FA Shower Cream met Royal Jelly

Image Hosted by ImageShack.us

Een tijdje terug ontving ik de FA Shower Cream met Royal Jelly. De verpakking vind ik niet bijzonder, gewone en simpele FA verpakking. Hij oog wat cheap, ben er niet echt enthousiast over. Dankzij de bolle dop kun je de fles ook niet op zijn kop zetten wanneer hij bijna leeg is, erg handig is dat niet.

De shower cream ruikt apart, het is een beetje honingachtig, ik heb wat familieleden er aan laten ruiken. 50% vond het lekker en de andere helft was er niet weg van, even ruiken in de winkel dus! Gelukkig ruikt de shower cream niet heel sterk, dus storend is het niet.

Royal Jelly is de laatste tijd erg populair in de cosmetica wereld. Het zit o.a verwerkt in lipstick, lipgloss, shampoo en nu dus ook in deze shower cream. Werkt het dan echt zo geweldig als ze zeggen? Eerlijk gezegd vind ik het product niet echt booming, de shower cream schuimt aardig en hij maakt je huid wat zachter.

Het is een prima shower cream, maar ik ben er niet weg van. Ik leg liever wat extra geld neer voor een écht fijne en goedwerkende zeep of shower cream die heerlijk ruikt en mijn huid waanzinnig zacht maakt. De FA Shower Cream met Royal Jelly is prima, maar daar is ook alles mee gezegd.

Twitter Facebook
Categorie: Reviews Verzorging | 16 februari 2010 | 14 reacties | Tags: , , , , , , , , ,

Reacties

Door Sara op 16 februari 2010 14:08

Eerlijk review zeg! Wel fijn, wat zag er best veel reclame over de laatste tijd en dacht er al aan hem uit te proberen. Maar vind de verpakking ook nogal cheap looking!

[Beantwoorden]


Door linsey op 16 februari 2010 14:20

Ik vind FA zoiezo niet erg bijzonder. De geuren zijn meestal standaard en de verpakkingen zijn saai, de producten zijn inderdaad vaak ‘prima’ maar ik vind het leuker als er wat extra’s aan een product zit en dat vind ik bij FA niet, de deo’s van FA vind ik wel erg lekker!
eerlijk review!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 16 februari 2010 14:27

De shampoo van L’oreal Paris met Royal Jelly vind ik wel heel erg lekker!! =D
xx,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Leontien op 16 februari 2010 14:54

Ik heb hem een tijdje terug gekocht, hij is inderdaad niet spectaculair, maar wel gewoon goed voor die prijs

[Beantwoorden]


Door Denise JustPink op 16 februari 2010 15:07

Ik vind FA wel lekker maar ook niet super bijzonder :P

[Beantwoorden]


Door Eline op 16 februari 2010 15:36

ik heb het niet zo voor FA producten. Ben wel benieuwd naar de geur :-)

[Beantwoorden]


Door Sharony op 16 februari 2010 16:06

Ik vond er 1 van de FA echt geweldig ruiken! weet aleen niet meer hoe die heet:}

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 16 februari 2010 16:37

Wow wat een eerlijke review, dankjewel!! xXx

[Beantwoorden]


Door Josephine op 16 februari 2010 16:55

Hmm, hij ziet er ook niet echt spectaculair uit, met dat doorzichtige gele dop d’rboven!

[Beantwoorden]


Door Regina op 16 februari 2010 17:11

ik gebruik alleen deo ervan.

[Beantwoorden]


Door esmay op 16 februari 2010 19:48

Lekker eerlijk review!
Mm, mijn moeder koopt soms wel FA producten, maar sommige ruiken wel lekker! :D

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 17 februari 2010 21:13

Ik koop nooit FA,ik koop altijd herbal essences!
xx

[Beantwoorden]


Door Joyce op 18 februari 2010 21:42

Ik heb hem ook, en vind hem echt lekker ruiken!

[Beantwoorden]


Door Yasemin op 21 februari 2010 11:46

De verpakking ziet er wel een beetje saai uit hoor :$
Maar ikk vind de Rose & Passion Flower shower gel echt wel toppie! ;D

[Beantwoorden]