To keep, or not to keep, that’s the question! #3

Soms koop ik een kledingstuk wat ik heel leuk vind, maar waarbij ik naderhand toch twijfel of ik het moet houden of niet. Ik blijf dubben en ik weet gewoon écht niet of ik het moet houden en als ik het kledingstuk hou, hoe ik het moet dragen… En dan vraag ik jullie om hulp! Al eerder vroeg ik jullie of ik mijn ritsjurkje en roze top met streepjes moest houden. En nu weet ik niet of ik mijn pas gekochte XL top moet houden. Laaaadies, give me your opinions. To keep or not to keep, that’s the question!

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Op de eerste foto zien jullie de top zonder riem. Dit vind ik echt geen gezicht, ik lijk 20 kilo zwaarder! Ik heb meiden gezien waarbij de top wel gewoon heel leuk stond, misschien dat het aan mijn figuur ligt (dikkekontengeentieten) maar ik vind het geen optie om de top zonder riem te dragen.

Op de andere twee foto’s draag ik de top met een riem. De beige riem vind ik persoonlijk niet zo mooi staan, maar het gaat om het idee. Met een tailleriem van stug materiaal (zonder elastiek) staat de top niet mooi, vandaar dat ik deze riem even gebruikte. Op de andere foto draag ik een klein donkerblauw riempje bij de top.

Ik vind het allebei leuk staan, maar ik twijfel toch. Als ik de top hou, wil ik sowieso een riempje kopen die er beter bij past. Dus… Wat vinden jullie, take or pass?

En voor de duidelijkheid, het model van de top is gewoon zo groot. Ik heb hem niet expres te groot gekocht, it’s just how it’s made.

Twitter Facebook
Categorie: Mode | 28 april 2010 | 123 reacties | Tags: , , , , , , , ,

Reacties

Door Eve op 28 april 2010 13:05

Keep It!

[Beantwoorden]


Door As op 28 april 2010 13:06

Ik zou hem niet houden, vind het een beetje armoedig staan. Denk dat getailleerde tops veel mooier bij je staan!

[Beantwoorden]


Door xx.Yvonne. op 28 april 2010 13:06

idd staat de top zonder riem niet zo mooi.
Maar ik vind hem met riem wel leuk staan! en dan vooral met die bredere ( beige) riem, die accentueerd mooi je taille en maakt je slank vind ik. Misschien dat je dan gewoon een zwarte brede riem moet kopen voor erbij.
Ik zeg houden!
xx.

[Beantwoorden]


Door Esther op 28 april 2010 13:08

ik vind ‘m geweldig. Ik hou van dat soort kleding.alleen dat rokje eronder vind ik niet mooi :P

[Beantwoorden]


Door Mariska op 28 april 2010 13:09

Ik vind hem leuk!!

[Beantwoorden]


Door Eve op 28 april 2010 13:12

oh en touwens met een skinny is ie mooier!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 28 april 2010 13:14

heb je het al gebrobeerd met een mooie bruine riem en een licht blauwe spijkerbroek? Ik zou dat eens proberen! Waarschijnlijk maakt dat het geheel wat vlotter,want ik vind dat lieve roze met zwart niet zo’n combi ;P Als dat ook niks is zou ik het niet houden, maar iets anders leuks uitzoeken.

Liefs Sophie

[Beantwoorden]


Door Renske op 28 april 2010 13:16

Eigenlijk zou je ook een foto van de zijkant moeten plaatsen, waardoor het duidelijk is hoe die top zit. Zo van de voorkant ziet het er met donker riempje erg leuk uit.
Ik moet eerlijk bekennen dat ik de top niet gekocht heb, door de vorm van de top, maar als je hem met riempje draagt is hij wel leuk.

[Beantwoorden]


Door Pheadra op 28 april 2010 13:22

Met een riempje is het inderdaad al wel een heel stuk beter, maar Ik vind het shirt opzich al niet heel mooi. dus ik zou hem zeker niet houden.

[Beantwoorden]


Door Frauke op 28 april 2010 13:26

Hmm ik vind het shirt opzich wel mooi maar áls je hem houdt, zou ik ‘m dragen als op de laatste foto. Hij is een beetje gek van vorm onderaan, is ie niet recht ofzo?

