Boys About Girls #7

Image Hosted by ImageShack.us

Het is alweer tijd voor het zevende deel van Boys About Girls! Elke week beantwoorden Thijs, Ivar, David en Kevin 4 van jullie brandende vragen over meisjeszaken!  Hier kun je de voorgaande delen + het artikel waar de jongens zicht voorstellen, terug lezen.

Wat doe je als je vriendin vreemdgaat? Moet een slippertje kunnen, of zou je haar nooit meer kunnen vertrouwen?

Thijs: Ik denk niet dat ik haar ooit nog zou kunnen vertrouwen. Het is oké dat ze naar andere jongens kijkt, maar vreemdgaan is echt een stap te ver.

Ivar: Een slippertje moet kunnen, ik zie het niet als een slippertje. Iedereen heeft wel eens de behoefte om een keer vreemd te gaan in een relatie. Als ze het maar eerlijk zegt, dan zie ik het door de vingers.

David: Vreemdgaan is een moeilijk verhaal. Er zijn zoveel scenario’s en elke situatie is weer anders, maar het belangrijkste wat jij (als slachtoffer) moet doen, is je zelfrespect niet verliezen denk ik. Je hebt mensen die bijvoorbeeld als wraak ook vreemdgaan, of allerlei andere capriolen gaan uithalen waarmee ze zichzelf eigenlijk net zo verlagen. Maar aangezien jij niet diegene bent die iets verkeerds heeft gedaan, kan je het best afwachten en kijken wat ze doet. Is ze bereid voor je te vechten? Laat het verwennen dan maar beginnen (; Zij is diegene die haar reputatie zal moeten herstellen, dus wat zou ik doen? Eerlijk blijven… ‘David, wat klink je weer wijs!’ Ja, dankje.

Kevin: Wat mij betreft kan een slippertje gewoon niet. Mocht het toch voorkomen, dan is het over, want ik denk niet dat ik haar dan nog zou kunnen vertrouwen. Zonder vertrouwen heb je geen relatie, want dat werkt gewoon niet…

Hoe zit het met vakantieliefdes? Stel dat je verliefd wordt op een meisje tijdens vakantie, wat doe je? Ga je met een gebroken hart naar huis, of probeer je het contact te onderhouden terwijl zij kilometers verderop woont?

Thijs: Als we beiden erg verliefd zijn, zal ik toch proberen het contact te onderhouden. Het ligt er ook aan hoe oud ik ben, als ik 16 ben zou ik haar met de scooter komen opzoeken (als ze niet te ver weg woont) en anders zou ik naar haar toe gaan met de bus of de trein. Ik zou het denk ik wel een kans geven.

Ivar: Ik vind het moeilijk me hierin in te leven, het lijkt me sterk dat je smoorverliefd wordt op vakantie. Het is mij in ieder geval nog nooit gebeurd! Maar je kunt altijd nog een keer afspreken, hoewel ik niet denk dat het nog wat kan worden.

David: Sorry dat ik deze vraag heel flauw ga beantwoorden.. .Ik begin geen relaties op vakantie en mocht ik “verliefd” worden op vakantie, dan ga ik mijn uiterste best doen om er geen werk van te maken!

Kevin: Ik denk dat ik dan met een gebroken hart naar huis ga, maar wel contact ga proberen te houden. Vervolgens kom je achter dat het niet werkt en dan word het contact vanzelf minder…

Is het belangrijk dat je vriendin een goede baan heeft en dan maar wat minder tijd voor jou, of juist dat ze wat minder tijd in haar werk en carrière steekt, om extra tijd met jouw te spenderen?

Thijs: Ik vind carrière belangrijker, ook al heeft ze dan wel minder tijd. Ik vind de toekomst toch erg belangrijk. Dat zij een goede baan krijgt en kan doen wat ze leuk vindt, vind ik belangrijker dan dat ze wat extra tijd voor mij heeft.

Ivar: Natuurlijk een goeie carrière! Als ze 24/7 met haar carrière bezig is, zal ik haar toch wel even vertellen hoe ik erover denk; Ik wil wel een beetje aandacht en belangstelling. Maar ze hoeft ook geen schoonmaakster of standaard receptioniste te worden, terwijl ze veel meer kan en wilt doen.

