Welkom terug

The Partysquad vind ik geweldig, alle cd’s heb ik grijs gedraaid. De Bazen Van De Club was hun eerste cd en is nog steeds mijn favoriet. Ik krijg geen genoeg van Non Stop, Wat Wil Je Doen, Rellen en Rennen en Doe Je Ding Dan.

2 jaar lang hebben we vrijwel niets gehoord van het duo. Dit kwam door het ernstige auto-ongeluk 2 jaar geleden, Ruben kwam er goed vanaf maar DJ Jerry heeft 6 weken in coma gelegen en is daarna nog lang aan het revalideren geweest. Hij is nu een groot litteken rijker en een heleboel van zijn geheugen armer. DJ Jerry is het grootste deel van zijn geheugen kwijt, vrijwel niets wist hij meer en daarom heeft hij een hoop dingen opnieuw moeten leren. Zo stapte hij weer voor het eerst in een auto, leerde hij weer draaien en had ook weer voor het eerst seks.

Maar DJ Jerry is weer terug! En samen met The Opposites hebben The Partysquad een nummer opgenomen: Welkom Terug, die je hier gratis kan downloaden! DJ Jerry geeft ook aan dat hij veranderd is, dat hij socialer is geworden – en wat ziet hij er goed uit met die zonnebril! oeh la la -. Ik merk dat ook, hij treed nu meer op de voorgrond. Ik vind het zo knap dat hij weer verder gaat en zo open verteld over wat er allemaal is gebeurd. Helaas kan ik geen interviews over het ongeluk met Jerry terug vinden, maar ik heb echt zoveel respect voor hem en hoe hij ermee omgaat. Props voor Jerry.


Reacties

Door Thessa op 12 juli 2010 13:18

In de cosmogirl stond ook een heel stuk waarin hij vertelt over het ongeluk!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 12 juli 2010 13:41

Wow, heftig zeg dat verhaal! Echt knap van hem dat die eroverheen is gekomen enz. Maar nu een vraagje, WIE VAN DE 4 IN DE AUTO IS HIJ?!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 12 juli 2010 13:48

@Josephine: Ken je the partysquad niet? en the opposites ook niet!? :O you’ve got some cathing up to do! In het begin, de jongen die als eerst begint te rappen is van The Opposites, die jongen die er naast zit is Jerry!

[Beantwoorden]


Door A* op 12 juli 2010 13:55

Heb zeker respect voor hem, daar is echt wel wat voor nodig om er boven op te komen maar dit nummer en die nieuwe genaamd lucky star vind ik echt totaal waardeloos!

[Beantwoorden]


Door channah op 12 juli 2010 14:13

Ik vind the partysquad echt top, alleen vind het nieuwste nummer niet echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 12 juli 2010 14:19

Hihi, ik heb wel van naam gehoord, maar het is niet echt mijn muzieksmaak ;). Oh okay, maar nu weet ik het :D

[Beantwoorden]


Door Denise JustPink op 12 juli 2010 14:45

Dat wist ik helemaal niet van dat ongelukg, heftig! Ze hebben echt leuke liedjes doet me ook echt een beetje aan vroeger denken haha al is het ook weer niet zo lang geleden :P Leuk liedje die nieuwe :D

[Beantwoorden]


Door Lise op 12 juli 2010 14:54

In de cosmogirl staat ’n enorm stuk van deze maand over hem en het ongeluk.. echt superheftig, hij moest alles weer opnieuw leren, eten praten, lopen, hoe de magnetron werkt écht alles.

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 12 juli 2010 14:55

Ik ben 3 maanden geleden met ruben en jerry naar oeganda geweest een week en ze hebben het nummer toen al laten horen (A)
zijn littekens zijn erg groot, hij is er echt goed bovenop gekomen en heeft héél veel geluk gehad, arme jerry (;

Nouja,

btw, ik volg je nu al een paar maanden en je website gaat echt vooruit, ik bezoek je site nu elke dag, met plezier :D

xxx

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 12 juli 2010 15:20

@Jasmine: heb het op je blog gezien, wat gaaf! hoe zijn de jongen in het echt? een beetje leuk? woohoow ik ben jaloers :D

enneh bedankt!! :D

[Beantwoorden]


Door Laura op 12 juli 2010 15:27

Ik vind The Partysquad ook echt super, net als the Opposites trouwens :D Jerry kijkt nog wel een beetje onwennig in de clip :P

[Beantwoorden]


Door Laura op 12 juli 2010 15:33

Oh en op TMF zag ik laatst een interview met ze, over hun comeback. Hier deel 1: http://www.tmf.nl/video/48391/kdn_interview_partysquad_deel_1.html

Andere delen zijn ook op de site van TMF te vinden als je zoekt op ‘interview Partysquad’

[Beantwoorden]


Door Wieke op 12 juli 2010 16:28

in de nieuwe cosmogirl staat een interview met hem!

