Filmpje: Shocking news + shoplog!

Dames, ik heb shoooocking nieuws! ik onderga binnenkort een grote transformatie. ’t is geen plastische chirurgie, but it’s sure somethin’! kijk dit filmpje dus om erachter te komen wat het is. Ook laat ik jullie zien wat ik gister heb gekocht + met duidelijke foto’s erbij.

Sorry dat er gister geen artikel was, ik had het gister mega druk en ik heb wel geprobeerd het filmpje te uploaden, maar met de brakke internetverbinding hier, is dat helaas mislukt. Gelukkig staat het filmpje nu online, so enjoy!

Hebben jullie een bril? En wat voor soort montuur heb je? Draag je hem vaak, of alleen als je moet lezen/computeren? Ik vind het eigenlijk wel tof dat ik een bril krijg. Ik zie het al een accessoire, net zoals een mooi paar oorbellen!

Twitter Facebook
Categorie: Video | 20 februari 2010 | 88 reacties | Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Reacties

Door Mascha op 21 februari 2010 12:54

Ah dat heb ik ook! Alleen je gaat echt verslaafd worden, want de hele wereld is ineens helder :P Advies wat ik vanuit mijn omgeving krijg is dat je hem niet te vaak op moet doen want dan worden je ogen lui. Ik draag hem nu soms, en als ik hoofdpijn voel op komen doe ik hem gelijk op.

[Beantwoorden]


Door lisa op 21 februari 2010 12:58

ik heb geen bril! gelukkig. ik denk dat het je echt heel leuk/zakelijk gaat staan.
heb zelf ook zo een blush van hema en vind hem super fijn, heb wel een paar tinten donkerder. en je doet er ook heeeel lang mee!
xx

[Beantwoorden]


Door Sharon op 21 februari 2010 12:59

Ik heb gelukkig geen bril (: Lijkt me echt niks, maarja. Ben benieuwd hoe ze je staat ;)! Leuke shopjes, ik wist eigenlijk niet wat ik van die pofmouwtjes moest vinden, dus ik had ‘m niet gekocht maar stiekem vind ik ze best wel leuk, haha.

[Beantwoorden]


Door Lilly op 21 februari 2010 12:59

Bij mijn linker oog heb ik -2,5 en mijn rechter oog heb ik -0,5, groot verschil waardoor ik heel duizelig zou worden als ik de hele dag lenzen of een bril zou dragen. Daarom draag ik alleen bril als ik in de klas zit (schoolbord) en bij het tv-kijken. Maar als ik m’n bril ook buiten op zet gaat er echt een wereld voor je open! Ben benieuwd naar je bril..! :)

[Beantwoorden]


Door esmay op 21 februari 2010 13:03

Ik heb wel een bril, en ik draag hem altijd, maar gelukkig staat het bij mij wel eeeh. mooi… niet zo zakelijk zegmaar! maar iedereen is er al aan gewend dusja. ;)

[Beantwoorden]


Door Ellen op 21 februari 2010 13:07

Ik heb eigenlijk al vanaf kleins af aan een bril. Ik heb altijd mijn bril netjes opgedaan en mijn ogen zijn verbeterd. Ik draag nu al 5 jaar geen bril meer. Wel zal ik dat ooit moeten en over 2 jaartjes met autorijden is dat misschien wel slim. Maar nu ben ik er lekker vanaf:D

[Beantwoorden]


Door YoLin op 21 februari 2010 13:07

Ik heb lenzen. Ik heb ze vooral in op school, en ’s avonds met tv kijken ofzo draag ik mijn bril. Maar die is meer voor erbij.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 21 februari 2010 13:10

Ik heb 4 brillen in verschillende kleuren :) En ik heb lenzen. Maar ik heb zoveel omdat ik zelf in een brillenwinkel heb gewerkt. Ik vind het heel leuk om af te wisselen enzo. Maar ik heb wel altijd een bril op/lenzen in want zonder zie ik nog minder dan 10% :S Ik ben echt blind haha.

[Beantwoorden]


Door Laura op 21 februari 2010 13:10

Ik ben benieuwd naar je bril! Heb er zelf geen, maar zou er geen moeite mee hebben als ik er een zou moeten. Vind dat zwarte jurkje trouwens geweldig! (L)

[Beantwoorden]


Door Elise op 21 februari 2010 13:11

Ik heb lenzen..

En heb pas een hele mooie nieuwe bril gekocht, voor sochtends/savonds als ik geen lezen in heb. Maar ik heb nu zo’n supermooie zwarte designbril en ik ben er zo blij mee dat ik hem nu af en toe de hele dag op heb.