[Beantwoorden]


Door Esmée op 28 april 2010 13:40

Hee!
Als je nou eens een nieuwe riem koopt =D
Zoals die beige maar dan in het zwart?
Ik denk dat dat echt heel vet zou staan!
Een dun riempje moet je er niet bij doen, staat niet zo leuk.. Ik zou voor die dikkere gaan, maar dan in t zwart!!
xxx

[Beantwoorden]


Door Michelle op 28 april 2010 13:42

Ik zou hem terugbrengen, heb m ook gepast, maar vind m niet zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Arantxa op 28 april 2010 13:46

Keep, maar inderdaad met een andere riem. En anders, hij was ‘maar’ 14,90 euro, dus je kunt het altijd nog eens bewaren voor later!

[Beantwoorden]


Door kim op 28 april 2010 14:00

Ik zou hem niet houden de top ziet er niet zo mooi uit en ja ik vind het niet zo mooi

[Beantwoorden]


Door Wendy op 28 april 2010 14:02

de bovenkant is wel super leuk!
misschien als je er een taille rok onder over doet? dan is hij ook getailleerd en heb je toch die leuke dingetjes:D

[Beantwoorden]


Door Esther op 28 april 2010 14:13

weg met die balerina’s, aan met die pumps! haha, ik persoonlijk denk dat dat shirtje veeel beter uitkomt met hakken. omdat je benen dan mooier uitkomen en/of met een skinny erbij!

[Beantwoorden]


Door Britt op 28 april 2010 14:13

Als je hem persé wilt houden zou ik inderdaad de riem van de middelste foto in een andere kleur kopen! Dat vind ik het leukste staan. Maar anders zou ik hem niet houden!

[Beantwoorden]


Door Krista op 28 april 2010 14:22

Ik volg je blog al een hele tijd, reageer eigenlijk nooit, bloos bloos. Maar vind hem echt errug leuk! Zeker houden! Wel met een riempje er omheen, dat maakt wat meer vorm :) Ik lees nog wel wat je ermee doet, denk dat ik hem in ieder geval ook maar eventjes ga halen ;D

[Beantwoorden]


Door Regina op 28 april 2010 14:27

houden, en dan een bredere tailleriem kopen zwart ofzo. Die laatste foto vind ik leuk!

[Beantwoorden]


Door Elsemieke op 28 april 2010 14:28

Ik vind met die brede riem en met dat dunne riempje super staan! Ik zou er wel een zwarte riem bij dragen, dus die je op de foto’s om hebt, maar dan in het zwart! Ik ben benieuwd, ik zeg KEEP IT!

[Beantwoorden]


Door sofie op 28 april 2010 14:33

ik vind het niet zo leuk eerlijk gezegd..

[Beantwoorden]


Door Tessa op 28 april 2010 14:50

niet meteen mijn ding maar je moet het zelf leuk vinden en je er goed in voelen!

[Beantwoorden]


Door Karina op 28 april 2010 14:52

Ergens denk ik dat als je erover twijfelt, je hem dan niet moet houden want dan wil je hem dus niet echt en heb je hem niet nodig.
Wel zag ik gisteren een meisje bij mij op school met hetzelfde shirt in het bruin, zij droeg het met een héél dun zwart riempje, idee?

[Beantwoorden]


Door emmaaelena op 28 april 2010 15:04

Ik zou hem niet houden, sorry. Het kleedt indd niet af, en het is beter om iets te kopen waar je helemaal weg van bent..

[Beantwoorden]


Door Selina op 28 april 2010 15:09

Ik zou hem terug brengen, het doet je lichaam geen goeds!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 28 april 2010 15:14

ze zeggen; als je twijfelt niet doen:P! maar eerlijk gezegd heb ik dat zelf ook nog nooit toegepast. ik vind eigenlijk wat je zelf al zegt; deze 3 versies vind ik niet geweldig maar ik denk dat als je er een riempje bij koopt van goud ofzo, dat weer terugkomt in dat werkje op de schouders, dat het wel heel leuk kan staan!

[Beantwoorden]


Door Suanne op 28 april 2010 15:18

Ik vind m niet zo mooi sorry:P Verder heb ik niet echt zo’n grote kledingwijsheid om je tips te geven ofzo :$

[Beantwoorden]


Door Hannah op 28 april 2010 15:19

Ik vind hem hartstikke leuk, vooral op de laatste foto! Maar als je hem zelf niet leuk vind, zou ik hem niet houden.

