autisme quinty!!!

xoxoxoxox ik hou van deze site!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 3 oktober 2010 14:38

Vera jij hebt juist een leuke site, je filmpjes zijn altijd leuk om na te kijken. Trek je niets van haar aan , jij weet wel beter:)

Ik vind trouwens Twitter Question altijd erg leuk, weer eens iets anders:)
Ik laat me trouwens niet echt beïnvloeden, ik draag kleding waar ik mezelf fijn in voel:D

[Beantwoorden]


Door Kizzy op 3 oktober 2010 15:12

Vera, niks van aantrekken hoor! Ik ben 31 (shhh!) en zelfs ik vind jouw site leuk om te lezen. Je bent enthousiast, je bent leuk en je bent origineel!! Gewoon lekker doorgaan! Mensen zoals zij zeggen zulke dingen alleen om ze jaloers zijn…

[Beantwoorden]


Door Ann op 3 oktober 2010 15:16

Ah meid trek je niks aan van die Quinty. Typisch voorbeeld van iemand die jaloers is op je succes! Bedoel als ze echt iets nuttigs te melden had zou ze dat wel op een andere manier zeggen. Het is lastig, maar probeer het van je af te zetten en lekker door te gaan met je site :)

[Beantwoorden]


Door venish op 3 oktober 2010 15:46

die Quinty wilt gwn aandaacht niks van aantrekken

[Beantwoorden]


Door Sanne op 3 oktober 2010 17:13

Ja Vera, je moet een enorme banner nemen die niet weg te klikken valt en weken blijft hangen. Daar worden mensen nou blij van…

[Beantwoorden]


Door Kim op 3 oktober 2010 17:29

Ik heb laatst al gereageerd onder een ander artikel dat ik je juist zo verfrissend en ‘jezelf’ vindt. Ik ben 28 en jij bent de enige blog die ik echt elke dag check.
Eigenlijk zou je niet eens moeten reageren op zo’n negatief geladen comment. Maar ik ben ook 18 geweest en ik weet dat je het gevoel dan hebt om je te verantwoorden en om uitleg te vragen. Geloof me, als je ouder wordt, wordt dit minder ;)
Quinty mag uiteraard vinden van jouw site wat ze vindt, maar om het op zo’n manier te verpakken in een comment, zegt veel over haar als persoon. Ik proef frustratie en misschien wel jalousie, hele nare eigenschappen.
Probeer het naast je neer te leggen (ik weet het, soms is het lastig en kwetst het je gewoon), probeer naar alle POSITIEVE comments te kijken -> je hebt echt een grote horde fans achter je staan!
Keep up the good work!!!!! Liefs

[Beantwoorden]


Door Loes op 3 oktober 2010 17:56

@ Quinty, hoezo zou Vera op al die andere bloggers moeten lijken, dat kan toch helemaal niet. Iedereen is uniek in wat hij doet en hoe hij is. Je kan mensen niet gaan vergelijken als ieder mens anders is.

Ik volg je elke dag, en iedere keer vind ik je artikels gewoon top! Niks van die comment aantrekken. Ik vind je geweldig!

xx.

[Beantwoorden]


Door Joes op 3 oktober 2010 18:56

ben ik de enige die het met Quinty eens is. Alleen vind ik beautygloss.nl ook waardeloos en ik haat mascha

[Beantwoorden]


Door priscilla op 3 oktober 2010 19:51

nou wat gemeen om zo’n comment neer te zetten! iedereen heeft het recht om zijn mening te uiten maar iets subtieler had ook wel gekunt. ik vraag me af wat deze miep uberhaupt nog op deze geweldige site doet dan. en kijk even wie ze als voorbeeld noemt. BEAUTYGLOSS?! sorry maar een kind van 4 kan zich nog beter opmaken & daarbij komt ook nog is dat haar additude iedereen wel een beetje misselijk maakt.

meis, je staat op mijn lijstje favorieten hoor! je bent de enige revieuwer waar ik écht goeie tips vandaan haal, dus lekker door blijven gaan en je echt niks aantrekken van zulke nutteloze mensen!

[Beantwoorden]


Door Babet op 3 oktober 2010 20:00

Lieve Vera,
trek je niets aan van de nare comment van Quinty. Je loopt ZEKER NIET de kantjes ervan af; zelfs al je ziek bent probeer je je site nog goed bij te houden (!!!) en je hebt elke dag een nieuw artikel, iets wat ik niet bij iedere blog zie.
En ik vind jouw site JUIST leuker omdat je écht jezelf blijft! :)
Ga zo door! :)
Liefs

[Beantwoorden]


Door Alina op 3 oktober 2010 20:18

Wat een rotopmerking!
Ik vind je blog echt super, en want oa. Babet ook al zei, ik vind het geweldig dat je elke dag wel wat plaatst!