David: Ik kies voor carrière, of in ieder geval een hobbychick! (; Dan heeft zij namelijk toch een doel in haar leven,  dan draait haar leven dus meer om dat dan om haar relatie. Stel je eens voor dat je de halve dag naast elkaar op de bank zit, en beiden niets te doen hebt, omdat je geen hobby’s of een carrière hebt. Dat wordt dodelijk saai en veeeel tijd aan relatieonderhoud. Nou hoor ik jullie denken: “huh!? Veel tijd aan relatie-onderhoud, terwijl jullie zoveel tijd met elkaar spenderen?” Haha, ja geloof me. Als je zoveel tijd samen doorbrengt, dan wordt er ook als het ware van je verwacht, dat op het moment dat je even een dag niet bij elkaar kunt zijn, dat je minstens zoveel smsjes verstuurd enzo, snap je? Als je beiden wat te doen hebt, dan ben je daar gewoon helemaal niet mee bezig.

Kevin: Mij maakt het niet uit, zij moet er voor kiezen. Het is belangrijk dat ze iets doet wat ze zelf leuk vindt en als ze dan nog wat tijd voor mij heeft is dat mooi meegenomen. Als ze een drukke carrière heeft, dan moeten we daar samen een oplossing voor vinden. Als dat niet lukt, dan zal het misschien geen happy end worden, maar that’s life.

Is het belangrijk dat jouw vrienden je vriendin aardig vinden? En wat als het nou totaal niet klikt… Kies je dan voor je vrienden, of voor je vriendin?

Thijs: Deze vraag vind ik echt moeilijk, het is altijd fijn als het klikt tussen je vrienden en je vriendin. Als het echt niet gaat zou ik proberen ze zoveel mogelijk uit elkaar te houden en in het bijzijn van mijn vriendin niet over mijn vrienden te praten en andersom.  Maar als ze elkaar toch echt niet kunnen luchten gaan mijn vrienden uiteindelijk voor.

Ivar: Natuurlijk voor me vrienden!

David: Oeh.. Ik hoopte stiekem dat deze vraag niet zou komen.. Want tja, ik weet het echt niet gewoon! Als je een goede vriend bent, dan zou je het in ieder geval proberen en als het niet lukt, respecteren toch? En als je een goede vriendin bent.. Dan doe je toch hetzelfde? Dit is misschien een half antwoord, maar het is gewoon een goede vraag!

Kevin: Het zou wel fijn zijn als het goed klikt tussen mijn vrienden en mijn vriendin, maar het is niet het belangrijkste. Zolang me vrienden maar accepteren dat ik iets met haar heb. Het is niet zo dat ik de hele tijd met m’n vriendin bij m’n vrienden wil chillen ofzo. Het zou natuurlijk wel leuk zijn als ’t wel kan, maar als ze mijn chick niet kunnen accepteren, dan word het wel lastig. Dan krijg je denk ik al snel het gevoel dat je moet gaan kiezen, en dat is natuurlijk wel echt lelijk…

Elke week beantwoorden de jongens vragen die jij hebt bedacht. Dus heb je nog een brandende vraag, nu is je kans!  Stel je vraag bij de comments en wie weet zie jij hem volgende week terug in een nieuw deel van Boys About Girls.


Reacties

Door Eline op 25 februari 2010 14:07

Leuk om te lezen. Altijd handig om te weten hoe jongens over zulke dingen denken.

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 25 februari 2010 14:12

‘Ivar: Iedereen heeft wel eens de behoefte om een keer vreemd te gaan in een relatie.’

Dat is wel heel kort door de bocht zeg!

Maar verder zijn het wel goede antwoorden. Gelukkig heb ik al een vriend, haha!

[Beantwoorden]


Door mandy op 25 februari 2010 14:15

Echt leuk om de antwoorden van jongens te lezen ! ;”)

[Beantwoorden]


Door mandy op 25 februari 2010 14:23

leuk dat je dit zo doet, je ziet dan ook hoe de jongens erover denken..

ik heb nog wel een vraagje:

je ziet een meisje voor het eerst en vind haar toch wel een beetje leuk, en ze verteld je dat ze ziek is en dat ze daardoor vaak moe is. wat doe je?
blif je haar leuk vinden of niet?

Xx

[Beantwoorden]


Door Elsemieke op 25 februari 2010 14:29

– Wat vinden jullie van meisjes die constant met hun eten en gewicht bezig zijn? (vaak op de weegschaal, bepaalde dingen niet eten, altijd de verpakking checken op caloriën etc.)

– Wat zien jullie liever voor foto’s? Een modellenfoto waar het meisje hevig is opgemaakt, of een spontane, van hoe ze eigenlijk is?

– Wat doen jullie als je vriendin/het meisje dat je leuk vindt hele rare, irritante vriendinnen blijkt te hebben?

