MardyMakeupshop.nl

Afgelopen week ontving ik een pakketje van MardyMakeup shop, een vrij nieuwe webshop die wordt gerund door moeder en dochter. In de webshop vind je cosmetica voor een lage prijs, en als ik laag zeg, dan bedoel ik ook echt láág. In de shop vind je onder andere: eyeliner, lipgloss en mascara voor €2,95 en voor nagellak betaal je slechts €1,50! Ze verkopen make-up van de vrij onbekende merken Classics, Safari, Janette en Cantara. En elke maand is er weer een leuke aanbieding!

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

De spulletjes die ik kreeg om te testen: Safari nagellak, een oogschaduwpalette van Janette en Cantare Glam Shine lipgloss.

Safari nail polish 267 – €1,50.

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Ik kreeg een nagellakje van Safari in nr. 267. Ik kan de de nagellak verder niet op de site terug vinden, maar het is een mooie kleur donkerpaars. Ik hou persoonlijk meer van creamylakjes, maar ik vind deze ook erg mooi. Hij dekt prima, hij droogt wat moeizaam en blijft ongeveer 1,5 dag op mijn nagels zitten. Ik vind het flesje wel cute, vooral de dop het met zebraprintje vind ik leuk. Voor de Safari nagellak betaal je bij MardyMakeupshop €1,50.

Janette oogschaduw 06 – €2,25

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Ook ontving ik een oogschaduwpalette van Janette in 06. Dit is een paletje met 3 mooie kleurtjes, die mij wel geschikt lijken voor een smokey eye. Ik vind het paletje helaas wel erg goedkoop ogen, ook kruimelt de oogschaduw erg en dat is jammer. Op de 2de foto zie je de swatches, de donkerste kleur is goed gepigmenteerd, maar de gebroken wit en de grijs hadden echt wel wat meer kleur mogen bevatten. Misschien een leuk paletje voor make-up beginners?

Cantare Glam shine lipgloss 04 – €2,95

Image Hosted by ImageShack.us

Als laatst testte ik de Cantare Glam Shine lipgloss, die me wel érrug aan de L’oreal Glam Shine lipgloss doet denken. Niet alleen de naam, maar ook de verpakking is bijna hetzelfde. Zou de kwaliteit dan ook hetzelfde zijn? Dit is helaas niet het geval. De lipgloss is lekker goedkoop (een stuk goedkoper dan de lipgloss van L’oreal), maar hij stinkt zó erg! Toen ik deze lipgloss had opgesmeerd kon ik niet wachten om hem er weer af te halen, de lucht was echt te erg. Verder doet de lipgloss ook weinig bijzonders, hij is niet goed gepigmenteerd en laat enkel een bruinig waasje en wat glitters achter. Jammer!

Mardy Makeup shop is een lekker goedkope webshop, perfect voor meiden die nog maar net met make-up beginnen en niet zoveel geld te besteden hebben. De Safari nagellak vind ik zeker het proberen waard (al helemaal voor die prijs!), maar de Glam Shine lipgloss vind ik helaas een afknapper. Een minpuntje aan de webshop zelf vind ik dat hij vrij onoverzichtelijk is. Veel producten zijn warrig ingedeeld, soms op kleur, soms op merk, soms op kleur én merk. It just doesn’t make any sense. Ook staan er geen, of er gebrekkige beschrijvingen bij de producten. jammer! Wel vind ik het een leuk initiatief dat moeder en dochter samen een shop zijn gestart (:

Twitter Facebook
Categorie: Reviews | 27 februari 2010 | 24 reacties | Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Reacties

Door Kirsten op 27 februari 2010 14:22

Bij die lipgloss zag ik haast niet dat je iets op had, maar ik ga wel eventjes bij de lakjes kijken :). ‘T valt altijd te proberen, als ik iets leuks zie.

[Beantwoorden]


Door Patricia op 27 februari 2010 14:51

Ik dacht dat je een foto met lipgloss was vergeten en dat je een foto met en zonder zou doen! Jammer dat de lipgloss zo slecht is. Ik vond hem ook wel een beetje lijken op die van L’oreal. Die nagellak vind ik wel heel erg leuk!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Josephine op 27 februari 2010 15:08

Hmm jammer van de 2 laatste dingetjes, maar die nagellak is mooi! Vind die dop echt superleuk!