[Beantwoorden]


Door linsey op 28 april 2010 15:20

not to keep..

[Beantwoorden]


Door esmay op 28 april 2010 15:25

Ik vind hem leuk! :D Maar ik zou hem zelf dragen met een riem, en dan bijv. een lichtere broek :)

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 28 april 2010 15:33

Ik vind de top heel mooi!
En past ook perfect bij je!
Ik vind het alle3 erg mooi staan.
Maar als ik mocht kiezen, dan kies ik voor de 2de foto,die combinatie vind ik erg mooi!^^
x
x

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 28 april 2010 15:34

Zeker houden, hij staat je echt heel leuk.

[Beantwoorden]


Door Danique op 28 april 2010 15:39

Gewoon die brede riem dragen, alleen dan in een ander kleurtje. Het is een hartstikke leuk jurkje! Met die riem staat ‘ie hartstikke prima.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 28 april 2010 15:47

terugbrengen, iedereen heeft hem namelijk al! Van dat geld kan je iets veeeel leukers van kopen! haha en we hebben zelfde soort figuur

[Beantwoorden]


Door azazella op 28 april 2010 15:47

als je twijfelt dan zou ik het terug brengen!

Meestal is twijfel geen goed teken en bland het kledingstuk vervolgens ergens achter in de kast.

Zo heb ik wel eens vaker iets gekocht met de gedachte “op degene staat het leuk dus ook op mij het is zoooo gaaf dat ik er vast wel iets mee bedenk” vervolgens 1x aangedaan en nooit meer.

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 28 april 2010 15:48

Keep! :D
Als je dan nog zo’n brede riem koopt maar dan in een andere kleur (donkerbruin ofzo?) staat het zeker leuk!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 28 april 2010 15:50

Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat je met die andere kledingstukken heb gedaan! Ik zeg keep it, en misschien is het ook wel leuk om hem te dragen met een knoop erin, snap je wat ik bedoel? Hij is wel errug leuk!
x

[Beantwoorden]


Door Sophie op 28 april 2010 15:52

keep it! vind hem heel leuk, alleen leuker misschien met hakken eronder!

[Beantwoorden]


Door Felica op 28 april 2010 15:53

Jup terugbrengen! Je twijfelt! En blijkbaar vind je het shirt zelf al niet super leuk anders had je er niet eens over na hoeven denken of je em wilt houden! Breng em terug en koop iets waar je wel helemaal happy van wordt!:) Daar shoppen we uiteindelijk voor.. toch?;) Lieefs

[Beantwoorden]


Door xMarteee op 28 april 2010 15:58

2e manier is heel leuk, dus ik zeg take! :D

[Beantwoorden]


Door vera op 28 april 2010 16:02

ga naar de hm en koop heb 3 maten kleiner

[Beantwoorden]


Door Soesja op 28 april 2010 16:04

Mm, ik vind het niet zo geweldig. Maar met een riempje is hij best leuk! Maar ik zou hem zelf wegdoen denk ik ;)

[Beantwoorden]


Door Glyonne op 28 april 2010 16:05

Ik vind hem echt zo gaaf! Ik hou wel wan zulk soort kleding, alleen moet er wel een riem om! Ik zou hem zeker weten houden!

[Beantwoorden]


Door kim op 28 april 2010 16:09

leuk shirt! maar het maakt je heel klein, maar ik zeg HOUDEN!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 28 april 2010 16:11

Op de 2e foto ind ik m super leuk, verder niet echt. eerlijk gezegt;) En ik weet niet of ik m nou wel zo leuk vind met een legging.

[Beantwoorden]


Door Dieuwertje op 28 april 2010 16:11

Houden, en een dikke zwarte riem kopen, (of een kleur die goed met de top combineert) want zoals op de tweede foto vind ik het echt leuk staan!

[Beantwoorden]


Door Yente op 28 april 2010 16:13

mwoah, ik vind die middelste het leukst. maar dan moet je die riem in een andere kleur hebben.
ik weet niet of ik het jouw kleur vind. persoonlijk maken pasteltinten mij vaak flets.

