HEMA Neon nagellak

Aangezien de positieve en nieuwsgierige reacties op de HEMA make-up die ik zaterdag in een artikeltje liet zien, kunnen jullie een weekje vol reviews van de HEMA cosmetica verwachten. Beginnend met de neon nagellakjes!

De mini neon lakjes vielen me gelijk op. Het zijn ontzettend schattige kleine flesjes in felle en opvallende kleurtjes. Behalve de oranje en de groene die ik heb gekocht, waren er ook nog een felle blauwe, roze en gele nagellakjes.

De substantie van de nagellak is prima. Streept niet en smeert lekker. De nagellak had wel iets dikker gemogen, hij dekt niet op elke nagel volledig. Opvallen doe je met deze nagellak sowieso want ze zijn echt heel erg fel, super leuk! Ook heeft HEMA de lakjes lekker laag geprijsd, ze kosten €2 per stuk.

*voordat ik weer commentaar krijg dat ik mijn nagels niet netjes lak, ik weet het. Ik doe mijn best, maar ik ben gewoon een prutser. Met mijn korte nageltjes en mijn twee linkerhanden is het ook niet makkelijk*

Deze nagellak (nr. 73) is neon oranje, erg fel en zeker geschikt voor het WK. Van deze kleur wordt ik helemaal vrolijk, echt een zomers kleurtje. Hij dekt na 2 laagjes niet 100%, op de foto zie je ook een klein wit randje van mijn nagel, maar eigenlijk valt dit nauwelijks op. Er zit geen enkele glitter of glimmer in, mooi!

De groene nagellak (nr. 75) vind ik erg leuk, alhoewel ik hem wel gelijk associeerde met net nieuw kunstgras – de soort die ze op hockeyvelden gebruiken – Daar ben ik dan iets minder excited over. Maar zodra ik die gedachte aan de kant zette, zag ik hoe mooi dit kleurtje was; heel erg vrolijk en fel. Deze nagellak dekt na 2 laagjes ook nog niet volledig: jammer. Anders waren dit echt top lakjes geweest.

Ik vind ze zeker het proberen waard, de neon nagellakjes van HEMA. Met een inhoud van 7 ML hebben ze een cute klein formaat en het kleine prijsje van €2 maakt ze nog eens extra moeilijker om te weerstaan. Hoewel HEMA vroeger nooit echt met verrassende en originele make-up collecties kwam, vind ik dat ze het steeds beter doen. Thumbs up!

Twitter Facebook
Categorie: Nagels enzo | 17 mei 2010 | 31 reacties | Tags: , , , , , , , , , , , ,

Reacties

Door Amanda op 17 mei 2010 13:22

Die oranje ga ik denk ik ook ophalen! Zoek nog steeds een mooie oranje nagellak

[Beantwoorden]


Door Laura op 17 mei 2010 13:22

Oeh, die groene! Lovely!

[Beantwoorden]


Door Milou op 17 mei 2010 13:35

Ik hou toch meer van nude kleurtjes en zou dit zelf nooit dragen. Maar toch vind ik ze erg leuk! Wel vind ik het altijd jammer als een lakje niet 100% dekt.

[Beantwoorden]


Door Eva! op 17 mei 2010 14:05

leuke kleurtjes! alleen heb al verschillende oranje lakjes en een verglijkbare groene van barry m.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 17 mei 2010 14:09

Die groene ziet er leuk uit! De oranje ook wel hoor, maar ik zou ‘m alleen dragen met het WK ofzo.

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 17 mei 2010 14:24

De groene ziet er super uit!!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 17 mei 2010 15:35

Ik heb die groene ook, maar bij mij dekt hij gewoon goed. ik heb 2 laagjes gebruikt zonder base coat en het zit er nog prima op. Ik heb ze vrijdag namelijk gelakt.
Nou ja, misschien hebben we verschillende soorten nagels. XD Ik ga denk ik ook nog voor de gele. ^^

[Beantwoorden]


Door Jessie op 17 mei 2010 16:09

Leuke kleurtjes !
De nail polish corrector van miss helen is heel handig voor alle restjes nagellak die langs je nagel zitten weg te halen. Ik knoei zelf altijd heel veel, maar met dat dingetje haal ik het makkelijk weer weg !

[Beantwoorden]


Door Josephine op 17 mei 2010 16:28

Wat mooi! Die oranje is zeker geschikt voor het WK!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 17 mei 2010 16:46

Oh mooie kleurtjes! Hema nagellak vind ik ook erg fijn.

En wat ook heel handig is voor mensen die niet zo goed zijn in netjes nagels lakken: de Hema heeft een nail polish corrector (volgensmij heet het zo). Het is een soort stift met een klein beetje (lekkerruikende!) nagellakremover waarmee je makkelijk uitgeschoten nagellak weg kan poetsen. :) misschien een idee.

