Dolly Vera

Blush blijf ik een onmisbaar item vinden; wanneer ik naar een volledig opgemaakt gezicht kijk zonder blush, vind ik dat zonde. Ik kan me er ook echt aan storen als ik het een keer vergeet op te brengen, ik zie dan gelijk dat er wat mist. Blush geeft je namelijk mooie blozende wangetjes en laat meiden met een vrij lichte huidskleur er ook gelijk een stuk gezonder uit zien (3 keer per dag de vraag krijgen of je ziek bent en anders misschien heel moe, gaat na een tijdje irriteren) mits je natuurlijk de juiste kleur gebruikt. Ik heb een aantal blushes, maar de juiste tint vinden blijft lastig. Wanneer ik dus zeker wil weten dat ik een goede blush koop, bestel ik niet online. Nee, dan breng het liefst een bezoekje aan MAC.

Image Hosted by ImageShack.us
Een paar maanden geleden kocht ik Dame, een hele mooie liefroze blush van MAC. Dit is een hele veilige blush, voor mooie lichtroze wangetjes. Toen ik vorige week geheel onverwachts in de MAC in Den Haag terecht kwam, besloot ik een felroze blush te kopen. Met een licht roze en een felroze blush heb je een goede basis. De lichtroze blush is perfect voor dagen dat je wat heftigere oog of lip make-up draagt en je wangen dus niet zo moet opvallen en voor dagen dat je een naturelle look wilt. Terwijl een felroze blush perfect is voor een feestje of voor wanneer je een vrij eenvoudige make-up hebt aangebracht voor nét dat beetje extra. Dus kocht ik een schitterende felroze blush in Dollymix!


Toen ik mijn gekochte blush thuis bekeek schrok ik toch wel een beetje, wat-issie-fel! Na wat research te hebben gedaan, zag ik op YouTube ik alleen maar donkere meiden die deze blush gekocht hadden. Nu begon ik me toch wel af te vragen of ik niet een mega miskoop had gedaan. Maar vertel eens: ziet hij er niet schitterend uit?

Image Hosted by ImageShack.us
Geswatcht op mijn hand zie je de mooie felroze kleur. Ook zitten er ook mooie glittertjes in de blush, het is echt een eye catcher. Kijk wel uit dat je niet teveel blush gebruikt, zeker wanneer je ogen al (heftig) zijn opgemaakt. Unless you dig the hooker look of course(;

Image Hosted by ImageShack.us
Hier draag ik de blush, in combinatie met licht opgemaakte ogen in een lichtbruine kleur en met een mooie winged line. Op mijn lippen draag ik alleen lipbalsem. Van deze blush krijg ik echt een dollyface, wat ik heel mooi vind. Ik heb hier de blush best zwaar aangebracht, maar dit komt helaas niet echt goed over op de foto. Wel wordt gelijk duidelijk dat je met deze blush ook makkelijk zachtroze wangetjes kunt maken. En… de blush staat dus ook hartstikke mooi op mijn lichte huid!

MAC Blushes kosten €19.50 per stuk. MAC is te koop in Amsterdam, Den-Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam en Utrecht.

Twitter Facebook
Categorie: Beauty gerelateerd | 23 juni 2010 | 51 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door A* op 23 juni 2010 13:05

Staat je goed hoor!

[Beantwoorden]


Door Regina op 23 juni 2010 13:06

ziet er mooi uit! leuke foto!

[Beantwoorden]


Door Lien op 23 juni 2010 13:20

Ziet er toch mooi uit hoor! :)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 23 juni 2010 13:21

Mooie kleur! Ik denk dat ik ook een keer een blush wil van MAC, aangezien je ze daar zo goed helpen! Gebruik de laatste tijd eentje van de Hema, die is ook geweldig!

[Beantwoorden]


Door Lisha op 23 juni 2010 13:33

Ziet er inderdaad fel uit! Ik zou het nooit durven maar na dit artikel mss wel … Hij staat je namelijk heel mooi vind ik! Shattig – helemaal niet hookerish ;D

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 23 juni 2010 13:40

Pretttyyyy! Staat je echt super!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 23 juni 2010 13:44

Staat je helemaal TOPPPPPIEEE!

[Beantwoorden]


Door Denise JustPink op 23 juni 2010 13:46

WAUW echt een mooie blush! Staat je heel leuk :D

[Beantwoorden]


Door sanneke op 23 juni 2010 13:49

wanner komen er foto’s van jou en je bril?

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 23 juni 2010 13:51

wauw, wat een mooie blush en zeker geen miskoop, hij staat je super!