[Beantwoorden]


Door vienna op 4 oktober 2010 03:38

Ik zal je iets zeggen, Vera. Ik bezoek beautygloss, misslipgloss en beautylab niet eens meer. Ik vergeet ze gewoon. Jou site bezoek ik elke dag en vergeet ik niet te bezoeken omdat je een leuke stijl hebt en je laat zien dat je dit super leuk vind. Ik wil Quinty wel eens zien doen wat jij allemaal doet. Denk dat ze het nog geen week volhoud ;). Lekker blijven doorgaan meid, je site is awesome!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 4 oktober 2010 09:12

Bedankt iedereen, voor de steun en de lieve reacties! heeft me echt enorm goed gedaan en zoveel support had ik niet verwacht.

Heel erg bedankt! En nu hoeft niemand er meer op te reageren en laat ik het rusten.

Bedankt!! ik heb de liefste bezoeksters ooit :D

[Beantwoorden]


Door anne op 4 oktober 2010 12:19

hihi ja zie maar hoeveel meiden het voor je opnemen!

maar even over de twitter question: ik heb zelf geen vriend maar ik zou er wel iets van aantrekken wat hij zegt. maar als hij mijn favoriete schoenen/outfit/shirt/jurkje etc niet mooi vind heeft hij lekker pech!

[Beantwoorden]


Door Bosje op 4 oktober 2010 12:24

Qua kledij beïnvloedt hij me wel.. Ik heb bijvoorbeeld één trui die hij heel mooi vindt, dus draag ik die toch wel wat vaker dan ik normaal zou doen. Maar ik zou nooit iets niet meer dragen omdat hij het niet mooi vond :)

[Beantwoorden]


Door Myrna op 4 oktober 2010 14:20

Niks van aantrekken Vera! Er zijn veel meer bezoekers die jouw site wel leuk vinden, boeiend als er dan iemand tussen zit die t niet meer leuk vind. Een bezoekster minder is ook niet erg, en de echte trouwe bezoeksters blijven toch wel terug komen!

Maar nu lees ik in 2 comments dat ze beautygloss afkraken en dat is ook weer niet nodig mensen, toch?

[Beantwoorden]


Door michelle op 4 oktober 2010 18:59

@ iedereen die op quinty reageert.
Quinty geeft haar mening. Dat is haar mening en die mag ze geven. Het is slecht dat ze het niet onderbouwd met argumenten maar om nou zo boos erom te worden.

@ Priscilla En daarbij, mensen worden boos op Quinty. Dat ze het subtieler moet doen. Maar vervolgens plaats je wel precies zo’n gemene comment maar dan naar mascha gericht. Dat vind ik toch wel een beetje misselijkmakend hoor!

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 4 oktober 2010 20:57

Ik vind wat Quinty zegt gemeen en niet op z’n plaats, maar dat andere meiden beautygloss belachelijk gaan lopen maken (heb niet alles gelezen, misschien sta ik er soms ook wel tussen) vind ik dan wel weer heel erg flauw. Lekker makkelijk, boos worden op iemand die Vera belachelijk maakt, en dan ga je zelf precies hetzelfde doen bij een andere beautyblogger.

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 4 oktober 2010 21:04

Heb nog even teruggelezen en zie dat hier en daar mijn naam ook wordt genoemd. Ik wil even zeggen dat bijv. Mascha en ik het zeker niet met minder passie doen, wij hebben hier namelijk onze fulltime baan van gemaakt, het lijkt me niet dat je elke dag je al je tijd kan besteden aan make-up en bloggen als dat niet je passie is. Dus wat betreft passie, dat hebben wij allemaal. Vera heeft dat – dat straalt er van af – maar Mascha en ik ook. Hoe kunnen wij anders al jaren elke dag onze blog updaten over beauty? Toch?

En advertorials & reclames: Mascha en ik leven ervan, moeten onze huur e.d. van onze inkomsten betalen, dat is toch even wat anders dan wanneer je het ‘er naast’ doet. Dat merk ik zeker nu ik de switch heb gemaakt van mijn site ‘er naast’ doen naar mijn site als hoofd-ding in mijn leven doen. Dan zeg je toch echt wel sneller ja tegen advertorials en reclames, hoe vervelend ze soms ook zijn. Ik heb boodschappen te betalen mijn huur, gas, water, licht. Ik hoop dat dat ook een beetje begrepen wordt.

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 4 oktober 2010 21:06

Daarnaast staan tijdschriften VOL met reclames (60%) en daar wordt voor betaald, onze sites zijn 100% gratis, en ja dan zie je hier en daar soms een reclame… Tja. Het kost je toch niks? :)

[Beantwoorden]


Door Eva op 4 oktober 2010 21:13

Wat een onzin zegt die Quinty. Ik volg VeraCamilla, Misslipgloss en ook beautylab, en alle 3 de sites volg ik net zo graag.

