NIVEA Shower & Shave

Er is weer iets nieuws op de markt, waardoor wij het weer een stuk gemakkelijker zouden moeten vinden om onze oksels/benen
/bikinilijn/een ander lichaamsdeel naar keuze te scheren. Dit keer gaat het om een douche- en scheercrème in één.

Image Hosted by ImageShack.us

NIVEA heeft de shower & Shave op de markt gebracht. Wat is het idee hierachter? De Shower & Shave is een douche- en scheercrème in één. Je hebt dus geen scheerschuim meer nodig en kunt gewoon makkelijk met je scheermesje aan de slag terwijl je doucht. Het schuim van de douche- en scheercrème is zo stevig dat het op je lichaam blijft liggen, lang genoeg voordat jij met je scheermesje eroverheen gaat. Dit klinkt allemaal leuk en aardig, maar werkt het ook? ik testte het voor je uit en stapte met ongeschoren benen, een scheermesje en NIVEA’s Shower & Shave onder de douche.

Image Hosted by ImageShack.us

Als douchecreme is hij prima, al snel wordt je douchecabine gevuld door de heerlijke geur van Passievruchten, hmm. Het is een douchecreme, dus lekker dik om je lichaam mee te wassen, maar wanneer de substantie als scheergel moet fungeren, vind ik de schuim toch echt te dun.

Ja, het schuim blijft langer op je huid liggen dan een normale doucheschuim, maar niet lang genoeg voor een grondige scheerbeurt. Voor mijn gevoelige huid vind ik de Shower & Shave niet goed werken, mijn benen waren best geïrriteerd nadat ik de Shower & Shave had gebruikt, terwijl de huid op je benen in vergelijking met je oksels en bikinilijn toch een stuk minder gevoelig is. Mijn gevoelige huidje en ik hebben toch een stevige scheerschuim nodig.

Duur is de douche- en scheercrème niet, voor 3.39 is NIVEA’s Shower & Shave bij de drogisterij te koop.

Twitter Facebook
Categorie: Verzorging | 8 maart 2010 | 18 reacties | Tags: , , , , , , , , , ,

Reacties

Door Eva! op 8 maart 2010 17:54

bourjois heeft er ook zo een, geloof er niet zo in.

[Beantwoorden]


Door Vera op 8 maart 2010 17:56

Hmm jammer dat ‘ie niet voor je werkt! Ik gebruik altijd conditioner voor het scheren, dat werkt voor mij altijd fijn. Misschien kan je dat ook eens een keer proberen! :)

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 8 maart 2010 18:16

Ik heb een soortgelijke van bourjois, ook geen succes. Klinkt allemaal erg leuk, maar werkt niet lekker om goed te kunnen scheren.

[Beantwoorden]


Door esmay op 8 maart 2010 18:37

Jammer dat ie niet zo goed werkt!
Goed review :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 8 maart 2010 18:48

jammer dat ie niet zo goed werkt

[Beantwoorden]


Door Josephine op 8 maart 2010 19:33

Heb er inderdaad niet veel goeds over gehoord

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 8 maart 2010 19:44

Jammer!
Ik had ergens gelezen ,ik denk bij martine,dat ie wel heel goed was.
Nouja….
x

[Beantwoorden]


Door kimberley op 8 maart 2010 20:18

die van bourjois vind ik wel erg fijn! En jammer van deze variant, was een mooi prijsje geweest…balen

[Beantwoorden]


Door Elke op 8 maart 2010 20:19

Bourjois heeft er idd ook een, Teder geluk heet die!. Ik vind het wel fijn werken, gebruik t altijd, eens kijken of deze ook werkt!..

[Beantwoorden]


Door Ann op 8 maart 2010 20:53

Lijkt me op zich wel een leuk product! Jammer dat hij niet goed werkt bij jou.

[Beantwoorden]


Door Meeerel op 8 maart 2010 21:00

Ik heb hem zelf ook. Ik zag hem in Berlijn in de vakantie en daar was die 1,50 in z’n crap winkel. Dus ik dacht meenemen. en ik vind hem echt geweldig

[Beantwoorden]


Door Nicky op 8 maart 2010 21:30

allerliefste Vera, ik moet je toch echt even verbeteren: het is langer dan en even lang als. Dus dan bij een ongelijkheid, en als bij een overeenkomst. Yups?

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 8 maart 2010 22:06

Ik gebruik altijd gewoon mijn Dove Go Fresh douchegel om me mee te scheren, werkt prima (:

[Beantwoorden]


Door Ingelise op 8 maart 2010 23:48

Ik scheer gewoon met water, de snelle scheerbeurtjes tussen de haastige momenten door. En als ik grondig wil scheren is Gillette mijn trouwe vriend.

[Beantwoorden]


Door Melissa op 9 maart 2010 13:31

Hmml ijkt me niet zo heel fijn. Misschien wel voor iemand die geen gevoelige huid neemt en gewoon heel snel scheert? Haha. Eigenlijk gebruik ik nooit meer scheerschuim, misschien moet ik het maar weer ’s gebruiken!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 9 maart 2010 18:59

Volgens mij kan je de douchegel meteen aanbrengen op de huid ipv eerst opschuimen.. Denk dat het dan wat bete werkt! :) Heb namelijk ook zoiets van de Aldi (jaja!) en dat werkt heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 9 maart 2010 20:23

Neeehh ik houd het denk ik maar bij mij scheermesjes waar al gel inzit!
xx,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Anouk op 10 maart 2010 19:12

Ik geloof ook noooit zoveel in dit soort middeltjes. Ik gebruik wel gewoon allebei apart.

[Beantwoorden]