Advertorial: Vichy Normaderm Drievoudige Werking

In Nederland is Normaderm het nummer 1 verzorgingsproduct tegen onzuiverheden. Veel tieners gebruiken crèmes tegen onzuiverheden, maar dat betekend niet dat vrouwen van boven de 20 geen last van onzuiverheden hebben.

Image Hosted by ImageShack.us

In Europa heeft 3 op de 5 vrouwen last van een onzuivere huid, 2 op 3 heeft last van roodheid en huidirritatie en 1 op 2 heeft last van een glimmende huid en verwijde poriën.

De huidverzorgingsproducten tegen een onzuivere huid voor tieners, zijn vaak niet voldoende voor vrouwen die ouder zijn. Deze drogen de huid vaak uit, en vrouwen van boven de 20 hebben ook hydratatie nodig om hun huid prettig te laten aanvoelen.

Wil jij het product zelf ook testen? Bestel dan hier het 7 dagen GRATIS proefpakket van Vichy Normaderm Drievoudige Werking. Je maakt ook nog eens kans op Normaderm prijzen, door te vertellen wat jij van het product vindt, na het testen van Normaderm Drievoudige Werking.

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 15 september 2010 | 35 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door nora op 15 september 2010 11:19

Leuke tip! heb me ingeschreven!

[Beantwoorden]


Door Lara op 15 september 2010 12:26

oeeeh, ik ga zeker het proefpakket eventjes testen als het kan! Heb zelf ook enkele producten van vichy en ik ben er erg tevreden over!

[Beantwoorden]


Door Iris op 15 september 2010 12:52

Heb het net bestelt, misschien helpt het ook tegen mijn onzuivere huid!

[Beantwoorden]


Door Dees op 15 september 2010 13:02

oeh gratiss ! Daar houden we van ;p

[Beantwoorden]


Door Eline op 15 september 2010 13:06

Leuke tip vera, dankje!

[Beantwoorden]


Door Cari op 15 september 2010 13:46

Mijn huid is ook onzuiver…Ik ben benieuwd of dit echt werkt.

[Beantwoorden]


Door lotte op 15 september 2010 13:47

Ben benieuwd!
maar Vera is het erg als je 14 bent en dit gebrukt?
(dan gebruik ik hem liever niet!)

[Beantwoorden]


Door Sabje op 15 september 2010 14:07

Hoor goede verhalen over vichy, Moet het mssn ook maar eens gaan uitproberen.

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 15 september 2010 14:42

Ik vind het een goede actie van Vichy, ze hebben echt fijne producten!

Oh en @Lotte, ik denk dat het vooral uitmaakt hoe de samenstelling van je huid is. Vichy is verkrijgbaar bij de apotheek, je kan daar ook gewoon om advies vragen! En op de site van Vichy staat ook iets om je huidsamenstelling te bepalen! ;-)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 15 september 2010 15:04

@lotte: durf ik niet te zeggen, maar je kan het gratis testen dus ik zou zeggen: probeer het gewoon!

[Beantwoorden]


Door charile op 15 september 2010 15:26

haha grappig, beautygloss heeft nu ook een filmpje ervan!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 15 september 2010 15:53

Hoe duur is het flesje?
Bedankt voor de tip !

[Beantwoorden]


Door Lee; op 15 september 2010 16:01

Ik heb het ook aangevraagd :D

[Beantwoorden]


Door Jessica op 15 september 2010 16:01

Jammer dat het enkel voor Nederland telt.

[Beantwoorden]


Door Denise, JustPink op 15 september 2010 16:14

Ik had het al besteld, ben er erg benieuwd naar als het binnen is :D

[Beantwoorden]


Door Julia op 15 september 2010 17:32

Ehm… Het is wel erg toevallig dat jij vandaag over precies hetzelfde product schrijft en een filmpje maakt…..

[Beantwoorden]


Door Lenny op 15 september 2010 17:38

leuk ik heb het meteen aangevraagd!
ik ben 17 en bijna 18, dus ik probeer het gewoon.
bevalt het goed, dan koop ik het gewoon:)
vera, weet jij hoe duur het is als je zo’n flesje koopt?

[Beantwoorden]


Door Noortje op 15 september 2010 17:39

Zit hier verder niks aan verbonden dan? Geen kleine lettertjes enzo? :p

[Beantwoorden]


Door Ellyg op 15 september 2010 17:43

Ben zelf niet zo heel kapot van de producten van Vichy ivm de ingredienten die er in zitten, maar dit product klinkt wel fijn moet ik zeggen.

Ook handig dat het in een pomp zit!