[Beantwoorden]


Door kelly op 23 juni 2010 14:15

Sorry maar ik vind het een beetje too much! Het lijkt net alsof je eerst even gerend hebt voor je de foto nam. Ligte kleurtjes staan je beter vind ik. x

[Beantwoorden]


Door misswhitemilkyway op 23 juni 2010 14:51

Mooie kleur!

[Beantwoorden]


Door Danique op 23 juni 2010 14:55

Ik vind ‘m mooi staan! Helemaal niet too much.. Ik ben zelf niet heel bleek, maar ook niet donker, en ik gebruikte een tijd geleden ook een redelijk donkere blush, maar die stond toch heel natuurlijk! ‘T viel nooit op..
Ik vind het trouwens zo dom he, als mensen aan heel blanke mensen gaan vragen of ze moe of ziek zijn. Ik kan zelf echt wel zien of iemand van zichzelf heel blank is, of of diegene ziek is o.i.d. Haha 1 van mijn irritaties :P

[Beantwoorden]


Door Esther op 23 juni 2010 15:08

ik heb zelf dolly mix. :)
en zo enorm fel vind ik ‘m niet. xD
tippy vind ik bv veel feller!

[Beantwoorden]


Door Marge op 23 juni 2010 15:08

supergezonde look ;)

ben zelf ook niet de bruinste en als je dan een keer geen makeup draagt ‘voel je je niet zo lekker ofzo?’ aaargh.. herkenbare irritatie! dan doé je es geen make-up om ook eens een ‘natuurlijk dagje’ te hebben en dan denken ze dat je een nacht hebt doorgehaald.. haha..
some days are a waste of makeup maar je voelt jezelf ook een stúk lekkerder als je er top uitziet mét makeup!

[Beantwoorden]


Door Laura op 23 juni 2010 15:12

Staat je erg goed :) Goed gecombineerd ook door de rest rustig te houden :)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 23 juni 2010 15:25

Staat je mooi ! Bedankt voor de review ! :)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 23 juni 2010 15:38

Mooi kleurtje!

[Beantwoorden]


Door Heleen op 23 juni 2010 16:01

supermooi, staat je erg goed!
ik wil ook echt nog een MAC blush:)

[Beantwoorden]


Door Mariel op 23 juni 2010 16:03

Mooi kleurtje!

[Beantwoorden]


Door paulien op 23 juni 2010 16:20

leuk shirtje van de C&A?? volgens mij heb ik die namelijk ook!!

[Beantwoorden]


Door paulien op 23 juni 2010 16:21

ik had nog een vraagje, hoe breng je creme blush aan??

[Beantwoorden]


Door Soesja op 23 juni 2010 16:36

Wat een mooie blush, en hij staat je super!

[Beantwoorden]


Door Debra op 23 juni 2010 16:49

Wauw, hele mooie blush. Ik ben ooit begonnen met een knal roze blush van de Hema en sindsdien draag ik alleen nog maar knal blushes.

[Beantwoorden]


Door Madelon op 23 juni 2010 17:17

Het kan aan de foto liggen, maar ik vind het dus niet mooi…Te knal, maar ik hou ook meer van wat subtieler :P

[Beantwoorden]


Door Bertine op 23 juni 2010 18:13

Lekker fel kleurtje!:)

[Beantwoorden]


Door esmay op 23 juni 2010 18:39

Ik vind hem harstikke mooi, en ik vind dat je hem prima kunt hebben hoor, Vera!
Je ziet het misschien wel, maar het staat echt mooi! I like it!

Echt een mooie aankoop weer!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 23 juni 2010 18:42

Wat een prachtige blush! Het valt me trouwens nu op dat je heel grote ogen hebt, erg mooi. :)

[Beantwoorden]


Door celeste op 23 juni 2010 18:45

Ah wauw, staat je goed! En je hebt ook zulk mooi haar, volgens mij is het best wel gegroeid de laatste tijd?

[Beantwoorden]


Door nina op 23 juni 2010 19:14

wauw, ik ben heel bleek en ben altijd bang om een donkerdere blush te kopen, maar het kan dus wel!

[Beantwoorden]


Door Yasemin op 23 juni 2010 19:29

Wauw, leuk!
Hij staat je niet te fel ofzo hoor!
Xoxo Yasemin

[Beantwoorden]


Door Marleen op 23 juni 2010 19:54

hij staat je wel mooi hoor!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 23 juni 2010 19:56

Wauw! Die wil ik ook wel!!