Dat vind ik het leuke aan een bril
de 1dag lenzen de andere dag een brillll

[Beantwoorden]


Door Anna op 21 februari 2010 13:12

Ben benieuwd naar je bril! Ik moet zeggen, in het begin toen ik een bril kreeg wou ik hem ook eigenlijk niet altijd op, maar ik zag ineens ZO scherp dat het fijner was met! En nu draag ik al zo’n 5 jaar een bril. :)
Leuke spulletjes geshopt, ben je gister niet tegengekomen in de H&M/Hema.

[Beantwoorden]


Door Fredericke op 21 februari 2010 13:15

Aaaah. Ik heb al van m’n 6 een bril en ik haat het serieus zo hard! Gelukkig draag ik nu sinds 3 jaar lenzen. Misschien ligt daat bij jou helemaal anders maar ik zou veel liever willen dat ik het niet nodig had (:

[Beantwoorden]


Door tessa op 21 februari 2010 13:26

super leuke dingen! Ik heb die trui ook!=]
en ik denk dat die brillen je super leuk gaan staan!
XX

[Beantwoorden]


Door Josephine op 21 februari 2010 13:26

Ik heb een bril, alleen als ik niet kan lezen. Maar ik heb niet zo’n hele grote sterkte, aan mijn linkeroog -1 en that’s it.

*filmpje bekijken*
Ben benieuwd hoe de bril je staat! Ik heb een domme bril, maar dat was omdat ik van plan was om hem nooit te dragen, maar nu draag ik hem best wel vaak… Oooh wat een leuke tas! Ik vind die tas echt bij je passen!

Nou je het over marylin Monroe hebt, ik zag een klasgenoot met zo’n leuk shirtje van haar, ik moest meteen aan jou denken! Zo’n grijswitte, en dan is de mond rood!

Hij is inderdaad leuk! Noooo, ooh dat jurkje is echt heeel leuk! Hij staat je echt heel goed!

haha “Kan je weer niet zien”

Hmm, dat vestje, toen je het in je handen had, vond ik hem niet zo, maar bij jou staat die het wel!

[Beantwoorden]


Door Sabine op 21 februari 2010 13:27

Leuke aankoopjes! Ben benieuwd naar je brillen, vooral naar je nerd bril! =) Ik heb die blush trouwens ook, hij is heel mooi maar miss een beetje te glitterig!

[Beantwoorden]


Door Hannah op 21 februari 2010 13:39

Ik heb een bril en heb die altijd op! En ik kan niet zonder! Ja, ik kan niet zonder in die zin dat ik anders weinig zie haha, maar ik kan ook niet zonder omdat het echt bij me hoort die bril. Het past bij me en vind ik een super leuke toevoeging voor m’n gezicht! Ik heb met name grote brillen. Veel montuur : brede zijkanten, ietwat grotere glazen.

Heb mijn bril (eigenlijk zijn het er 2) ook gekocht bij Specsavers in Arnhem… alleen daar ga ik noot meer heen! haha
Ik vind de mensen die daar werken verre van klantvriendelijk (sommige waren aardig, maar zijn nu weg). Ik vind het van die neppe types en daar houd ik niet van. En de term ‘klant is koning’ kennen ze zeker niet. Ze doen heel vriendelijk, maar als je een probleem hebt, dan heb je vaak pech en weten ze niet wat moeite doen is voor een klant. Al veel gedoe gehad daar!!
En daarbij is de kwaliteit brillen ook niet je van het. Mijn moeder heeft bijv. al 2 keer een nieuwe bril moeten krijgen omdat de hare kapot ging en de kleur ging eraf bijv. (En moeilijk dat ze deden daar haha)

Nu moet ik wel weer nieuwe brillen, want mn ogen zijn wat achteruit gegaan geloof ik, dus daarvoor ga ik lekker naar Nijmegen naar de Specsavers haha
Ja lekker moeilijk doen, maar goed, soort van ‘leuk uitje’.

Ben benieuwd naar je brillen! En super leuke spullen heb je gekocht verder. I like the pofmouwtjes a lot!

[Beantwoorden]


Door Chayenne op 21 februari 2010 13:49

Ik heb geen bril, wel gehad. waarom?
Ik heb 24uur per dag hoofpijn, het is geen migraine omdat het constant is en migraine komt in ”aanvallen” aldus de artsen. Hiervoor kreeg ik een bril maar het werd daarmee helaas niet verholpen, sucks! Ik heb ook een scan ondergaan omdat ik zelf dat dat er misschien iets in mijn hoofd zat waardoor het kwam maar dit was gelukkig niet het geval. Met de zwaarste medicijnen gaat het zelfs niet weg, dus ik moet er helaas mee leren leven.

Die brillen zullen je wel leuk staan, en ik hoop dat je hoofpijn minderd of zelf weggaat erdoor. Succes.

