Glamcosmetics.nl – Maybelline Lash Stylist Waterproof mascara

Na mijn filmpje van gisteren zat ‘ie er wel een beetje aan te komen, een review van de Maybelline Lash Stylist mascara in Waterproof. De mascara is afkomstig van Glamcosmetics, een Nederlandse webshop die veel drogisterij en een paar a-merken verkoopt voor een fijne, lage prijs.

Image Hosted by ImageShack.us

Toen ik de mascara zag, viel me de goedkope verpakking gelijk al op, deze is overduidelijk plastic. Jammer! Verder is er niet veel bijzonders aan de verpakking te zien, de mascara komt gewoon in een zwart flesje.

Image Hosted by ImageShack.us

Het borsteltje is een kammetje (oke, dat klinkt scheef). Vroeger had ik een erg fijne rimmel mascara met een kammetje, dus ik had goede hoop voor deze mascara.

Image Hosted by ImageShack.us

Ik ben nooit blij met waterproof mascara, het is altijd een stuk minder mooi als gewone mascara én een hel om aan het einde van de dag van je wimpers af te krijgen. Toch waagde ik weer de kans en bracht een paar laagjes mascara aan.

Maar oh, dit is niets voor mij! De mascara separeert je wimpers nauwelijks, wat dus betekend dat je al snel klonters en spinnenpoten krijgt.Hierboven zie je het resultaat. Misschien is de reguliere versie beter, maar ik vind de waterproof versie op zijn zachts gezegd een ramp…

Maybelline Lash Stylist mascara in Waterproof, €5,95 verkrijgbaar bij Glamcosmetics.


Reacties

Door Rianne op 22 maart 2010 14:06

Grappig, ik heb juist het liefst wél waterproof mascara. Maar deze mascara ziet er idd niet heel geweldig uit..

[Beantwoorden]


Door Teddy-lovethatmakeup op 22 maart 2010 14:13

Leuk geschreven ;_)

[Beantwoorden]


Door Melissa op 22 maart 2010 14:33

Lijkt me echt geen fijne mascara!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 22 maart 2010 15:27

Die ziet er echt verschrikkelijk uit!

[Beantwoorden]


Door esmay op 22 maart 2010 15:35

Ik heb hem ook! Maar je krijgt er als je teveel doet wel spinnenpoten van!
Maar ik heb er niet zoveel last van, want ik doe dan echt maar 1 laagje :)

[Beantwoorden]


Door Lenine op 22 maart 2010 16:01

Mmmm, dit geeft me zo’n fake&trashy gevoel

[Beantwoorden]


Door Ann op 22 maart 2010 17:05

Die ga ik zeker mijden!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 22 maart 2010 19:12

Oooo deze ga ik zeker niet kopen! Sowieso draag ik alleen waterproof in de zomer als het echt nodig is!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Regina op 22 maart 2010 19:30

uh tja, het is ook niks voor mij

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 22 maart 2010 19:57

Het laat me denken aan dat kindermake-up. Dat spul datje bij Lelly-Kelly schoenen krijgt…

[Beantwoorden]


Door Marieke! op 22 maart 2010 20:32

blegh, niet fijn!

[Beantwoorden]


Door Frauke op 22 maart 2010 20:48

Hahaha ik heb pats dezelfde vorige week getest, hij is inderdaad slecht. HEEL SLECHT. xD

[Beantwoorden]


Door laetitia op 22 maart 2010 21:29

Okeej,deze moet ik dus NIET kopen!^^
Dankje voor de review!
Hou ook niet zo van waterproof!
x

[Beantwoorden]


Door Leontien op 22 maart 2010 22:41

Echt een crappy mascara dus! Ik houd echt niet van die kammetjes, geef mij maar gewoon een borsteltje, werkt beter vind ik

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 22 maart 2010 23:51

hihi hij zat ook in mijn testverpakking blijkbaar,.. heb m nog maar niet open gemaakt! Wat mocht je nog meer testen?

[Beantwoorden]


Door Madelon op 23 maart 2010 00:43

Ik zou m zelf al niet kopen omdat het een kammetje is, ik kan daar niet goed mee overweg met mijn wimpers. Deze mascara geeft wel spinnenpoten, dat is jammer…

[Beantwoorden]


Door Frauke op 23 maart 2010 06:39

Btw, @Vera Camilla en @Tamarah : mochten jullie ook een rimmel lipstick en lipliner testen? :-P

[Beantwoorden]


Door Laura op 23 maart 2010 09:24

Ik haat mascara’s met een kammetje :P Heb nog niet één goede gehad met zo’n ding.

[Beantwoorden]


Door Amanda op 24 maart 2010 21:23

Mascara met kammetjes is niks voor mij haha, vreselijk vind ik het.

[Beantwoorden]


Door Jill op 27 maart 2010 10:09

Iew, ik vind spinnenpoten zo blergh.
haha, maar jou staat het eigenlijk bestwel!

+ilove you eyeliner.
ik kan er maar uren naar staren. :P!

[Beantwoorden]


Door natasja op 28 maart 2010 11:24

dat heb ik dus ook, ik heb maybelline mascara (glam eyes, gewone en waterproof) en dan krijg ik dus ook zo’n dikke wimpers.. maar die meiden bij mij op school hebben nog veel dikkere wimpers, ziet er echt niet uit! haha

[Beantwoorden]


Door Danique op 30 maart 2010 15:07

Je moet ermee om kunnen gaan en niet je ogen dik willen aanzetten maar juist zachtjes met het kammetje over je wimpers gaan.

[Beantwoorden]


Door Lieve op 28 augustus 2010 20:18

waterproof vind ik inderdaad ook verschrikkelijk, snap niet dat sommige meiden dat elke dag gebruiken en dan nog wimpers overhouden.. ik gebruik het ook nooit maar ik dacht voor de zomer is het wel is handig, kan ik met mascara gewoon zwemmen. nou echt NOOIT meer, krijg het er met geen mogelijkheid af! tonic, melk, niets helpt. de enige optie is het nog met je nagels eraf pulken, verschrikkelijk! het laat m’n wimpers enorm afbreken, voelt echt niet goed. met gewone mascara maak ik m’n wimpers altijd eerst even nat met een watje, gaat het er zo af!

[Beantwoorden]