Advertorial: Pillow Fight Day!

Image Hosted by ImageShack.us

Afgelopen weekend was het Pillow Fight Day, overal ter wereld bekogelden mensen elkaar met kussens. Heerlijk toch? Ikzelf hou wel van een kussengevecht! Pillow Fight Day was georganiseerd om mensen aan te sporen zich vaker spontaan te laten gaan en daarvan te genieten.

Judoka Dennis van der Geest was zelfs aanwezig. Persoonlijk vind ik Dennis onwijs leuk. Ik ben als een blok voor zijn droge humor en brede lijf gevallen. Kijk nu het filmpje voor een verslag van het evenement én om Dennis voorbij te zien komen.

Pillow Fight Day is inmiddels al geweest, maar heb je toch nog zin in een flink kussengevecht? Chocomel opent t/m 11 april de deuren van 3 heuse kussengevechtwinkels in Amsterdam (Kalverstraat 101), Amstelveen (Binnenhof 37) en Groningen (Guldenstraat 30).

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 7 april 2010 | 9 reacties | Tags: ,

Reacties

Door Lieke op 7 april 2010 07:15

Jammer dat de kussengevecht winkels zo ver van me vandaan zijn (Tilburg!) want wat had ik het leuk gevonden om daar aan mee te doen :D hahaha!

[Beantwoorden]


Door Madelon op 7 april 2010 08:49

Ik zie er het nut hiervan niet zo in hehe.

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 7 april 2010 09:16

Ik vind het erg leuk gevonden!
I love kussens :))
Jammer dat ik in belgie woon,en dat die winkels zo ver van me zijn :(
x

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 7 april 2010 10:46

Ik zou wel mee willen doen hoor haha =) En Dennis zijn humor is idd geweldig! =)

[Beantwoorden]


Door Elisa op 7 april 2010 14:26

haha, grappig.

[Beantwoorden]


Door Patricia op 8 april 2010 16:30

Hoe komen ze op het idee! Wel een leuk idee!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Regina op 8 april 2010 16:47

Door MvrtjKelly op 10 april 2010 11:00

Ik was toevallig op die dag in Den Bosch! Zag iedereen al staan met knalgele “dingen” en op de terug weg kwam ik er dus wel achter waarvoor die waren. Zat er middenin! Heb snel mn sjaal over mn mond getrokken en ben hard doorgelopen, want de veren vlogen echt overal!

[Beantwoorden]


Door Tamara Schrijft! * op 3 mei 2011 23:53

Super idee!

[Beantwoorden]