[Beantwoorden]


Door mandy op 21 februari 2010 13:53

Ik krijg ook een bril maar ook niet voor de hele dag ;) En superleuke spullen heb je gekocht =D

[Beantwoorden]


Door Butterfly op 21 februari 2010 13:55

Waar heb je die tas gekocht??

xxx

[Beantwoorden]


Door Madeleine op 21 februari 2010 14:00

Echt leuk filmpje ! (:
Weet je , ik wil zo eens een meet & great ! xD
naja miss willen andere dat ook wel ! (:

[Beantwoorden]


Door linsey op 21 februari 2010 14:00

Leuke spulletjes! ik ben benieuwd naar je bril !

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 21 februari 2010 14:01

@Sharon: Had ik inderdaad ook, wist niet zo goed wat ik van die pofmouwtjes moest denken, maar vind het nu toch wel erg cute!

@Hannah: Oh serieus! pffff, hopelijk krijg ik geen problemen! vond 1 vrouw daar wel onvriendelijk, maar verder vond ik de verkopers het wel goed doen. Mijn moeder heeft ook 2 brillen daar vandaan en nog geen problemen mee gehad na 2 jaar, dus hopelijk gaat het voor mij ook probleemloos.

@Chayenne: Wow, dat is echt heel heftig. Succes, ik hoop voor je dat t uit eindelijk wel een keer weggaat!

@Butterfly: Die heb ik bij Invito gekocht.

@Madeleine: Een keer een meet met lezeressen? Leuk idee, misschien ook wel leuk als er dan meerdere beautybloggers meegaan :)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 21 februari 2010 14:01

Leuk!
ik had vanaf groep 5 tot de 1e een bril, ik zit nu in de 2e, en heb nu lenzen en daar ben ik ook heel blij mee. als ik een dag nergens heen ga ofzo heb ik wel mn bril op. mn linker oog is -3,25 en mn rechter is -3,75 dus ik moet wel lenzen op mn bril op, anders zie ik dus helemaal niks haha!
ik denk dat het je wel leuk gaat staan!

[Beantwoorden]


Door Hannah op 21 februari 2010 14:04

@Vera: Ik heb ook gewoon mijn 2 brillen al 2 jaar zonder problemen hoor! Denk ook dat het net ligt aan welke bril je uitkiest. Zal wel goed komen :) Het meest vervelende vind ik gewoon hun service.. of beter hun niet-service haha
Ik weet alleen niet of dat in Nijmegen beter zal zijn!

Trouwens.. het kan ook goed komen dat je gewoon door het feit dat je veel op een pc kijkt last van je ogen krijgt. Je houdt je ogen dan toch telkens in een soort ‘staar’modus. En het is heel inspannend voor je spieren dan bij je ogen. Ik merk ook hoor, ook met bril dus, dat ik wat ooghoofdpijn krijg als ik te lang achter de computer zit. Maar het zal je vast wel iets helpen! Zeker als je wat moe wordt, dan wil een bril altijd wel helpen.

[Beantwoorden]


Door Hannah op 21 februari 2010 14:05

Oh wat een heerlijk onsamenhangend verhaal.. hopelijk kan je er wat van maken haha :D

[Beantwoorden]


Door Jessica op 21 februari 2010 14:06

Ik heb ook al tijden een bril/lenzen, en indd, hoeveel mensen uit de grafische wereld wel geen bril/lenzen dragen haha!

Ik draag bijna altijd mijn lenzen omdat ik de druk op mijn neus van de bril heel vervelend vindt. Alleen een bril er naast bij is belangrijk ivm oogontstekingen en soms is het weer zo kut (van dat droge, winderige weer) waardoor lenzen dragen heel erg irriteert.

Anyways, veel plezier met je brillen ;) Dat komt vast wel goed haha!

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 21 februari 2010 14:09

Ben benieuwd hoe die brillen je zullen staan!
Volgens mij sta jij met alles!^^
Dat jurkje is echt pretty!
En die blush ziet er ook echt mooi uit!
x

[Beantwoorden]


Door Felicia op 21 februari 2010 14:22

Ik heb aan beide ogen een sterkte van -2, maar draag normaal gesproken gewoon lenzen. Heb ook 2 brillen die ik soms op heb, gewoon als ik daar zin in heb :). Een bruine en een witte met blauwe accenten. Ben benieuwd naar de jouwe!

Trouwes, i lóve your bag :D!!

