Zonnebrandcrème op je lippen?

Nu het weer steeds warmer wordt en thank god, de zon ook al lekker aan het schijnen is, moet je je goed insmeren. Zonnebrandcrème op je lichaam, je gezicht… Maar ook je lippen moeten niet vergeten worden. Zonnebrandcrème op je lippen smeren is misschien niet zo’n smakelijk idee, maar gelukkig zijn er ook lipbalsems met SPF. Kruidvat en Labello verkopen ze, maar ook MAC heeft lipbalsems met SPF. Tinted Lip Conditioners heten deze balsems van MAC, met SPF 15 én een mooie kleurtje.

Image Hosted by ImageShack.us
De Tinted Lip Conditioners zitten in een potje, wat sommigen van jullie misschien niet hygiënisch zullen vinden. Ik vind persoonlijk een potje leuker en fijner als een balsem. Vraag me niet waarom! MAC Tinted Lip Conditioners kosten €15 per stuk. Niet heel goedkoop, maar het potje is vrij groot (15 ML) en je hebt niet veel nodig.

Image Hosted by ImageShack.us
Petting Pink is een liefroze kleur, die iedereen zal staan. Ik heb alle Tinted Lip Conditioners bekeken, maar Petting Pink vond ik het mooist. Met deze kleur weet je zeker dat je goed zit.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Op de eerste foto heb ik niets op mijn lippen en op de tweede foto heb ik Petting Pink op mijn lippen. Zoals je ziet zijn m’n lippen iets donkerder gekleurd en hebben ze een mooie glans. Het geeft geen wow effect, maar Petting Pink past overal bij en daarom kun je onbezorgd de hele dag door lekker smeren. Ook ruikt de lipbalsem net als andere MAC lipproducten naar vanille. Hmm…

Verwacht geen onwijs goede lipbalsem, maar voor zachte lippen die beschermd zijn tegen de zon én je lippen een subtiel glossy kleurtje geven zit je met de Tinted Lip Conditioners van MAC zeker goed.

Er zit een MAC in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Maastricht en Rotterdam (Bijenkorf). Ook zit er een MAC Pro Store in Amsterdam en zijn er MAC counters in Groningen en Utrecht (Douglas).

MAC Tinted Lip Conditioner kost €15.


Reacties

Door Sharona op 8 juli 2010 13:07

Door Debra op 8 juli 2010 13:15

Ik vind potjes zelf ook leuker en fijner. Ik gebruik sinds ik surf in de zomer, een lip balsem met spf 15 of hoger.
Ik had een hele fijne van TBS, maar die heb ik dus bij die surf plek laten liggen.

[Beantwoorden]


Door robin op 8 juli 2010 13:29

mooie kleur =)!

[Beantwoorden]


Door marije op 8 juli 2010 13:31

heyy leuk artikeltje!
maar volgnemij ben je de mac counter in Den Haag vergeten ;)

[Beantwoorden]


Door ro op 8 juli 2010 13:34

ik ben 2x in maastricht geweest dit jaar waaaarom heb ik mac niet gezien. :(

[Beantwoorden]


Door Michelle op 8 juli 2010 13:37

Maar waar heb je spf voor je lippen dan vooe nodig? Je lippen kunnen toch niet verbranden?

[Beantwoorden]


Door Lee; op 8 juli 2010 13:52

Ik heb een TLC in Popster van de Hello Kitty collectie en gebruik hem zoveel! Hij ruikt echt heerlijk en maakt m’n lippen ook wel zacht hoor ;) En ik vind het een leuk extraatje dat er SPF 15 in zit :D

[Beantwoorden]


Door Anke op 8 juli 2010 13:54

@Michelle. Je lippen kunnen wel verbranden en dat is nog erger dan je huid verbranden. Het doet pijn en er komen allemaal velletjes op. Ik raad het aan!

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 8 juli 2010 14:00

Wauw wat een mooie, neutrale kleur! :)

[Beantwoorden]


Door Denise JustPink op 8 juli 2010 14:08

Ik heb een potje van Oriflame dat beschermt je lippen ook goed :D

[Beantwoorden]


Door Kim op 8 juli 2010 14:22

Pff, 15 euro en dan zie ik niet eens verschil, behalve een beetje glans o_o Dan koop ik wel iets goedkopers met SPF er in hoor.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 8 juli 2010 14:26

Vanille hmmm lekker! Ik wil graag Tinted lip conditioner, lijkt me zo fijn!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 8 juli 2010 14:29

Ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 8 juli 2010 14:32

@marije: woeps, idd. heb hem erbij gezet :)

@Michelle: jawel! en die huid is veeel gevoeliger dus dat doet echt onwijs veel pijn. velletjes enzo, brr.. Net zoals @Anke zegt.