[Beantwoorden]


Door Marleen op 4 oktober 2010 21:14

You go Vera en Cynthia!

[Beantwoorden]


Door Kim op 4 oktober 2010 21:18

@Cynthia dat is helemaal duidelijk en te begrijpen, je moet toch ergens je brood mee verdienen. En ik vind het super wat jullie doen, ook mascha, vera en serena, jullie hebben van je passie (deels) je werk gemaakt, want wat is werk als je iets heel erg leuk vind. Ga allemaal lekker zo door! En die paar advertorials op zijn tijd…daar heb ik echt geen last van…ik moet zeggen dat ik dat vaak erg leuk vind om te lezen! Iedereen heeft zijn eigen manier van schrijven en dat spreekt mij erg aan!
@Vera, ga zo door je schrijft super leuke artikels en soms zijn ze gewoon echt hillarisch! Het blijft altijd erg leuk, ontspannend en leerzaam om je site te bezoeken!
Oww jah en dan nog even antwoord geven op de vraag waar het eigenlijk omgaat.
Ik draag altijd wat ik leuk vind en als mijn vriend het niet mooi vind…tja is dat even pech voor hem haha ik vind ook niet alles leuk wat hij draagt.
Het gaat erom dat ik mezelf erin prettig voel en dat ik het leuk vind.

[Beantwoorden]


Door Anna op 4 oktober 2010 21:19

helemaal mee eens, cynth.
want zo is het.
jullie hebben allemaal mooi je commentaar voor je, maar ondertussen werken er mensen keihard aan om voor jou elke dag GRATIS artikelen te plaatsen. ik vind niet dat je dan het recht hebt iemand zo op zijn plek te zetten.
wees blij dat er sites zijn vol met beauty. in plaats van dat je zo’n rot comment gaat plaatsen.
zo. pak van het hart.

[Beantwoorden]


Door Anneleen op 4 oktober 2010 21:19

Iedereen die zo veel tijd en passie steekt in zijn blog, verdient erkenning en zeker niet die beledigingen van sommige comments voor mij. Ik heb respect voor al die blogs. Elke blog heeft zijn eigen stijl, als je het niet leuk vindt, laat het dan zijn ipv haat-comments achter te laten.
Ik hou ook niet van advertorials, maar ik begrijp dat ze een noodzakelijk kwaad zijn voor veel beautyblogs. Je kan ze toch gewoon skippen? Dankzij die advertorials kunnen veel blogs blijven bestaan! Denk daar eens aan.

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 4 oktober 2010 21:22

Hahah Cynthia: Amen! Beetje raar inderdaad om dan een andere beautyblogger de grond in te stampen. Anyway Vera, jouw blog behoort tot een van mijn favorieten hoor dus ga lekker zo door :D

[Beantwoorden]


Door Marijke op 4 oktober 2010 21:27

Ik vind het echt belachelijk. Als je een blog niet meer leuk vindt, volg je het niet meer. Kijk je er gewoon niet meer op. Ik heb Veracamilla pas geleden ontdekt en ik vind het juist leuk, je merkt dat ze jonger is, dat haar budget anders is. Ik ga het dan ook niet vergelijken met beautygloss en misslipgloss en die volg ik ook dagelijks. Laat je mening lekker voor je, als je een advertorial niet leuk vindt dan klik je er niet op, je hoeft het toch ook niet te lezen of te kopen. Ben het volledig met Cynthia eens. In een tijdschrift staat nog meer reclame en daar betaal je voor en hier niet voor. Wees blij met de tips die je krijgt en heb je er niks aan, klik het lekker weg en kijk er niet meer op.
Maar ik ben fan en ik vind dat de passie er wel afstraalt en je een super frisse spontane meid! Vooral zo door gaan en niet laten beinvloeden door zulke mensen. Er zijn veel meer mensen die van je houden dan je ‘haten’. Ik vind het maar jaloezie!

[Beantwoorden]


Door Mariël op 4 oktober 2010 21:34

Ik word een beetje pissig van Quinty’ comment. Net wat vera zegy, ze zit hier wel ziek haar site te onderhouden. En filmpjes te maken. En dingen te testen. En dat noem jij… Laat maar. Geen zin om tijd te besteden aan jou.