[Beantwoorden]


Door Danique op 27 februari 2010 15:21

Ik had ook al gekeken, ben het met je eens over de site an sich. Mag wel wat meer overzichtelijk inderdaad.
Eerlijke review! Fijn.

[Beantwoorden]


Door lisa op 27 februari 2010 15:31

ik vind het een beetje een B-MERK
webshop eerlijk gezegd..

[Beantwoorden]


Door Dajana op 27 februari 2010 16:55

Fijn zo’n eerlijke review! Helaas valt de kwaliteit idd wat tegen, maar de nagellak is wel mooi..

x

[Beantwoorden]


Door Lisha op 27 februari 2010 17:23

‘Janette’ is in Antwerpen een scheldnaam voor homo’s. Met zo’n merknaam scoor je hier niet echt … behalve de giechels ^^

Ik ken niets van de merken, maar die Glam Shine is inderdaad wel erg uh … herkenbaar. Wilde eigenlijk eerst commenten van : ik dénk dat je een fake te pakken hebt! Waar halen ze het.

[Beantwoorden]


Door Birgit op 27 februari 2010 18:14

Die Glam Shine deed me ook heel erg denken aan die van L’oreal! Ik vind het ook een leuk inititatief dat moeder en dochter een webshop starten, maar ben het wel eens met Lisa..

[Beantwoorden]


Door Laura op 27 februari 2010 18:21

Ik vind het goed dat je zo eerlijk bent! Misschien dat ik de nagellak eens ga proberen..

[Beantwoorden]


Door esmay op 27 februari 2010 18:25

Leuk! Ik heb ook een lakje van Safari, alleen dan creamy.

[Beantwoorden]


Door Anniek op 27 februari 2010 18:52

Ik vind het echt te goedkoop ogen, ook dat Safari nagellakje. Ik heb echt een zwak voor duur ogende producten :P.

[Beantwoorden]


Door Milou (Cherize) op 27 februari 2010 19:41

Jammer van die oogschaduw. Ik vond het wel mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door joy op 27 februari 2010 19:45

toen ik het zag dacht ik al dat is helemaal niks, en dat vond jij dus ook toen ik het las. fijn dat je gewoon eerlijk blijft, trouwens onbekende merken trekken mij toch nooit zo…ik geef liever geld uit aan clinique of mac ofzo

[Beantwoorden]


Door Mindcross op 27 februari 2010 19:45

toch oogt het wel dat de prijs met kwaliteit klopt :)

[Beantwoorden]


Door mandy op 27 februari 2010 22:10

Fijn dat je eerlijk bent geweest =) Ik vind het niet echt een webshop waar ik zou bestellen ;)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 27 februari 2010 22:23

Dames, ik ben altijd eerlijk! ookal krijg ik iets gratis, no matter what; ik blijf mijn ongezouten mening geven. Want er is niets vervelender dan een product kopen dat niet naar je zin is, maar ‘waar veracamilla zo enthousiast over was’ ja toch?

[Beantwoorden]


Door snoeshi op 27 februari 2010 22:40

heerlijk, zo’n lekker eerlijk stukkie :) Persoonlijk vind ik de webshop niet zo, maar hopelijk is het idd iets voor de Budgetshoppers

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 28 februari 2010 09:25

De oogschaduw lijkt me idd van zwakke kwaliteit!
Het enigste wat ik eens zou proberen is de nagellakjes.
x

[Beantwoorden]


Door Kelly beautydream op 28 februari 2010 10:59

Hmm vind het tegenvallen. Geen webshop waar ik zou bestellen in ieder geval. Jammer! Fijn dat je eerlijk bent Vera :)

[Beantwoorden]


Door Eline op 28 februari 2010 11:02

ziet er echt allemaal top uit!

[Beantwoorden]


Door Danique op 28 februari 2010 13:53

Hmm ziet er niet zo goed uit nee jammer! Ik denk niet dat ik er mijn geld aan uit ga geven :)

[Beantwoorden]


Door azazella op 28 februari 2010 20:14

Ik vind he techt geweldig dat je echt eerlijke reviews maakt!
Meestal als je andere blogs leest dan is het 99% een positief uitkomst over alles wat ze maar testen en het is echt fijn om een keer gewoon te lezen wat het product nou echt doet.

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 28 februari 2010 21:03

Jammer dat het niet geweldig is, maar toch wel fijn van die lage prijs.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 28 februari 2010 22:20

Bij die lipgloss zie je amper dat er iets op zit!

[Beantwoorden]