Gosh Pressed Bronzing Powder

Uit de Gosh Summer Look 2010 vind ik de Gosh Pressed Broning Powder één van de fijnste producten. Natuurlijk is een shimmery bronzer in de vorm van pareltjes, leuk. Maar aan een matte bronzer, zoals de Pressed Bronzing Powder, heb ik echt wat!


De bronzer komt in een cirkelvormig doosje, een vrij simpele verpakking. De verpakking is ongeveer hetzelfde als die van de quattro eyeshadows, zoals Driftwood. Ik heb de bronzer in 02 Natural Glow, een mooie lichtbruine tint die goed matcht bij mijn lichte huid.


Wat de bronzer leuker maakt, is het leuke patroontje dat erin zit. Het lijkt net hout, super grappig. Dit geeft de bronzer net wat extra’s, hoewel je na een paar keer de bronzer gebruikt te hebben nog weinig van het patroontje ziet.


De bronzer volledig mat, en daarom ideaal voor het shapen en contouren van je gezicht. Met een highlighter kun je bepaalde plekken in je gezicht oplichten en met een bronzer kun je schaduw creëren. De bronzer kruimelt wel heel erg, kijk dus uit dat je niet teveel poeder op je kwast hebt. Dik aangezette bronzer staat onnatuurlijk en dus niet mooi.


Hier heb ik de bronzer in de holtes van mijn wangen en lichtelijk op mijn voorhoofd gebruikt om schaduw te creëren. In combinatie met een highlighter of een shimmery bronzer zie je er onwijs zonnig en gebruind uit. I love it!

Gosh Pressed Bronzer in 02 Natural Glow kost €9.49 en is verkrijgbaar bij Kruidvat.


Reacties

Door esmay op 1 juni 2010 13:03

Ziet er mooi uit!
Wel fijn dat ie mat is ! :D

[Beantwoorden]


Door Dee op 1 juni 2010 13:24

Wow mooi!
Je haaar zit ook supermooi op die foto, hoe doe je dat ?

[Beantwoorden]


Door Josephine op 1 juni 2010 13:43

Hij is echt mooi, iedereen is er enthousiast over! Hij is echt mooi en die textuur is echt love <3

[Beantwoorden]


Door Sharon op 1 juni 2010 13:49

Lijkt me een fijne bronzer! Mooie kleur op je lippen trouwens! :)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 1 juni 2010 14:10

Mooie bronzer! Lijkt mij beter voor mij dan die parels ;) Draag je op deze foto ook de lipstick uit de zomercollectie?

[Beantwoorden]


Door Vief op 1 juni 2010 14:18

Ziet er heel mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 1 juni 2010 14:51

Klinkt goed. Ik gebruik al een paar jaar de bronzer van Rimmel, deze is ook mat en erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 1 juni 2010 15:10

Hi,

Mooie bronzer! Mooi mat ook.
Wat mij wel opvalt is dat je deze foto meerdere malen hebt gebruikt en dat is jammer. Onderscheid is dan moeilijk te zien….Het komt lui over.
Begrijp me niet verkeerd, maar zo komt het gewoon bij mij over.

Greetz

[Beantwoorden]


Door Laura op 1 juni 2010 15:17

Mooie close-up foto van die structuur! Ik heb eigenlijk alleen maar shimmery bronzers.. een matte ontbreekt nog in mijn collectie!

[Beantwoorden]


Door Miriam op 1 juni 2010 15:30

Ziet er mooi uit! Ik vind het patroon in de bronzer ook heel leuk :D

[Beantwoorden]


Door Manon op 1 juni 2010 15:33

mooi zeg! En welke lipstick draag je hier? hij is prachtig :D!!

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 1 juni 2010 16:29

Volgens mij is dat patroontje, alsof het zand is? Op een strand als de wind het zand in strpen trekt zeg maar.
Wel mooi.

