Boys About Girls #6

Image Hosted by ImageShack.us

Het is alweer tijd voor het zesde deel van Boys About Girls! De jongens vinden het nog steeds erg leuk om te doen, het is alleen wat lastiger voor ze om de vragen te beantwoorden omdat 3 van de 4 boys momenteel stage volgen! Toch hebben ze het weer voor elkaar gekregen 4 vragen voor jullie te beantwoorden! Hier kan je de voorgaande delen + het artikel waar de jongens zicht voorstellen, terug lezen. Vandaag beantwoorden ze vragen voor jullie over 6 maanden moeten wachten voor seks, nagellak, verlegen meisjes en leeftijdsverschillen!
En wat vinden jullie van de nieuwe BAG header? Gaaf he? Josephine heeft hem gemaakt!


Wat vinden jullie van nagellak? Rode nagellak, zwarte nagellak, felle kleurtjes, glitters.. Mooi, een afknapper of viel het je misschien niet eens op..?

Thijs: Het maakt me eigenlijk niet zoveel uit, ik vind het best leuk!

Ivar: hmm nagellak hoeft van mij niet, vind gewoon normale nagels het mooist. Een glans laagje of een wit randje kan ook nog wel mooi zijn.

David: Het zal mij waarschijnlijk niet snel opvallen, dus daarom hoef je het alvast niet op te doen! En sorry dames, maar ik vind het chemische bende en ik hou totaal NIET van nagellak! Ik vergelijk het altijd met het rood verven van de deurknop van je huis: totaal overbodig, zonde van de moeite/het geld en het wordt er niet bepaald mooier op. Dit alles betekend natuurlijk niet dat ik vind dat nagellak verboden moet worden of iets dergelijks. Als jij het wel graag op wilt doen, doe dat dan vooral! ”Ooh David, dus je kan ondanks mijn nagellak nog steeds op me vallen?” Uiteraard! (;

Kevin: 9 van de 10 keer valt nagellak mij niet eens op, dus mij maakt het niet zoveel uit. Omdat we het toch over nagels hebben… Ik vind het echt een vieze afknapper als een meisje nagels bijt! Ik snap ook echt niet waarom je dat doet, het lijkt mij niet echt lekker…

Wat als je een heel leuke vriendin hebt, waar je echt stapelverliefd op bent, maar die minstens 6 maanden wilt wachten voordat ze seks met je heeft, wat zou je doen? Wacht je?

Ivar: Ik denk dat er weinig jongens zijn die 6 maanden kunnen wachten, ik weet bijna zeker dat ze hun vriendin toch zullen proberen over te halen, haha. Ze moet wel héél erg leuk zijn, wil ik 6 maanden voor haar wachten. Ik kan het me eigenlijk niet voorstellen, dan zoek ik nog wel verder naar een ander meisje… (;

David: Zijn er echt meisjes die zo’n programma hanteren? Alsof het een soort eis is.. ”Hee ik vind je wel leuk, maar euhm.. Voordat we wat beginnen: Ik wil graag 6 maanden wachten voor dat we sex hebben.. Ik wil 2 jaar wachten voor we aan kinderen beginnen en 27 maanden voordat we samen een huis kunnen gaan kopen.” Ik vind het persoonlijk een afknapper… En niet omdat ik dan 6 maanden geen seks kan hebben, maar omdat ik meer op meisjes val die op het gebied van liefde gewoon wel zien wat de toekomst brengt. Ik kan me voorstellen dat je de eerste date niet zoent ofzo. Maar een specifiek getal als 6 maanden!? Bedenk je dan ook hoeveel kaarsjes er op een perfecte avond moeten branden? Het gaat er toch meer om dat je een leuke tijd hebt… En seks komt meestal (in mijn ervaring) dan vanzelf wel.

