Advertorial: The Secret voor jongeren

The Secret, een jaar geleden heb ik het boek gelezen en ik wil niet te dramatisch klinken -maar het heeft mijn leven veranderd. Veel lezeressen vroegen mij of boek niet moeilijk was om te lezen. Ik was altijd van mening dat dat heel erg meeviel en iedereen het boek zou kunnen lezen en The Secret zou begrijpen.

En hoewel ik nog steeds geloof dat iedereen die The Secret leest, snapt hoe The Secret werkt, heb ik ook The Secret voor jongeren gelezen. Dit boek is pas sinds 16 augustus te koop bij Bol.com maar ik kan je vertellen dat ik dit boek echt super vind! Het leest een stuk makkelijker weg en je merkt dat de auteur zich goed in jongeren heeft ingeleefd. Hoewel ik dacht dat ik The Secret al volledig begreep, begrijp ik het nu alsnog een stuk beter. Ik heb vooral het idee dat ik het meer op mijn leven kan toepassen, en dat is natuurlijk heel erg belangrijk.

”Wat is dat grote geheim dan? En wat kan het voor jou betekenen? Heb je wel eens een droom gehad, een geheim doel, een vurige wens? Maar wist je niet hoe je het voor elkaar moest krijgen? Dan is The Secret voor jongeren iets voor jou. The Secret heeft al miljoenen mensen over de hele wereld laten zien hoe ze hun leven konden veranderen en hun dromen kunnen waarmaken. Dat kun jij ook.

The Secret geeft je de kracht om alles te zijn, te doen of te krijgen wat je wenst. En dan hebben we het over rijkdom, succes, geweldige vrienden, een betere conditie, meer zelfvertrouwen… alles wat je maar wilt. Het is geen sprookje. Het enige wat je moet doen, is The Secret ontdekken.”

Ik snap dat je nog geen idee hebt waar hoe The Secret nou eigenlijk werkt. Ik zal je kort uitleggen hoe The Secret in elkaar steekt. Volgens de wetenschap zijn er verschillende weten die het universum regeren. De wet van zwaartekracht, de relativiteitstheorie van Einstein (alles in het universum bestaat uit energie), de snaartheorie (alles in het universum trilt en alles heeft zijn eigen trilling). En dan is er nog de meest krachtige wet van het universum en dat is de wet van aantrekking.

The Secret ís de wet van aantrekking. Het gelijke trekt het gelijke aan. En waarmee trek je dan het gelijke aan? Met je gedachten; je doet alles met je gedachten. Het is van belang dat je positief denkt, wanneer je dat vol overgave doet, dan trek je hetzelfde aan. Meer positieve dingen dus! Zit je goed in je vel en ben je dankbaar voor wat je hebt? Dan krijg je nog meer dingen om dankbaar voor te zijn.

Dat is kort gezegd The Secret, of Het Geheim. Maar The Secret is nog veel meer, veel te veel om uit te leggen. Als je precies wilt weten hoe het zit, dan raad ik je aan The Secret voor jongeren te lezen.

Bestel The Secret voor jongeren nu voor €17.95 bij Bol.com.


Reacties

Door Lise op 19 augustus 2010 08:15

Ik sta heel positief ingesteld,en dus heb ik hier niks mee. Nouja, misschien is dat ook wel weer een vooroordeel.. maar ik vind dit ongelofelijk zweverig en wazig klinken zoals; ‘het gelijke trekt het gelijke aan’ en brr maaar misschien moet ik het ook maar gewoon lezen want je hoort er zooveel goede dingen over (:

[Beantwoorden]


Door carmenkind op 19 augustus 2010 08:31

Ik weet niet of het echt een boek voor mij is, maar misschien heb ik het wel helemaal mis en moet ik ‘m maar gewoon een keer lezen :)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 19 augustus 2010 08:52

Ik heb nu de gewone versie, maar ik kom er niet doorheen haha :p Misschien is deze meer iets voor mij, maar ik vind ‘m wat te duur op het moment.

[Beantwoorden]


Door Kira op 19 augustus 2010 08:56

Ik wil hem wel gaan kopen denk ik, vooral nu ik dit zo lees! Maar eerst waar eens al mijn andere boeken lezen die ik hier nog thuis heb staan :)

[Beantwoorden]


Door Lies op 19 augustus 2010 09:01

Ik ben nu toch wel érg nieuwsgierig geworden naar dit boek!
Ik twijfel nu wel tss de 2. Vanaf welke leeftijd zou je zeggen om voor de originele te gaan?

[Beantwoorden]


Door Debra op 19 augustus 2010 09:07

Ik heb geen idee of het iets voor mij is. Zoals iemand anders al zei, het klinkt een beetje zweverig en dat is echt het tegenovergestelde van mij. Want ik moet altijd weten hoe, wat en waarom iets zo werkt en ik weet niet of dit boek dat uitlegt?:)
Maar toch ben ik benieuwd en ga ik het misschien wel lezen..

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 19 augustus 2010 09:13

@Lise: Het kan natuurlijk ook zijn dat het gewoon niet jouw ding is!

@Lies: Ergens in de twintig? Ik weet niet hoe oud je bent, maar als je geen 20 bent, zou ik die voor jongeren nemen. Ik ben 18 en vond dit boek fijner lezen. Maar t is ook persoonlijk!

@Debra: Ja, ik ook! maar het wordt echt duidelijk uitgelegd. Dat je dus ook begrijpt waarom het zo is. Ze gebruiken echte wetten van einstein etc. om het duidelijk te maken.

[Beantwoorden]


Door Angelique op 19 augustus 2010 09:27

Lijkt me een goed boek!