– Wat vinden jullie van de gekleurde skinny jeans? (bijv. groen, roze, geel, knalblauw)

[Beantwoorden]


Door mel op 25 februari 2010 14:36

ik krijg echt steeds meer het gevoel dat Ivar nog nooit écht verliefd (als in houden van) is geweest. als je echt van je vriendin houd heb je toch niet de behoefte om vreemd te gaan o_o serieus, ..
maarja, leuke bag verder :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 25 februari 2010 15:01

@mel I agree!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 25 februari 2010 15:02

Haha weer erreg leuk! Echt goede antwoorden zitten er ook tussen!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Josephine op 25 februari 2010 15:16

Weer leuk! Vind het nu ook leuk, dat je de vragen rozze hebt gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Nicky op 25 februari 2010 15:18

Leuk Leuk
Heb nog wel wat vragen waar ik nieuwschierig naar ben:

– Hebben jullie momenteel zelf een relatie/ zijn jullie met een meisje bezig?

– Waarom zijn meisjes ‘sletten’ als ze meerdere jongen hebben gehad, terwijl jongens dan juist ‘stoer’ zijn?

X.

[Beantwoorden]


Door Regina op 25 februari 2010 15:18

altijd leuk en handig dit!

[Beantwoorden]


Door Nicky op 25 februari 2010 15:20

Owja trouwens,

Ivar heb je ooit een vriendin gehad?
Want je lijkt me meer zo’n player type :p

[Beantwoorden]


Door Denise JustPink op 25 februari 2010 16:12

Leuke vragen dit keer :D!!

[Beantwoorden]


Door Lievebeest op 25 februari 2010 16:19

Hebben jullie een leuke tip voor een first date, als je elkaar nog niet zo vaak/nooit hebt gezien? Groetjes x

[Beantwoorden]


Door Madelon op 25 februari 2010 16:30

Wat leuk om te lezen :D Interessant om te zien hoe ze denken ;)

[Beantwoorden]


Door Suanne op 25 februari 2010 16:33

Leuk om te lezen :)
Handig ook dat de vragen roze en groter zijn gemaakt!

[Beantwoorden]


Door esmay op 25 februari 2010 19:24

Leuk dat de vragen lekker girly roze zijn!

[Beantwoorden]


Door joke op 25 februari 2010 21:12

Vinden jongens het belangrijk dat een meisje veel vrienden heeft?

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 25 februari 2010 22:12

Leuke vragen & antwoorden weer ^^
x

[Beantwoorden]


Door Ivar op 26 februari 2010 00:50

ja heb wel eens een vriendin gehad, lang ook zelfs. maar hoe kun je zeggen dat je nooit echt verliefd ben geweeest, en nee ben geen player, vind je een player als je weet dat een meisje helemaal gek op je is, en daar misbruik van maken door met haar af te spreken en dan niks meer van je laten horen. en over dat verliefd ik ben gewoon niet zo moeilijk gewoon makkelijk en als het leuk met haar is prima, maar hoef niet 24/7 op haar lip te hangen,

xx

[Beantwoorden]


Door Elke op 26 februari 2010 08:16

Leuke rubriek, leuke antwoorden maar ik vind Ivar echt een idioot. Hij is dan ook nog maar 17, tijd genoeg om nog volwassen te worden. Hij zal zichzelf ooit nog wel eens tegenkomen.

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 26 februari 2010 09:32

Hij is weer leuk het artikel =) Ook super overzichtelijk nu met de vraagstelling in het roze! (Y)

[Beantwoorden]


Door Elke op 26 februari 2010 13:20

Oké, misschien is ‘idioot’ wel echt een foute woordkeuze maar wat ik bedoel is ‘niet doordacht overkomen’

[Beantwoorden]


Door Laura op 26 februari 2010 14:17

Oké, ik ben verliefd op David.

[Beantwoorden]


Door channah op 26 februari 2010 20:10

Zelfde vraag als Nicky:

Waarom zijn meisjes ’sletten’ als ze meerdere jongen hebben gehad, terwijl jongens dan juist ’stoer’ zijn?

[Beantwoorden]


Door Suze op 27 februari 2010 00:14

Leuk om te zien hoe een oud klasgenootje (Thijs) nu over meisjes denkt!

[Beantwoorden]


Door ik op 27 februari 2010 21:56

Wat vinden jullie ervan als een meisje veel make up draagt?
(foundation, concealer, oogschaduw, blush etc)

[Beantwoorden]


Door j. op 28 maart 2011 13:05

david is een wijs man :D ,

[Beantwoorden]