[Beantwoorden]


Door Elle op 21 februari 2010 14:25

ik draag een bril in huis en lenzen voor naar buiten.

en heb je nou je haar geknipt? want het lijkt ietsjes korter!

xX

[Beantwoorden]


Door Elske op 21 februari 2010 14:30

Ik heb altijd een bril gehad, maar heb sinds kort lenzen. Als ik last heb van mijn ogen draag ik mijn bril nog wel. Ik vind je tas heel mooi hoor!(: Hij vloekt bij mijn blauwe jas, maar anders zou hij ook wel iets voor mij zijn.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 21 februari 2010 14:33

yeeeeey een nieuwe lezer erbij voor jou!:D
haha ik heb even op je site zitten kijken enzo, ik blijf je volgen =)

Komt die tas btw bij de invito weg?

x

[Beantwoorden]


Door A* op 21 februari 2010 14:47

Leuk filmpje! Je hebt leuke dingen gekocht. Ik heb ook zo´n Hema blush, hoe heette de kleur? Kon ik niet echt verstaan :p Droeg je in het filmpje trouwens een taile riem én een gewone riem of heb ik ook een bril nodig? :p
Zet me wel aan het denken trouwens, zit ook superveel achter de PC en heb geregeld hoofdpijn…

[Beantwoorden]


Door Mariska op 21 februari 2010 15:08

Echt leuke dingen heb je geshopt! Vind de Marilyn Monroe trui en het vestje met de pofmouwtjes het leukst :)
Leuk trouwens dat je een bril krijgt! Ben benieuwd hoe het staat!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 21 februari 2010 15:09

Ben benieuwd naar je brillen!! Leuk filmpje! Die pofmouwtjes zijn echt leuk jah! Trouwns leuke makeup, kan je daar een filmpje van maken?:D

[Beantwoorden]


Door Maud op 21 februari 2010 15:17

omg, wat toevallig
die tas heb ik ook, ook die kleur!
en ILOVEIT! hij is zo fijn,
en juist omdat ie niet echt matcht vind ik m juist weer overal leuk bij!haha
En die marlin monroe trui is echt VET!!!! jmmr dat ik die niet in de winkel heb gezien!haha anders was die ook van mij geweest!haha

Liefs,Maud

[Beantwoorden]


Door liza op 21 februari 2010 15:28

die tas vind ik juist super mooi :O
en een bril is niet zo erg hoor;P
ik moest eht vroeger toen ik klein was ook voor tv kijken daar kreeg ik hoofdpijn van.
ik heb hem alleen bijna nooit opgedaan, ik was heel eigewijs.
maar ja boring !
je hebt leuke kleren gekocht ;O
jmmr dat er gistern geen artikel was maar ja een filmpje maakt alles goed hea!

Doeii

[Beantwoorden]


Door Tessa op 21 februari 2010 15:33

wat een leuke dingen heb je gekocht! echt super schattig die pofmouwtjes!
ik heb geen bril, maar ik denk dat het jou super leuk gaat staan, ik ben benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Maris op 21 februari 2010 15:37

Ik heb mijn bril nu ongeveer vijf maanden en ik ben er erg blij mee! Mijn rechteroog is -1 en mijn linkeroog is 0,75. Weet het niet heel zeker meer, maar in ieder geval… het werd tijd voor een bril. Ik doe dezelfde opleiding als jou (zoals je al weet :P) en merk ook dat ik met stage echt een bril nodig heb omdat ik 8 uur per dag achter de computer zit. ’s Avonds ben ik niet zo lang meer achter de computer aangezien ik dan gewoon geen zin heb om nog iets achter de computer te doen omdat je al op stage daar de hele dag achter zit. Heb jij daar trouwens ook last van? Als je terugkomt van stage en je hebt de hele dag achter de computer gezeten en je hebt dan geen zin om dan thuis ook achter de computer te zitten? Ik vind het best vervelend, want mijn hobby is echt ook alleen maar computeren. :S Hopelijk is dat straks wel weer terug als het stagejaar is afgelopen. :)

Hopelijk staat je brillen leuk! Ik ben benieuwd. Als je hem eenmaal op hebt gehad, wil je niets anders! Je zal alleen wel een opmerking krijgen van ‘Goh, je ziet er wel veel slimmer uit’, dat was bij mij het geval… maar vatte het als een compliment op. :) Oeh, die tas is amazing! En je nieuwe kleding is superleuk! =] Ik zie mijn bril ook als een accessoire, ik draag hem elke dag en merk wel dat het met lezen op computers en beamers superfijn is!

xxx

[Beantwoorden]


Door Dominique op 21 februari 2010 15:38

nice stuff! een bril staat je vast leuk! waar is trouwens dat donkerblauwe vestje van dat je aanhebt?

[Beantwoorden]


Door Sharony op 21 februari 2010 15:39

Ik heb van groep 5 tot groep 8 een bril gehad, heb nogsteeds wel een kleine sterkte (misschien nog minder dan jij) maar ik merk er niet echt iets van, als ik er weer iets van merk neem ik weer een bril

[Beantwoorden]


Door CarlijnS op 21 februari 2010 15:53

Je sterkte valt nog mee ;) Kheb -10 aan beide ogen. Heb lenzen maar ’s avonds draag ik meestal een bril.
Maarre.. het is even wennen, maar als je er eenmaal aan gewend bent, ben je er helemaal blij mee!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 21 februari 2010 16:53

Ik heb ook een bril maar die draag ik alleen met tv kijken! Ik heb echt een hekel aan dat ding! Ik heb hem nu denk ik 3 jaar ofzo. Heb er eentje met een zwart montuur! Leuke spulletjes heb je gekocht!
XXX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 21 februari 2010 16:54

Ik heb ook een bril! Alleen draag hem veel minder vaak dan ik zou moeten, haha.