[Beantwoorden]


Door Laura op 19 augustus 2010 09:48

Lijkt me een super goed boek om te lezen ;)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 19 augustus 2010 10:12

Nu ben ik er wel nieuwsgierig naar geworden!

[Beantwoorden]


Door Lara op 19 augustus 2010 10:21

lijkt me eigenlijk best interessant om te lezen, een keer wat anders dan een chicklit.

[Beantwoorden]


Door Denise, JustPink op 19 augustus 2010 11:02

Ik wil de gewone Secret kopen, ben er echt benieuwd naar!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 19 augustus 2010 11:14

Lijkt me erg leuk! Ik wou de normale kopen maar denk dat dit een beter begin is. Iets simpeler

[Beantwoorden]


Door Jenifer op 19 augustus 2010 11:38

Ik vind het zo vaag haha. Ben er echt benieuwd naar nu!

[Beantwoorden]


Door kirsten op 19 augustus 2010 11:50

haha ik had er eigenlijk nog nooit van gehoord :$ maar ik ben echt heel nieuwsgierig en ik weet eigenlijk niet echt wat ik moet verwachten, en ik heb jouw hele verhaal gelezen haha.

[Beantwoorden]


Door sharon op 19 augustus 2010 11:56

Ben benieuwd! Is hij alleen op Bol.com te kopen of ook in de grotere boekenwinkels?

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 19 augustus 2010 12:01

@sharon: ook in boekenwinkels!

[Beantwoorden]


Door Anique op 19 augustus 2010 12:14

Lijkt me leuk, maar ik weet het niet.
Wanneer ze over verschillende wetten gaan praten lijkt het me best wel ingewikkeld worden. Ik ben 16 (bijna 17), lees heel veel boeken maar alsnog lijkt dit me wat moeilijk.
Ik ga de bieb eens bekijken als het boek daar ligt, wie weet neem ik ‘m dan mee !

[Beantwoorden]


Door Nicole op 19 augustus 2010 12:38

Ik heb een heel stuk van de normale secret gelezen. Maar toch kwam ik er moeilijk doorheen, en ben ik ermee gestopt. Maar ik vind het wel een heel goed boek, dus dit is miss wel wat voor mij. Kun je hem niet gewoon bij de bruna halen ofzo?

[Beantwoorden]


Door nina op 19 augustus 2010 12:42

Ik ben heel benieuwd naar het boek. Maar ik weet niet of ik het ga kopen, misschien lees ik het nog wel een keer.. In ieder geval vind ik het wel heel goed dat ze zich ook op jongeren richten door middel van dit boek!

[Beantwoorden]


Door Milou op 19 augustus 2010 12:44

Ik ben wel benieuwd naar dit boek, maar ik vind het idee wel eng dat je je eigen geluk kan/moet maken en dat je ongeluk over jezelf afroept. Welke versie prefereer jij?

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 19 augustus 2010 12:55

@Anique: nee geloof mij, het is echt SUPER duidelijk uitgelegd. Zeker in The Secret voor jongeren. t is helemaal niet ingewikkeld. Als je de kans hebt om hem te lezen, doe het!

@Nicole: Ja ook gewoon in de boekenwinkels.

@Milou: Is niet eng, zodra je weet hoe het werkt. Ik prefereer 100% de versie voor jongeren.

[Beantwoorden]


Door Lise op 19 augustus 2010 12:56

@vera: Haha ik ben toch wel nieuwschierig en mn tante heeft hem in de kast staan -wel de originele, maar okee, moet te doen zijn- dus ik ga ‘m toch maar een keer proberen :)

[Beantwoorden]


Door Lee; op 19 augustus 2010 13:40

Ik had hem eergister besteld en nu binnengekregen :D! Ga r van de week mee beginnen :D

[Beantwoorden]


Door Janneke op 19 augustus 2010 18:11

Is het boek er ook in het Engels?

[Beantwoorden]


Door Givenchy op 19 augustus 2010 19:13

Heb je dit boek zelf gekocht of…? Heb dit artikel al op verschillende sites gezien, vandaar….

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 19 augustus 2010 19:21

@Janneke: jup!

@Givenchy: Nee, gekregen. Dit is een advertorial, ik heb betaald gekregen voor dit artikel net zoals de meeste sites die over dit boek geschreven hebben :)

[Beantwoorden]


Door Marleen op 19 augustus 2010 22:08

Ik heb het vanavond ook gekocht! :) Ben erg benieuwd..

[Beantwoorden]


Door Rachel op 20 augustus 2010 09:36

Ik vind je site altijd leuk echt waar maar de laatste tijd vermindert hij wat vind ik…
Ook omdat je best vaak dezelfde artikels als misslipgloss hebt…

xxx

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 20 augustus 2010 09:42

@Rachel: Dat zijn advertorials, die komen op veel blogs terug omdat we er betaald voor krijgen :) artikelen waar geen ‘Advertorial’ bij staat heb ik geschreven zonder er betaald voor te krijgen. Hoop dat t n beetje duidelijk is!

[Beantwoorden]


Door Frauke op 20 augustus 2010 09:46

Ik zou ‘m graag willen :)

[Beantwoorden]


Door ellis op 21 augustus 2010 12:20

lijkt me echt een superboek! en ik geloof ook echt in dit soort dingen, daarom wil ik het boek ook echt kopen! ik hoop dat ik er iets aan heb!

xx

[Beantwoorden]


Door jamie op 21 augustus 2010 21:22

k vind het een beetje een heksenboek.
heb dit soort dingen echt niet nodig.

[Beantwoorden]