Kevin: Als ze echt heel leuk is, en als ik stapel verliefd op haar ben… Dan zou ik denk ik wel wachten. Want wat is nu 6 maanden? Misschien kom je nooit meer iemand tegen die zo leuk is, dus dan maar even wachten denk ik… Maar ja, dan moet ik het wel 6 maanden vol houden. Als ik er binnen die tijd achter kom dat ze toch niet het juiste meisje voor mij is, dan ga ik niet zo lang wachten voor seks. Dan stop ik er gewoon mee.

Hoe zit het met leeftijdsverschil? Hoeveel jonger mag een meisje maximaal zijn, of leeftijd gewoon maar een getal?

Thijs: Ik heb ergens gelezen dat minimale leeftijd van de vrouw de helft plus 7 van de leeftijd van de man mag zijn. Daar ben ik het wel mee eens (; maar eigenlijk maakt het me niet veel uit.

Ivar: Leeftijd maakt mij niets uit, als het maar goed voelt! Als je niets/weinig van het leeftijdsverschil merkt, is er toch niets aan de hand?

David: Ik denk dat het van belang is, dat je qua levenservaring een beetje op hetzelfde niveau zit. Een veel jonger meisje zal waarschijnlijk nog door allerlei fases gaan die jij al meegemaakt hebt, en andersom kan het uiteraard ook. Een veel ouder meisje heeft waarschijnlijk al veel meer ‘levensfases’ gehad, waar jij nog doorheen moet gaan. Dat gaat denk ik botsen! Maar het kan zijn dat je op hetzelfde niveau zit terwijl er toch 7 jaar tussenzit, bijvoorbeeld omdat iemand heel beschermd is opgevoed. Dus een leeftijdsverschil moet denk ik kunnen!

Kevin: Ik vind wel dat het de 18 gepasseerd moet zijn, maar verder maakt het niet zoveel uit. Het ligt er toch meer aan of het klikt en of het niet een klein kind is, want dat ben ik al (;

Wat vinden jullie van onzekere/verlegen meisjes? Vervelend of juist interessant?

Thijs: Interessant, want dan kan je zelf kijken of je dat meisje misschien wat losser en minder verlegen kunt krijgen.

Ivar: Verlegen meiden kunnen heel lief en schattig overkomen, maar vind het leuker als een meisje gewoon spontaan, open en niet zo terughoudend.

David: Jullie zullen het misschien niet verwachten, maar dat soort meisjes zijn voor bepaalde jongens een uitdaging. Dit klinkt heel afgezaagd, maar op het moment dat zo’n meisje op je valt, beïnvloed je haar emoties veel makkelijker. Als je daar goed mee om gaat, dan kun je positief op haar gevoel voor zekerheid inspelen. Als je daar slecht mee om gaat, dan kan je haar flink kwetsen (hahaha snappen jullie het nog?). Dus de uitdaging is (en nu komt het meest afgezaagde gedeelte…) dat je ervoor kan zorgen dat zij zichzelf leuk, knap en daardoor dus zelfverzekerd gaat voelen in jouw bijzijn! Ik zeg dit nu alsof ik zelf een meester ben in het beheersen van emoties, maar dat ben ik dus voor de duidelijkheid niet!

Kevin: Niet vervelend, maar ook niet echt interessant. Ik vind het leuker als een meisje graag praat en lekker spontaan is.


Is er nog iets wat jij van de jongens wilt weten? Hoe zij denken over meisjeszaken zoals make-up, kleding, uitgaan, daten… Don’t be shy, vraag wat je altijd al wilde weten! Nu is je kans, stel je brandende vraag bij de comments. De jongens zelf checken ook de comments om te kijken wat zij leuke vragen vinden om te beantwoorden.


Reacties

Door Josephine op 18 februari 2010 14:09

Haha: “Ik vergelijk het altijd met het rood verven van een deurknop”. Wat een vergelijking zeg :P

Weer een leuke BAG!

[Beantwoorden]


Door Anna op 18 februari 2010 14:19

Ivar moet even leren dat het ofzo is en geen ofso.

Verder vind ik dit niet echt een leuke rubriek, omdat het me echt helemaal niets interesseert wat die jongens denken, maar wel vind ik je site superleuk, dus hier scan ik maar een beetje overheen ;)

[Beantwoorden]


Door linsey op 18 februari 2010 14:30

Haha erg leuke BAG weer !