[Beantwoorden]


Door Brenda op 4 oktober 2010 21:37

@Cynthia & Vera,

Ik begrijp nooit zo goed waarom jullie zo sterk de behoefte voelen om te verdedigen wat je doet. Haters zijn er altijd en er zullen ook altijd nieuwe haters bijkomen. Terechte comments of niet, ik vind eigenlijk dat jullie dat soort comments zouden moeten negeren. Je brengt haters niet op andere gedachten door te reageren, ze zullen het hoe dan ook blijven afkraken. Jullie zien zelf ook aan het aantal positieve comments, en niet te vergeten, jullie bezoekersaantallen, hoeveel mensen jullie blij maken met je site! Ik ben 23, lees jullie blogs elke dag en zal dat ook blijven doen. Maar doe jezelf, mij (en anderen misschien) een plezier: laat de quinty’s lekker in hun eigen sop gaar koken! Jullie zijn beter dan dat en je zou je veel meer aan moeten trekken van de honderden positieve comments per dag, dan een enkele negatieve.

Keep up the good, positive work!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 4 oktober 2010 21:48

@Brenda: Wat je zegt klopt inderdaad, maar soms is het toch goed jezelf te verantwoorden. Ook voor andere mensen die het lezen, omdat die soms niet weten hoe het is. Cynthia gaat vooral in op de andere commenters, wat ik goed snap. Soms zeg je ook iets zonder te beseffen waarover je het hebt. Ik weet dat ik dat wel eens doe en wat Cynthia heeft gezegd, zou me denk ik wel op andere gedachten kunnen hebben gebracht.

Maar meestal delete ik haat-comments gewoon en ik weet zeker dat Cynthia hetzelfde doet.

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 4 oktober 2010 21:55

@Brenda

Ik begrijp precies wat je bedoelt en dat zouden we ook moeten doen. Maar stel je voor dat er mensen zijn die over jou dingen zeggen/beweren waar je het niet mee eens bent, of gewoon dingen die niet waar zijn. Ik voel dan heel erg de drang om daar op te reageren, omdat ik wil dat mensen het begrijpen.

[Beantwoorden]


Door Tine op 4 oktober 2010 22:14

Ik snap inderdaad ook niet echt waarom jullie zoveel aandacht besteden aan het verdedigen van jezelf tegenover een ‘hater’. Jullie hebben honderden bezoekers die al jullie werk waarderen en leuke comment achterlaten, waarom besteed je dan geen aandacht om op die comments te reageren (daarmee wil ik niet zeggen dat jullie dat niet doen!). Verwijder lekker die comments van haters, daar doe je jezelf en je trouwe bezoekers een plezier mee. En die hater heb je ermee, want die heeft er juist meer plezier in als je er uit gebreid op in gaat. Ik denk dat die Quinty lachend achter haar computertje zit bij het lezen van al deze reacties.

[Beantwoorden]


Door karlijn op 5 oktober 2010 08:35

true van hier boven,er zijn altijd rotte appels :)

[Beantwoorden]


Door Tara-Naomi op 5 oktober 2010 11:01

Oke, het is duidelijk.
Er zijn genoeg meiden die iedereen top vinden, geniet er lekker van.
En er zijn er een paar die ze niet top vinden, lees het niet meer.

Problem solved dacht ik zo?

PS. Dank jullie wel. Jullie houden allemaal mijn ochtendritueel in balans. Opstaan, beautysites doornemen, daarna snel haasten omdat ik weer veelste lang lees. Hahaha. Ga zo door meiden, allen van jullie.

liefs.

[Beantwoorden]


Door Serena op 5 oktober 2010 15:57

Ik lees nu pas die comment van Quinty en Veer, ik vind dat je het top doet dus niets van aantrekken hoor! Ik dacht net toen ik deze rubriek zag ‘Damn! Goed bedacht van die Vera Camilla’! Heel origineel! ga zo door wijffie, xxx.

[Beantwoorden]


Door Samanthaa op 6 oktober 2010 15:26

@brenda
dat is niet iemand verdedigen maar gewoon je mening geven.

[Beantwoorden]


Door Britt op 9 oktober 2010 08:16

Ik ga vaak met m’n vriend shoppen dus ik beinvloed zijn kledingsstyl wel…

[Beantwoorden]


Door ellis op 9 oktober 2010 14:56

ik heb geen vriendje, ik heb wel een paar vriendinnen die ongeveer dezelfde kledingsmaak als mij hebben, dus als ik in de winkel iets leuks zie, maar niet zeker weet of het me wel goed staat dan vraag ik hun vaak wel voor advies en als ze dan zeggen dat het niet zo mooi is dan koop ik het vaak ook niet

[Beantwoorden]


Door Rob Rasner Magic Castle op 19 april 2011 02:55

You’re making both of us really anxious with regard to springtime now, so we could begin our garden. I adore developing rosemary because it thrives therefore easily as well having a lovely fragrance so wonderful! Before I forget my thoughts go out to anyone in and around installation hopefully your are healthy and safe too !…

[Beantwoorden]