[Beantwoorden]


Door Jill op 28 april 2010 16:16

ik vind hem wel leuk, met die beigeriem.. alleen zou je hem dan in wit of zwart of goudige kleur moeten kopen. verder zou ik hem houden!;)

[Beantwoorden]


Door Laura op 28 april 2010 16:20

Hmm.. ik weet het ook niet echt. De middelste vind ik het leukst, maar dan wel in een andere kleur. Maar het is geen shirt waarvan ik zeg: wauw. Bovendien moet je dan ook een riem kopen alleen voor dit shirt (oke, die kun je wellicht ook bij anderen dingen dragen, maar toch). Dus ik denk dat ik hem terug zou brengen..

[Beantwoorden]


Door judith op 28 april 2010 16:22

Hmmm… Ik vind het niet echt leuk staan. Op de een of andere manier staat het niet zo goed ofzo… Ik zou hem terugdoen.

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 28 april 2010 16:30

Nee, dit wordt hem niet.
Ook als je bedenkt dat je al een ander lichtroze shirt hebt, nee.

[Beantwoorden]


Door Maud op 28 april 2010 16:30

Zeker houden!!!!
ik heb laatst ook zoiets gekocht bij de H&M, die van mij is nog wijder, maar ietsje korter!super leuk!
maar ik doe m wel gewoon zonder riem aan,vind ik bij jou trwns ok helemaal neit stom staan hoor!

[Beantwoorden]


Door Elise op 28 april 2010 16:35

ik vind hem niet leuk,

en hij doet je figuur ook niet veel goeds.

ik zou hem fijn ruilen voor iets anders :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 28 april 2010 16:36

Ik zou hem ruilen, dan kun je er wat anders leuks voor uitzoeken :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 28 april 2010 16:39

Tja, ik twijfel ook!

[Beantwoorden]


Door paulien op 28 april 2010 16:43

als je twijfelt moet je het zekr niet houden. ik deed dat eerst wel altijd en dan draag ik het maar een paar keer, gewoon jammer van je geld, koop er iets voor wat je echt heel leuk vind!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 28 april 2010 16:57

Bedankt voor jullie advies! Ik ga sowieso op zoek naar een betere riem (maar dat staat ook in het artikel).

En ik weet dat ze zeggen, bij twijfel niet doen, maar ik twijfel ZO vaak. Echt, ik ben twijfelkont nummer 1. Maar als ik twijfel over iets en het daarna toch doe, heb ik niet altijd spijt. Dussss die regel gaat voor mij niet op!

als ik hem hou en straks niet aandoe, van die 15 euro ga ik ook niet dood :P

[Beantwoorden]


Door Dorien op 28 april 2010 16:57

Ik vind het bij de 3e foto het mooist, maar had er eigenlijk meer van verwacht..dus ik weet niet of ik hem zou houden.. :P
xx

[Beantwoorden]


Door Yentl op 28 april 2010 17:03

ik vind hem persoonlijk niet zo geweldig, dus ik zou hem niet nemen
xx

[Beantwoorden]


Door Lilly op 28 april 2010 17:05

Hmm, ik vind hem op zich wel leuk, maar zou hem toch niet houden. Vind de onder kant een beetje raar en de eerste indruk bij mij was dat het een groot pyjamahemd leek. 0:) Maar als je hem gaat houden, zou ik hem niet meer zo combineren met een zwarte legging, eerder met een jeanslegging of skinny jeans, dat staat gewoon wat vlotter. ;) Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen helpen!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 28 april 2010 17:06

Hee! Ik zou m terugbrengen. Je hebt een hartstikke mooi figuur en dat komt nu toch niet helemaal tot zn recht. Ook vind ik het niet mooi dat ie aan de zijkanten dan asymmetrisch hangt. Wel zijn de kleur en de schouderversieringen leuk. Het was een leuk shirt als ie strak om je lichaam zat.
Xx

[Beantwoorden]


Door Lee; op 28 april 2010 17:09

Take, vind hem op de laatste foto erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Elle op 28 april 2010 17:09

ik vind ‘m echt heeel leuk! je moet alleen wel met dat laatste riempje dragen, daar staat het t-shirtje juist leuk bij en ik vind het je figuur juist mooier door lijken :D

xx

[Beantwoorden]


Door Marion op 28 april 2010 17:16

Ik vind hem wel leuk staan maar niet zonder riem en ook zeker niet met die beige riem. je moet dan wel voor een wat smaller riempje gaan (zoiets als op de derde foto). Het ziet er heel erg zomers uit en slankt ook af!
xx

[Beantwoorden]


Door lis. op 28 april 2010 17:19

net wat je zelf zegt, van die 15 euro ga je ook niet dood dus ik zou hem wel houden. ik vind hem je ook super leuk staan + je kan hem heel goed combineren! en anders krijg je er later misschien toch spijt van ;-)

[Beantwoorden]


Door Susanne op 28 april 2010 17:23

Zeker Keep!!

