Advertorial: Haal meer uit je kast!

Image Hosted by ImageShack.us

Ongeveer 2 jaar geleden kocht ik een kledingkast die toentertijd ruim genoeg was. Nu merk ik dat mijn kast begint uit te puilen en ik meer ruimte nodig hebt. Voor meiden die dit probleem herkennen is er vanaf vandaag, maandag 26 juli tot en met zaterdag 7 augustus een hele leuke actie bij Ikea.

Image Hosted by ImageShack.us

Je krijgt namelijk een IKEA tegoedpas van €50 tot €100 bij aankoop van een PAX garderobe kast! Laat je IKEA FAMILY pas zien bij de kassa en de tegoedpas wordt je toegezonden. Nog geen IKEA FAMILY lid? Wordt gratis lid op IKEA.nl/FAMILY of vraag een IKEA FAMILY pas aan in de winkel.

Check deze link voor meer informatie over de aanbieding!

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 26 juli 2010 | 12 reacties | Tags: , ,

Reacties

Door Marijke op 26 juli 2010 11:12

Zelf heb ik een onloopkast die propvol zit, dus ik denk dat dat het laatste is haha!

[Beantwoorden]


Door Marijke op 26 juli 2010 11:13

Zelf heb ik een inloopkast die propvol zit, dus ik denk dat dat het laatste is haha!

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 26 juli 2010 11:48

Diit is handig!

[Beantwoorden]


Door Nadine op 26 juli 2010 11:49

Ziet er erg mooi uit! Mijn kledingkast puilt ook enorm uit, ik gooi nooit wat weg :$

[Beantwoorden]


Door Marleen op 26 juli 2010 11:50

leuke aanbieding, maar dan moet je toch echt eerst zo’n grote kast gaan kopen. :’) onzin

[Beantwoorden]


Door Sharony op 26 juli 2010 13:12

Leuk, alleen heb ik nu geen kast nodig

[Beantwoorden]


Door sharona op 26 juli 2010 15:51

Super leuke actie !
Ik heb ongeveer een half jaartje geleden een vakkenkast van ikea gekocht met deurtjes en laatjes erin voor mijn kleding maar ik begin écht te merken dat dit veels te klein word voor mijn kleding – maar ik had eerst helemaal niet zoveel kleding maar ik begin nu echt een kleding koop obsessie te krijgen, ik ben er veel meer mee bezig dan eerst, dus ik zit er echt aan te denken om er nog een kast bij de kopen voor in mijn kamer, voor mijn kleding…

[Beantwoorden]


Door Mariel op 26 juli 2010 16:14

Handig:)

[Beantwoorden]


Door Eline op 26 juli 2010 17:33

Ah die hangkast is zo ideaal! <3 Ik heb zoiets en het is echt superfijn!

[Beantwoorden]


Door Eline op 26 juli 2010 21:46

super leuke kasten

[Beantwoorden]


Door Monique op 26 november 2017 10:37

Hai Vera,

Kwam op jouw site terecht, erg leuke en handige tips. Ik ben op zoek naar een nieuw bed en zag het jouwe, is die van Ikea? Daarnaast vroeg ik me af wat voor gordijnen je op je slaapkamer hebt, is dat met gordijnrail? Waar heb je ze vandaan? Precies dat wat ik zoek ( maar niet ken vinden ?)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 november 2017 om 09:40:

Bed is inderdaad van Ikea, gordijnen zijn van Hema maar de rails is ook van Ikea!

[Beantwoorden]