No update today + Gelderse Koppen.

Hoi lieve meiden,

Enorm leuk, al die reacties op mijn brillen-filmpje! Leuke foto’s hebben jullie ook ingestuurd, tof om te zien wat voor brillen jullie hebben. Ik merk zelf dat ik nu meer naar mensen kijk die ook een bril hebben, k kijk naar wat voor montuur zij dragen en hoe het ze staat. Wel grappig, ik lette er eerst nauwelijks op!

Vandaag is er helaas geen artikel omdat ik me echt verrot voel. Slecht geslapen en stage + site + een ander project waar ik nog mee bezig ben, beginnen mij een beetje op te breken. Ik vind het allemaal heel erg leuk, maar het is wel even lastig af en toe. Ik hoop op jullie begrip hiervoor.

Als laatst wil ik jullie vertellen dat ik morgen om 18.30 op TV Gelderland te zien ben, bij het programma Gelderse Koppen, zoals ik jullie al eerder vertelde. Ik ben niet zo heel lang te zien (4 minuten ongeveer), maar ik ben wel erg benieuwd hoe ik het doe! Dus als je mij wilt zien én als je in Gelderland woont, zet dan morgenavond om 18.00 je tv op TV Gelderland!

En natuurlijk is er morgen weer gewoon een artikel, zoals jullie van mij gewend zijn.

Heel veel liefs, Vera.

Twitter Facebook
Categorie: Anders | 1 maart 2010 | 28 reacties

Reacties

Door Mandy op 1 maart 2010 18:10

Leuk dat je op tv komt!
Jammer genoeg woon ik niet in gelderland:(

[Beantwoorden]


Door Laura op 1 maart 2010 18:20

Ik kan het helaas niet zien, omdat ik niet in Gelderland woon. Is deze aflevering een andere dan je eerder postte?

[Beantwoorden]


Door Kelly op 1 maart 2010 18:26

Leuk dat je op tv komt ik ga zeker kijken!! xxx Kelly

[Beantwoorden]


Door Mariska op 1 maart 2010 18:40

Leuk dat je op tv woont! Ik woon niet in Gelderland maar misschien is het wel bij een gemiste uitzending te bekijken??

[Beantwoorden]


Door heleen op 1 maart 2010 18:41

leuk:)
jammer dat ik niet in Gelderland woon:( dan kan ik het niet zien natuurlijk.
Naja beterschap/sterkte :)

xx

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 1 maart 2010 18:53

Als het goed is komt de aflevering wel op uitzendinggemist, dan zet ik hem alsnog op mn site!

[Beantwoorden]


Door Hilde op 1 maart 2010 19:02

aah leuk vera! super dat je weer op tv komt! echt jammer dat je geen update doet, maar goed, nu maar even lekker uitrusten (a). x

[Beantwoorden]


Door Denise JustPink op 1 maart 2010 19:10

Jammer, kan het niet zien!

[Beantwoorden]


Door Hannah op 1 maart 2010 20:10

Leuk dat je op tv komt!

[Beantwoorden]


Door Regina op 1 maart 2010 20:48

als die op uitzendinggemist is kijk ik hem wel weer (;

[Beantwoorden]


Door Jill. op 1 maart 2010 20:48

Hoi Vera!
Leuk dat je weer op tv komt, vorige keer heb ik het gemist, dit keer ga ik zeker kijken!

[Beantwoorden]


Door esmay op 1 maart 2010 20:49

Leuk dat je weer op tv komt! :)
Lekkere publiciteit voor je site :D!

In ieder geval, myn tip: Rust lekker uit, zodat je morgen weer een beetje fit bent! :D

xoxo

[Beantwoorden]


Door Dewy op 1 maart 2010 21:30

Ik woon niet in Gelderland maar ik kan het wel kijken want gelukkig hebben we thuis dat kanaal in ons pakket zitten ( handig dat digitale tv kijken :P)
Ik kijk zeker morgen!
Ik hoop dat het snel weer wat beter met je gaat, ben afgelopen week erg ziek geweest en keek elke dag uit naar jou artikelen!