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 23 juni 2010 20:45

Hij staat je erg mooi :D

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 23 juni 2010 21:04

haha, grappig wat je in het begin zegt. ik gebruikt namelijk nooit blush en ben dat toen op aanraden van jou wel gaan doen. laatst was ik het een keer vergeten en toen dacht ik de hele tijd… wat zie ik er toch raar ziek uit ofzo? oooh, ik heb geen blush op. ik wilde eigenlijk zo snel mogelijk naar de kruidvat, haha

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 23 juni 2010 21:13

@paulien: nee die is van H&M! en een creme blush heb ik niet. Heb wel een mousse blush en dat is te vergelijken, er staat een filmpje op mijn YouTube kanaal!

@Suzanne: aaah ik weet nog wel dat ik tegen jou zei dat blush zo fijn en mooi was :D ik MOET ook echt blush dragen, anders stoor ik me zo erg aan mn huid.

[Beantwoorden]


Door Eline op 23 juni 2010 22:22

het is een mooi kleurtje, maar daar zou ik niet zoveel geld aan uitgeven!

[Beantwoorden]


Door Chrissie op 23 juni 2010 22:32

Vind em je erg mooi staan, inderdaad fel maar toch natuurlijk omdat de roze kleur zelf bij de ondertoon van je huid aansluit. Ik ga binnenkort toch echt ook eens naar de mac voor een mooie blush kijken.. :-)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 24 juni 2010 06:29

Practige blush!

[Beantwoorden]


Door linda op 24 juni 2010 09:19

staat je goed. ik heb nog steeds geen blush van mac, maar wil er wel graag een

[Beantwoorden]


Door nicole op 24 juni 2010 15:10

super mooi, ik hou ook wel van een opvallen de Blush.

[Beantwoorden]


Door Nora op 24 juni 2010 15:43

Staat je heel goed idd! Ik ga ook een blush shoppen want ben ook bleek. Ik moet het dus gewoon eens gaan doen denk ik.

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 24 juni 2010 16:10

Hij is zooooooooooo mooi!<3
En hij staat je gewoon PRACHTIG!
Ik ben ook van plan een MAC blush te kopen, vind het alleen een beetje duur, maarja…
Toch maar doen denk ik :))
x

[Beantwoorden]


Door Shenyce op 24 juni 2010 18:28

Ik heb hem ook haha, steeds als ik bij de blushes keek bij de MAC counter paktte ik die maar, dus op een dag stond ik er weer bij te kwijlen, zei de MUA ”neem hem nou gewoon mee, anders krijg je spijt!!” en toen nam ik hem. Echt supermooi :D

[Beantwoorden]


Door todaysfashioncouture op 24 juni 2010 18:32

Hele mooie blush!
Zelf heb ik ook een blush van M.A.C En die zijn zo fijn in gebruik! :]

Hoeveel mac producten heb jij?

x

[Beantwoorden]


Door jiska op 25 juni 2010 13:10

heb je dat truitje op de laatste foto van de h&m? want ik heb die ook namelijk! mooiie kleur!

[Beantwoorden]


Door Lucille op 2 juli 2010 20:13

Hee, ik heb hem nu ook gekocht, en ook nog in een wat zachtere kleur roze, ze zijn allebei zuper mooi!

[Beantwoorden]


Door Romyyyyyyyyyyyx op 22 juli 2010 19:51

Ahh, dat staat je echt heel leuk!
Ik ga ´m ook maar is kopen,
btw, ik vind je site heel tof! x

[Beantwoorden]


Door Leanne op 5 augustus 2010 11:18

Wow echt super mooi!

[Beantwoorden]


Door M.A.C Dollymix. | DIVA DUPE' op 15 augustus 2010 11:02

[…] over de M.A.C Dollymix blush las, wilde ik ‘m ook. Dit artikel stond op VeraCamilla.nl. Klik hier als je ‘m wilt lezen! En? Is het geen beauty? Ik wil ‘m ook! En misschien vandaag nog. […]


Door Esmee Roos op 3 september 2010 17:10

heeeee!:D
die blush lijkt zo erg op die van mij
die van mij is van de hema maar heeft precies het zelfde effect!!! echt serieus!

en hij is stukke goedkoper het is best wel zonde om zo`n dure te kopen als het ook goedkoop kan!
dus 1 tip voor mensen die niet zoveel te besteden hebben bij de hema hebben ze bijna dezelfde even mooi wat mij betreft!

xxxx Dit is niet beledigend bedoeld ofso hoor! ik vind je site fantastischh!(L)

[Beantwoorden]