[Beantwoorden]


Door Elisa op 28 april 2010 17:37

not to keep.
je figuur komt er, zoals je zelf ook al zei, niet mooi in uit.
je lijkt er inderdaad wat dikker in, terwijl je dat helemaal niet bent.
ik zou hem dus terug brengen en van dat geld iets kopen waarvan je totaly sure bent en echt kunt genieten!

[Beantwoorden]


Door Anniek op 28 april 2010 17:48

Ik zou hem echt terugbrengen, het is zonde voor die 15 euro. Je kan daar zoveel anders voor kopen! Ik vind dat dit t-shirt je een beetje slonzig maakt. Van 15 euro kan je vast weer iets van MAC kopen ofzo :P. Nee ik zou hem niet houden, en anders sowieso met een dikke riem. Zou er trouwens een lichtblauwe skinny onder doen. Of zo’n jeanslegging, ook leuk :).

[Beantwoorden]


Door Willemijn op 28 april 2010 17:51

Ik zal ‘m terugbrengen en verder zoeken naar een ander mooie jurkje met dingies op je schouders die je smashing staat en waaraan je niet twijfelt. :)

[Beantwoorden]


Door Marlou op 28 april 2010 17:54

Ik vind de 3e toch wel het beste.
Maar zou als ik jou was toch een andere riem aanschappen.
Het shirt is wel supper tof vind ik ..

[Beantwoorden]


Door Britt op 28 april 2010 17:58

als je een keer niks weet voor een filmpje (en als je een filmpje wilt maken :P) je kledingkast? ben wel benieuwd wat er allemaal in hangt!

en ik zou hem niet houden of met een soort riem als de middelste foto, maar dat had ik al gezegd.
xx

[Beantwoorden]


Door Linsie op 28 april 2010 18:11

Ik vind ‘m niet zo leuk dus; not to keep!

[Beantwoorden]


Door Eva! op 28 april 2010 18:17

hij is super ik stond er ook nog mee in mijn hand, maar ik zou hem houden!

[Beantwoorden]


Door .Lisa op 28 april 2010 18:32

Zeker houden! Ik vind m zo leuk, ik zag hem vandaag in de winkel.
Wat ik altijd doe bij dit soort shirtjes, (wij uitlopend etc) is inderdaad met een riempje. Òf ik doe het shirtje in een spijkerbroek. Beetje een baggy broek. Maar dat moet je gewoon proberen, en aanzien. Ik vind het altijd erg leuk staan! Je kan er meerdere kanten mee uit. Maar zeker houden!!

[Beantwoorden]


Door lizzz op 28 april 2010 18:47

Ik vind het je niet mooi staan, omdat het er zo cheap uit ziet. De onderkant is ook niet mooi afgewerkt.

[Beantwoorden]


Door Leontien op 28 april 2010 18:58

Terugbrengen, ik vind dit geen mooi shirt, je figuur komt ook niet tot z’n recht en dat is gewoon zonde, voor die €14,90 kan je vast iets veel leukers uitzoeken! :)

[Beantwoorden]


Door Samantha op 28 april 2010 19:02

Vind hem wel leuk met dat zwarte riempje hoor

[Beantwoorden]


Door Jessie op 28 april 2010 19:02

als je nog een hele leuke riem erbij vindt, dan zou ik hem houden, maar als je die niet vind , dan zou ik hem terugbrengen ;)

[Beantwoorden]


Door Marjolijn op 28 april 2010 19:29

Ik denk als je het met een lichte of donkere jeanslegging doet dat het wel heel leuk lijkt. Ik vind dit met die legging te pyjama achtig lijken.. shirtje is verder heel leuk. En dan gewoon met een dikkere tailleriem.

