Essence Liquid Eye Liner Waterproof

Eyeliner is een must have voor mij. Ik kan niet zonder foundation voor mijn onzuivere huid, mascara voor mijn blonde wimpers en eyeliner voor die zwoele look. Zonder eyeliner zie ik er maar gek uit en ik draag het dan ook elke dag sinds mijn 15de. Wanneer je met dit warme weer een lekker koele duik in je achtertuin zwembad (of dat van de buren) wilt nemen hoef je natuurlijk geen make-up te dragen. Ik draag wel graag wat waterproof mascara en eyeliner zodat ik er toch nét wat frisser uitzie. En bovendien matcht het ook beter met je bruine teint (;

Image Hosted by ImageShack.us
Ik kocht de liquid waterproof eye liner van essence. Ik heb de reguliere versie al en vind deze best prettig, ik kocht de waterproof versie voor €2.29 bij Kruidvat.

Image Hosted by ImageShack.us
De eyeliner oogt zomers door de blauwe dop en blauwe details. Het kwastje heeft geen vorm, het is geen kwastje met een filt tip. Wat je fijner vindt werken is persoonlijk, met een filt tip (lijkt een beetje op een stift) kun je over het algemeen preciezer te werk gaan, maar ik kan er met beide kwastjes prima overweg.

Image Hosted by ImageShack.us
Swatches van de eyeliner. Boven een dikke lijn en onder een dunne. Hoe dunner het lijntje, hoe minder zwart de eyeliner; jammer! Wanneer de eyeliner is opgedroogd kun je er eventueel een tweede lijntje overheen aanbrengen, zodat je zeker weet dat je mooi zwart omlijnde ogen hebt.

Image Hosted by ImageShack.us
Hier heb ik de eyeliner gebruikt in combinatie met een Let’s Twist Waterproof eyeliner van Gosh in Easy Mango en Max Factor False Lash Effect in Waterproof. Zoals je ziet is het lijntje niet extreem zwart, but it’ll work.

Wanneer je een foutje maak met waterproof eyeliner, of een ander waterproof product: verwijder deze dan snel met make-up remover of een vochtig wattenstaafje. Wanneer waterproof make-up is opgedroogd is het veel moeilijker eraf te halen.

Na een duik in het zwembad blijft de eyeliner prima op zijn plaats, ook de swatches hierboven zaten na een paar dagen (en na goed geboend te hebben) nog steeds op mijn hand. De eyeliner doet zijn werk goed!

Essence Liquid Eye Liner Waterproof kost €2.29 en is te koop bij Kruidvat.

Twitter Facebook
Categorie: Reviews | 2 augustus 2010 | 37 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door kirsten op 2 augustus 2010 13:02

ik heb hem ook, maar vind die andere fijner! die gewone zeg maar :p

[Beantwoorden]


Door Marloes op 2 augustus 2010 13:52

Ik zou graag willen weten hóe waterproof hij is, bijvoorbeeld nadat je er mee hebt gezwommen (of gedoucht, haha)

[Beantwoorden]


Door michelle op 2 augustus 2010 14:06

ik wil even zeggen dat je er helemaal niet gek uitziet zonder eyeliner!!

[Beantwoorden]


Door Ashley op 2 augustus 2010 14:17

maar is die nou wel waterproof? ;$ en gaat hij snel eraf als je zwemt ofzo? :$

[Beantwoorden]


Door Mandy M op 2 augustus 2010 14:46

Goed review!

[Beantwoorden]


Door Frauke op 2 augustus 2010 15:24

Klinkt best fijn voor die prijs :)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 2 augustus 2010 15:49

Lijkt me een fijne eyeliner! Misschien maar ‘ns aanschaffen!

[Beantwoorden]


Door Ilse op 2 augustus 2010 16:00

leuk effect met die 2 liners!

[Beantwoorden]


Door michelle op 2 augustus 2010 16:52

Waarom gebruik je geen bruine eyeliner en wat minder dik? Je bent vrij licht en dan vind ik dat altijd zo afsteken..Zelf ben ik ook erg wit en vind ik veel eyeliner echt niet mooi staan bij mezelf.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 2 augustus 2010 17:43

Mooi! Hebbeeeen!

[Beantwoorden]


Door Kim op 2 augustus 2010 17:58

deze heb ik ook, de non-waterproof dan.
die is echt superfijn!

[Beantwoorden]


Door Roos op 2 augustus 2010 17:58

ik heb deze ook gekocht maar wat ik heb is als ik deze de heledag op heb gehad krijg ik een afdruk boven me ooglid van de liner. kan ik dit voorkomen?

[Beantwoorden]


Door Quirine op 2 augustus 2010 18:16

Liquid eyeliner staat jou echt goed! ik lijk altijd op een pandabeer als ik dat draag!

[Beantwoorden]


Door Diana op 2 augustus 2010 19:10

Ik vind hem heel leuk, maar het is een nachtmerrie om af te halen…

[Beantwoorden]


Door Jorinda op 2 augustus 2010 20:08

Wat een vet leuke site heb jij zeg!

even paar vraagjes (nieuwschierig ;))

Ik heb in een filmpje gezien waar je je opmaakte wat heb jij veel! is dat niet super duur hoeveel kost dat wel niet? en hoe krijg jij die eyeliner er zo makkelijk op? ik kan het een beetje maar dan sta ik wel lang te prutsen en mijn moeder kan het helemaal niet die heeft de eyeliner dan in haar wenkbrouw zitten wahaha nou hoop op antw… xx mij

[Beantwoorden]


Door mercedes op 2 augustus 2010 20:09

ik ehb hety geprobeert maar ik kan geen lijn maken jij kan er niets aan doen ik heb iliner .oogpodloood en stift gebruikt ar de laatste was het best xxx

[Beantwoorden]


Door sofie op 2 augustus 2010 20:14

vraag me nu wel af of ie nou waterproof is of dat het na het zwemmen overal zit. Dus ben je er tevreden mee of niet?

