Advertorial: Coca-Cola FIFA World Cup Celebration

Image Hosted by ImageShack.us

Ik ben gek op voetbal, tijdens het WK dan. Ik zit niet zoals mijn broertje elk weekend voetbal te kijken. En nu kun je 19 Juni samen met Coca Cola in de Arena op een méga scherm de wedstrijd Nederland – Japan volgen. Voor deze gelegenheid verandert het stadion in Afrikaanse voetbaltempel. Artiesten als Alain Clark, Waylon en Van Velzen maken deze Afrikaanse avond extra leuk met een live optreden!

Kaartjes kunnen hier worden gekocht. En tot 12 Juni kun je voor een gratis 2de kaartje sparen met de actiedoppen van Coca-Cola, Coca-Cola Zero en Coca-Cola light (1.5 liter flessen). Elke actiedop met unieke code is goed voor 12.5% korting op ieder tweede kaartje. Met 8 actiedoppen heb je dus al een gratis tweede kaartje!


Reacties

Door Laetitia op 8 april 2010 07:21

Leuk initiatief!
Maar hou niet zo erg van voetbal.
x

[Beantwoorden]


Door Regina op 8 april 2010 16:48

wel leuk, die muziek dan. xd

[Beantwoorden]


Door Elisa op 8 april 2010 17:02

Ik kijk niet echt voetbal, alleen als Nederland ver komt. Ik was een keer in in Spanje en toen won Spanje het EK, al die mensen liepen buiten enzo. Dat was wel grappig.

[Beantwoorden]


Door Patricia op 8 april 2010 19:53

Ik vind het wel een leuk idee!! I <3 voetbal! Ik volg Nederland altijd in het EK & WK! Kijk het altijd met vrienden op een groot scherm in een schuur! Is altijd heel gezellig!

[Beantwoorden]