[Beantwoorden]


Door Penelope op 28 april 2010 19:59

Ik snap eerlijk gezegd niet waarom je zo twijfelt, wat kost zo’n h&m shirtje, 15 euro? Not so much. Ik zie dat je vaak tailleriemen draagt en ik vind die dingen persoonlijk echt dot done. Ik draag vaak van die slouchy shirts en draag ze meestal met jeans, rok en met een gilet of een blazer. Nude kun je ook beter niet met zwart dragen met camel, bruin, grijs en beige staat het al zachter.
Succes!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 28 april 2010 20:07

Ik vind hem niet geweldig, maar dat is mijn persoonlijke mening. Dat komt vooral omdat hij zo wijd uitloopt. De bovenkant is wel erg leuk!

Dus ik zou hem niet houden als je je er niet zo lekker (lees: zelfverzekerd) in voelt. Maar misschien kun je hem nog wel op een andere manier combineren, zodat het je beter bevalt? Kwestie van uitproberen!

Maar persoonlijk zou ik hem niet houden, gewoon omdat ik liever iets zou kopen waar ik dan écht heel blij mee ben. ;) Succes met kiezen!

[Beantwoorden]


Door N. op 28 april 2010 20:07

Ik zeg houden.
En ik vind het 2e plaatje het leukst.
Misschien kan je een zwarte tailleriem kopen. Maar ik zou hem zeker niet terug brengen.

xx

[Beantwoorden]


Door Marije op 28 april 2010 20:28

Ik zeg Pass. Bij de schouders vind ik hem wel leuk staan, maar voor de rest niet zo. Voor het zelfde geld kan je ook iets kopen wat je veel mooier staat, denk ik :)

Veel succes met het kiezen ;)

[Beantwoorden]


Door Suzy op 28 april 2010 20:31

Andere riem er op en hakken er onder dragen :) Dat brengt je silhouet dan weer in balans, aangezien het shirt oversized is. Als je er ballerina’s onder zou doen, dan lijken je benen veel korter dan ze zijn (door de asymmetrische wijde onderkant van het shirt).

Just my opinion ;)

[Beantwoorden]


Door Ann op 28 april 2010 20:34

Persoonlijk vind ik het je niet flatteren. Zo iets zou ik enkel op het strand over een bikini dragen.

[Beantwoorden]


Door Miss Bextor op 28 april 2010 20:43

Ik zeg, het zwarte riempje.
Misschien is ’t leuker als je ‘m iets lager draagt?
Vind wel dat je ‘m moet houden, hij is echt leuk!

[Beantwoorden]


Door Laura op 28 april 2010 20:44

Ik zou hem zeker houden en dan op de derde manier met pumps!

[Beantwoorden]


Door Jazzy op 28 april 2010 20:48

Haha, toevallig vanmiddag hetzelfde ding terug gebracht, nadat ie 2 weken in m’n kledingrek heeft gehangen. Vond het een beetje een pyjama effect hebben, maar de schouders wel heel mooi. Jammer dat ze er niet een ander modelletje van hebben gemaakt :)

[Beantwoorden]


Door Jazzy op 28 april 2010 20:49

Ik had m trouwens ín een rokje gedaan en daarover heen gepoft, zag er wel leuk uit, alleen was er teveel stof over in het rokje waardoor het een grote prop werd op mn dijen/billen

[Beantwoorden]


Door Dewy op 28 april 2010 20:50

Hee vera, mischien een tip, ik heb het eerste shirtje ook en ik draag er zo’n heel lang hempje onder (eigenlijk gewoon een jurkje aangezien de lengte) en ik heb een dun bruin riempje erbij gekocht die ik dan bij mijn heupen draag, daaronder gewoon een zwarte legging met balerinas/bruine laarzen/hakken, whatever you like..

word mijn commet wel gelezen?:P

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 28 april 2010 20:53

@Suzy: Ik kan niet (lang) op hakken lopen! :(

@Dewy: Bedankt voor de tip, en ik lees alle comments! kan alleen niet op ze allemaal reageren :P

[Beantwoorden]


Door joy op 28 april 2010 20:59

de laatse optie staat het leukst, en die dingen op de schouder zijn geweldig maar ik denk dat de kleur je een beetje bleek maakt

[Beantwoorden]


Door Jenie op 28 april 2010 21:01

met een dun riempje en een betere kleur legging of broek vind ik hem erg leuk, maar zoals hier al veel word gezecht “als je tweifeld kun je het beter terug brengen, als je je er niet super lekker en zelfverzekerd in voelt dan ga je het waarschijnlijk ook weinig of niet aantrekken, koop dan iets waar je je wel op en top lekker in voelt!