[Beantwoorden]


Door joke op 18 februari 2010 14:31

ik vind het echt zo leuk om te lezen !
ik verheug me er elke week op om naar jullie antwoorden te kijken.
zelf heb ik ook een vraag ;

Vinden jullie het belangrijk dat een meisje veel vrienden heeft?

[Beantwoorden]


Door Jill. op 18 februari 2010 14:52

alweer super leuk! <3.
en mijn vraag zat er bij. ;)
ik heb nog een vraag:
wat vinden jullie van meisjes die veel met vrienden bezig zijn, en minder met hun vriendje?

[Beantwoorden]


Door lis. op 18 februari 2010 14:59

weer super leuk! vooral david geeft echt goede antwoorden ;)

[Beantwoorden]


Door lisa op 18 februari 2010 15:08

leuk! kevin is cool!
waarom heeft je broertje de wacht 6 maanden met sex vraag niet beantwoord eigenlijk?

ik heb nog een vraag:
wat zou je ervan vinden als vriend dat je meisje net zoals vera camilla een beauty website heeft?

[Beantwoorden]


Door Roos op 18 februari 2010 15:16

haha, wat me trouwens opviel, thijs heeft die vraag over zes maanden wachten voor de sex niet beantwoord. Wou ie dat niet op de site van zijn big sister hebben ?:P

Verder wel leuk trouwens.

Wat ik me echt afvraag, ik was laatst in de hunkemuller, en daar was een jongen met zijn vriendin bh’s aan het kopen.
Hoe zien jullie bh’s? Vinden jullie het belangrijk dat ze er goed uit zien en de boobies goed naar voren laten komen? Of maakt het jullie helemaal niets uit?

[Beantwoorden]


Door kirsten op 18 februari 2010 15:18

lol, volgens mij is ivar echt zo’n typische mooiboy :P..
en dat antwoord van david op die seksvraag is echt hilarisch :D hihi
en ik vind het trouwens wel logisch dat een 14 jarige jongen zo’n seksvraag niet beantwoord, haha :P..
anyway, leuke bag :)

[Beantwoorden]


Door Nynke op 18 februari 2010 15:32

Ohh, wat ben ik dan toch blij met mijn vriendje als het om die tweede vraag gaat! Die heeft toch maar mooi een jaar gewacht. Niet omdat ik dat als eis gesteld had, maar omdat ik me er voor de volle 100% goed bij wou voelen.
Ik ben tegenwoordig blijkbaar ouderwets, maar voor mij is seks toch echt iets dat ik alleen doe als ik echt van hem houd en niet als ik alleen maar verliefd ben of zo. En proud of it! :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 18 februari 2010 15:33

HAHAH weer een erg leuk BAG :D En leuke header :)

[Beantwoorden]


Door Denise JustPink op 18 februari 2010 16:00

Super leuke vragen dit keer :D En een leuke header!

[Beantwoorden]


Door kirsten op 18 februari 2010 16:29

ik ben trouwens wel benieuwd wat jongens doen als hun vriendin vreemd gaat.
ik heb altijd het idee dat jongens daar véél soepeler mee omgaan dan meisjes.. x)

[Beantwoorden]


Door ik op 18 februari 2010 16:57

” Ik vergelijk het altijd met het rood verven van de deurknop van je huis” hahaha xD leuke header&leuke BAG!

[Beantwoorden]


Door Frédérique op 18 februari 2010 17:33

Leuke BAG weer. Ik mag van mijn ouders geen seks hebben voor mijn trouw. En eerlijk gezegd heb ik er ook geen behoefte voor. Happy single hier!

