Essence Nail Polish Corrector

Je nagels lakken is lastig. Ik lak mijn nagels bijna dagelijks, maar ik blijf het een een lastig klusje vinden. Vaak lak ik de huid rondom de nagel beter als de nagel zelf. Mijn nagelriemen hebben altijd het hipste kleurtje, terwijl de nagellak op de tip van mijn nagels er alweer afgebrokkeld is.

Image Hosted by ImageShack.us
Normaal haal ik altijd overtollig nagellak weg met een wattenstaafje die ik in de nagellakremover dip. Maar ik merkte dat dit niet optimaal werkte. Kleine stukjes nagellak kreeg ik niet weg en soms bleef er een pluisje aan mn nagellak plakken. In Kruidvat liep ik tegen een leuke roze Nail Polish Remover van Essence aan. Zou dit beter werken? Voor €2.49 nam ik hem mee.

Image Hosted by ImageShack.us
De Nail Polish Corrector komt in een plastic roze verpakking. De verpakking is niet bijzonder, maar oogt ook zeker niet kinderachtig. Iets wat ik niet van alle Essence producten zeggen. De Nail Polish corrector lijkt op een grote stift, mede door de puntvormige tip aan het einde.

Image Hosted by ImageShack.us
De tip is schuin afgesneden zodat je makkelijk en precies te werk kunt gaan. Heel erg lang blijft de punt niet scherp, na hem een paar keer gebruikt te hebben is de punt bijna volledig plat. Om dit enigszins te voorkomen kun je beter geen natte nagellak verwijderen. Laat je nagellak drogen en verwijder daarna foutjes met de Nail Polish Corrector, dat werkt het beste.

Image Hosted by ImageShack.us
In de achterkant van de Nail Polish Corrector zitten nog 3 extra tips. Wanner je merkt dat je gebruikte tip niet meer werkt kun je deze met een tissue uit de stift trekken en er een nieuwe tip in doen.

Image Hosted by ImageShack.us
Ik hoop niet dat je te erg geschrokken bent, maar zo kunnen mijn nagels eruit zien wanneer ze pas gelakt zijn. Vroeger pulkte ik de nagellak altijd eraf, waardoor ik geirriteerde nagelriemen overhield.


En zo zien ze eruit na gebruik van de Nail Polish Corrector! Een stuk beter, of niet dan? Ik vind de Nail Polish Correcter fijn en snel werken. Het is wel even wennen en ook moet je uitkijken dat je niet teveel nagellak weghaalt, maar het werkt prima.

Op de beschrijving van de Nail Polish Corrector staat dat je hem na gebruik moet schoonmaken. Hoe dat moet staat er niet bij, maar ik maak de stift na gebruik gewoon even schoon in een tissue, totdat er geen kleur meer vanaf komt.

Ook lekker: De Nail Polish Corrector laat geen typische nail remover geur achter, maar een kersen luchtje! Lekker zoet en fris.

Essence Nail Polish Corrector kost €2.49 en is te koop bij de grotere filialen van Kruidvat.

Twitter Facebook
Categorie: Nagels enzo | 27 juli 2010 | 56 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door kim op 27 juli 2010 13:07

Hey meid,
ik wil je eventjes iets zeggen.
Als je uw nagels lakt mag de nagellak nooit tegen nagelriem komen. Dus je moet eigenlijk een klein stukje open laten.. verder heb je een leuke site !
Groetjes

[Beantwoorden]


Door Ashley op 27 juli 2010 13:07

ik schrik niet hoor van je nagels, ik heb ze veel erger! :O maar dan douche ik in de avond en net voordat je uitstapt kun je zo de zijkantjes heel gemakkelijk eraf halen ;-)

[Beantwoorden]


Door Eline op 27 juli 2010 13:16

Misschien een handige tip; je kunt ook hervulbare versies kopen, is een stuk goedkoper!

[Beantwoorden]


Door Sharony op 27 juli 2010 13:16

Ik heb deze in de witte verpakking.

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 27 juli 2010 13:23

Een kersenluchtje?! :/ Bij mij stonk hij echt ver-schrik-kelijk naar nagellakremover. Raar!

[Beantwoorden]


Door sanne op 27 juli 2010 13:32

ik heb er een andere punt op gedaan en nou doettie t niet meer :p

[Beantwoorden]


Door ro op 27 juli 2010 13:39

ik had er vroeger eentje, ik ga er tog maar weer is een halen!

[Beantwoorden]


Door Shen op 27 juli 2010 13:41

Ik lak precies zoals jij! Maar dit lijkt me inderdaad wel beter werken dan wattestaafjes(wat ik ook altijd gebruik), ik ga hem ook halen denk ik! Trouwens je bent niet de enige die zo lakt hoor, veel vriendinnen van me hebben het ook en ik zelf dus ook. Het is gewoon een lastig werkje.

[Beantwoorden]


Door Laura op 27 juli 2010 13:52

Door Laetitia op 27 juli 2010 13:53

Lijkt me heel fijn!
Het resultaat is erg mooi!
En je nagels waren niet zoooo vreselijk gelakt hoor :)

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 27 juli 2010 13:57

Ik heb hem ook, super fijn!