[Beantwoorden]


Door Lee; op 1 juni 2010 16:31

Ik kan hier niet fijn mee werken, dus heb m’n matte bronzer weggedaan ;)

[Beantwoorden]


Door Teddy op 1 juni 2010 16:34

Vind zelf de bronzer helemaal TOPPIE!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 1 juni 2010 17:38

@Sanne: Is het lui dat ik 40 uur per week stage loop en dus in de pauze en na mijn stage nog keihard werk om elke dag een artikel online te hebben? Is het lui dat ik door de week s ochtends geen foto’s kan maken omdat ik enorme wallen heb en er NIET fris uit zie. Is het lui dat ik me daarom op vrije dagen en op dagen dat ik he-le-maal geen zin heb me op te maken, me toch nog opmaken en mijn best doe een mooie foto te maken? En is het lui dat ik die foto dan in 2 artikelen gebruik?

Leek mij niet ;)

@Manon: Ik draag Gosh Velvet Touch lipstick in Tropical Pink!

@Sylvia: Dat zou ook kunnen idd!

[Beantwoorden]


Door Amber op 1 juni 2010 17:49

Ik vind hem erg mooi, precies goed voor mij ook gok ik zo. :)

[Beantwoorden]


Door Patricia op 1 juni 2010 18:42

Oehhh nice! I like it!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door linda op 1 juni 2010 19:04

ziet er mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Prinses Prikbordje op 1 juni 2010 19:17

Super! Ik ben nog nooit eerder een matte bronzer tegengekomen. Lijkt me ontzettend handig!

[Beantwoorden]


Door sophie op 1 juni 2010 20:31

Jeetje wat heb jij lang zeg (jarloers)!

[Beantwoorden]


Door sophie op 1 juni 2010 20:32

ik bedoel natuurlijk lang haar haha

[Beantwoorden]


Door Eva! op 1 juni 2010 21:55

heel mooi product!

[Beantwoorden]


Door Carlijn op 1 juni 2010 22:33

De fotos zijn niet te zien, ik weet niet waarmee je het upload, misschien zou je wat kunnen veranderen
Verder erg leukk !

[Beantwoorden]


Door Ann op 2 juni 2010 00:07

(OFF-topic)Hee.
Vandaag heb ik jou website voor het eerst ‘ontdekt’ ik surf al heel vaak op verschillende cosmetica sites voor tips. maar ik moet wel zeggen dat ik je site erg leuk vind. vooral dat jij gebruik maakt van de goedkopere producten zoals hema en kruidvat. waar veel meer mensen wat aan hebben dan aan de duurdere merker als chanel. Ga zo door. En vanaf nu blijf ik je volgen!
xxx Ann

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 2 juni 2010 06:32

@Sophie: Thanks! Moet t alleen nodig knippen, de gespleten punten staren me aan :$

@Carlijn: Oh, das niet zo mooi. Nog nooit klachten over gehad eigenlijk, ik weet niet in welke web browser je mijn site bekijkt. Probeer eens Mozilla Firefox?

@Ann: Dankjewel en welkom :D

[Beantwoorden]


Door Marleen op 2 juni 2010 10:36

hij is leuk!

[Beantwoorden]


Door Laura op 2 juni 2010 12:13

wauw die bronzer is echt vet ;O. Ga ik zeker aanschaffen =). Hadden ze het in nog tinten?

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 2 juni 2010 13:45

Supermooie bronzer!
Dat patroontje is ook heel vet!
x

[Beantwoorden]


Door L- op 2 juni 2010 16:10

hey! je hebt echt een super leuke foto en ben helemaal fan van je! :) ik vind je heel vrolijk en spontaan en gezellig in filmpjes! wel vind ik dat je een beetje tegen kritiek moet kunnen want.. toen die sanne zei (bij je reacties) van: komt bij mij een beetje lui over, geef je meteen al heel boos commentaar van; is het lui …. is het lui… is het lui dat.. lijkt mij niet;) dat zal ik voortaan niet doen en je gewoon niet verlagen tot dat niveau.

x

[Beantwoorden]


Door nickita op 18 september 2010 18:04

ik heb hem ook en ik vindt hem perfect voor mijn huid, ik ben ook zo licht als jou haha:$

[Beantwoorden]


Door A op 13 november 2010 19:31

Wat een súper leuk shirtje !

[Beantwoorden]