[Beantwoorden]


Door Marianne op 12 juli 2010 18:20

Ik vind het ook echt super dat ze dan zo’n liedje voor hem maken! En het nummer is ook geweldig!
Bij TMF hadden ze n interview gedaan.

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 12 juli 2010 18:31

@VeraCamilla
Ja, heel gewoon, ze deden helemaal niet alsof zo meer waren dan de rest of zo. Daarintegen heb ik ook Ali B ontmoet, hij meent zich echt te veel, ik hem met hem gesproken en hij is erg arrogant. Doe mij maar Ruben en Jerry (;

[Beantwoorden]


Door natasja op 12 juli 2010 18:39

volgens mij vind ik het nummer leuk door the opposites.. en gers pardoel zit in de video <3 haha

[Beantwoorden]


Door Teddy op 12 juli 2010 19:16

Duimpjes omhoog voor hem hoor!

[Beantwoorden]


Door Laura op 12 juli 2010 19:47

Veel respect voor hem, dat hij er zo mee om kon gaan ! ;)

[Beantwoorden]


Door Sharony op 12 juli 2010 19:51

Ik las het in de cosmo girl, gelukkig is die terug!

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 13 juli 2010 11:21

Echt respect, wel leuk dat ze daarom zo’n liedje maken!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 13 juli 2010 12:10

Jemig echt heftig!
Leuk liedje!

[Beantwoorden]


Door Kim op 13 juli 2010 13:37

Ik zag the partysquad een keer op het vliegveld van Heraklion :’D Ik vind ze alleen nou ook weer niet zo geweldig dat ik een handtekening ging vragen ofzo, maar vond het wel grappig om ze te zien :) Ik ken slechts 1 liedje en dat vind ik wel echt tof: I’m sorry. Alleen voor de rest zingen ze alleen in Nederlands toch? En daar hou ik niet van :( Echt heftig wat ie heeft meegemaakt zeg!

[Beantwoorden]


Door juul op 13 juli 2010 16:14

Ahwww ja happy he’s back!

By the way: ‘…hebben we vrijwel niets gehoord van het 2 koppige duo.’ Een duo is altijd tweekoppig meid :)

[Beantwoorden]


Door Marleen op 13 juli 2010 21:01

niet mijn smaak :P

[Beantwoorden]


Door Ilse op 13 juli 2010 23:19

ja ik heb er de laatste tijd veel over die jongen gehoord, het is niet mijn muziek. maar dat verhaal.. ik vind het zo knap van die gozer

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 14 juli 2010 09:56

Ik moet zeggen dat ik Jerry erg vreemd over vind komen, hij lijkt zelfs een beetje verstandelijk gehandicapt nu. Hij lijkt niet echt te genieten in de clip.. Zag pas ook een andere video waar hij een interview geeft en het lijkt net of hij elk moment een uitbarsting kan krijgen :/

[Beantwoorden]


Door Elsemieke op 14 juli 2010 11:06

In de nieuwste Cosmogirl (nr. 8) staat op pagina 28-29 zijn hele verhaal. Erg boeiend om te lezen…
Echt bijzonder hoe hij er weer bovenop is gekomen. En hoe hij ook de moed niet is verloren om alles weer opnieuw te leren! Respect hoor. En tof nummer (:

[Beantwoorden]


Door Marion op 15 juli 2010 13:18

hey
er stond vorige week ook een intervieuw in de telegraaf weet allleen niet welke dag dat was.
ja van hun muziek ben ik ook fan echt super :)
liefs marion

[Beantwoorden]


Door Tessel op 16 juli 2010 19:48

Ik ben niet zo’n grote fan van de partyquad, al zijn hun nummers best lekker om naar te luisteren. Al vind ik dit nummer wat minder.

Echt knap dat jerry er weer zo goed boven op is gekomen.

[Beantwoorden]


Door Angela op 17 juli 2010 09:25

Huh, ik heb nooit iets van dat ongeluk geweten. Raar!
Dit nummer vind ik niet zo super, maar de andere nummers wel!

[Beantwoorden]