Boozyshop.nl – Arissa blush & nagellak.

Booyzhop is één van mijn meest favoriete Nederlandse webshops. Waarom? De producten die bij Boozyshop verkocht worden zijn niet duur, net zoals de verzending. Ook heb je de bestelde make-upjes altijd lekker snel in huis én Boozyshop verkoopt vooral merken die niet, of heel slecht in Nederland te verkrijgen zijn. Aan het assortiment van Booyshop is sinds kort een nieuw merk toegevoegd, Arissa. Vandaag review ik de nagellak en blush die ik van Arissa heb. Binnenkort volgt er ook nog een review over 2 oogschaduws van Arissa.

Image Hosted by ImageShack.us

Als eerst de blush, deze heb ik in de kleur Barely. De verpakking doet me erg aan de NARS blushes denken. De verpakking is simpel zwart met ‘ARISSA’ gedrukt op het klepje. Best mooi, hoewel ik het ARISSA lettertype wat goedkoop vind ogen.

Image Hosted by ImageShack.us

De kleur van de blush vind ik erg mooi. Het is een lichtroze kleur, die bij eigenlijk iedereen wel zal staan, maar voor meiden met een lichte huid extra geschikt is.

Image Hosted by ImageShack.us

Close-up van de blush. Er zit geen enkele glitter of glimmer in en dat maakt deze blush geschikt voor elke gelegenheid. Hij zal bij elke make-up look mooi staan en je wangen een lieve blos geven.

Image Hosted by ImageShack.us

Hier heb ik de blush lichtjes aangebracht. Hij is vrij goed gepigmenteerd, dus kijk hiermee uit dat je geen knalroze strepen op je gezicht zet! Zo’n gepigmenteerde blush is een pluspunt omdat je minder nodig hebt, maar kan ook een minpunt zijn, omdat je er wel mee moet uitkijken.

Image Hosted by ImageShack.us

Ook heb ik een nagellak van Arissa, in de kleur Flamingo. Dit is een super mooie roze nagellak met een gouden glans. In eerste instantie vond ik de kleur niet zo geweldig, maar ik bleef toch maar naar mijn nagels kijken. Hij heeft me verrast, ik vind het echt een mooi kleurtje. Qua substantie en houdbaarheid is hij niet bijzonder, de nagellak houdt het zoals de meeste lakjes 1 a 2 dagen op mijn nagels vol, zonder te chippen of te scheuren.

2 mooie producten dus. De blush ligt nu vast op mijn wastafel voor dagelijks gebruik. Ook erg leuk is het feit dat je nu Arissa met met 15% korting kunt kopen! De blush kost normaal €4,95 en nu €4,15. De nagellak is normaal €4.49 maar nu €3.79.


Reacties

Door Miranda op 12 maart 2010 14:14

De blush ziet er erg mooi uit! Die zou ik zelf ook wel eens willen proberen! :)

[Beantwoorden]


Door linsey op 12 maart 2010 14:16

Ik heb de blush ook, hij is inderdaad erg mooi ik heb ook een erg lichte huid kheb ook die blush in Dame haha. leuk artikel

[Beantwoorden]


Door Laura op 12 maart 2010 14:17

Ik heb nog niks van dit merk geprobeerd, toch maar eens doen!

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 12 maart 2010 14:49

Ziet er goed uit! Dat lakje lijkt erg op mijn Bourjois lakje, alleen is die van Arissa toch een stuk goedkoper :D Klinkt allemaal erg goed :D

[Beantwoorden]


Door esmay op 12 maart 2010 14:55

Ziet er mooi uit :D

[Beantwoorden]


Door Elske op 12 maart 2010 15:36

Die blush ziet er mooi uit! De nagellak vind ik iets minder.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 12 maart 2010 16:07

Wauw mooi! Het nagellakje lijkt op mijn Maybeline colorma lakje die ik nu op heb!

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 12 maart 2010 16:13

Wat een mooie blush! =)

[Beantwoorden]


Door kashmira op 12 maart 2010 17:14

mooie revieuw weer!

welke blush vind je van deze het fijnst:

maybelline sweethart rose
elf tickled pink
mac dame

of de arissa?

[Beantwoorden]


Door Regina op 12 maart 2010 17:17

mooie nagellak!

[Beantwoorden]


Door Suzy op 12 maart 2010 17:43

Hehe de verpakking van die blush deed mij ook gelijk aan NARS denken :)

Het nagellakje is echt schattig! Die gaat zeker op mijn wishlist!

[Beantwoorden]


Door l op 12 maart 2010 17:54

Hoe krijg je van die mooie foto’s?

[Beantwoorden]


Door Soesja op 12 maart 2010 18:42

Oelala, dat is goedkoop! Klinkt goed :)

[Beantwoorden]


Door kimberley op 12 maart 2010 19:08

Die blush heb ik ook en ik ben er verliefd op :) vind ‘m erg prettig !
Mooie foto’s !

[Beantwoorden]


Door Marieke op 12 maart 2010 19:17

mooie spulletjes!

ik heb ook voor het eerst maar eens wat make-up besteld op internet haha, en een nederlandse webshop vind ik dan toch het fijnst.
ik heb een palletje van Wet ’n Wild besteld, en een nyx blush en oogschaduwpalletje
oeeh I can’t wait!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 12 maart 2010 21:40

Ik wil al heel erg lang iets bij Boozyshop bestellen, maar ben op dit moment een beetje errug blut!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Tine op 12 maart 2010 22:01

Die nagellakkleur is mooi!
x

[Beantwoorden]


Door Lee; op 12 maart 2010 23:04

Die nagellak vind ik niet zo mooi, maar die blush zeker wel :D

[Beantwoorden]


Door Denise JustPink op 12 maart 2010 23:30

Wauw die nagellak is echt mooi!

[Beantwoorden]


Door Lilly op 13 maart 2010 10:55

De blush ziet er zooo mooi uit! Lekker goedkoop ook! Die nagellak is ook heel mooi :)

[Beantwoorden]


Door margaux op 13 maart 2010 17:22

Die blush is leuk !

[Beantwoorden]


Door sarah op 13 maart 2010 18:01

ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 13 maart 2010 23:08

Ik vind de nagellak echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 14 maart 2010 17:46

OMG!
Die blush is zooooooo mooi!
Echt gorgeous!
Ik ga hem kopen!
x

[Beantwoorden]


Door A* op 14 maart 2010 17:58

boozyhop is leuk, maar zooo verschikkelijk chaotisch om wat te zoeken dat ik er nooit wat koop eigenlijk

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 20 maart 2010 14:01

[…] verkoopt en lekker goedkoop blijft. Boozyshop heeft weer een nieuw merk in de webshop: Arissa. Eerder testte ik van Arissa al een blush en een nagellak, maar nu ook twee mooie […]