[Beantwoorden]


Door Sanne op 2 augustus 2010 20:24

Hmmmm, de gewone liquid liner van essence met een grijze dop doet het ook prima in het water. ik heb m bijna heel de vakantie opgehad met zwemmen enzo en hij liep niet uit. dus eigenlijk is deze een beetje overbodig haha.
xx

[Beantwoorden]


Door Melissa op 2 augustus 2010 20:26

En zit de eyeliner nog op zijn plek na een koele duik in je achtertuin zwembad (of dat van de buren ;))?

[Beantwoorden]


Door Nena op 2 augustus 2010 20:32

Heey Vera !
ik las een artikel van je site in de girlz!
ik ben meteen gaan kijken.
echt mijn complimenten ; een supergoede site !
xxxxxxx

[Beantwoorden]


Door rachel op 2 augustus 2010 20:40

Waar slaat deze revieuw op?
Ik heb hem gebruikt in combinatie met blabla?! Het gaat toch over die van Essence!?

En moet je niet iets zeggen over of hij goed blijft zitten??

Ik vind je artikels altijd leuk maar dit is echt dom.
Mijn mening hoar.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 2 augustus 2010 22:43

Leuk!
Ik heb deze toevallig ook van de week gekocht en heb hem nog niet uitgeprobeerd.
Ik kon alleen niet teruglezen of hij ook lang blijft zitten bij bijvoorbeeld een regen/huil/zwem actie? =)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 3 augustus 2010 08:57

@rachel: Ja, maar soms zijn lezeressen benieuwd naar de andere producten die ik op de foto draag. bijvoorbeeld omdat ze ze heel mooi vinden. Het mag wel iets minder agressief hoor.

En jullie hebben gelijk, helemaal vergeten het erbij te zetten (inmiddels wel gedaan) hij blijft goed zitten!

[Beantwoorden]


Door Rani op 3 augustus 2010 08:58

@ rachel: Ehm, waar slaat jouw reactie op? Ik zie geen fouten in deze review.

“Na een duik in het zwembad blijft de eyeliner prima op zijn plaats, ook de swatches hierboven zaten na een paar dagen (en na goed geboend te hebben) nog steeds op mijn hand. De eyeliner doet zijn werk goed!”

Hij is dus waterproof (;

[Beantwoorden]


Door lisanne op 3 augustus 2010 10:48

Super leuk dat jij ook budgetproof producten gebruikt en reviewd handig voor de mensen met eenw at minder hoog budget..:P

[Beantwoorden]


Door Vief op 3 augustus 2010 10:53

Handige review!

[Beantwoorden]


Door Danique op 3 augustus 2010 11:38

lijkt me fijn!

[Beantwoorden]


Door Bertine op 3 augustus 2010 12:00

Wat goed! Ik heb van de week de blauwe waterproof mascara gekocht bij de kruidvat.. totaal niet waterproof!!

[Beantwoorden]


Door Simone op 3 augustus 2010 12:41

Klinkt fijn! Ik heb waterproof eyeliner van de etos die werkt ook goed (:

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 3 augustus 2010 15:36

Ik heb ook water proof eyeliner maar van een ander merk heel goedkoop (2.50)
een setje van 2 eyeliners

[Beantwoorden]


Door Marleen op 3 augustus 2010 15:59

jij bent de laatste tijd veel van de waterproof dingen maar je laat ons nooit echt zien hoe waterproof iets nou is. als ik met een waterproof mascara onder de douche sta en de straal niet direct in mijn ogen laat lopen heb ik alsnog zwarte puntjes overal. ben benieuwd hoe dat zit met die producten van jou. maak eens wat after-water-foto’s? :P

[Beantwoorden]


Door Ashley op 3 augustus 2010 18:39

Ik ben ook altijd wel tevreden over hun eyeliner (handig kwastje), maar het is inderdaad wel jammer dat je er een paar keer overheen moet voor een diepzwarte kleur. Verder naar ook mijn mening wel een prima eyeliner voor zo’n kleine prijs! :-)

[Beantwoorden]


Door Eline op 3 augustus 2010 19:09

Die eyeliner van essence (die je op de foto van jou ziet) gebruik ik sinds een paar weken, de eerste paar keer dat ik ‘m gebruikte zag het er niet uit en voelde ik me een heks, en was het mislukt.
Maar oefening baart kunst (A) En nu is ie super makkelijk!

[Beantwoorden]


Door IlseJewels op 4 augustus 2010 13:07

Amai dat blijvend effect had ik niet verwacht van Essence!

[Beantwoorden]


Door Beauty By M op 4 augustus 2010 21:30

Laatst in de winkel stond ik er wel bij te kijken, maar wist het niet. Nu ga ik hem zeker kopen.
Is er ook een oogpotlood waterproof? Ik heb namelijk altijd een lijntje onder mijn oog, gebruik hiervoor altijd een oogpotlood, alleen heb er nog geen een gezien in waterproof?

[Beantwoorden]


Door Celeste op 8 augustus 2010 12:50

@beautybym;

je hebt van essence een waterproof oogpotlood, van de sunclub collectie!
voor 1,49!!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 28 augustus 2010 12:18

Die lijkt me fijn!

[Beantwoorden]