[Beantwoorden]


Door Kira op 27 juli 2010 14:03

Ziet er erg fijn uit, maar op dit moment heb ik toch echt een no buy!

[Beantwoorden]


Door Deborah op 27 juli 2010 14:19

ik heb ook zo iets maar dan een nailremoverpen lijkt er precies op ook van kruidvat en essence ik vind hem niet goed werken, ik zou hem niet nog eens willen kopen maar hij ruikt wel lekker. :)

[Beantwoorden]


Door Saskia op 27 juli 2010 14:48

Oh die ga ik ook halen! Ik heb ook áltijd nagellak op heel mn nagelriemen. Ik had hem laatst al in mijn hand maar wist dat je er een review over ging schrijven, dus heb even gewacht :) Maar ga hem nu alsnog halen!

[Beantwoorden]


Door Marleen op 27 juli 2010 14:48

leuk dingetje! maar droogt de stift niet nog eerder uit als je m steeds schoonmaakt met een tissue? neem aan dat er dan ook vloeistof verbruikt wordt enzo..

[Beantwoorden]


Door Loeder op 27 juli 2010 15:05

Dat is wel handig zeg!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 27 juli 2010 15:05

Superhandig! :)

[Beantwoorden]


Door Teddy op 27 juli 2010 15:15

Zo’n corrector is inderdaad super handig! Heb ‘m zelf ook, helaas drogen langzamerhand die back-up dingetjes uit.Dus gewoon om de 3 maanden or so een nieuwe kopen.

[Beantwoorden]


Door Melissa op 27 juli 2010 15:28

Zeker een stuk beter! Als ik je nagels zo zou zien zou ik denken: die kan haar nagels netjes lakken! Ik heb er een van de Hema en die werkt ook heel goed :)

[Beantwoorden]


Door Alma op 27 juli 2010 15:59

Hmm, dit zou wel handig kunnen zijn! Ik lak wel netjes, maar ik gebruik altijd een goedkope Hema kwast gedoopt in nagellak remover om de rand mooi afgerond te krijgen.
Fijn dat hij niet vies ruikt!

[Beantwoorden]


Door Liesbeth op 27 juli 2010 16:00

Oeh, handig! Deze ga ik binnenkort ook eens aanschaffen:)

[Beantwoorden]


Door Marijke op 27 juli 2010 17:00

klinkt goed en lijkt me super handig!

[Beantwoorden]


Door Jill op 27 juli 2010 17:10

ik heb hem ook, en hij werk heel fijn!
hij is wel snel op, maar daaar wouik het even over hebben. :p.
je kan het puntje, eruit trekken.. en daarin nagellakremover in doen, dan zuigt de tip zich weer vol met nagellakremover, en de kersenlucht die blijft! :D

[Beantwoorden]


Door Mariel op 27 juli 2010 17:28

Handig, die ga ik halen!

[Beantwoorden]


Door joghurt op 27 juli 2010 17:49

ik zou ‘m bijna kopen, maar heb het toen niet gedaan.. misschien ga ik ‘m alsnog halen;)
tis ook handig bij marble nails, dan komen je vingers er helemaal onder te zitten.. vet irritant:S

[Beantwoorden]


Door Vera op 27 juli 2010 17:58

Niet lullig bedoeld, maar waarom lak je niet gewoon een stukje vóór je nagelriemen?

[Beantwoorden]


Door Ilse op 27 juli 2010 18:50

Ik heb hier een andere versie van, zonder de extra stiftjes. Ik zag ergens op een andere blog ook al deze en van de week zag ik hem ook eindelijk in de winkels.. Beetje jammer dat ik nu die andere al heb, eerst die maar opgebruiken en dan gauw deze halen, want voor 1,50 maar 1 stift of voor 2,50 4 stiften hebben!?! :P

[Beantwoorden]


Door Lize op 27 juli 2010 19:23

Klinkt goed! Ik denk dat ik ‘m ook ga kopen. ;)

[Beantwoorden]


Door Raisa op 27 juli 2010 19:25

Handig dingetje!, misschien ook maar even kijken.. :P

[Beantwoorden]


Door kaylie-marie op 27 juli 2010 19:42

WoooooW mega verschil ik geloofde er eigelijk nooit in maar ik ga hem nu zeker ook halen ^^

XXx

[Beantwoorden]


Door Esmay op 27 juli 2010 19:43

Klinkt goed!
Ziet er zo ook wel wat beter uit vind ik (A)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 27 juli 2010 20:16

Ik heb ook wel eens van die dingen geprobeerd, maar ik doe het zelf liever met een wattenstaafje. Ik heb het idee dat ik bij deze dingen zo hard moet boenen..