[Beantwoorden]


Door Wianda op 28 april 2010 21:05

Ik denk dat het heel leuk zal staan als je de tailleriem wat hoger draagt. Gelijk onder je borsten zeg maar :P.

[Beantwoorden]


Door mywaytoloveyou op 28 april 2010 21:26

Ik zou hem ook terug doen denk ik

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 28 april 2010 21:28

Ik zou hem terug doen, ik vind het niet zo mooi :$

[Beantwoorden]


Door sophie op 29 april 2010 08:14

ik zal hem ook terug doen…

[Beantwoorden]


Door Marianne op 29 april 2010 12:40

met een brede riem is hij superleuk!

[Beantwoorden]


Door katrien op 29 april 2010 13:03

bij de foto in het midden staat die het leukst. een dikkere riem is er beter bij dan een dunnere vind ik. ik vind roze met zwart nog wel leuk, misschien moet je de riem en schoentjes in een kleur nemen die past bij roze en zwart zodat die kleuren wat minder heftig uitkomen.
en anders zou ik hem ook niet houden, ik denk vaak ‘als ik twijfel dan is het niet goed’. ik moet direct zo’n wauw-gevoel hebben wanneer ik iets pas in de winkel.. anders krijg ik er spijt van

[Beantwoorden]


Door anne op 29 april 2010 13:09

keep it!
ik vind hem leuk staan.
ik vind je middelste foto het mooiste met die taille riem.
waarvan je broetje vond dat jee een paasei leek;$
nou dat vind ik niet.
ik vind hem leuk staan!

[Beantwoorden]


Door Tessel op 29 april 2010 16:08

Houden! Hij staat je erg leuk! Maar wat iedereen hier ook vindt, je moet hem zelf wel écht leuk vinden en zeker wetend at je het ook gaat dragen. Want hoe leuk iets ook kan zijn anders is het zonde.

[Beantwoorden]


Door Yara op 29 april 2010 16:13

wauuuuuw i love it !

ik vind ‘m je superleuk staan zelfs! vooral met die beige riem!

en die details op de schouders leiden het ook een beetje af, daar keek ik meteen naa!

keeeeep it !

[Beantwoorden]


Door yvette op 29 april 2010 16:17

Om dan maar mijn eerlijke mening te geven… nee. ik hou van zuk soort shirtjes maar ik vind hem niet zo heel leeuk bij je staan. Op het eerste gezicht is het echt een super leuk shirtje, love the schouders. Maar door het lievelijk roze kleurtje en het wijde model vind ik het een beetje pyjama-achtig ogen. Je heb veel leukere kleding, en ik vind altijd dat heel veel kleding je super tof staat. Maar bij deze zeg ik; niet doen.

[Beantwoorden]


Door astrid op 29 april 2010 17:08

whaa ik wil em ook
ik zou em zeker houden me zo’n riem as de beige ma dan in een andre kleur
KEEP IT

[Beantwoorden]


Door Anouk op 29 april 2010 18:58

Ik zou hem terugbrengen. Je twijfelt zelf en dat zegt op zich wel genoeg. Dat betekent dat je hem waarschijnlijk erg weinig gaat dragen tenzij je ineens de perfect combinatie weet te vinden.

Maar bovendien vind ik hem persoonlijk ook niet echt super. Hij valt gewoon niet zo mooi.

[Beantwoorden]


Door Sabine op 29 april 2010 20:13

ik vind dat op de schouders zo mooi! maar verder is het idd heel jammer dat hijzo vormloos is..
ik denk dat het met een jeans ook leuk kan staan! en een roen zou ik dan proberen iets leuks op te zoeken en anders, not keep..
ik heb ook wel eens iets gekocht wat ik niet super vond en dan droeg ik het niet, dat is gewooon zonde!
succes ermee!
x

[Beantwoorden]


Door Tara op 30 april 2010 09:20

Ik zou hem terugbrengen.
Dat op de schouders is leuk maar het is heel erg vormloos. En als je er dan een riempje om doen dan floddert het nog heel erg!
Ik zou hem terugbrengen!