[Beantwoorden]


Door Franca op 21 februari 2010 17:00

Super leuk filmpje! Een bril zal je vast staan :) Dat vestje en jurkje met die pofmouwtjes zijn echt superr leuk.

[Beantwoorden]


Door Vera op 21 februari 2010 17:30

Op een dag kon ik opeens niet lezen wat er op het bord stond in de klas (groep 8). Ik was er van overtuigd dat het gewoon onduidelijk stond geschreven… Toen vroeg ik aan het meisje naast me: ‘Kan jij lezen wat op het bord staat?’ En toen keek ze me met een rare blik aan, zeker omdat we voorin de klas stonden. Een halve week later waren we bij de opticien geweest en was het duidelijk dat ik een bril ‘moest’. Ik had toen -75, wat ook nog vrij weinig is. Ik was er zeker van dat ik hem alleen in de klas zou dragen, maar op het moment dat ik hem ophad, wilde ik hem never nooit meer afzetten. Ik stond er van versteld dat ik zo’n lange tijd met ‘slechte’ ogen had rondgelopen en was helemaal blij met mijn bril!

Nu is mijn sterkte opgelopen tot -3.5, wat dan wel weer veel is.. Ik hoop ook dat het hier stopt, want in het zwembad bijvoorbeeld (waar ik mijn bril afdoe) kan ik iemand van 4 meter afstand niet meer herkennen en dat is mega irritant.

Toen ik voor het eerst mijn bril ophad wilde ik hem dus nooit meer afzetten, alleen irriteerde ik me wel aan het montuur, waar ik in het begin tegenaankeek. Als ik mijn bril ophad, keek ik voorm ijn gevoel telkens door 2 irritante vierkantjes, het montuur van mijn bril(volg je dat?XD). Iedereen die al een bril had zei dat dat wennen was en dat was ook zo. Ik kijk nu alleen maar tegen de acherkant van het montuur aan als ik er bewust over ga nadenken.

Mijn eerste montuur was donkeroranje met vrij kleine rechthoekige/ronde glazen. Voor toen was dat oké.
Nu heb ik een bril die aan de buitenkant donkerpaars is, en aan de binnenkant rood. De glazen zijn rechthoekig. Ik wil dolgraag een nieuwe bril, en dan liefst een zwarte en eentje die écht opvalt. Ik weet nog dat ik altijd een bril wilde die zo min mogelijk opviel, maar nu iedereen toch mij gewend is mét bril, en ik mezelf echt lelijk vind zonder (omdat je dat gewend bent) wil ik nu wel eens een bril die ook echt een onderdeel uitmaakt van mijn ‘uiterlijk’.
In de zomer mag ik weer een nieuwe en ik hoop dus dat ik er eentje vind die grotere glazen heeft(beetje nerdie), en een zwart dik montuur. En dan nog hopen dat ie bij me staat XD.

[Beantwoorden]


Door Judith op 21 februari 2010 17:35

Ik heb ook een bril. Nouja, twee. Eentje die best wel simpel is, paars. En ook zo’n nerdbril. Die is een beetje zwart bruin achtig. Maar ik moet hem altijd op en dat is best wel irritant. En ik heb ook best wel een sterke dus mijn ogen worden echt superklein. Daarom wil ik de volgende keer als ik weer naar de opticien ga lenzen hebben.

[Beantwoorden]


Door Sophie op 21 februari 2010 17:39

Ik had een bril, maar ik vond het niks.
Dus ik heb nu lenzen, echt superchill!

[Beantwoorden]


Door Juudith op 21 februari 2010 17:47

Ik heb ook een bril..
heb zo’n johnny depp achtige bril voor af en toe..
En voor netjes een gewone leuke zwarte bril, die overal bij past..
Het uitzoek van t montuur is leeeuk..!!

xx

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 21 februari 2010 18:33

@Elle: Ja, klopt. tijdje geleden alweer, maar t viel mij ook op in dit filmpje.

@Lotte: Yay! en die is inderdaad van Invito.

@A*: Het is de kleur 01, en ik ratelde n beetje, i know. was te enthousiast! en ik heb inderdaad 2 riemen aan, maar het was de bedoeling dat je de onderste riem (die in mn broek zit) niet zou zien, die heb ik alleen aan omdat mn jeans anders afzakt ;)

@Dominique: H&M!