@Kim: Oke hoor :’)

[Beantwoorden]


Door androgynes op 8 juli 2010 14:33

mac heeft ook transparante lip conditioners hoor

[Beantwoorden]


Door Hilde op 8 juli 2010 14:39

Nou, ik zie het verschil niet wat kleur betreft. ;$

[Beantwoorden]


Door Britt op 8 juli 2010 14:41

Ik heb hem ook hij is heel fijn.

[Beantwoorden]


Door nina op 8 juli 2010 14:57

Hij lijkt me fijn, maar ik vind vaseline prima voor mijn lippen. En in de zomer natuurlijk degene met spf!

[Beantwoorden]


Door Luisa op 8 juli 2010 15:02

Ik heb hem ook, hij is echt heel fijn :)

[Beantwoorden]


Door mona op 8 juli 2010 15:37

vaseline blikje, en dan die gele, die heeft ook spf 15. die heeft alleen geen kleurtje dan

[Beantwoorden]


Door Dees op 8 juli 2010 16:33

Ik gebruik het gele blikje van vaseline (spf 15), of de gele labello (spf 25!)..
Hij lijkt me fijn, maar of ‘ie het geld nou echt waard is vergeleken met andere lipproducten met spf. ^^’

[Beantwoorden]


Door Jessica S op 8 juli 2010 17:25

Ik had hem in één tint donkerder maar ik ben hem kwijt geraakt D: Echt heel erg zonde want ik had hem pas 2 dagen ..

[Beantwoorden]


Door Lisa op 8 juli 2010 17:37

Bedankt voor het artikel :) Handy to know :)

[Beantwoorden]


Door Michelle op 8 juli 2010 18:18

@anke @vera camilla ok, weer wat geleerd! Ik had er nog nooit van gehoord.

[Beantwoorden]


Door Michelle op 8 juli 2010 18:22

Oja en nog een vraagje: kunnen je lippen dan ook bruiner/donkerder worden door de zon?

[Beantwoorden]


Door Dieuwertje op 8 juli 2010 18:45

Dat je lippen ook al kunnen verbranden, heb ik gelukkig nog nooit last van gehad al verbrand ik wel snel.

[Beantwoorden]


Door sharon op 8 juli 2010 18:46

Ik wou dat alle MAC winkels/counters ook de producten van de prostore verkochten! Ik wil al zo lang een lip erase en ohhhhh pigments (L)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 8 juli 2010 19:01

Oeh die lijkt me echt fijn!

[Beantwoorden]


Door Linsie op 8 juli 2010 19:07

Ik vind altijd dat jij MAC producten zo in de hemel prijst, like don’t get me wrong MAC is een geweldig merk met geweldige kwaliteit maar kom op er is toch wel iéts dat je tegenvalt? Bijvoorbeeld dat het in het potje zit, ik geloof niet dat je het ‘fijner’ vind want het is niet hygiënisch.

I’m just sayin’

[Beantwoorden]


Door Leontien op 8 juli 2010 19:20

Belachelijk veel geld voor zo’n klein blikje en je ziet alleen een beetje glans, geen kleur
dat vind ik persoonlijk zonde van mn geld
maar dat moet iedereen voor zich weten

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 8 juli 2010 19:21

@Linsie: Zoals je zelf zegt is MAC een geweldig merk met geweldige kwaliteit producten. So? Ik behandel heel vaak budget producten en als die goed zijn prijs ik ze ook echt de hemel in. En ja, ik gebruik echt liever potjes als een stick.

Ik vind het vervelend dat je aan me twijfelt, want geloof mij als er 1 iemand is die nooit een duurder merk de hemel in zal prijzen omdat het een naam heeft, dan ben ik het wel.

[Beantwoorden]


Door ro op 8 juli 2010 19:26

ik heb zelf soft’n shine lipbalm van Gosh, super mooie kleurtjes ook, ik weet alleen niet of er spf in zit :o

[Beantwoorden]


Door Leontien op 8 juli 2010 19:29

Ik ben het wel eens met wat Linsie zegt

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 8 juli 2010 19:32

@Leontien: Kun je ook onderbouwen waarom?

