Boys About Girls #5

Image Hosted by ImageShack.us

Het is alweer tijd voor het vijfde deel van Boys About Girls! Een dag later dan wat jullie normaal gewend zijn, mijn excuses hiervoor. Ik heb momenteel erg veel last van migraine en wanneer ik alleen al aan een computerscherm denk, krijg ik hoofdpijn. Hier kan je de voorgaande delen + het artikel waar de jongens zicht voorstellen, terug lezen. Ook deze week hebben de jongens weer 4 van jullie vragen beantwoord.

Wat vind je van Hard to get? Werkt het, maakt het een meisje aantrekkelijker? Of hoeft het van jou niet?

Thijs: Van mij hoeft het niet, ik heb het zelf ook nog niet echt mee gemaakt dat een meisje dit deed, maar ik zou dan snel denken dat ze me niet leuk vindt, waardoor ik ook geen moeite mee ga doen. Tenzij ze echt heel leuk is, dan zet ik door.
Ivar: Ik vind het egt vreselijk irritant, doe gewoon gezellig en leuk! Ik heb wel eens gehad dat ik tijdens een afspraakje bij een meisje thuis 2 uur lang moeite voor haar deed, maar geen reactie kreeg. Toen ik naar huis wilde gaan, ging ze naakt voor me ging staan. Maar ja, toen hoefde het voor mij niet meer…
David: Nou.. Ik hou er niet van, ik hou meer van openheid.. Misschien werkt het bij andere jongens wel, maar niet bij mij.
Kevin: Hard to get heeft wel iets, maar als chick het overdrijft haak ik af. Ze moet niet verwachten dat ik een hondje ben die achter haar aan huppelt.

Wat vind je ervan als een meisje een bril heeft?

Thijs: Het ligt er aan hoe het bij het meisje staat en soms is het ook gewoon een kwestie van wennen. Persoonlijk vind ik lenzen wel mooier, maar als een meisje een bril draagt vind ik het geen afknapper.
Ivar: Het ligt er aan wat voor bril ze draagt. Als het maar een bril is die een beetje in de mode past, geen Jamai bril. Als de bril goed bij het meisje staat vind ik het wel interessant, door een bril kom je meestal iets wijzer over (;. Ik hou wel van een intelligent meisje met inhoud.
David: Tja, wat vinden jullie meisjes van jongens met een bril? Soms maakt het mensen leuker, soms slimmer, soms net ff wat minder mooi. Ik kan in ieder geval absoluut vallen op meisjes met een bril! Kijk (klik hier voor de foto), ij ziet er met bril een stuk leuker uit dan zonder.
Kevin: Bij sommige meisjes staat een bril echt heel goed, maar bij een groot deel zie ik vaak dat als ze de bril afdoen, dat ze er een stuk beter uitzien.

En wat als ze een beugel heeft?

Thijs: Ach, die gaat er later toch wel uit en dan heeft ze wel een mooi gebit! Ik vind het niet echt storend, het kan soms ook wel leuk staan.
Ivar: Tja, minder aantrekkelijk, maar de meeste meisjes van mij leeftijd dragen toch geen beugel. Ik vind het niet echt aantrekkelijk, maar je moet het zo zien: Als de beugel er uit is, heb je weer mooie tandjes voor het echte werk!
David: Euhm, bijna hetzelfde verhaal als met de bril eigenlijk. Mij zit het niet dwars! Ik zou zeggen; Bijt me! (;
Kevin: Dikke bling bling in je bakkes zo’n grill toch? (; Eigenlijk vind ik het wel schattig, vooral als een meisje het probeerd te verbergen door van die rare bekken te trekken.

Wat zou jij ervan vinden als jouw vriendin erg veel flirt met andere jongens?