[Beantwoorden]


Door A* op 17 mei 2010 16:58

Ik weet niet of ik er over heen lees maar heb je gewoon 2 laagjes gedaan of maar 1? Bijna geen enkele nagellak dekt met 1 laagje. Wel funky en ik vind het er niet echt slordig uit zien hoor!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 17 mei 2010 17:00

@A*: Dat staat er niet in, komt omdat ik het zo vanzelf sprekend vindt dat je 2 laagjes opsmeert. Ik zal het er nog even inzetten!

[Beantwoorden]


Door Leonie op 17 mei 2010 18:33

Zo, opvallend!
Wel mooie kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door Allison op 17 mei 2010 18:49

nee ik vind ze niet zo leuk, de oranje is wel leuk voor het WK!

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 17 mei 2010 19:17

Hoop dat ze morgen de oranje nog hebben :D Zeker WK proof :D

[Beantwoorden]


Door Kim op 17 mei 2010 19:25

Gaaf!! ik heb geen neon kleur maar wel een super felle blauwe kleur van de HEMA!

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 17 mei 2010 20:21

Oeh,errug gave kleurtjes!
Die groene is echt gaaaaaf!
En trouwens wat maakt het uit dat je nagels niet ‘perfect’ gelakt zijn, (ik vind het trouwens wel mooi gelakt ;))
Leuk dat er de hele week HEMA reviews komen!
Ben benieuwd naar de matte topcoat!
x

[Beantwoorden]


Door Nicole op 17 mei 2010 21:30

De groene kleur is leuk! Maar niet heel draag baar.

[Beantwoorden]


Door Miriam op 18 mei 2010 14:04

Moooie kleurtjes!:)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 18 mei 2010 15:26

Ik heb nog nooit gereageerd hier maar piep wel regelmatig op je site ;)

Ik wou juist even zeggen dat ik je nagels best wel netjes en mooi gelakt vind! Ik heb al andere gevallen gezien! Prima zo!!

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 18 mei 2010 17:46

[…] HEMA Neon nagellak […]


Door Marleen op 19 mei 2010 09:49

het zijn leuke kleurtjes al ben ik momenteel meer van de nude en pastel tinten. ;) oh, en ik heb die matte topcoat en hij is echt GEWELDIG! ik kan m niet vergelijken met anderen want ik heb geen andere maar ik vind deze echt super. hij droogt aardig snel en is ook gewoon mat. ik zie nog wel de minuscule glitters van de nagellak er doorheen maar het glanst en glimt niet. matte glitters kan dat? :P maar, hij is echt het proberen waard!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 19 mei 2010 13:02

zik heb de paarse en vind m echt verschrikkelijk. De lak is vrij donker en na 2 lagen nog niet eens echt goed dekkend. Verder vond ik de lak wel stroperig en dik en had dus ook veel strepen. Geen Neon meer voor mij! Gelukkig was die niet zo duur

[Beantwoorden]


Door Roos op 9 juni 2010 15:16

hee,
ik heb ook de groene en oranje.
ze zijn super allen jammer dat ze inderdaad niet echt goed dekkend zijn.
ik doe zeker die oranje op met het wk!

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 16 juni 2010 14:01

[…] over waarom ik minder update. Een tijd geleden kocht ik 2 flashy neon nagellakjes van Hema. Lees hier deel 1 met o.a een geschikt WK […]


Door kirsten op 17 juni 2010 22:42

vera misschien moet je iets aan je Nederlands doen :$ als je een website hebt, verwacht ik wel dat je goed nederlands kan.. ik vindt met dt??
maar verder vind ik je site heel leuk hoor :)

[Beantwoorden]


Door marije op 9 juli 2011 18:52

hee!
ik kan geen groene nagellak vinden kunnen jullie mij een tip geven waar je ze kunt halen

alvast Bedankt
marije Faber

[Beantwoorden]


Door Roos op 15 augustus 2011 11:42

Hee Vera,

Ik begrijp dat je eigenlijk geen zin hebt in commentaar op je nagellak kunsten, maar ik wil je wel een tip geven waardoor het er minder slordig uitziet.

Lak nooit je nagelriemen!!!!

Voor de rest vind ik die nagellakken ook super leuk! Ik heb zelf de licht en donker blauwe.

XXX Roos

[Beantwoorden]


Door m3rm4id op 10 juni 2012 21:04

Ik vind die groene en die oranje nou niet echt heel erg neon eruit zien. Je moet op google intikken: safari neon nagellak dan heb je goede!! ;-)

[Beantwoorden]


Door WwDw1NoC op 6 juli 2013 09:11

801253 61243I

[Beantwoorden]


Door neon op 6 juli 2015 19:37

:wow: (love) die kleuren zijn echt leuk

[Beantwoorden]