[Beantwoorden]


Door Cécile op 30 april 2010 10:24

Ik zou hem niet houden, want je bent zelf nog erg aan het twijfelen (maak ik op uit je verhaal) en je moet dingen alleen houden als je er zeker van bent dat je het écht gaat dragen

xxx

[Beantwoorden]


Door MvrtjKelly op 30 april 2010 11:29

Als je nu al twijfelt zou ik hem terug brengen. Ik ben zelf ook zo’n twijfelkont en als ik al meteen twijfel, betrap ik mezelf er op dat ik het later ook bijna niet zal dragen. Uit eigen ervaring zou ik dus zeggen; terugbrengen! Als je hem toch houdt zou ik er een brede riem op dragen, maar dan niet in beige maar zwart bijvoorbeeld.

[Beantwoorden]


Door Madeleine op 30 april 2010 16:08

Probeer eens met een licht blauwe jegging en gladiator sandalen (=

[Beantwoorden]


Door Aaaaatjuh op 30 april 2010 20:45

hmmm. indd een twijfelgeval haha!
ik vind met een riempje wel leuk opzich, alleen niet met deze :P
ik zou voor een simpele zwarte gaan omdat het shirt zelf al redelijk opvallend is.

Van het shirtje zelf vind ik alleen die flappen eronder een beetje vaag, maar dat kan ook aan de foto liggen. misschien staat die leuker met een skinny jeans/spijkerlegging? en die pumps van je met studs :P

maar ik zou hem als ik jou was houden, en als je hem niet aandoet, kan je hem altijd nog als pyjama of verfshirt ofzo gebruiken. (doe ik ook altijd met shirts die ik nooit aanheb, haha!)

[Beantwoorden]


Door Amber op 1 mei 2010 14:40

Erg leuk! Die kleur van die eerste riem is niet echt mooi inderdaad, maar als die zwart zou zijn zou het echt heel mooi staan!

[Beantwoorden]


Door Madeleine op 1 mei 2010 16:12

Oh en het riempje rond je heupen !! =)

[Beantwoorden]


Door Misha op 1 mei 2010 17:55

not to keep. ik zou em inruilen, er zijn leukere oversized shirts bij de h&m :)

[Beantwoorden]


Door Renske op 2 mei 2010 18:23

Houden maar met een andere riem erij!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 2 mei 2010 20:19

hmm de middelste riem vind ik het mooiste erbij. maar als je nu al twijfelt:S ik zou hem terugbrengen!

[Beantwoorden]


Door ilvie op 3 mei 2010 09:45

Ik vind de top met (maar ook zonder) riem heel mooi, dus ik zou hem houden!

[Beantwoorden]


Door Britt op 3 mei 2010 17:34

En, heb je hem gehouden of niet?
Of heb je nog geen keuze gemaakt?
xx

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 24 juli 2010 18:58

Ik heb dat shirtje zelf in het legergroen-achtig en ik weet ook niet helemaal wat ik er van vind.

Als ik jou was zou ik hem houden! Persoonlijk vind ik het shirtje heel leuk met zo’n riem als je op het tweede plaatje hebt;-)

[Beantwoorden]


Door Kim op 6 augustus 2010 13:47

de zwarte riem vind ik er super leuk bij staan!

[Beantwoorden]


Door Julia op 16 augustus 2010 19:55

Eerlijk gezegd vind ik dat shirtje niet zo leuk…
ik vind hem te wijd

[Beantwoorden]


Door Lola op 21 augustus 2010 12:29

Hey, ik zeg keep! Ik vind hem leuk. Ik zou hem dragen met een lekker brede zwarte of donkerbruine riem, als hoge taille. Niet wegdoen!!

[Beantwoorden]


Door http://marriex.blogspot.com/ op 9 januari 2011 19:02

Ik weet niet of je er nog iets aan hebt, maar je kan hem ook in een broek of rokje dragen.
Bijv. een zwartje skinny ofzo. Leuk riempje op je broek en hakkies eronder en klaaaaaaaarr.

Ik denk dat dat iets leuker zal staan, wordt het iets minder tuttig denk ik..

heb je hem gehouden trouwens?

[Beantwoorden]