[Beantwoorden]


Door Regina op 18 februari 2010 17:44

leuke header josephine! en de vragen zijn ook weer leuk ;D

[Beantwoorden]


Door Patricia op 18 februari 2010 18:43

Leukleuk! Zoals iedere keer! Leuke antwoorden ook! =D
Ehmm even nadenken over een vraagje hoor!
Ooo ik weet er weer geen eeen!
xx,, Patricia

[Beantwoorden]


Door A* op 18 februari 2010 19:12

Goed dat je die ene vraag niet door je broertje hebt laten beantworden. Zoiets vind ik niet voor 14 jarigen van belang en bovendien moet je het natuurlijk niet stimuleren. (Y)!

[Beantwoorden]


Door Atsuko op 18 februari 2010 19:12

Een vraag: Stel je ontmoet een meisje op vakantie maar zij blijkt ver van je af te wonen? Zou je die relatie dan een kans geven of begin je er niet aan?

[Beantwoorden]


Door Dajana op 18 februari 2010 20:02

Superleuke BAG weer! Ik dacht meteen bij de 2de vraag al dat Thijs daar geen antwoord op gaat geven en tadaa. x) Toevallig! Mijn vraag: Wat vinden jullie van onze mening over jullie? Klopt ie een beetje?

x

[Beantwoorden]


Door Vera op 18 februari 2010 20:02

leuuuk!
vraag:
wat vinden jullie ervan als een meisje lippenstift draagt? Aantrekkelijk? Of juist een afknapper?

[Beantwoorden]


Door elena op 18 februari 2010 20:24

Liever een meisje met een carriere, en wat minder tijd voor jou, of een meisje met een ‘normale’ baan en alle tijd voor jou?

En ik heb er nog een:)

Liever een serieus meisje , of een meisje dat om alles lacht?

[Beantwoorden]


Door Anouk op 18 februari 2010 20:57

Haha Thijs heeft maar een vraagje over geslagen zie ik ;)

Leuk om te lezen weer

[Beantwoorden]


Door Jessica op 18 februari 2010 22:42

Leuk om te lezen ;) Sorry dat ik het zeg, maar ik vind de header nogal cheap en slecht :$ De vorige was beter.

[Beantwoorden]


Door Suanne op 18 februari 2010 23:23

Vind dat pijltje bij de ‘O’ van BOYS wel leuk gedaan xD. Verder leuke vragen en leuk om te lezen :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 19 februari 2010 00:34

Wat zou je doen als je smoorverliefd bent op een meisje, maar jouw vriendengroep mag haar totaal niet?

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 19 februari 2010 10:25

Wat een leuke vragen weer!
Leuk om te weten ;)
x

[Beantwoorden]


Door Elsemieke op 19 februari 2010 11:03

Wat vinden jullie van meisjes die constant met hun eten en gewicht bezig zijn? (vaak op de weegschaal, bepaalde dingen niet eten, altijd de verpakking checken op caloriën etc.)

[Beantwoorden]


Door Elsemieke op 19 februari 2010 11:05

(nog een vraag haha, eindelijk weet ik wat)

Wat zien jullie liever voor foto’s? Een modellenfoto waar het meisje hevig is opgemaakt, of een spontane, van hoe ze eigenlijk is?

[Beantwoorden]


Door Elsemieke op 19 februari 2010 11:12

De header is trouwens heel mooi, hij past goed bij de lay-out!

Wat doen jullie als je vriendin/het meisje dat je leuk vindt hele rare/irritante vriendinnen blijkt te hebben?

Wat vinden jullie van de gekleurde skinny jeans? (bijv. groen, roze, geel, knalblauw)

(pff, ik heb even inspiratie, sorry x’D)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 19 februari 2010 11:18

@Elsemieke: Leuk juist! :D

[Beantwoorden]


Door vera op 19 februari 2010 14:00

wat vinden jongens ervan als meisjes dronken zijn?

[Beantwoorden]


Door esther op 19 februari 2010 14:50

ik vraag me af hoe jullie tegenover one night stands staan.

xD

echt vet grappige antwoorden..