Thijs: Kijken mag, maar als ze erg veel flirt zou ik het wel tegen haar zeggen als ik het vervelend vind. Gaat ze dan toch door, dan mag ze een ander zoeken…
Ivar: Ik vind het belangrijk dat zij het gezellig heeft, ik ben echt niet jaloers te krijgen. Ik flirt zelf ook altijd graag met meisjes, dat vond mijn ex altijd wat minder leuk, maar ja daarom is het ook m’n ex (;
David: Ik ben wel goed van vertrouwen en niet zo jaloers dus ik vind het niet zo erg.
Kevin: Hmm, ik ben niet zo jaloers aangelegd, dus eigenlijk maakt het me niet zoveel uit. Een relatie moet op vertrouwen gebouwd zijn, dus als het goed is komt ze toch altijd terug bij mij (: Als andere boys haar leuk vinden en met bijvoorbeeld tijdens uitgaan met haar gedanst hebben, dan kan ik daarna met haar pronken. Dat is ook altijd leuk!

En dat was BAG voor deze week. We hebben al heel veel aan de jongens gevraagd, maar er zijn nog een heleboel meisjeszaken waar we hun mening niet over weten! De jongens zelf zullen ook de comments checken voor leuke nieuwe vragen, dus stel ze nu! Vraag wat jij altijd al wilde weten van de jongens. Hoe zij denken over uiterlijk, innerlijk, de toekomst, daten, etcetera. Je mag alles vragen en wie weet word jouw vraag volgende week door de jongens beantwoord!

Twitter Facebook
Categorie: Uncategorized | 12 februari 2010 | 29 reacties | Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Reacties

Door Laura op 12 februari 2010 14:08

Leuke vragen (en antwoorden) weer! Ik vind dit echt zo’n leuk item!

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 12 februari 2010 14:36

Weer leuk om te lezen. Alleen 1 dingetje waar ik me nu al elke keer een beetje aan stoor –> Kevin, moet je nou echt zovaak “chick” zeggen? Dat komt in mijn ogen een beetje verlagend over ofzo… mssn komt het omdat ik van België kom en is het hier normaal om dat te zeggen?

[Beantwoorden]


Door Patricia op 12 februari 2010 15:30

@ Nathalie ja dat zeggen jongens in Nederland (bij mij in de stad dan) idd wel vaak! Dus het is heel normaal! Maar ik vind het zelf altijd wel leuk klinken!
Hmm zelf weet ik nu alweer geen vraag! Even goed nadenken!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Britt op 12 februari 2010 15:56

Aaah echt leuk die vragenn!

[Beantwoorden]


Door Laura op 12 februari 2010 15:56

Ik vraag me af wat jullie van nagellak vinden bij meisjes.

[Beantwoorden]


Door Elsemieke op 12 februari 2010 16:23

‘Thijs: Ik heb het nog nooit echt meegemaakt dat een meisje hard to get speelde.’

Haha, volgens mij vallen al die meisjes als een blok voor hem, die gaan dat echt niet doen x’D

Leuke antwoorden weer =)

[Beantwoorden]


Door Maaikee op 12 februari 2010 16:35

@elsemieke: haha daar zat ik ook al aan te denken :P

[Beantwoorden]


Door Hilde op 12 februari 2010 16:36

Yeeh, mijn vraag is gesteld. Die vraag van Laura vind ik ook wel interresant :D

[Beantwoorden]


Door Ruby-Leigh op 12 februari 2010 16:38

Leuk artikel :)

Ik ben wel benieuwd wat de jongens van leeftijdsverschil vinden. wat is de max?

x Ruby-Leigh

[Beantwoorden]


Door Denise JustPink op 12 februari 2010 16:46

Leuke vragen weer :D Zelf heb ik geen vraag :P

[Beantwoorden]


Door Josephine op 12 februari 2010 17:18

Weer leuk om te lezen :)

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 12 februari 2010 17:30

Weer heel erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 12 februari 2010 17:34

Héél leuk!
xx

[Beantwoorden]


Door Trista op 12 februari 2010 18:03

Leuke vragen en antwoorden weer :D!

Oke nog wat vraagjes :P:

1. Stel je voor, je vriendin stinkt echt uit haar mond, zeg je er wat van of niet?

2. Stel je voor, je vriendin heeft echt een super genant cadeautje voor je verjaardag gekocht, jij weet er toevallig van. Ga je m open maken waar iedereen bij zit?