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 21 februari 2010 18:35

Zoals je weet heb ik ook een bril :P Sinds 2 jaar, wilde er nooit 1, vond het vreselijk. Het is ook heeeeeel erg wennen. In het begin zie je elk vlekje en elk mini pluisje op je glas zitten. Nu ben ik wel gewend. Volgende maand ga ik een nieuwe bril uitzoeken.

[Beantwoorden]


Door Regina op 21 februari 2010 18:42

ik heb geen bril, ben beniewd hoe die je staan! die nerdbrillen zijn wel in haha. leuke kleding gekocht bij de h&m dat jurkje met die pofmouwtjes heb ik ook aangehad, maar dan int kort, (geen jurkje dus)

[Beantwoorden]


Door Tine op 21 februari 2010 19:04

Leuk! Ik heb ook een bril, maar ook lenzen, en de lenzen draag ik eigenlijk meer :)
x

[Beantwoorden]


Door Hilde op 21 februari 2010 19:06

ja ik heb een bril. links is -4 en rechts -0.5, maar dat zal wel meer zijn. ik heb een ‘strakker montuur’ zoals jij dat zegt. ik heb nu 1 jaar een bril, en ik wil lenzen omdat bij mij oogmake-up&bril echt niet samengaat, hihi. maar jou lukt dat wel! ik ben benieuwd hoe het je staat! :) x

[Beantwoorden]


Door Hilde op 21 februari 2010 19:07

oohja, ik moet hem ALTIJD op. :s

[Beantwoorden]


Door Dorien op 21 februari 2010 19:10

Je hebt weer leuke dinge geshopt! :)
Ik heb lenzen, heb echt hele slechte ogen, maar heb ook een bril voor thuis enzo. Alleen zet ik die niet zovaak op omdat die niet meer op sterkte is..
Moet ook een nieuwe (A)

[Beantwoorden]


Door Hilde op 21 februari 2010 19:12

je tas is trouwens, zooooo mooi! en je kleren ook, en je blush, gewoon alles! :D

& over die opvallende brillen, ik moest een opvallende bril whaha. mijne is qua waar mijn glazen in staan donkergroen met zwart, en de pootjes wit met rood,geel,zwart en donkere strepen. hihi.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 21 februari 2010 19:35

Ben heel benieuwd hoe die brillen je staan! Want ik wil zelf een nieuwe. Heb een donkerroze met lichtroze pootjes. maar hij zit niet lekker. En ik weet dat ik veel beter kan lezen mét bril, maar ik ben zo eigenwijs dat ik ‘m niet op doe..

[Beantwoorden]


Door Patricia op 21 februari 2010 19:46

Spannend he zo’n bril? Ik had hetzelfde vorig jaar, ook vaak hoofdpijn en toen maar aan de bril. Eerste week was het erg wennen, zet hem niet te lang achter elkaar op! Maar na een week verdween mijn hoofdpijn, maar zodra ik hem afzet krijg ik binnen een half uur weer hoofdpijn. Succes ermee! En je je hebt leuke dingen geshopt!

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 21 februari 2010 19:46

ooooohmy ik MOET dat marilyn shirt hebben ! Zelf heb ik hier ook een bruin/wit schilderij achtig dingetje hangen waar ik echt mee in love ben =)

Ben wel heeel erg benieuwd hoe de brillen je gaan staan !

en waar komt trouwens die groene tas vandaan ?
dat vertel je volgens mij niet (A)

[Beantwoorden]


Door Angel op 21 februari 2010 19:50

Ik heb al zo lang lenzen! Ik begin een bril ook steeds leuker te vinden, coole accesoire! Ik durf hem alleen niet op te doen. Heel stom, net zoals ik mijn haar niet los durf te doen omdat ik het altijd in een staart heb… Hopelijk zet ik me er ooit eens overheen! En een bril staat je vast cool!

[Beantwoorden]


Door Marleen op 21 februari 2010 19:51

Leuke aankoopjes! En ben erg benieuwd welke brillen je hebt uitgekozen!! :D

[Beantwoorden]


Door Denise JustPink op 21 februari 2010 20:51

Ik moest een bril toen ik met rijlessen begon!! Wist wel dat ik beetje slechte ogen had maar had er nooit iets aan gedaan.. heb hem alleen met autorijden op maar krijg volgende week lenzen want ik merk dat ik toch wel iets voor heel de dag nodig heb en wil geen bril!

[Beantwoorden]


Door Milou op 21 februari 2010 22:49

Wat vriendinnen van mij hebben een bril en ik vind het eigenlijk altijd leuk staan, haha. Soms ben ik zelfs ‘jaloers’ dat ik er zelf geen heb. Ben echt benieuwd hoe een montuurtje je gaat staan ;-).