[Beantwoorden]


Door Tineke op 27 juli 2010 21:40

Ik heb deze ook en ik ben er ook echt heel tevreden me! En ja, het geurtje is best OK hé! :)

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 27 juli 2010 22:44

Wat mij altijd opvalt, is dat je je hele nagel lakt. Als je aan de zijkant en bij je nagelriemen een heel klein stukje vrijlaat van nagellak, heb je geen last van nagellak op je vingers en het laat je nagels langer lijken.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 28 juli 2010 00:48

Ik heb hem ook! Me grote vriend tijdens het nagellakken ^^,

[Beantwoorden]


Door Janne op 28 juli 2010 07:43

Handig he! Ik gebruik die van de Hema, die werkt ook heel goed ;)

[Beantwoorden]


Door jolien op 28 juli 2010 09:00

welke nagellakremover gebruik jij?
ik heb namelijk van de kruidvat, maar werkt niet optimaal.

[Beantwoorden]


Door rachel op 28 juli 2010 09:32

die wil ik zeker hebben, ik ga m kopen :D

(wil je alstjebliefd even op mijn site kijken?) theylovebeauty.blogspot.com

[Beantwoorden]


Door Marissa op 28 juli 2010 09:37

Hé, dat is wel heel handig! Ze hebben hem ook in het wit en geel geloof ik. Ik denk dat ik eens ga kijken!
xx

[Beantwoorden]


Door Jessie op 28 juli 2010 10:30

Handig ! ik heb er een van de hema.
Maar als je je nagels heel voorzichtig lakt en 1 mm vrij houdt bij je nagelriemen, dan lukt het jou misschien ook om je nagels te lakken zonder te knoeien.
Vroeger kon ik dat ook niet, maar oefening baart kunst ! Nu kan ik gewoon mijn nagels lakken zonder dat er iets naast gaat.

[Beantwoorden]


Door Rani op 28 juli 2010 10:32

Oh handig! Ik ga deze ook kopen, kost echt niets :d

[Beantwoorden]


Door Helga op 28 juli 2010 10:38

ik heb er zo een van de Hema! kan niet zonder ;)

[Beantwoorden]


Door Eline op 28 juli 2010 21:49

Door Ilse op 29 juli 2010 09:57

lijkt me handig!

[Beantwoorden]


Door tanya op 29 juli 2010 16:04

De Hema heeft dit ook om nagellak te verwijderen en die werkt naar mijn mening beter dan deze.

[Beantwoorden]


Door lois op 30 juli 2010 14:36

inderdaad een fijn dingetje dit! werkt heel handig, hij droogde bij mij alleen wel heel snel uit?! ook de extra stiftjes die er onder in zitten waren al uitgedroogd voor ik ze had gebruikt haha! maar goed, voor die prijs haal je wel weer nieuwe :P

[Beantwoorden]


Door Elisa, *.:thesweetbutterfly:.* op 2 augustus 2010 12:53

Die heb ik ook echt handig, bij de kleinere filialen zijn ze trouwens ook te koop, hij is dan wel iets anders & heeft geen navul-staafjes.

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 3 augustus 2010 09:05

@Roxanne: oh echt! bij mij is t 100% kersen :O

@sanne: schudden!

@Roxanne: ja dat weet ik wel, maar ik kan t gewoon niet :’) doe t niet expres.

[Beantwoorden]


Door Eva op 8 september 2010 20:37

Gosh ik haat dat ding! Bij mij is dat puntje als snel slap en plat, en die dingen raken snel uitgedroogd… maar dat ligt dan vast wel aan mij! :P

[Beantwoorden]


Door Britt op 29 september 2010 17:44

wat een leuke kleur!! ik heb net zoiets van een ander merk hij is al bijna op;)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 7 november 2010 21:17

Heey,

Ik heb toevallig gister die stift gekocht. Een ik heb het vandaag gebruikt. Ik lak de namelijk de nagels van mijn oma. En als ik dan op de huid kwam en ik ging het met een wattenschijfje weg halen dan nam ik iets meer mee dan goed was. Vandaag heb ik de nagels van mijn oma weer gelakt. en die stift werkt enorm goed.

X

[Beantwoorden]

mara antwoordt op 7 november 2010 om 21:24:

super schattig dat jij jou oma’s nagel lakt

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 7 juli 2011 10:39

Zo zien mijn nagels er altijd uit na het lakken, en ik wilde deze eigenlijk ook al kopen, maar wist niet of hij goed was… Ga ‘m zeker halen bij mijn volgende shoptripje!

[Beantwoorden]


Door Chantall op 4 augustus 2011 12:04

Ik heb hem ook maar bij mij zitten er geen extra puntjes bij, ik heb die van mij nu dus 1x gebruikt en er zit nu dus rode nagellak op, is dit erg, en hoe zou ik het kunnen schoonmaken?

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Twitter Question #167 op 3 mei 2014 15:00

[…] pluizen en werken minder precies dan zo’n pen. Ik heb al tientallen pennen versleten. Lees hier mijn review uit 2010, toen ik niet alleen mijn nagels, maar ook mijn nagelriemen […]


Door Amelie op 3 mei 2014 15:14

Haha, super grappig om terug te zien!

[Beantwoorden]