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 1 maart 2010 22:13

Leuk dat je op tv komt!
Ik woon helaas niet in nederland dus ik kan het ook niet zien,maar ik ben wel heel erg benieuwd naar de aflevering!
x

[Beantwoorden]


Door Anouk op 1 maart 2010 22:30

Komt het ook op internet te staan? Aangezien ik daar niet woon dus het ook niet kan kijken.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 1 maart 2010 22:54

Ik ga morgen zeker kijken!! :)

[Beantwoorden]


Door A* op 2 maart 2010 07:45

Dit was een tijdje terug al op internet te zien toch? Of zijn het nieuwe opnames?

[Beantwoorden]


Door Lee; (Beautyfuel) op 2 maart 2010 08:42

Wat leuk dat je weer op tv bent!:D

[Beantwoorden]


Door Lieke op 2 maart 2010 09:34

Ik hoop dat ook deze aflevering op internet komt! :D Ben benieuwd.. en neem lekker eventjes wat tijd voor jezelf dat is soms ook nodig ;)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 2 maart 2010 10:54

Sterkte met alles! Leuk als je het stukje van tv gelderland op je site zet, ik woon niet in gelderland jammer genoeg.!

[Beantwoorden]


Door Soesja op 2 maart 2010 15:16

Sterkte met alles! Jammer dat ik niet in Gelderland woon, maar ik kijk het op internet terug :)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 2 maart 2010 16:17

Maakt niet uit joh! Ik ben benieuwd naar die aflevering, hopelijk komt die op het internet!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 2 maart 2010 17:20

Ik kan het niet zien want ik woon niet in de buurt van gelderland! Kan je het later wel terugvinden op youtube? Of plaats je het dan op je site? (a)
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Elsemieke op 2 maart 2010 17:52

Tuurlijk begrijpen we dat! Heel veel succes met alles =)

Tof dat je op tv komt, komt het ook op uitzendinggemist ofzo? Want ik kan het niet kijken hier… xx

[Beantwoorden]


Door Ingelise op 2 maart 2010 18:56

Vera, er zijn veel dingen die ik niet weet, maar vier minuten op TV als onbekende Nederlander is ongelooflijk lang! Ik herinner me een artikel van een journaliste die probeerde 15 seconden op TV te komen, en dat was praktisch ondoenlijk. Daarbij, zendtijd is heel duur, dus dat heb je netjes gefikst. Komt het nog op Gelderse Uitzendingen Gemist? Volgens mij hebben wij hier namelijk ook Gelderland TV, maar ik ben een beetje een sukkel, dus ik heb het gemist. (Net als die twee keer dat er bekenden van mij in Lingo zaten.) (Die keer dat mijn halve school bij DWDD zat heb ik trouwens wel gezien, en da’s best grappig.)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 2 maart 2010 22:17

hee vera,
ik zag je vandaag bij tv gelderland.
dus ik dacht laat ik eens op je site kijken.
Echt geweldig al die info over make -up enzo.
ik gebruik zelf pas 2 jaar make – up en heb soms wel is vragen ofzo dus ik zal je site zeker aak bezoeken.

x

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 4 maart 2010 08:40

Hey Vera,
Ik heb deze site gevonden n.a.v. gelderse koppen! Ik vind het echt super gaaf wat je doet en je doet het ook nog eens goed! heel handig al die tips! Ik kan ze vast en zeker wel gebruiken:D

x Kirsten

[Beantwoorden]


Door Maris op 5 maart 2010 12:44

Wat leuk dat je weer op TV bent gekomen. Heb het helaas gemist, want ik woon niet in Gelderland. Ik snap hoe je je voelt! Stage is best druk vind ik… en ik ben nu nog eens ziek ook… heb keelontsteking en ik hoop dat ik maandag stage kan lopen. Maar ben bang dat ik nog een dag thuis moet blijven. :( Maja, het moet dan maar. Ik draag ook een bril en let nu tegenwoordig ook meer op mensen die ook een bril dragen, sommige mensen hebben trouwens wel gekke brillen op hoor, haha. xD Best leuk om te zien.

En natuurlijk begrijp ik het, veel succes er mee! Ik heb ook weleens van die periodes dat het even niet gaat, wat best vervelend is. ;)

xxx

[Beantwoorden]