[Beantwoorden]


Door Simone op 12 februari 2010 18:11

Leeuk !
mijn vraag:

Wanneer en hoe was jullie eerste zoen?

[Beantwoorden]


Door Jill op 12 februari 2010 18:30

ik zou willen weten wat jongens vinden van onzekere meiden.
mijn ex vond het verschrikkelijk, dus het is nu uit.
ik ben erg onzeker..
omdat ik perfect wil zijn.. dus ik zou graag willen weten hoe de jongens erover denken. =)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 12 februari 2010 18:40

@Nathalie: Hier is het volgens mij vrij normaal om chick of chickie te zeggen. Ik weet in ieder geval dat Kevin het niet verlagend bedoeld.

@Laura: Wat voor nagellak? Fel? French Manicure? Glitters?

@Jill: Niet onzeker zijn! waaaaist of your time. Je zit zelf lekkerder in je vel en jongens vinden je ook aantrekkelijker als je zelfverzekerd bent. Sure, een beetje verlegen zijn is cute maar je moet niet overdrijven. Lees dit anders eens: http://veracamilla.nl/2010/01/you-are-freaking-fantastic/

[Beantwoorden]


Door Linda op 12 februari 2010 19:50

Ik vind die Ivar echt heel knap!:$

[Beantwoorden]


Door Suanne op 12 februari 2010 20:01

Leuke vragen :)

[Beantwoorden]


Door Marieke! op 12 februari 2010 20:23

Leuk item vind ik dit!
En Kevin is een hottie *yum*

[Beantwoorden]


Door Hilde op 12 februari 2010 21:05

@Vera, ik ben Laura niet maar ik zou best willen weten wat ze van felle kleuren vinden, of gewoon algemeen ;D

[Beantwoorden]


Door Dajana op 12 februari 2010 22:08

Superleuke vragen en heel eerlijke antwoorden worden er gegeven! Ik kijk heel vaak op jouw site en ik maak altijd een vreugdegilletje (vanbinnen dan x) wanneer er weer een nieuwe BAG is. Hmm, ik vraag me ook af wat ze van (felle) nagellak vinden en of ze letten op verzorgde handen en nagels. Blijf vooral zo doorgaan!

x

[Beantwoorden]


Door aafke op 12 februari 2010 22:57

haha veerr,,
weer leuk artikel!
ik heb natuurlijk weer een paar vraagjes bedacht voor “tha boys”:P

sommige zijn al gesteld hoor :D
*hoe groot mag het leeftijdsverschil?
*hoe was jullie eerste zoen?
*je schoonouders zijn totaal niet jou
soort mensen..anders gezegd: je mag ze niet. wat doe je?
*met elkaar naar bed gaan voor het huwelijk is bij haar uit den boze. wat te doen?
Ben benieuwd :P

[Beantwoorden]


Door Nikki op 12 februari 2010 23:47

Hmmmm…

Ivar: “Ik hou wel van een intelligent meisje met inhoud.”
Een tautologie?

Maar als een meisje jou gaat verbeteren, kun je daar tegen? Uit ervaring weet ik dat het als niet-fijn wordt beschouwd…

[Beantwoorden]


Door Shenyce op 12 februari 2010 23:49

Waarom denken jongens altijd dat als een meisje 1 keertje een boze/chaggo opmerking maakt dat ze gelijk ongesteld is. :’)

[Beantwoorden]


Door Ivar op 13 februari 2010 13:57

@Nikki

hoezo is dat een tautologie?
sinds wanneer is inelligent een synoniem voor inhoud?

x

[Beantwoorden]


Door Laura op 14 februari 2010 13:47

Oh sorry, ik lees nu pas dat je dat vroeg, Vera Camilla. Maar ik bedoel inderdaad felle nagellak.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 15 februari 2010 00:48

weer leuk om te lezen^^

[Beantwoorden]


Door Feli op 24 augustus 2010 11:18

hahaha waarom heb ik het idee dat ”linda” Ivar is

[Beantwoorden]