[Beantwoorden]


Door Leontien op 8 juli 2010 19:37

Ja hoor, ik vind persoonlijk je revieuws niet zo kritish meer als het op MAC producten aan komt, tuurlijk kan je heel enthousiast zijn over een product maar er moet toch wel iets zijn waarover je minder te spreken bent, nu komt het (bij mij)over of er nooit negatieve puntjes zijn bij zo’n product..

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 8 juli 2010 19:46

@Leontien: Ja ik kan het wel begrijpen. Maar ik beloof je dat ik naar een product van MAC kritischer kijk, dan naar een product van Essence omdat het toch duurder is. Maar ik kijk vooral of je waar voor je geld krijgt en dat vind ik met deze TLC zeker. Natuurlijk snap ik heel goed dat jij 15 euro belachelijk veel geld vindt, voor mij als blogger/make-up liefhebber tel je zo’n bedrag toch makkelijker neer.

Ik ben gewoon enthousiast over MAC omdat ik de producten gewoon echt heel fijn vind, over alles is goed nagedacht. De verpakking, de geur. Je wordt goed geholpen in winkels etcetera.

Maar ik ben echt wel kritisch. Misschien heb je geen ervaring met MAC, maar ik merk het verschil zeker wel tussen een lipbalsem van MAC en Vaseline. En over een bronzer van $1 kan ik ook heel erg enthousiast zijn.

Nou. een lap tekst weer! :p ik hoop dat je het begrijpt. Ik probeer artikelen over duurdere en minder dure producten te schrijven maar ben altijd 100% eerlijk. En ja, mijn hart begint gewoon snel te kloppen van mooie beautyproducten dus geef ik er misschien eerder meer geld aan uit. En zoveel is het ook weer niet, het is geen Chanel, Dior of YSL.

[Beantwoorden]


Door Leontien op 8 juli 2010 20:01

Thanks voor je uitleg!
Ik vind inderdaad nog steeds €15 veel geld voor een lippenbalsem
en ik denk dat jij ook makkelijker geld neertelt voor zo’n product en dat is prima natuurlijk
Ik heb een heel klein beetje ervaring met MAC producten, heb een paar lipglossen, en ik vind ze wel prima, maar ben er niet helemaal weg van, maar dat is mijn mening, ik begrijp het ook dat er meiden zijn die helemaal MAC verslaafd zijn!
Gelukkig maar dat we allemaal verschillend zijn ;)
Ik blijf gewoon je site volgen hoor en vertrouw er dan maar op dat je altijd eerlijke reviews zal geven over MAC of Catrice of welk merk dan ook :)

[Beantwoorden]


Door myr op 8 juli 2010 20:48

Ik dacht dat ik dit wel een leuk product zou vinden, mede doordat er ook nog een kleurtje vanaf zou komen. Maar nadat ik jou voor en na fotos heb gezien kwam ik tot de ontdekking dat je dus echt he-le-maal niks ziet…daarom vind ik die 15 euro denk ik ook te veel voor zo een lipbalsem..wel jammer want het potje en de kleur IN het potje zien er wel erg leuk uit.
Leuk verslag verder hoor :)

[Beantwoorden]


Door Marijke op 8 juli 2010 21:05

ik heb pink fish van de hello kitty collectie en die is ook zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Jessica S op 8 juli 2010 21:16

@myr: ze hebben nog meer kleuren en dat je die toevallig niet goed ziet wil niet zeggen dat hij zijn werk niet doet.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 8 juli 2010 21:40

Dit is echt één van mijn musthaves in de zomer. Heerlijke lippenbalsem!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 9 juli 2010 00:11

ziet er goed uit:D en ik hou van vanille:D:D

[Beantwoorden]


Door Sharony op 9 juli 2010 08:44

ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Ilse op 9 juli 2010 08:57

ziet er mooi uit

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 9 juli 2010 09:29

Ik heb hem ook in dezelfde kleur!
Echt een heeeeeeeeeel fijn product vind ik zelf!
I love MAC! <3
x

[Beantwoorden]


Door Sophie op 9 juli 2010 09:33

Deze vind ik ook heel fijn! Heb zelf de Hello Kitty versie, volgens mij is dit dezelfde kleur :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 9 juli 2010 09:42

Tinted Lip Conditioners zijn fijn! Ik heb Popster (koraalkleur) uit de Hello Kitty collectie en deze zit standaard in mijn tas. Petting Pink ziet eruit als een mooi naturel kleurtje. Nice :-)!