[Beantwoorden]


Door Britt op 15 september 2010 18:59

Bijna elk beautysite die ik tegenkom schrijft precies vandaag over Vichy!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 15 september 2010 19:12

@Jessica: Ja jammer ik wou hem net ook bestellen maar lukt niet. :(

[Beantwoorden]


Door katrien op 15 september 2010 19:12

ik zie dat het een nederlandse site is, kan ik die proefpakketjes ook krijgen in België? :s

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 15 september 2010 19:48

@Julia: dit is een advertorial (zoals er ook bij staat), daarom zie je hem op meerdere sites voorbij komen.

@Lenny: ik denk zo’n €20.

@Noortje: nee, gratis!

@Britt: komt omdat het een advertorial is.

@katrien: ah, das balen :(

[Beantwoorden]


Door N. op 15 september 2010 20:14

moet je verzend kosten betalen?

[Beantwoorden]


Door Brritta op 16 september 2010 11:25

Ik heb bijna al mijn gezichtsproducten van Vichy, dus ik ga die zeker ook uitproberen!

[Beantwoorden]


Door nienke op 16 september 2010 18:07

hee harstikke leuk filmpje!
ik wil je niet afkraken echt niet hoor!
maar soms heb ik het idee dat je er niet helemaal bij bent en dat is zonde want je verhaal is wel echt superleuk wat je verteld… ik weet het ik heb makkelijk praten, want ik hoef het niet te doen maar het is misschien een tip om een steek briefje te maken als je zulke langen teksten moet vertellen

voor de rest echt je site is super ik kijk er bijna dagelijks op :)

[Beantwoorden]


Door nikie op 16 september 2010 19:38

leuk filmpje!
je oog make-up is ook super mooi!
kun je daar een tutorial over maken?

[Beantwoorden]


Door Esther op 16 september 2010 20:16

Hi Vera,

Vind je website altijd leuk om te volgen, al ben ik met mn 26 jaar wat ouder dan je gemiddelde bezoeksters…. Je bent altijd erg fris en vrolijk! Daarom ook een tip na het zien van dit filmpje – niet meer een persbericht voorlezen! Doe het lekker uit je hoofd, dan komt het een stuk beter en frisser over!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 17 september 2010 18:02

Fijn filmpje. Maar wat sommigen ook al zeiden. het is niet fijn als je dingen voorleest. je ziet je ogen heel veel ergens anders heen kijken en mij stoort dat verschrikkelijk. Nu weet ik dat het moeilijk is een tekst te onthouden dat heb ik bij presentaties ook. maar probeer anders wat steekwoorden erbij te houden als het niet lukt.

[Beantwoorden]


Door charlie op 17 september 2010 19:29

serieus elke beauty guru heeft hier iets over geschreven, het komt m’n neus uit!!!

[Beantwoorden]


Door anne op 18 september 2010 16:23

waar op de site van vicky kan ik het proefpaketje bestellen
want ik vind het nergens niet

[Beantwoorden]


Door Josephine op 19 september 2010 18:02

Ik heb hem al aangevraagd :D. Pfft, wat een zielig muziekje Veers! voortaan niet meer doen, ben het vrolijke van u gewend :). Jouw ogen zijn echt heel mooi opgemaakt! Die crème klinkt erg fijn :) Oeh, dat matteren is inderdaad fijn! Haha, het is echt een 100 in 1 crème! Jouw haar zit trouwens aan de linkerhand van het beeld erg mooi, met een beetje krullen en aan de rechterkant steiler :O. Okee, ik dacht “okee, veer heeft een filmpje, laat ik die maar bewaren voor een lange comment”. En toen ging ik eindelijk kijken (nu dus) zie ik dat die 3 minuten en 21 seconden duurde -.- Dus helaas niet zo’n lange comment. Maar wel een leuk filmpje! Hmm, het liedje is aan de ene kant ook wel leuk, het einde dan :)

[Beantwoorden]


Door Iris op 20 september 2010 14:41

Heb het proefpakket net besteld. Ben benieuwd wat het met me huid doet.

[Beantwoorden]


Door carlijn op 30 september 2010 15:31

ik heb gister de vragenlijst ingevuld na mijn resultaat, eigenlijk gewoon je mening. zonder foto dan wel. krijg ik vandaag een mailtje met je hebt gewonnen.
nu heb ik dus een van de 500 volledige verpakkingen gewonnen. ik zou dus allemaal proberen dus!

[Beantwoorden]


Door femketje op 8 oktober 2010 08:46

woei! was afgelopen woensdag jarig en kreeg nog bericht dat ik 1 van de 500 pakketten gewonnen heb ook XD

[Beantwoorden]