[Beantwoorden]


Door Devina op 21 februari 2010 23:13

Oh, een bril zal je vast leuk staan, je hebt best een brillenhoofd xD Niet dat je Miss Brilsmurf ofzo bent hoor, begrijp me niet verkeerd. ;)
Nerdbrillen zijn echt zoooo stoer he. Ik heb er een maar daar zitten gewoon glazen zonder sterkte in, hihi.
Die blush ziet er mooi uit, zou je een review willen doen?

[Beantwoorden]


Door Giuditta op 21 februari 2010 23:32

Ik had precies hetzelfde, kreeg migraine van de computer. Draag nu al jaren een bril alleen voor de computer, en hoewel ik in beide ogen maar 0,25 had heb ik er zoooooveel baat bij, heb er nooit meer last van!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 22 februari 2010 00:24

Een bril zal je vast heel goed staan! En je tas vind ik trouwens echt super ;)

[Beantwoorden]


Door Daphne op 22 februari 2010 12:00

Ik heb sinds groep 5 een bril
Maar sinds de 3de draag ik lenzen. Maar als ik thuis ben, doe ik mijn bril weer op :) Ik moet ook wel altijd of mijn lenzen in of mijn bril op, want ik heb hele slechte ogen (-8)

[Beantwoorden]


Door Ezgi op 22 februari 2010 13:08

Heel leuk allemaal!
Hoe duur was je mooooie tas?
xxxx

[Beantwoorden]


Door Sushi op 22 februari 2010 13:24

Die tas is echt gaaf!!! Ik heb dezelfde in -saai- bruin hahaha, zoals inderdaad heeel veel meiden. Maar dat is makkelijk te combineren. Die brillen lijken me ook super nice. Me likey nerdbrillen! Die staat je vast goed!

[Beantwoorden]


Door Nicky op 22 februari 2010 14:45

Och ja, die hoofdpijn had ik ook voordat ik lenzen kreeg. zo vervelend!

[Beantwoorden]


Door Laura op 22 februari 2010 17:42

Leuke aankopen! En ik ben benieuwd hoe de brillen je gaat bevallen. ;) Als je de blush van de hema een keer hebt uitgeprobeerd zou je er dan een review van kunnen plaatsen? Want hij ziet er echt heel mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Dewy op 22 februari 2010 19:02

Bril zal je vast leuk staan! Ik vind je jurkje ook echt heel erg leuk, en de rest van de spulletjes natuurlijk ook. Ik werk bij de HEMA en heb de blush al 100e keren uitgeprobeert, blijft leuk hihi! Hoe duur was je tas als ik vragen mag?? Hij is heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 22 februari 2010 19:09

@Rebecca: Die is van invito!

@Devina: Thanks! T is niet zo’n erge nerdbril hoor, meer een retro montuur ;) & van de blush komt een review!

@Ezgi, @Dewy: Die was 35 euro!

[Beantwoorden]


Door tamara op 22 februari 2010 20:45

heb zelf een bril, al sinds ik 12 ben dus al heel erg lang. in het begin zal je nog tegen de rand van je montuur opkijken maar dat went vanzelf wel. ik kan echt niet zonder me bril. ik kreeg er een omdat ik niet meer van het schoolbord kon lezen van een afstand en ook omdat ik vaak hoofdpijn had

[Beantwoorden]


Door Nikki op 22 februari 2010 22:31

haha zoo bizar.. Iedereen in mijn omgeving (al ken ik je nauturlijk niet) krijgt op dit moment een (nieuwe) bril. Ikzelf heb mn nieuwe bril vorige week opgehaald :P
En suuupertoffe MM trui!!!

[Beantwoorden]


Door Marieke! op 22 februari 2010 23:58

Leuke spullies!
I love de pofmouwtjes!

[Beantwoorden]


Door Ilse op 23 februari 2010 11:04

Hi :)
K heb sinds afgelopen zomer een bril.. Een donkerblauw met bruine D&G, ook een beetje nerdy.. Ik gebruik m op school en tijdens autorijden. Daarvoor miste ik nog wel es zijstraten :S

[Beantwoorden]


Door Mandy op 23 februari 2010 12:14

Ik was gisteren naar de opticien geweest en moet ook een bril voor de computer … Ik kijg zeg maar ook zo’n ‘nerd bril ‘ in het zwart.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 23 februari 2010 12:31

Ik heb wel een bril, maar draag hem alleen in de les en thuis. Oja en met autorijden want anders wordt het gewoon te gevaarlijk.

Mijn ogen zijn best slecht, maar ik wil gewoon niet buiten rond lopen met mijn bril. Daar hou ik niet van. Ik heb wel eens lenzen geprobeerd, maar ik kreeg ze gewoon echt niet in mijn ogen!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 23 februari 2010 14:56

Ik heb nu een jaar een bril, ook door de computer, ik zat achter in de klas en dat bevoel me wel, maar ik begon slechter te zien van veraf, dus ik kon neit lezen wat er op het bord stond. Toen ben ik naar de opticien gegaan en die zei dat door de computer/tv mijn ogen vermoeid raken, tegenwoordig drag ik mijn bril dus achter de computer, de tv en in de klas als ik iets niet kan zien, of gewoon als ik iets niet kan zien van veraf.