[Beantwoorden]


Door Britt op 19 februari 2010 17:08

Zouden jullie kunnen vallen op meisjes die wat steviger zijn? xx

[Beantwoorden]


Door Dajana op 20 februari 2010 14:24

En ik ben het wel een beetje met Jessica eens. Ik vond de vorige header leuker omdat deze iets te veel van het goede is bij deze site. Die andere past beter bij het thema.. Sorry Josephine, je kan het echt heel goed maar ik vind die ene wat mooier.

x

[Beantwoorden]


Door Hilde op 20 februari 2010 18:53

kei mooie header, ik vind hem mooier als de vorige ;)

mijn vraag:vinden jullie meisjes met zo’n irritant lachje als een heks of een paard een afknapper? :p

[Beantwoorden]


Door Hilde op 20 februari 2010 18:56

die vraag van sanne, die is zo goed, ik hoop dat die er volgende week inzit :D.

[Beantwoorden]


Door Yasemin op 21 februari 2010 11:28

Hahaha! Een rode deurknop, slim bedacht (en ook ver!)

Kevin: […] Het ligt er toch meer aan of het klikt en of het niet een klein kind is, want dat ben ik al (;
hahaha ;p
Leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door fes op 22 februari 2010 14:20

haha super grappig
volgens mij is die ivar wel een womanizer haha

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 8 juli 2010 19:06

Naar mijn mening is het logischer als je pas seks hebt als je bent getrouwd. Het is wel iets speciaals…

(denk niet dat ik ouderwets ben, want anders zou ik geen eens internet hebben :P)

[Beantwoorden]


Door porn dvd rental op 4 april 2011 05:10

I can’t remember much the way i got here, but boy oh boy I truly didn’t need to hesitate and read some of your items, they’re all right works of writing and very much great views on just about this particular hard subject. Rock on my good friend.

[Beantwoorden]


Door adult dvd rentals op 6 april 2011 16:59

I cannot thank you that you have produce what a great looking write-up that you have deliver here, I thank you for maintaining this. Looking forward to seeing more of this in the coming future, thanks

[Beantwoorden]


Door xxx movie rental op 9 april 2011 02:54

I cannot thank you that you have produce what a great looking write-up that you’ve produce right here, I thank you for maintaining it up. Looking forward to seeing more of this within the coming future, thanks

[Beantwoorden]


Door adult video on demand op 11 april 2011 16:13

There may be not a day which i failed to go to your blog, it’s just so entertaining and positive to be here day in reading your notions and your articles. Go on posting you got me hook my pal.

[Beantwoorden]


Door adult video on demand op 11 april 2011 17:10

Like my boss, I rarely express good job to a great something, at the present time immediately after stumbling directly into the doorsteps of the web site, I can say you did an awesome job! And That I ain’t your boss.

[Beantwoorden]


Door adult video on demand op 12 april 2011 00:07

Just about all emotions and idealogy aside, I think this has the possibility to be one of your greater works, may you keep producing this kind of quality in your future writing. Thanks so much.

[Beantwoorden]


Door adult video on demand op 12 april 2011 00:52

I can not know if the post is much like by many people or is bashed by some, however all I can tell is the fact that I will be liking this particular post more and more every time I review or reread it. And I can tell you I have again go through it a couple of times by now.

[Beantwoorden]


Door adult video on demand op 12 april 2011 01:36

There’s not a day which i didn’t go to your blog, it is just so enjoyable and uplifting to be around day in reading through your notions and your writings. Continue posting you got me hook my pal.

[Beantwoorden]


Door Razie op 29 juli 2011 17:13

-Wat vinden jullie jongens van een behaarde poes?
-Kleine borsten?
-puistjes?
-pluizig haar?
-zweetplekken?
-wratje?

[Beantwoorden]


Door Cheyenne op 8 augustus 2011 20:44

haha die thijs geeft wel leuke antwoorden :)
dit vind ik een hele leuke rubriek, echt jammer dat hij is gestopt.
xx

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 18 augustus 2011 20:53

Ik vind kevin echt een man! Maar Ivar bij die vraag van dan pak ik wel een ander meisje echt een zak. Mijn mening ;)

[Beantwoorden]