[Beantwoorden]


Door Esther op 9 juli 2010 10:15

hmm, ik wil ook al heel lang een tinted lip conditioner :D binnenkort echt aanschaffen, haha :)

[Beantwoorden]


Door Ramajana op 9 juli 2010 10:26

Door Marleen op 9 juli 2010 10:50

sorry hoor maar ik zie echt geen kleur, alleen een glans. als ik een lippenbalsem of kleurloze gloss aanbreng dan lijken mijn lippen ook net ff iets anders van kleur maar dat komt door de glans. doe mij maar gewoon de vaseline met spf. ruikt ook oke, geeft een glansje en beschermt tegen uv stralen.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 9 juli 2010 21:01

Lijkt me erg fijn! Ik wil er ook nog een keertje een kopen.

[Beantwoorden]


Door Patricia op 12 juli 2010 16:46

Ik vind hem wel heel mooi! Vooral de kleur ook, maar ik weet niet of ik hier nou 15 euro voor zou willen neerleggen!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Angela op 14 juli 2010 13:51

Ik vind ‘m ook mooi, maar 15 euro hiervoor is een beetje te veel geld :S

[Beantwoorden]


Door sandra op 14 juli 2010 15:13

ik had een vraagje waarom gebruik je nu opeens zoveel mac ik bedoel vaseline werkt het zelfde
en vond jij het vroeger ook niet duur
ik zou gewoon de reden willen weten
en ik bedoel er niks mee

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 14 juli 2010 15:28

@sandra: ik gebruik niet veel mac, het overgrote deel (90%) uit mijn make-up collectie is van goedkope merken. Ja, ik heb nu ook een aantal mac producten omdat mac me heel goed bevalt. Ik heb het hele jaar door droge lippen dus investeer ik wat meer in een goede lipbalsem. Vaseline vind ik gewoon niet goed genoeg werken, wanneer je jonger ben is het prima. Ik hou veel van make-up en geef dus graag wat meer uit.

[Beantwoorden]


Door Linsie op 17 juli 2010 13:40

@VeraCamilla; ik twijfel niet aan je, ik respecteer je mening ook alleen vind ik het een beetje raar dat je alles geweldig vind, want je had ook kunnen zeggen; ”Het had misschien beter in een andere verpakking kunnen zitten”

[Beantwoorden]


Door sandra op 17 juli 2010 13:44

@VeraCamilla; ik heb er niks op tegen dat je mac gebruikt het is jouw geld i don’t care
maar kom op lipbalsem voor 15,00
dat is toch gewoon overdreven en je moet ook weten er zijn jongere mensen die jouw site lezen en die kunnen niet 15,00 betalen voor lipbalsem
daar zou je ook rekening mee moeten houden

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 17 juli 2010 14:03

@Linsie: Dat had ik gezegd als ik dat ook vond.

@sandra: ”maar kom op lipbalsem voor 15,00”? Ik hou van make-up, ik verdien geld dus ja ik geef graa 15 euro uit aan een lipbalsem!

En je laatste argument slaat nergens op, ik behandel heel vaak goedkope merken. Ik heb laatst nog een filmpje gemaakt over budget make-up. Daar houd ik hartstikke veel rekening mee! En bovendien zijn er ook meiden die wel veel geld kunnen/willen besteden aan duurdere producten. Dus ik schrijf gewoon over allebei. Is dat zo erg? de ene dag behandel ik lipbalsem van 15 euro en de volgende dag nagellak van 1,50 :)

[Beantwoorden]


Door sandra op 18 juli 2010 11:26

@veracamilla
ik vindt dat je niet zo fel hoeft te reageren nu kun je zeggen het was niet fel maar k vindt het fel overkomen
als jij 15 euro daar aan wil besteden doet dat maar want het is jou geld
ik zij alleen me mening dat IK het duur vond .
en dat veel jonge mensen dat er niet voor over hebben of kunnen kopen
maar heej als jij dat wil en kan moet je dat doen
voor de rest je hebt een leuke site je en je maakt ook goeie video’s

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 23 februari 2011 16:01

[…] lichtste kleur en ook de kleur die ik gekocht heb. MAC Lip Erase komt in dezelfde verpakking als de Tinted Lip Conditioner. Een vrij plat plastic potje met een zwarte, bolle […]