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 24 februari 2010 14:01

[…] Filmpje: Shocking news + shoplog! […]


Door Floortje op 24 februari 2010 19:28

Ik heb een bril, hij is voor veraf en van het merk Anne et Valentin, ik was er in het begin heel blij mee, want het is echt een montuur wat bij mij past, alleen nu moet ik hem iedere dag op en zou ik ook wel eens zonder bril willen, maar dat gaat niet, haha. maar maak je er niet druk over, een bril is helemaal niet zo verschrikkelijk :) staat juist leuk

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 9 maart 2010 08:10

[…] Je bent nog niet overtuigd? Ik heb de oorbellen in filmpjes gedragen en ook een keer op een foto. Zo krijg je een betere impressie van de oorbellen, hoe groot ze nou eigenlijk zijn bijvoorbeeld! In het filmpje dat ik vertel dat ik een bril krijg en ook een shoplog hou, draag ik de oorbellen Pearl Raspberries. Oorbellen met mini zoetwaterpareltjes en zwarte kristal, zie hier. […]


Door Marissa op 10 juli 2010 10:45

Lieve Vera,

Ik heb ook een bril. In het begin schaamde ik me dood want ik vond het echt super lelijk staan en deed hem ook niet op.. Heel stom achteraf! Want eigelijk is hij heel erg leuk. Nu ik hem gewoon opzet merk ik dat er best positieve reacties komen. Ik heb niet bepaald super slechte ogen maar van veraf zie ik minder scherp. (Logisch!) Dus op school heb ik ‘m nodig. En natuurlijk ook met computeren en tv kijken! Ik moet een nieuwe bril want mijn scherpte is veranderd. Er zijn echt super veel leuke monturen. En er is voor iedereen een bril! Misschien kun je ooit iets schrijven over brillen! Ik denk dat veel meisjes die (net als ik) onzeker zijn er echt wel baat bij hebben!

Zo, genoeg gezegt haha!

Groetjes Marissa.

P.s je site is echt heel erg fijn. Kijk iedere dag!

[Beantwoorden]


Door anouk op 29 oktober 2010 22:47

ik heb echt al sinds ik in groep 3 zat een bril. Dit jaar heb ik ook lensen erbij gekregen, amar ik ben vrij lui aangelegd en s’ochtends heb ik echt te weinig tijd om ze in te doen. Maar als ik uit ga doe ik mijn lensen in, zo kan ik altijd een beetje afwisselen. Maar een bril vind ik echt geweldig, er is er voor iedereen wel 1. xx

[Beantwoorden]


Door Annebeth op 30 december 2010 20:12

Ik heb wel een bril, eigenlijk had, want ik heb sinds kort lenzen en ik vind dit veel fijner, ik heb links en rechts – 3.00
Grtjs

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 14 januari 2011 18:46

haaai,
ik heb ook een bril ):
ben er dus totaal niet blij mee ik heb hem al begin groep acht en had hem toen alleen in de klas op toen ik naar de 1e ben gegaan had ik hem ook alleen in de klas op en nu (in de 2e) had ik hem in begin totaal niet op maar nu is daar verandering in gekomen net zoals jij doe ik hem op als ik op de computer zit of als de docent iets op het bord schrijfd want anders kan ik het EGT niet lezen :S maar mijn bril heb ik ook bij de specsavers gehaald in Nijmegen ik had laatst aan mijn vader gevraagd of ik een nieuwe mocht want deze heb ik al zooo lang en die zit zo niet fijn maar hij zei : Nee, je hebt hem nooit op ik dacht egt zo van HOE in Godsnaam weet jij dat ??? dus ik zeg zo ik heb hem op school hartstikke vaak op maar ik moet dus ook al een beugel en ik weet zekr dat ik ook al geen lenzen mag want dat kost weer te veel geld:S
dus ik ga maar ff doorzeuren ik wil ongeveer de zelfde die mijn vader heeft alleen dan net iets grotere glazen maar zal ik wel weeer hééééél lang op moeten wachten :S :'( jammer genoeg maar ja niks aan te doen …!

liefs…. (L)

Ps: ik wil die tas ook kopen weet jij of Invito in Nijmegen zit>?????

[Beantwoorden]


Door Roomijsje op 24 februari 2011 13:47

ik had jarenlang ook een bril maar gelukkig heb ik sinds een paar maanden lenzen and i’m so happy with it!bij sommigen staat een bril supercool,maar bij mij staat het nerdy

[Beantwoorden]